Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ
ΤΗΣ heerenveen
ΤΗΝ ΚΛΑΝΑ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

δεν παει ΑΛΛΟ ρε!!!

αποβάλλετε το άγχος και ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
όταν και εγώ που είμαι ο πλέον χέστης λέω ότι θα τους ρίξουμε χαλαρά 2 γκολάκια μέσα εκεί, αυτό κάτι σημαίνει.......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Περναμε. Πλεον μας φφοβαμαι εντος εδρας και οχι εκτος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
Την γαμιόλα την κούλα μια χαρά θα την δείξει η Νόβα, εμάς στα αρχίδια τους! Αχ ρε μουνόπανα μερικές μολότωφ θέλετε για να στρώσετε. Γαμώσπιτοι ε γαμώσπιτοι.

Ο ΟΤΕ δεν φταίει σε τίποτα μάγκες. Τη  δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Η Νόβα που έχει και τα εντός έδρας δικαιώματά μας τι κάνει;;;;;;; Γιατί την κούκλα και όχι τον ΠΑΟΚ ρε μουνόπανα;;;;  

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

peja_4

• Guest
Αν δεν το δειξει παλι και ο Αλφα Κυπρου
δυσκολα να βρουμε καφετερια...

PAOK_VOLOS

• Guest
Χλωμή η πρόκριση,δίνω 80-20 υπερ του καφενειου.Μόνο με εμφάνιση Νορβηγίας παίρνουμε την πρόκριση.
Μαλλον η χερενφεν θα παιξει φουλ επίθεση,αλλα πιστευω οτι ειμαστε πολύ αργοι για να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις.Προλαβαίνουν και γυρνανε στην αμυνα,κανουν τσιγαρο και μετα απο 10 λεπτά κανουμε την 'αντεπίθεση'.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
θα φέρουμε την πρόκριση από την Oλλανδία μην τρελαίνεστε ρε...
P.A.O.K

baron

• Guest
Είχα γράψει και πριν ότι η κλήρωση δεν είναι και η πιο εύκολη. Όχι γιατί η ollandesa είναι ομαδάρα, αλλα γιατί η δικια μας είναι αδύναμη. Πάμε ολλανδία λοιπόν και βλέπουμε. Άντε τουλάχιστον να ξανακουστούμε Ευρώπη. Να δώσουμε σημάδια ζωής μετά από τόσα χρονια

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτή η πρόκριση δεν χάνεται με τίποτα.

Offline tsag

• Αλλαγή
Την γαμιόλα την κούλα μια χαρά θα την δείξει η Νόβα, εμάς στα αρχίδια τους! Αχ ρε μουνόπανα μερικές μολότωφ θέλετε για να στρώσετε. Γαμώσπιτοι ε γαμώσπιτοι.

Ο ΟΤΕ δεν φταίει σε τίποτα μάγκες. Τη  δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Η Νόβα που έχει και τα εντός έδρας δικαιώματά μας τι κάνει;;;;;;; Γιατί την κούλα και όχι τον ΠΑΟΚ ρε μουνόπανα;;;;  

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
Eχω μπεί σε ένα περίεργο τρυπάκι , που δεν το θέλω καθόλου , αλλα δεν μπορώ να το περιορίσω κιολας.Περιμένω την επόμενη Πέμπτη με τόσο λαχτάρα , όσο περίμενα το απολυτήριο του στρατού..Ξέρω οτι την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα , αλλα πλεόν μέσα μου δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον πανιώνιο..Λάθος μου , το ξέρω , όμως αυτό το γαμωτο με καίει..Δεν μπορώ να πιστέψω οτι απο στραβοκλωτσιά έφαγα γκόλ , ξέρω οτι η απάντηση θα ερθει την άλλη Πέμπτη , ξέρω οτι ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει πολλά που ακόμη  δεν τα έχει δώσει , νιώθω οτι την άλλη Πέμπτη θα τα δώσει όλα....και περιμένω να ξημερώσει αυτή η πουτάνα η Πέμπτη ! Μακάρι να ξημέρωνε σήμερα ή αύριο.Νιώθω οτι ο ΠΑΟΚ θα δώσει την απάντηση του , θα κλείσει αρκετά στόματα που βιάστηκαν να τον κηδέψουν και θα πάρει την μεγάλη πρόκριση όπως του τεριάζει ...στα δύσκολα !
Είναι το γαμώτο της γκαντεμιάς των τραυματισμών και της πουτανόμπαλας που δεν μπένει στο πλεχτό , είναι το γαμώτο οτι είμαστε μια κλάση παραπάνω , είναι το γαμωτο οτι ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας και δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια στην Τούμπα με βαλερέγκα και χερεφέιν, είναι το γαμώτο της αναμονής του πότε αυτό το ηφαίστειο θα κάνει την έκκριξή του...Μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ και να ξυπνούσα αυτή την πουτάνα την Πέμπτη που τόσο περιμένω...ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !

Υ.Γ. Εύχομαι ο Κονσεισάο να γίνει ο αντίστοιχος Στέφανος Μπορμπόκης , όπως σε εκείνο το Μαλίν - ΠΑΟΚ και να καρφώσει με γκόλ= πρόκριση τους ολλανδούς

mpougatsas

• Guest
Είμαστε σαφώς καλύτεροι, αλλά και σαφως πιο ανέτοιμοι ακόμα σαν ομάδα..

Κακά τα ψέματα θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της τύχης πλέον για να προκριθούμε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Eχω μπεί σε ένα περίεργο τρυπάκι , που δεν το θέλω καθόλου , αλλα δεν μπορώ να το περιορίσω κιολας.Περιμένω την επόμενη Πέμπτη με τόσο λαχτάρα , όσο περίμενα το απολυτήριο του στρατού..Ξέρω οτι την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα , αλλα πλεόν μέσα μου δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον πανιώνιο..Λάθος μου , το ξέρω , όμως αυτό το γαμωτο με καίει..Δεν μπορώ να πιστέψω οτι απο στραβοκλωτσιά έφαγα γκόλ , ξέρω οτι η απάντηση θα ερθει την άλλη Πέμπτη , ξέρω οτι ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει πολλά που ακόμη  δεν τα έχει δώσει , νιώθω οτι την άλλη Πέμπτη θα τα δώσει όλα....και περιμένω να ξημερώσει αυτή η πουτάνα η Πέμπτη ! Μακάρι να ξημέρωνε σήμερα ή αύριο.Νιώθω οτι ο ΠΑΟΚ θα δώσει την απάντηση του , θα κλείσει αρκετά στόματα που βιάστηκαν να τον κηδέψουν και θα πάρει την μεγάλη πρόκριση όπως του τεριάζει ...στα δύσκολα !
Είναι το γαμώτο της γκαντεμιάς των τραυματισμών και της πουτανόμπαλας που δεν μπένει στο πλεχτό , είναι το γαμώτο οτι είμαστε μια κλάση παραπάνω , είναι το γαμωτο οτι ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας και δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια στην Τούμπα με βαλερέγκα και χερεφέιν, είναι το γαμώτο της αναμονής του πότε αυτό το ηφαίστειο θα κάνει την έκκριξή του...Μακάρι να μπορούσα να κοιμηθώ και να ξυπνούσα αυτή την πουτάνα την Πέμπτη που τόσο περιμένω...ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !

Υ.Γ. Εύχομαι ο Κονσεισάο να γίνει ο αντίστοιχος Στέφανος Μπορμπόκης , όπως σε εκείνο το Μαλίν - ΠΑΟΚ και να καρφώσει με γκόλ= πρόκριση τους ολλανδούς

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Το παιχνιδι της Κυριακης δεν με ενδιαφερει ακθολου. ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ.

Offline ved

• Αλλαγή
ειναι τοματς που μπορει να αλλαξει την πορεια της ομαδας μας.
εχουμε απολυτη αναγκη την προκριση

βιτολο γκαρσια φωτακης σορλεν μπορουν να πνιξουν τους ολλανδους στο κεντρο.

λιγη τυχη για μουσλι και πιο καλα τελειωματα απο βιερινια και φουλ για ολιμπικο.

Offline cure

• Αλλαγή
Όποιος βιάστηκε να τελειώσει αυτή την ομάδα κάνει μεγάλο λάθος. Δεν λέω ότι θα προκριθούμε ντε και καλά. Πόσο μάλλον που πλέον γίναμε αουτσάιντερ. Λέω όμως και πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως αυτή η βαρετή, η σφιχτή, η πες τε την ό,τι θέλετε ομάδα μας είναι πολύ δύσκολο να την βάλεις κάτω. Η προσωπικότητα του προπονητή και των παιχτών μας αυτό μας έχει δείξει.

Αυτό λοιπόν που περιμένω να δω την Πέμπτη είναι 14 λιοντάρια κι έναν στρατηγό να πάνε εκεί μέσα αποφασισμένοι να ξοδέψουν κάθε ικμάδα ιδρώτα και ψυχής για να πάνε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει.

Ας τα δώσουν όλα και αν είναι να αποκλειστούμε από γκαντεμιά ή επειδή οι άλλοι παίξανε καλύτερα ας είναι. Αλλά αυτό που δεν θα μπορέσω να καταπιώ με τίποτα θα είναι να δω την άλλη Πέμπτη έναν "σφιχτό" και "στιβαρό" ΠΑΟΚ και όλοι καταλαβαίνετε πως τα εισαγωγικά είναι για τονίσουν την αρνητική έννοια των λέξεων. Καλό είναι να είσαι σοβαρός και προσεχτικός αλλά όλα τα παιχνίδια δεν είναι ίδια. Την άλλη Πέμπτη θέλει αρχίδια και τσαμπουκά κι όχι προσέχω για να έχω.

Δεν είμαστε τελειωμένοι και όσο έχουμε πιθανότητες έχουμε κι ελπίδες. ΠΑΟΚάρα εσύ θα προκριθείς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ειναι τοματς που μπορει να αλλαξει την πορεια της ομαδας μας.
εχουμε απολυτη αναγκη την προκριση

βιτολο γκαρσια φωτακης σορλεν μπορουν να πνιξουν τους ολλανδους στο κεντρο.

λιγη τυχη για μουσλι και πιο καλα τελειωματα απο βιερινια και φουλ για ολιμπικο.

Διαφωνω
Το μονο που θελω ειναι ενα σταθερο δυδυμο Μπιζερα - Τσιριλο. Τιποτα αλλο. Ολα τα αλλα θα ειναι πις οφ κεηκ.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Γιατι να είμαστε τελειωμένοι με το 1-1????????? Εκτός έδρας από τότε που ήρθε ο Σάντος, αν θυμάστε, παίζουμε πάντα καλύτερα από εντός. Αυτό λέει κάτι έτσι?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πιστευω ειναι καλυτερο το 1-1 απο το το να κερδιζαμε 2-1!!αν τυχον κερδιζαμε το χω σιγουρο οτι οι παιχτες μας θα πηγαιναμε για την ισοπαλια και λιγο πιο χαλαροι.πολυ καλυτερα τωρα ειναι τα πραγματα!η ομαδα θα το δειτε θα μπει τσιτωμενη και θα κυνηγαει απο το πρωτο λεπτο το γκολ και θα το πετυχει!!!
                                            ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
ευτυχως κονιξ, μεγαλο γουρι παιδια, μαλιστα θα παω στην ιδια καφετερια με βαλερενγκα για σιγουρια

μονο προκριση, δεν υπαρχει αλλος δρομος και αυτο ας το καταλαβουν οι παικτες μας