Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
spartian
σωστά...τότε ανακεφαλαιώνω για να είμαι δίκαιος

1/4 από πέρισυ! γιατι ΚΑΙ το κύπελο και τα Play off ήταν στόχος...σύμφωνα με όσα εγώ κατάλαβα και όσα είπαν από την ΠΑΕ...
1/4 λοιπόν!
γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί τα Playoff δεν ήταν στόχος? τι πήγαμε? να χάσουμε 5 παιχνίδια ας πουμε?

ή το κύπελλο το οποίο στις δηλώσεις ΟΛΩΝ ήταν πρωταρχικός στόχος? (αλλά είπα ότι υπήρχε προφανής δικαιολογία για την αποτυχία αυτή την οποία και ασπαζομαι!)

1/4...τα οποία ξεχωρίζω ΤΕΛΕΙΩΣ από τα άλλα 2 που μας μένουν φέτος!
1. σοβαρή θέση στην SL (αυτόματα σημαίνει Europa) ΚΑΙ ΟΧΙ 5ος 6ος...με 15 + βαθμούς...

2. Κύπελο! το να φτάσω πχ στο ημιτελικό και να χάσω δεν είναι αποτυχία!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Μαζί σου...
1. Για μένα πιο πολύ μετράει η διαφορά βαθμών από τη θέση. Έχω ξαναπεί πως προτιμώ 3ος (ή και 4ος ακόμα)με 3 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο παρά 2ος με 10-15 βαθμούς.
2. Αυτό ακριβώς εννοώ πως δεν μπορείς το κύπελλο να το έχεις αυστηρά ως στόχο. Συμφωνούμε

Για τα play off έγινε στην πορεία στόχος. Στην αρχή ήταν απλά να μπούμε. Για την εμφάνιση και τις 0 νίκες σε ντέρμπι συμφωνώ.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Στα μέχρι τώρα ματς παρατηρώ τα παρακάτω:
1 Η ομάδα μετά το 60 καταρρέει.
2 Παίζουμε το ίδιο καλή άμυνα με πέρσι και έχουμε την ίδια ανικανότητα στην επίθεση.
3 Σε σχέση με πέρσι λείπει το πάθος. Οι αντίπαλοι φέτος τρώνε περισσότερες κάρτες. Ούτε τσαμπουκάδες ούτε τίποτα.
4 Γενικά η ομάδα είναι σοβαρή, δείχνει να έχει ειδικό βάρος, αλλά δεν δημιουργεί ευκαιρίες και δεν βάζει γκολ στις λίγες ευκαιρίες που έχει.
5 Δεν έχουμε επιθετικούς με προσωπικότητα που θα κάνουν την ατομική ενέργεια στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Ούτε κάποιο σύστημα φαίνεται να παίζουμε στην επίθεση, ούτε έχουμε τους παίκτες που θα κάνουν την ατομική ενέργεια. Πέρσι τα περισσότερα γκολ τα βάλαμε από κάθετες του Βερόν ή από ριμπάουντ του Μπακαγιόκο...
6 Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλή αλλά περίμενα βελτίωση στην επίθεση και δεν το βλέπω μέχρι τώρα.

Offline gagas

• Αλλαγή
βγηκε στον ραπτοπουλο ο αλλος με τις πολλες εκδρομες 3 ωρες μετα τον αγωνα να μας πει για το ζαγορακη..γιατι κατι εμαθε..

αν εισαι αληθινος παοκτζης,δηλαδη αρχηγος, ή βγαινεις κ τα λες ολα ή δεν λες τπτ..μεσες λυσεις κ στην εκπομπη του ραπτοπουλου μονο αν εισαι λιγος..αυτα εχω να πω..
δεν ξερω κανεναν σοβαρο συνδεσμιτη να βγαινει στα ραδια..ουτε καν να ασχολειται με αυτα..

κ που στον ραπτοπουλο..ο οποιος βρηκε την ευκαιρια κ ελυσε την γλωσσα του..στο σκουλικι ομως μοκο ο ραπτοπουλος..εκει ουτε κυλικεια εχει ουτε σπορτς καφε ουτε μπουτικ..μονο για τον ΠΑΟΚ ξερει..

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
gagas,περα απο το τι ειπε ο Μαντζαρας,εχουν μαθευτει και αλλα πραγματα σημερα.
Μακαρι να μην ισχυει τιποτα.Αλλιως,αυτο που θα γινει δεν θα εχει προηγουμενο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

GeorgT

• Guest
ελατε ρε παιδια τα ξερετε τα ραδια, μην τα περνετε στα σοβαρα, εγω π.χ θα ακουσω κανενα πρωινο ραπτοπουλο για να γελασω λιγο, σαν να βλέπεις τους ΑΜΑΝ ειναι!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η χτεσινη αποτυχια οτι και να λεμε ειναι πολυ μεγαλη και θα μεινει στην ιστορια...τοσο στεναχωρια ειχα να νιωσω απο τοτε με το θρασυβουλο...
η πικρα ειναι μεγαλη και το ξερουμε ολοι.πρεπει να γινει κατανοητο απο ολους οτι <<οι μεγαλες ομαδες φαινονται στις μεγαλες νικες και στις μεγαλες ηττες>>!εχουμε περασει σα λαος παρα πολλες τετοιες πικρες...δυστυχως ο ΠΑΟΚ μας οσο μεγαλος και τεραστιος αν ειναι,εχει μια μεγαλη καταρα που θα τον κυνηγαει μια ζωη:ανασταινει νεκρους...και κατι τετοιο εγινε και χθες.
ειμαι σιγουρος οτι η διαχειριση αυτης της αποτυχιας θα γινει οσο το δυνατον καλυτερα γιατι ξερω οτι διοικηση-ομαδα-λαος πλεον ειμαστε ολοι μας πολυ ωριμοι και σε κατι τετοιες ωρες φαινεται η δυναμη μας!
τελειωνοντας απλα να πω οτι χτες το μεγαλο λαθος,αυτο που μας κοστισε ηταν τελικα η αλαζονεια μας...εμεις ειμασταν αλαζονες που υποτιμησαμε απιστευτα πολυ την κατα τ αλλα πολυ κακη ομαδα της χερενφειν οχι ο σολιντ που ειπε το αυτονοητο οτι επειδη εβαλε γκολ στη ΤΟΥΜΠΑ εχει το προβαδισμα.
οσο καφενειο κι αν ειναι ο αλλος επιβαλλεται να τον σεβεσαι και να τον αντιμετωπιζεις αντρικια.κατι που δεν καναμε χτες...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
τι μαθευθτηκε φιλε? κ μεταξυ ποιων?μεταξυ των παλιων 4κιδων? εμεις γιατι δεν εχουμε μαθει τπτ?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
crass τι εχει μαθευτει δηλαδη?επειδη αν και μενω θεσσαλονικη δεν ακουω ραδιοφωνο εδω και καμια πενταετια...και ποιοι ειναι αυτοι που τα εβγαλαν ολα αυτα στην φορα ξαφνικα μετα απο εναν αποκλεισμο?μεχρι τωρα δηλαδη ολα πηγαιναν καλα και ξαφνικα χαθηκαν ολα σε μια νυχτα?

GeorgT

• Guest
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΎΟΥΝ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ! (αυτο ειναι το πιο σοβαρό αυτην την στιγμή)

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
επειδη με κουρασε η αναλυση και η γκρινια για το χθεσινο παιχνιδι εγω κραταω μονο αυτο:

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΔΙΚΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...μεχρι την κυριακη που εμεις απο τα φορουμ και τα ραδιοφωνα θα εχουμε <<διωξει>>τον σαντος,ολους τους παικτες και θα βγαλουμε τον ζαγορακη λαμογιο....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
τι μαθευθτηκε φιλε? κ μεταξυ ποιων?μεταξυ των παλιων 4κιδων? εμεις γιατι δεν εχουμε μαθει τπτ?

τι ακούγεται? πάντως όπως ανέφερα προηγούμενος ο Ραπτόπουλος άφησε υπονοούμενο για μεταγραφή κουτσιανικούλη ... κάποιοι έβγαλαn πολλά κτλ
My Own WoRST ENeMy.....

GeorgT

• Guest
εννοείτε οτι ο εργοτελης εβγαλε καλα λεφτα απο την μεταγραφή!

Offline gagas

• Αλλαγή
μεγαλη η σοβαροτητα του ραπτοπουλου..να αφηνει υπονοουμενα για τα λεφτα της μεταγραφης..
η πες τι ξερεις ρε μαλακα η μη λες τπτ..τωρα θα σε μαθουμε??
στο σκουλικι ο κοντης δεν παιρνει μιζες ρε ραπτοπουλε?εκει γιατι δεν πετας υπονοουμενα??

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ποιες μιζες ρε παιδια,χεστε τις μιζες-ολοι στην τελικη κατι βγαζουν.
εδω το θεμα ειναι αλλο,και ειναι και χοντρο.γιατι η ομαδα σου χθες και στα πλεη οφφ ηταν ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ....
ερμηνευστε το οπως θελετε.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ìá ôï èÝìá ñå áäåñöÝ äåí åßíáé íá ôï åñìçíåýóïõìå. Åßðåò ðùò áêïýãïíôáé ðñÜãìáôá. Ðåò ôé áêïýãåôáé… Áöïý áêïýãïíôáé äåí åßíáé ìõóôéêü ðëÝïí. Äåí èá êáôçãïñçèåßò ðùò ôá ëåò åóý…Ðåò ìáò áðëÜ ôé ëÝíå áõôïß ðïõ ôá ëÝíå.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
το κοβω εδω.
(και οχι,δεν "εβαλα φυτιλια" για να κανω το κομματι μου,ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ειμαι ρε πουστη μου,ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ!)

Offline gagas

• Αλλαγή
αντε στα πλει οφ καταλαβαινω να ειναι αδιαφορη η ομαδα για να βγουν οι αλλοι τσ.λ.
στον χθεσινο αγωνα τι οφελος εχουν οι αλλοι που δεν πηγαμε στους ομιλους? που θα παρουν 1 εκ ευρω παραπανω?σιγα τα λεφτα που θα ηταν τοσο σοβαρος λογος για να αποκλειστουμε..

η ομαδα εκανε το ιδιο "αδιαφορο" παιχνιδι κ περσυ ολη τη χρονια..θυμισε μου εναν αγωνα μου  μπηκαμε με παθος κ τσακισαμε την αντιπαλη ομαδα..εστω κ αν ηταν λεβαδειακος ή ολυμπιακος..
δεν αλλαξε κατι χθες..την ιδια απαθη ομαδα ειδαμε..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον εγω ακουσα (ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ) στον Εξτρα οτι ο Ζαγορακης ηταν ετοιμος να κλεισει Σαλπιγγιδη αλλα οι Δυτικες δεν ηθελαν, και ουσιαστικα απαγορευσαν την μεταγραφη.

Προσωπικα το αποκλειω αφου και στην υποθεση Γκαγκατση ο Ζαγορ εδειξε οτι οταν κατι θεωρει καλο για τον ΠΑΟΚ το κανει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
o ζαγορακης 5 μερες πριν τα περσινα πλει οφς ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα σαλπιγγιδη για να μην διχασει τον κοσμο..

τετοιες μαλακιες τις βγαζει ο μαλακας ο ζαγορας..