Έχω μάθει οτι αρκετά παιδιά θα πάνε έτσι, χωρίς εισητήρια.Φυσικά δεν θα κάνουν μανούρες αν τελικά δεν βρουν, γιατί εκεί είναι Ευρώπη, και απλά προσδοκούν στο να περισσέψουν εισητήρια από τους ολλανδούς ας πούμε (αν γίνει και μπούνε, μιλάμε για το λιγότερο 1500 άτομα κερκίδα). Θα ευχηθώ καλή τύχη και ηρεμία.
Πάμε στα αγωνιστικά. Λογικά οι 9 σίγουροι είναι χαλκιάς-μπιζέρα, τσιρίλο, μαλεζάς, λίνο- φωτάκης ίβιτς βιερίνια- μουσλίμοβιτς. Αν δεν βάλει κονσεισάο και είναι εκτός και η μορφή, λογικά αριστερά μπροστά βάζει λίνο και πίσω του τον σαβίνι. Μια θέση παίζεται μεταξύ βιτόλο και γκαρσία, αν και πιστεύω θα προτιμήσει τον πάμπλο γιατί το τρίο πάμπλο-φωτάκης-ίβιτς δούλεψε πολύ καλά στη βαλερένγκα. Εγώ πιστεύω οτι θα σκοράρουμε και επίσης πιστεύω οτι δύσκολα αυτή η ομάδα θα μας βάλει 2 γκολ. Άρα θεωρώ οτι αν σκοράρουμε δις, τελειώσαμε. Αν σκοράρουμε μια φορά, το φοβάμαι για παράταση.Το ματς είναι σημαντικό, ενδεχόμενη πρόκριση θα δώσει τρομερή ώθηση και για το πρωτάθλημα και φυσικά ευκαιρία για καμιά εκδρομάρα στην ευρώπη που θα γράψει ιστορία (δεν λέω την προτίμηση μου για την εκδρομή, την κρατάω για την κλήρωση, ΠΑΟΚ επιτρέποντος). Αυτά και καλό ταξίδι σε όσους πάνε.