Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
έκατσα και διάβασα όλα τα πόστ ένα προς ένα....
δεν θα μιλήσω για τον αγώνα, δεν θα μιλήσω για τους παίχτες,
δεν θα μιλήσω για τον coach, δεν θα μιλήσω για τον λαό (γι'αυτον ΤΙ να πείς άλλωστε)

αλλά ρε πούστη μου:

ΕΣΑΣ ΡΕ !@#$%&^*! , ναι ρε ΕΣΑΣ όλους που με σκάτε στο forum να πετάξετε
τις μαλακίες σας σε κάτι τέτοιες αποτυχίες και μόνο,
σας σιχαίνεται η ψυχή μου, δεν αξίζετε ούτε
την μούχλα κάτω από τα νύχια του νεκροθάφτη ρε....

--------------------------------------------------------------------------

KAI ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:
φέτος θέλω μετά απο ΚΑΘΕ αγώνα χανουμογαυροβάζελων να ακούω στις ειδήσεις
ότι έγιναν επιθέσεις και ξυλοδαρμοί σε αλλόθρησκους σε μαγαζιά κεντρικά και μη στην Σαλονίκη !
ΤΕΡΜΑ ! ΤΕΛΟΣ ! Να βάζουνε γκόλ και να τους πιάνει τσιρλιό ! Γίνετε ?

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ρε συ Χαρη,αν εβγαινε και α ελεγε αυτα ο καθε μαλακας δεν θα ασχολιομουν.
Τα ειπε ομως ενας ανθρωπος με εκδρομες εκατονταδες στην πλατη του,που εχει δωσει μαχες για τον ΠΑΟΚ σε ολα τα επιπεδα και που κυριως ειναι απο τους ανθρωπους που στηριζαν οσο τιποτα την σημερινη διοικηση.
και τα ειπε και επωνυμα.και ηταν η πρωτη φορα που τον ακουσα να μιλαει ετσι,πρωτη φορα σε τοσα χρονια.
ειδικα αυτη η κουβεντα "ο ΠΑΟΚ δεν θα σηκωσει ΠΟΤΕ κεφαλι με την υπαρχουσα κατασταση" μου τρυπαει το μυαλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

×Üñçò

• Guest
έκατσα και διάβασα όλα τα πόστ ένα προς ένα....
δεν θα μιλήσω για τον αγώνα, δεν θα μιλήσω για τους παίχτες,
δεν θα μιλήσω για τον coach, δεν θα μιλήσω για τον λαό (γι'αυτον ΤΙ να πείς άλλωστε)

αλλά ρε πούστη μου:

ΕΣΑΣ ΡΕ !@#$%&^*! , ναι ρε ΕΣΑΣ όλους που με σκάτε στο forum να πετάξετε
τις μαλακίες σας σε κάτι τέτοιες αποτυχίες και μόνο,
σας σιχαίνεται η ψυχή μου, δεν αξίζετε ούτε
την μούχλα κάτω από τα νύχια του νεκροθάφτη ρε....

--------------------------------------------------------------------------

KAI ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:
φέτος θέλω μετά απο ΚΑΘΕ αγώνα χανουμογαυροβάζελων να ακούω στις ειδήσεις
ότι έγιναν επιθέσεις και ξυλοδαρμοί σε αλλόθρησκους σε μαγαζιά κεντρικά και μη στην Σαλονίκη !
ΤΕΡΜΑ ! ΤΕΛΟΣ ! Να βάζουνε γκόλ και να τους πιάνει τσιρλιό ! Γίνετε ?

Συμφωνώ σε όλα!!!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ.
ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ "ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα ειπε ομως ενας ανθρωπος με εκδρομες εκατονταδες στην πλατη του,που εχει δωσει μαχες για τον ΠΑΟΚ σε ολα τα επιπεδα και που κυριως ειναι απο τους ανθρωπους που στηριζαν οσο τιποτα την σημερινη διοικηση.
και τα ειπε και επωνυμα.και ηταν η πρωτη φορα που τον ακουσα να μιλαει ετσι,πρωτη φορα σε τοσα χρονια.
ειδικα αυτη η κουβεντα "ο ΠΑΟΚ δεν θα σηκωσει ΠΟΤΕ κεφαλι με την υπαρχουσα κατασταση" μου τρυπαει το μυαλο.

Ποια ειναι η υπαρχουσα κατασταση δηλαδη? Ας μας τα πει ο συγκεκριμενος κυριος με ονοματα, γεγονοτα και στοιχεια. Αλλα ως τοτε στα παπαρια μας τι πιστευει και τι νομιζει, και ποσες εκδρομες εχει στην πλατη του. Και γω εχω πολλες εκδρομες στην πλατη μου, να βγω να πω μια μαλακια να την συζηταμε για ενα μηνα?
Αυτα τα 'με τα ειπε ενα φιλαρακι' και 'ξερω τον βενζινα στη γειτονια του Ζαγορακη' εγω τα χρησιμοποιουσα σαν επειχηρηματα στην τεταρτη δημοτικου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
Περσεα,ειναι η πρωτη φορα στα τοσα χρονια που τον ακουω ετσι...και επειδη τον ξερω και προσωπικα,δεν τα πιστευα αυτα που ελεγε...δηλαδη τα τελευταια χρονια ειχαμε φαει χοντρα λουκια στο αγωνιστικο και δεν μιλουσε,αυτην την φορα δεν ξερω τι εγινε.και δεν τα ελεγε πανω στα νευρα του,ηταν πολυ σοβαρος και φαινοταν ποσο στεναχωρεμενος ηταν.
μαλιστα ανεφερε και για τα κυλικεια στο παλατακι μια κουβεντα ("αντε να πατε να βρειτε τι εγινε με τα κυλικεια και ποιος τα πηρε..") η οποια με τρανταξε ασχημα.
μεσα σε καμια ωρα θα μαθω περι τινος προκειται.

Αν λες με καθαρό μυαλό τέτοια πράγματα, οφείλεις να τα αποδεικνύεις. Η αναφορά στα κυλικεία εμένα με προβληματίζει όχι για τον Ζαγοράκη αλλά γι αυτόν που την αναφέρει. Στην ήττα θυμόμαστε ακόμα και τα κυλικεία. Τέσπα, όταν λες ότι κάποιος είναι δωτός και μάλιστα όταν οι δηλώσεις γίνονται στον Ραπτόπουλο, πρέπει να δέχεσαι μετά τις συνέπειες.

×Üñçò

• Guest

Φιλε crass,

Δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο
Δεν μιλώ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!

Αποκλείεις την περίπτωση να την "πάτησε" κι αυτός? Να τον παραμυθιάσαν και με την αγάπη για την ομάδα και μες στον εκνευρισμό και πίκρα που όλοι μας έχουμε να θυμήθηκε αυτά που τούχαν πεί και να νόμισε (ναι να νόμισε,  όλοι κάνουμε λάθη) ότι έτσι έχουν τα πράγματα.?

Αν κάποιος από μας έχει λάθος άποψη σε ένα θέμα αυτό δεν μηδενίζει την προσωπική του ιστορία και τις ικανότητές του. Για το θεό! Είμαι 45 χρονών και οι μαλακίες που έχω κάνει είναι περισσότερες από τα σωστά! Και τι έγινε? Θα κάτσω να κλαίγομαι ή θα συνεχίσω? Ε, λοιπόν θα συνεχίσω, καθαρή καρδια και κεφάλι ψηλά.

Σε ότι με αφορά αυτά κάνω.
Επειδή τα κάνω σημαινει πως τα θεωρώ σωστά! (αλλιώς θάμουνα ψυχοπαθής).  
Επειδή τα θεωρώ σωστά γιαυτό και τα προτείνω.
Τόσο απλά.

Diego-4

• Guest
Υπάρχουν και άλλοι με χιλιάδες χιλιόμετρα στην πλάτη τους ,οι οποίοι δεν γίνοντε φερέφωνα ,ούτε συνεργάτες ραδιοπαραγωγών και οι οποίοι συνεχίζουν ακόμη να στηρίζουν την διοίκηση.
Το οτι θα έπερνε  η μπάλα και τον Ζαγοράκη , ήταν κάτι αναμενώμενο , το περίμενα . Κάποιοι θέλανε το κλίκ για να κάνουν
την σπίθα φωτιά και απο εχθές το βράδυ το έχουνε.
Ας φύγει λοιπόν και ο Ζαγοράκης , έτσι για να μπορούμε πλέον να επαναστατούμε ελεύθερα , αφού το αγαπημένο μας παιδί δεν θα είναι στην διοίκηση να μας κρατάει κλειστό το στόμα...
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΕΡΕΦΕΙΝ , Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
« Last Edit: August 28, 2009, 10:03:33 by Diego-4 »

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
χαρη,ντιεγκο,εχετε απολυτο δικιο αδερφια αλλα καταλαβαινετε...ενος κακου,μυρια επονται κτλ κτλ.
το τι θα ακουσουμε αυτες τις μερες δεν λεγεται... >:(
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

×Üñçò

• Guest

Υπάρχουν και άλλοι με χιλιάδες χιλιόμετρα στην πλάτη τους ,οι οποίοι δεν γίνονται φερέφωνα ,ούτε συνεργάτες ραδιοπαραγωγών και οι οποίοι συνεχίζουν ακόμη να στηρίζουν την διοίκηση.
Το οτι θα έπερνε  η μπάλα και τον Ζαγοράκη , ήταν κάτι αναμενώμενο , το περίμενα . Κάποιοι θέλανε το κλίκ για να κάνουν
την σπίθα φωτιά και απο εχθές το βράδυ το έχουνε.
Ας φύγει λοιπόν και ο Ζαγοράκης , έτσι για να μπορούμε πλέον να επαναστατούμε ελεύθερα , αφού το αγαπημένο μας παιδί δεν θα είναι στην διοίκηση να μας κρατάει κλειστό το στόμα...
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΕΡΕΦΕΙΝ , Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Φιλε diego4, καταλαβαίνω την πίκρα σου και το πώς αισθάνεσαι! όλοι μας έτσι αισθανόμαστε! αλλά μου φαίνεται πως  ξεφεύγεις σε προσωπική αντιπαράθεση.
Αυτό θέλουν όσοι μας εχθρεύονται.
Για μένα ο εχθρός είναι τα ΜΜΕ, το ΠΟΚ, και η ΕΞΟΥΣΙΑ (όχι ο απλός κόσμος) της Αθήνας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!
Ας σταματήσουμε να βρίσκουμε μεταξύ μας εχθρούς. Απ' την άλλη καταλαβαίνω πως κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε τα νεύρα μας. Έτσι όμως δεν βοηθάει κανέναν μας.
Αν με ρωτάς εγώ κατέβηκα στο υπόγειο στην αποθήκη του σπιτιού και έσπασα ένα παλιό γραφειάκι που είχα εκεί! Είπα και στην γυναίκα μου να μην μου μιλάει για κανά δίωρο και έτσι ξεθύμανα.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
και εγώ τον άκουσα χτες στο radio. να σας πω την αλήθεια χέστηκα κιόλας. άμα είχε τα αρχίδια να έδινε ονόματα,κατάστασης στοιχεια και ότι άλλο μπορούσε να δώσει το συντομότερο για να σώσει την κατάσταση (αν φυσικά υπάρχει κατάσταση). όλα τα αλλα τα ακούω βερεσέ.

δεν ξέρω άμα πιάσατε στην συζήτηση με ματζάρα και "ιπονοομουμενο" ραπτόπουλο ότι "έβγαλαν πολλοί από την ιστορία τησ μεταγραφήσ κουτσιανικούλη" ...  γω απλά θυμίζω ότι αποστολή μεταγραφής ήταν γκαγκάτσης-ζαγοράκης κτλ.
My Own WoRST ENeMy.....

Diego-4

• Guest
χαρη,ντιεγκο,εχετε απολυτο δικιο αδερφια αλλα καταλαβαινετε...ενος κακου,μυρια επονται κτλ κτλ.
το τι θα ακουσουμε αυτες τις μερες δεν λεγεται... >:(

καλό είναι όμως να μην το αναπαράγουμε!
Έχουμε φάει ολη μας την ζωή για να βγάλουμε τον ΠΑΟΚ απο τα σκατά...Είναι κρίμα να τα ξαναφάμε στην μάπα.

Για μένα ο εχθρός είναι τα ΜΜΕ, το ΠΟΚ, και η ΕΞΟΥΣΙΑ (όχι ο απλός κόσμος) της Αθήνας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!!
Ας σταματήσουμε να βρίσκουμε μεταξύ μας εχθρούς.

Μη βάζεις το χέρι σου στην φωτιά αδελφέ , θα καείς..

Diego-4

• Guest
Θέλω να ευχαριστήσω τα αδέλφια μας που κάνανε το Χερεφέιν ασπρόμαυρο...Αυτός ο κόσμος δικαιούται πάρα πολλά..Έπρεπε να μας έδειχνε τελικά η ΝΕΤ , για να δεί όλη η Ελλάδα τι σημαίνει "επιστράτευση"..Εμείς 1000 στην Ολλανδία , και οι γαυροβάζελοι μαζί ουτε 100 , στα αντιστοιχα εκτός έδρας ευρωπαικά τους παιχνίδια.
Καλό γυρισμό αλάνια ....

CLUB LARISA

• Guest
ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ Κ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Όσοι τα ρίχνουν στον προπονητή, να πω οτι έχει ευθύνη -ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (κ αν δεν τον έκανε αυτός τον προγραμματισμό να έβγαινε να μας έλεγε ποιός τον έκανε κ οτι διαφωνεί)- αλλά μέχρι εκεί, γιατί χθες έκανε κ σωστές αλλαγές, αν το υλικό σου δεν ανταποκρίνεται, δεν φταίει ο προπονητής - φταίνε οι παίκτες που χασαν απο τις νοικοκυρες σε απόγνωση.
 ΥΓ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΡΟΚΟΥΡΑΔΟΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΑΦΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Κ ΤΣΑΚΑΛΙΑ. Ο ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΩΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Κ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. Οι βλαχομαγκιες κ η επιεικια σ αυτες ΤΕΛΟΣ. Μάθαμε εναν μήνα στον ΠΑΟΚ τσάμπα νταηλίκια, χωρίς να ντρέπεστε ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. Αυτά πουλήστε τα πουθενά αλλού κ ελάτε να φάτε καμια γλαρόσουπα.....ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ Κ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ - ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Μπλουζα ΣΥΝΘΗΜΑ Κ ΕΙΔΩΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, όχι ο κουραδόμαγκας που με το παίζει ιστορία σε άλλον ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό, ιδίως όταν έχετε έναν μήνα στον ΠΑΟΚ κ την είδατε κ υπερασπιστές του.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ Κ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ.

ΥΓ2  : Αυτά για Μπάγιεβιτς πάτε πείτε τα σε κανένα που κατέχει ή σε κανέναν αεκτζή να σας δώσουν βραβείο βλακείας κ ασχετοσύνης. Πολλά επισυνάπτω κ εγώ στον προπονητή μας ο οποίος ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΑΤΑ Κ ΑΠΟΣΚΑΤΑ, ΔΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ. Κ κάτι άλλο κύριοι του τεχνικού team κ κύριοι ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ δεν είναι α(γ)ελ, ούτε πανιωνακος, ούτε παίζει κάθε 20 χρόνια στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει Ευρωπαικη ιστορία κ μάλιστα μεγάλη, ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ Κ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΑΤΕ

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ: ΕΣΕΙΣ Ε Ι Σ Τ Ε Ο ΠΑΟΚ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΟΚ. Κανένας Σάντος, κανένας Γκαρσία, κανένας Μουσλίμοβιτς, ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.....
« Last Edit: August 28, 2009, 10:40:20 by CLUB LARISA »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ωραίος ο CLUB! συντάσσομαι!

Offline babis36

• Αλλαγή
Θα πω κι εγω μερικα πραγματα για το παιχνιδι και για τιποτα αλλο. Για μενα σε τετοια Ευρωπαικα ματς βλεπεις μερικα πραγματα μου φαινεται στα πραγματικα τους μεγεθη. Κι εξηγουμαι. Εχουμε παρα πολυ αργο κεντρο το οποιο δεν μπορει να πιεσει οταν κυνηγαει το σκορ. Γκαρσια Ιβιτς αλλα και ο τραυματιας Φωτακης δεν μπορουσαν με τιποτα να ασκησουν πιεση στα κεντρικα τους χαφ.Μια ελαχιστη πιεση στο α ημιχρονο ασκησαμε οσο αντεχε ο Βιτολο και οταν αυτος κουραστηκε μαρκαραμε στο κεντρο με τα ματια. Για μενα μας ελειπε πολυ και ο Γαλλος που σε αυτον τον τομεα θα μπορουσε να βοηθησει.Αυτη η θεωρια των πολλων και βαρυ χαφ (Γκαρσια, Βερον, Κονσεισαο, Ιβιτς) που εχει στις ταξεις του ο ΠΑΟΚ δεν νομιζω οτι απεχει απο την πραγματικοτητα.
Παικτη μπροστα απο τον οποιο θα παρουμε την μια ατομικη προσπαθεια με την οποια θα βγαλουμε το ευκολο γκολ δεν εχουμε. Αυτος καταλαβαινω οτι κοστιζει αλλα τον εχουμε αναγκη. Ο Μουσλι δεν μπορει να κανει την διαφορα και αυτο νομιζω ειναι σε ολους μας ξεκαθαρο. Συνεχιζουμε να ειμαστε δυσκοιλιοι στο γκολ και σε αυτον τον τομεα μεταγραφικα και τεχνικα μου φαινεται οτι δεν δουλεψαμε. Αν αληθευουν καποιες πληροφοριες που φτασανε στα αυτια μου τον χειμωνα παιζει να παρουμε τον μοναδικο γρηγορο ελληνα εξτρεμ και αυτος σιγουρα θα βοηθησει.Αρκει να ηρεμησει ο λαος και να βοηθησουν και παλι στο καλο κλιμα οι οργανωμενοι.
Τελος για τον προπονητη δεν ξερω αν οντως θα μπορουσε να παρουσιασει αλλη ομαδα αλλα με αυτους που ειχε στην δεδομενη στιγμη παρουσιασε κατι το αναμενομενο.
Η αποτυχια ειναι μεγαλη αλλα δεν ειναι η καταστροφή. Ηρεμια, χαμηλοι τοννοι γιατι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ: ΕΣΕΙΣ Ε Ι Σ Τ Ε Ο ΠΑΟΚ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΟΚ. Κανένας Σάντος, κανένας Γκαρσία, κανένας Μουσλίμοβιτς, ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΑΑΑΟΚ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΑΑΟΚ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ

πεσ'τα billy
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΩΡΕ. . .

Offline blue_eyes

• Βασικός
εκληση.
οποιος γνωριζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον Γιωργο Μαντζαρα (παλιο μελος της Θυρας 4,απο τα παλια "κατσε καλα" ΠΑΟΚτσακια) να μας πει τι ηταν αυτα που ειπε χθες ο Γιωργος στο καραφλο ερπετο ραπτοπουλο.
Οταν τα λεει ο Νικολας δεν δινω σχεδον καμια σημασια,ομως χθες μιλησε ο Γιωργος ο οποιος ειπε επι λεξη τα εξης:
"Μεχρι χθες στηριζα τον Ζαγορακη,εδινα μαχες και εχω μαλωσει για αυτον τον ανθρωπο.Ομως ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ,με κανει να βγω σημερα και να πω να σηκωθει να φυγει.Ο ανθρωπος ειναι ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ,και ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να δει ΠΟΤΕ ασπρη μερα με αυτον.Θα βρισκεται μονιμως σε μια διαδικασια φθορας-αφθαρσιας,και ο κοσμος ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ οπως σε αλλες περιπτωσεις μια και ειναι ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ που αγαπανε και εχουν φαει τον ΠΡΟΛΟΓΟ για τις προθεσεις του.Δυστυχως με αυτο που εμαθα χθες υπαρχουν 2 περιπτωσεις:ή ειναι ανικανος,ή ειναι δωτος.και δυστυχως για αυτο που λεω ο ΠΑΟΚ διοικητικα εχει τρυπηθει απο 100 πλευρες.Δεν υπηρχε περιπτωση ο ΠΑΟΚ να περασει στους ομιλους,ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..."
Αυτα ηταν τα λογια του αφηνοντας υπονοουμενα προς το οτι η διοικηση του ΠΑΟΚ ειναι υποχειριο καποιου/καποιων ανθρωπων.
Και ειναι η πρωτη φορα που ακουω αυτον τον ανθρωπο να μιλαει ετσι.και οχι απλα απογοητευτηκα.....δεν μπορεσα να κοιμηθω το βραδυ.τα λογια του στριφογυρνουσαν στο κεφαλι μου.
οποιος ΞΕΡΕΙ να μιλησει.
και τι σου ειπε δηλαδη ρε φιλε; οτι οι μετοχες ειναι στο συρταρι του κοκκαλη; αυτο το ξεραμε, τον προλαβε αλλος..

λιγο σοβαροτητα ρε γαμωτο..λιγο σοβαροτητα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΦΤΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ Κ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Όσοι τα ρίχνουν στον προπονητή, να πω οτι έχει ευθύνη -ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ (κ αν δεν τον έκανε αυτός τον προγραμματισμό να έβγαινε να μας έλεγε ποιός τον έκανε κ οτι διαφωνεί)- αλλά μέχρι εκεί, γιατί χθες έκανε κ σωστές αλλαγές, αν το υλικό σου δεν ανταποκρίνεται, δεν φταίει ο προπονητής - φταίνε οι παίκτες που χασαν απο τις νοικοκυρες σε απόγνωση.
 ΥΓ ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΡΟΚΟΥΡΑΔΟΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΑΦΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Κ ΤΣΑΚΑΛΙΑ. Ο ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΩΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Κ ΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ Κ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. Οι βλαχομαγκιες κ η επιεικια σ αυτες ΤΕΛΟΣ. Μάθαμε εναν μήνα στον ΠΑΟΚ τσάμπα νταηλίκια, χωρίς να ντρέπεστε ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. Αυτά πουλήστε τα πουθενά αλλού κ ελάτε να φάτε καμια γλαρόσουπα.....ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ Κ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ - ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. Μπλουζα ΣΥΝΘΗΜΑ Κ ΕΙΔΩΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, όχι ο κουραδόμαγκας που με το παίζει ιστορία σε άλλον ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό, ιδίως όταν έχετε έναν μήνα στον ΠΑΟΚ κ την είδατε κ υπερασπιστές του.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ Κ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ.

ΥΓ2  : Αυτά για Μπάγιεβιτς πάτε πείτε τα σε κανένα που κατέχει ή σε κανέναν αεκτζή να σας δώσουν βραβείο βλακείας κ ασχετοσύνης. Πολλά επισυνάπτω κ εγώ στον προπονητή μας ο οποίος ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΑΤΑ Κ ΑΠΟΣΚΑΤΑ, ΔΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ. Κ κάτι άλλο κύριοι του τεχνικού team κ κύριοι ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ δεν είναι α(γ)ελ, ούτε πανιωνακος, ούτε παίζει κάθε 20 χρόνια στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει Ευρωπαικη ιστορία κ μάλιστα μεγάλη, ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ Κ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ ΦΟΡΑΤΕ

Club εισαι οαση για το πονεμενο μου μυαλο γαμω τα νευρα μου.

Ο ΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?  :tsigaro:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."