Eχω μπεί σε ένα περίεργο τρυπάκι , που δεν το θέλω καθόλου , αλλα δεν μπορώ να το περιορίσω κιολας.Περιμένω την επόμενη Πέμπτη με τόσο λαχτάρα , όσο περίμενα το απολυτήριο του στρατού..Ξέρω οτι την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα , αλλα πλεόν μέσα μου δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον πανιώνιο..Λάθος μου , το ξέρω , όμως αυτό το γαμωτο με καίει..Δεν μπορώ να πιστέψω οτι απο στραβοκλωτσιά έφαγα γκόλ , ξέρω οτι η απάντηση θα ερθει την άλλη Πέμπτη , ξέρω οτι ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει πολλά που ακόμη δεν τα έχει δώσει , νιώθω οτι την άλλη Πέμπτη θα τα δώσει όλα....και περιμένω να ξημερώσει αυτή η πουτάνα η Πέμπτη ! Μακάρι να ξημέρωνε σήμερα ή αύριο.Νιώθω οτι ο ΠΑΟΚ θα δώσει την απάντηση του , θα κλείσει αρκετά στόματα που βιάστηκαν να τον κηδέψουν και θα πάρει την μεγάλη πρόκριση όπως του τεριάζει ...στα δύσκολα !
Είναι το γαμώτο της γκαντεμιάς των τραυματισμών και της πουτανόμπαλας που δεν μπένει στο πλεχτό , είναι το γαμώτο οτι είμαστε μια κλάση παραπάνω , είναι το γαμωτο οτι ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας και δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια στην Τούμπα με βαλερέγκα και χερεφέιν, είναι το γαμώτο της αναμονής του πότε αυτό το ηφαίστειο θα κάνει την έκκριξή του...Μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ και να ξυπνούσα αυτή την πουτάνα την Πέμπτη που τόσο περιμένω...ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !
Υ.Γ. Εύχομαι ο Κονσεισάο να γίνει ο αντίστοιχος Στέφανος Μπορμπόκης , όπως σε εκείνο το Μαλίν - ΠΑΟΚ και να καρφώσει με γκόλ= πρόκριση τους ολλανδούς