Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mazur-4

• Guest
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΣΕΡΒΟ.
ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΣΕ  ΛΙΓΟ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΠΕΣΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ...
ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΕΤΣΙ ΞΗΓΙΕΤΑΙ ΓΙΑ Τ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ
Υ.Γ. Πριν μερικα χρονια εσκασε μυτη στη Ριζουπολη πανι "πουστης θρησκεια και στη Μακεδονια-Πτολεμαιδα"...Και στα σπιτια τους μπουκαραμε...Φιλιες κοπηκαν...
Στο περσινο 0-2 του κουκουλακη σπασανε κοκαλα..μεχρι κουμπουριες πεσανε σε "φιλαθλους" που θελανε να προστατευσουνε καποιους που τολμησαν να πανυγυρισουν...
Υ.Γ.2 Το βλεπουμε ολοι παντου...οπως τοτε με μπατμαν λιγο πηγε η ομαδα καλα και παραμαλακωσαμε...
Υ.Γ.3. Γαματε τους παντου ο χειμωνας ειναι μακρυς...

makptol

• Guest
ο ντουσαν εχει συμμετοχη στα 23 εκατ χρεη και ο νοων νοειτω ........βρηκε τον βλακα τον μπατατουδη και τον αρμεγε κανονικα
..........ΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΖΓΟΡ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 4-5 ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ
ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..... >:( >:(

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
τους εχουμε ρε πουστη μου Δεν ξέρω τι γίνεται να βάζαμε και κάνα να σωσουμε τη χρονια σκατα κι Περαστικά μας ΠΑΟΚ ΡΕ!!! 13 δημοσιους υπαλληλους κατά δικαίων και αδίκων Μπραβο στην ομαδα πλην του βραδυκινητου Ιβιτς Σκεφτομαι μονο μιση φαση η χερενφειν ούτε ο θεός που μαρκαραν Αυτόν έχουμε για 90΄ λεπτά MVP η βοσνιακη εκδοση σε αυτό το αρσεναλ τραγικοί τραγικός τραγική Μπάγεβιτς όσο θέλετε, αλλα με αποκλεισμό απ τον ΠΑΟΚ τους νεκρούς μπροστά του με απαιτήσεις. τα ονειρα μας της παρηγοριάς καλη κληρωση το Βιερινια δευτερο ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ των τελευταίων 10 ετών πέτσινο πέναλτυ η τυχη αντιτάσσεται **** μετα το 4-3 απο ενα καφενειο. Με τη λογική του Σάντος χρονια χαμένη πριν καν αρχήσει ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ !!! θα μπούμε ομίλους ; αυτο το τοπικ της συγχυσης και του εκνευρισμου απ τον Σάντος ενα συγχρονο 10αρι σαν σκατα 20 και βαλε χρονων να σκοράρουμε σε όλη την Ευρώπη... ο σάντος δεν είναι ελευθερος και εχει ακομα κανα τεταρτο δεν έχει και σημασία να το μαθω μεχρι τις 2.30. Στο τέλος της σαιζόν ότι είπα άκυρο έλεος... ξεπαραδιαζομαστε για διαρκειας, μετοχες, μπουτικ... 4-2-3-1 η δευτερη πιο μεγαλη σφαλιαρα με επειχηρήματα σαν τα πουκάμισα καρδουλες να ανεμιζουν 100% αλλη μια εμπραχτη αποδειξη οτι ο ανθρωπος αυτος παρά την προσθήκη ενοχλη καποιους είτε είναι το χορτάρι, είτε είναι εσυ στην κερκίδα. με τα καληνύχτα μας κ τις ειρωνίες εν΄οιδα οτι ουδεν οιδα, αυστηρά τον Μάιο αν ειχαμε παρει ανα δεκαρι της προκοπης απαξιώνοντας τον... με χαμηλα τη μπαλα ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ θα εκφραζομαι σε μια απο τις τρεις καφετεριες  τα μαυρα μεσανυχτα Τσουρεκια θα του χρεώσουμε αλλά με βάση τη θέση τους πριν την εξιλεωση... ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ και δεν υπάρχει κάτι άλλο χάθηκε μια τεράστια xθες και σημερα ατυχία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ στην Αγία Παρασκευή. εμεις πετούσαμε χαρταετο... με τους εκτος συνορων. δουλεια δουλεια δουλεια πρασινολαγοί ΣΣΣΣΣΣ Να κρεμασουν τον βενγκερ τετ α τετ σε καφετέρια επί της οδού muslimovic ελπιζω να ειναι ολοι καλα στις γειτονιές τις Αθηνας τα αδέρφια φοιτητες τα λεφτα... το πως έπρεπε να στηθεί η ομάδα με έλληνες διεθνείς. εισαι πολυ λιγος Αστερας τριπολης-λαρισα-εργοτελης κτλ. *** ΠΑΟΚαρα ξεκινα ξυπνα το πρωί, ρίξε πολύ κρύο νερό στη μούρη, πιές καφέ ελληνικο σκέτο, και καθε χρονο τσ.λ. Γιατί σήμερα είδες Έστω και με το ζόρι.  ονομαζεται Αμπουμπακαρι και ειναι πραγματικότητα επειδη εγραψε κατι καποιος με μια λογική άποψη. To "κοπροσκυλα" δεν πρεπει να πηγαινε ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ στο παιχνιδι της χρονιας. Ειχαμε 3 βασικους στοχους, από προπονητή μέχρι παίχτες, μου εμοιζε λιγο με ΠΑΟΚ Όμως ο no1 φετινός στόχος ξανά ο μεγάλος ΠΑΟΚ ρε γμτ... Την Κυριακη θα ειμαι λυσσασμενος Forgive me Lord, πέσανε να με φάνε με 2 ντροπιαστικες εμφανισεις αλλα τι να πεις
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μέχρι τώρα είχαμε μόνο τον άγγελο σαν αποκούμπι μας στις στραβές,τώρα αποκτήσαμε και τον ντούσαν.........άντε κ στον λίμπρεχτς...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Γιατι ρε ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΟΚτση να ξεχνας τοσο ευκολα ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ??????????
Ποιος αγγελος και ποιος σερβος

Offline tsag

• Αλλαγή
τους εχουμε ρε πουστη μου Δεν ξέρω τι γίνεται να βάζαμε και κάνα να σωσουμε τη χρονια σκατα κι Περαστικά μας ΠΑΟΚ ΡΕ!!! 13 δημοσιους υπαλληλους κατά δικαίων και αδίκων Μπραβο στην ομαδα πλην του βραδυκινητου Ιβιτς Σκεφτομαι μονο μιση φαση η χερενφειν ούτε ο θεός που μαρκαραν Αυτόν έχουμε για 90΄ λεπτά MVP η βοσνιακη εκδοση σε αυτό το αρσεναλ τραγικοί τραγικός τραγική Μπάγεβιτς όσο θέλετε, αλλα με αποκλεισμό απ τον ΠΑΟΚ τους νεκρούς μπροστά του με απαιτήσεις. τα ονειρα μας της παρηγοριάς καλη κληρωση το Βιερινια δευτερο ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ των τελευταίων 10 ετών πέτσινο πέναλτυ η τυχη αντιτάσσεται **** μετα το 4-3 απο ενα καφενειο. Με τη λογική του Σάντος χρονια χαμένη πριν καν αρχήσει ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ !!! θα μπούμε ομίλους ; αυτο το τοπικ της συγχυσης και του εκνευρισμου απ τον Σάντος ενα συγχρονο 10αρι σαν σκατα 20 και βαλε χρονων να σκοράρουμε σε όλη την Ευρώπη... ο σάντος δεν είναι ελευθερος και εχει ακομα κανα τεταρτο δεν έχει και σημασία να το μαθω μεχρι τις 2.30. Στο τέλος της σαιζόν ότι είπα άκυρο έλεος... ξεπαραδιαζομαστε για διαρκειας, μετοχες, μπουτικ... 4-2-3-1 η δευτερη πιο μεγαλη σφαλιαρα με επειχηρήματα σαν τα πουκάμισα καρδουλες να ανεμιζουν 100% αλλη μια εμπραχτη αποδειξη οτι ο ανθρωπος αυτος παρά την προσθήκη ενοχλη καποιους είτε είναι το χορτάρι, είτε είναι εσυ στην κερκίδα. με τα καληνύχτα μας κ τις ειρωνίες εν΄οιδα οτι ουδεν οιδα, αυστηρά τον Μάιο αν ειχαμε παρει ανα δεκαρι της προκοπης απαξιώνοντας τον... με χαμηλα τη μπαλα ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ θα εκφραζομαι σε μια απο τις τρεις καφετεριες  τα μαυρα μεσανυχτα Τσουρεκια θα του χρεώσουμε αλλά με βάση τη θέση τους πριν την εξιλεωση... ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ και δεν υπάρχει κάτι άλλο χάθηκε μια τεράστια xθες και σημερα ατυχία ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ στην Αγία Παρασκευή. εμεις πετούσαμε χαρταετο... με τους εκτος συνορων. δουλεια δουλεια δουλεια πρασινολαγοί ΣΣΣΣΣΣ Να κρεμασουν τον βενγκερ τετ α τετ σε καφετέρια επί της οδού muslimovic ελπιζω να ειναι ολοι καλα στις γειτονιές τις Αθηνας τα αδέρφια φοιτητες τα λεφτα... το πως έπρεπε να στηθεί η ομάδα με έλληνες διεθνείς. εισαι πολυ λιγος Αστερας τριπολης-λαρισα-εργοτελης κτλ. *** ΠΑΟΚαρα ξεκινα ξυπνα το πρωί, ρίξε πολύ κρύο νερό στη μούρη, πιές καφέ ελληνικο σκέτο, και καθε χρονο τσ.λ. Γιατί σήμερα είδες Έστω και με το ζόρι.  ονομαζεται Αμπουμπακαρι και ειναι πραγματικότητα επειδη εγραψε κατι καποιος με μια λογική άποψη. To "κοπροσκυλα" δεν πρεπει να πηγαινε ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ στο παιχνιδι της χρονιας. Ειχαμε 3 βασικους στοχους, από προπονητή μέχρι παίχτες, μου εμοιζε λιγο με ΠΑΟΚ Όμως ο no1 φετινός στόχος ξανά ο μεγάλος ΠΑΟΚ ρε γμτ... Την Κυριακη θα ειμαι λυσσασμενος Forgive me Lord, πέσανε να με φάνε με 2 ντροπιαστικες εμφανισεις αλλα τι να πεις

Ο,τι κι αν πίνεις το θέλω!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Σελίδες 18 - 24.  :P
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ο ντουσαν εχει συμμετοχη στα 23 εκατ χρεη και ο νοων νοειτω ........βρηκε τον βλακα τον μπατατουδη και τον αρμεγε κανονικα
..........ΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΖΓΟΡ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 4-5 ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ
ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..... >:( >:(
τι να πω?+10000000000000000000000000.ευτυχως καποιοι δεν ξεχνανε

makptol

• Guest
μέχρι τώρα είχαμε μόνο τον άγγελο σαν αποκούμπι μας στις στραβές,τώρα αποκτήσαμε και τον ντούσαν.........άντε κ στον λίμπρεχτς...

οχι τον αγγελο μπορεις να του πεις για ενα σωρο κολληματα που εχει αλλα λαμογιο δεν μπορεις να το πεις ......ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΤΕΛΟΣ ..........

apostolos

• Guest
Παιδιά δε θέλω να κάνετε επίθεση στον ΝΑΙ ΡΕ τον κουμπάρο μου, θέλω να του φερθείτε με αγάπη, κάτι ο αποκλεισμός, κάτι ο γάμος σε κάνα δυο βδομάδες, κάποια ποτά παραπάνε και εκτροχιάστηκε....  ;D

Y.g. Ειρωνεύεσαι ρε που λέω τον άλλον να πιει καφέ? Ρε θα σου βράσω ένα καζάνι espresso και θα σε βουτήξω μέσα...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Eλεγα να μην γραψω τιποτα στο φορουμ , αλλα δεν με επιανε και υπνος και ενεδωσα.Δεν εχω ορεξη μετα τον αποκλεισμο.Ολοι εχουμε απογοητευτει κτλ.Καλο θα ειναι ομως να κρινουμε τους παντες, τελη Μαιου.Δεν λεω και εγω εβρισα, εθαψα τους παντες και τα παντα αλλα δεν θα αλλαξει τιποτα.Μονο κακο θα κανουμε.

υ.γ.(για τα νυχτοπερπατηματα των παικτων στην  διοικηση μπορει να τα μεταφερει καποιος?γιατι αλλιος ο Μουσλι στο τελος θα βαζει ποτο αντι για γκολ στο τερμα)

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
μερικοι κανετε λες και ειδατε τον ΠΑΟΚ πρωτη φορα στη ζωη σας.να φυγουν ολοι,τα ταγαρια οι παικτες,ο κοιμισμενος ο προπονητης κτλ...
αν εβαζε το γκολ ο φωτακης ή ο ιβιτς,τωρα θα λεγατε τι ομαδαρα εχουμε.

Ξερουμε ρε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ.μπηκε στο 1ο ημιχρονο,τα εδωσε ολα,ηταν ατυχος και δεν καταφερε να βαλει γκολ.στο 2ο ηταν σχετικα ανυπαρκτος.
δυστυχως αποκλειστηκε απο μια ομαδα που εβαλε ενα γκολ μετα απο 2 μπαιροσουτα απο το πουθενα.τι ψαχνετε να βρειτε και κραζετε α-ου(για μερικους επαναλαμβανω).Συμβαινουν αυτα στην πουτανα την μπαλα,τι να κανεις?

υ.γ:Το οτι λειπαν 5-6 σημαντικοι παικτες και επαιζες με σαβινι δεξι μπακ δεν το κοιταει κανενας.δε θελω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα,αλλα ουτε να μιζεριασω και να κραξω επειδη ετσι πρεπει.

υ.γ2:βαλτε και ραπτοπουλο τωρα να σας λεει ποσο τελειωμενοι οι παιχτες μας και τετοια να γουσταρετε.οπαδοι-πελατες,χαρα των μμε

υ.γ3:Χιλια μπραβο στον κοσμο.Γι'αυτους στενοχωριεμαι περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο.ηταν σαν να ειμαστε ολοι εκει..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline toy

• Αλλαγή
Τραγωδία, χάσαμε από τα θερμοκήπια, από τους ανύπαρκτους.
Ομάδα χωρίς ταυτότητα, επαιζε κάτι από τίποτα, χωρίς αρχή μέση και τέλος.
Από το 66' γιώμα, νευρικοί ασταθείς χωρίς τσαγανό.
Χάσαμε μια ακόμα ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ένα γαμημένο βήμα που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Χαλκιάς: Στο 91 εκανε κοντρολ και προσπαθούσε να κάνει κάτι που δε κατάλαβε κανείς, στο 93 πρέπει να παιξε πρώτη φορά την μπάλα κάτω
Γκαρσία:Δεν μπορεί να παίξε μέσα αριστερά, ίσως ο χειρότερος εχθές
(77' Κουτσιανικούλης):Στο 77?
Βιτόλο:Μακράν ο καλύτερος πάικτης μας, ακόμη τρέχει
Τσιρίλο:Αστα να πάνε, πρόλογος
Μουσλίμοβιτς:Χωρίς ουσία
Λίνο:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚ
Φωτάκης:Του έλειπαν παιχνίδια
(62' Φιλομένο):Αντε και τερματοφύλακας
Βιεϊρίνια:Προσπάθησε έτρεξε αλλα...
Ίβιτς:Σα ταινία του Αγγελόπουλου
Μπιζέρα:Ακόμη δε κατάλαβα για ποιό λόγο έχει πάρει τη θέση του Μαλεζα
Σαβίνι:Σα ψάρι στη στεριά
(84' Αναστασάκος):καλά χαμπάρια

Δον Φερνάντο Σάντος:Το κλάμα, 1000% δικό του το φταίξιμο για το χτεσινό έκτρωμα, κακός σχεδιασμός, καμία ανάπτυξη και γιώμα, γιώμα, γιώμα, χωρίς αρχή και τέλος.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για προπονητή τέτοιου επιπέδου, δεν γίνεται ρε φερνάντο από το 66' να παίζεις όπως να ναι και να μη στείλεις το βοηθό σου στον τερματοφύλακα να του πεις να παίξει τη μπάλα κάτω.
Και πηγαινές για 1 γκόλ ανοίξουυυυυυυυυυυ
Ειναι δυνατόν να μη βλέπεις τα βασικά?Παίζεις ρόμβο πρώτη φορά και δεν παίζει το μόναδικό σου χαφ που μπορεί να παίξει αυτό το σύστημα.

Διαιτητής:Αυτός ο Μπενίνι ο ισπανός, λογικά πρέπει να αποκλιστεί από τους πίνακες της ουέφα,ούτε τα βασικά δλδ κάρτες στα χέρια στα μαρκαρίσματα απο πίσω στις καθυστερίσεις, αν δλδ την ουέφα την ενδιαφέρουν μόνο οι πυρσοί πάω πάσο αν όμως τους ενδιαφέρει το άθλημα ο κύριος αυτός δε πρέπει να ξαναπιάσει σφυρίχτρα.
Για να μην παρεξηγηθώ δε φταίει αυτός που χάσαμε.

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
« Last Edit: August 28, 2009, 08:04:15 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
εκληση.
οποιος γνωριζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον Γιωργο Μαντζαρα (παλιο μελος της Θυρας 4,απο τα παλια "κατσε καλα" ΠΑΟΚτσακια) να μας πει τι ηταν αυτα που ειπε χθες ο Γιωργος στο καραφλο ερπετο ραπτοπουλο.
Οταν τα λεει ο Νικολας δεν δινω σχεδον καμια σημασια,ομως χθες μιλησε ο Γιωργος ο οποιος ειπε επι λεξη τα εξης:
"Μεχρι χθες στηριζα τον Ζαγορακη,εδινα μαχες και εχω μαλωσει για αυτον τον ανθρωπο.Ομως ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ,με κανει να βγω σημερα και να πω να σηκωθει να φυγει.Ο ανθρωπος ειναι ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ,και ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να δει ΠΟΤΕ ασπρη μερα με αυτον.Θα βρισκεται μονιμως σε μια διαδικασια φθορας-αφθαρσιας,και ο κοσμος ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ οπως σε αλλες περιπτωσεις μια και ειναι ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ που αγαπανε και εχουν φαει τον ΠΡΟΛΟΓΟ για τις προθεσεις του.Δυστυχως με αυτο που εμαθα χθες υπαρχουν 2 περιπτωσεις:ή ειναι ανικανος,ή ειναι δωτος.και δυστυχως για αυτο που λεω ο ΠΑΟΚ διοικητικα εχει τρυπηθει απο 100 πλευρες.Δεν υπηρχε περιπτωση ο ΠΑΟΚ να περασει στους ομιλους,ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..."
Αυτα ηταν τα λογια του αφηνοντας υπονοουμενα προς το οτι η διοικηση του ΠΑΟΚ ειναι υποχειριο καποιου/καποιων ανθρωπων.
Και ειναι η πρωτη φορα που ακουω αυτον τον ανθρωπο να μιλαει ετσι.και οχι απλα απογοητευτηκα.....δεν μπορεσα να κοιμηθω το βραδυ.τα λογια του στριφογυρνουσαν στο κεφαλι μου.
οποιος ΞΕΡΕΙ να μιλησει.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Suicidal

• Βασικός
έκατσα και διάβασα όλα τα πόστ ένα προς ένα....
δεν θα μιλήσω για τον αγώνα, δεν θα μιλήσω για τους παίχτες,
δεν θα μιλήσω για τον coach, δεν θα μιλήσω για τον λαό (γι'αυτον ΤΙ να πείς άλλωστε)

αλλά ρε πούστη μου:

ΕΣΑΣ ΡΕ !@#$%&^*! , ναι ρε ΕΣΑΣ όλους που με σκάτε στο forum να πετάξετε
τις μαλακίες σας σε κάτι τέτοιες αποτυχίες και μόνο,
σας σιχαίνεται η ψυχή μου, δεν αξίζετε ούτε
την μούχλα κάτω από τα νύχια του νεκροθάφτη ρε....

--------------------------------------------------------------------------

KAI ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:
φέτος θέλω μετά απο ΚΑΘΕ αγώνα χανουμογαυροβάζελων να ακούω στις ειδήσεις
ότι έγιναν επιθέσεις και ξυλοδαρμοί σε αλλόθρησκους σε μαγαζιά κεντρικά και μη στην Σαλονίκη !
ΤΕΡΜΑ ! ΤΕΛΟΣ ! Να βάζουνε γκόλ και να τους πιάνει τσιρλιό ! Γίνετε ?

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

teo4

• Guest
+11111111111111111111111111111111111111111

ive4

• Guest
εκληση.
οποιος γνωριζει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον Γιωργο Μαντζαρα (παλιο μελος της Θυρας 4,απο τα παλια "κατσε καλα" ΠΑΟΚτσακια) να μας πει τι ηταν αυτα που ειπε χθες ο Γιωργος στο καραφλο ερπετο ραπτοπουλο.
Οταν τα λεει ο Νικολας δεν δινω σχεδον καμια σημασια,ομως χθες μιλησε ο Γιωργος ο οποιος ειπε επι λεξη τα εξης:
"Μεχρι χθες στηριζα τον Ζαγορακη,εδινα μαχες και εχω μαλωσει για αυτον τον ανθρωπο.Ομως ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ,με κανει να βγω σημερα και να πω να σηκωθει να φυγει.Ο ανθρωπος ειναι ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ,και ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να δει ΠΟΤΕ ασπρη μερα με αυτον.Θα βρισκεται μονιμως σε μια διαδικασια φθορας-αφθαρσιας,και ο κοσμος ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ οπως σε αλλες περιπτωσεις μια και ειναι ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ που αγαπανε και εχουν φαει τον ΠΡΟΛΟΓΟ για τις προθεσεις του.Δυστυχως με αυτο που εμαθα χθες υπαρχουν 2 περιπτωσεις:ή ειναι ανικανος,ή ειναι δωτος.και δυστυχως για αυτο που λεω ο ΠΑΟΚ διοικητικα εχει τρυπηθει απο 100 πλευρες.Δεν υπηρχε περιπτωση ο ΠΑΟΚ να περασει στους ομιλους,ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ..."
Αυτα ηταν τα λογια του αφηνοντας υπονοουμενα προς το οτι η διοικηση του ΠΑΟΚ ειναι υποχειριο καποιου/καποιων ανθρωπων.
Και ειναι η πρωτη φορα που ακουω αυτον τον ανθρωπο να μιλαει ετσι.και οχι απλα απογοητευτηκα.....δεν μπορεσα να κοιμηθω το βραδυ.τα λογια του στριφογυρνουσαν στο κεφαλι μου.
οποιος ΞΕΡΕΙ να μιλησει.

καλά μετά από αποτυχίες και ήττες το έχουμε στο αίμα μας να βλέπουμε συνομωσίες.
Δε ξέρω πόσο κάτσε καλά είναι ο παλιός μέλος και ο 100% φερέγγυος, αλλά ευχαριστούμε δε θα πάρουμε.
Χρωστούμενα σε κάποιους και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει στους ομίλους ; Γενικολογίες και αόριστες βλακείες που ελπίζουν να πουλήσουν στους ΠΑΟΚτσήδες πάνω στην ένταση μιας αποτυχίας.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Περσεα,ειναι η πρωτη φορα στα τοσα χρονια που τον ακουω ετσι...και επειδη τον ξερω και προσωπικα,δεν τα πιστευα αυτα που ελεγε...δηλαδη τα τελευταια χρονια ειχαμε φαει χοντρα λουκια στο αγωνιστικο και δεν μιλουσε,αυτην την φορα δεν ξερω τι εγινε.και δεν τα ελεγε πανω στα νευρα του,ηταν πολυ σοβαρος και φαινοταν ποσο στεναχωρεμενος ηταν.
μαλιστα ανεφερε και για τα κυλικεια στο παλατακι μια κουβεντα ("αντε να πατε να βρειτε τι εγινε με τα κυλικεια και ποιος τα πηρε..") η οποια με τρανταξε ασχημα.
μεσα σε καμια ωρα θα μαθω περι τινος προκειται.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπιλλυ:στο πρωτο +1,στο δευτερο ξερναω,στο τριτο, να χαμε να λεγαμε.Λιγοι μειναν οι καλοι..Κρασσ,κλαιν.Το πολυ να ρθει ο Σαλπιγγιδησ πισω..

×Üñçò

• Guest
.........
...........

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς φίλε είναι γιατί αυτό ειπώθηκε χτές και όχι πριν μια βδομάδα π.χ.

Ε λοιπόν μάγκες με απογοητεύετε.!
Η πουστιά και η προβοκάτσια μυρίζουν από χιλιόμετρα.
Κάντε όλοι σας, αυτό που δεν κάνουν οι απανταχού αθλητικογράφοι! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ Η ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Για να τελειώνω με το θέμα¨:

Μετά από αυτόν τον αποκλεισμό ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!
ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ!!! ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΥΓΚΑ!!!
Καταπιείτε τις όποιες σκέψεις και μιλήστε μετά από μια βδομάδα.

Καραδοκούν όσοι μας εχθρεύονται και είναι πολλοί. Και κυρίως είναι επιστήμονες της πουστιάς και της προβοκάτσιας.
Πιστέψτε με φίλοι!! τους ξέρω πολύ καλά, τους σπουδασα τολμώ να πώ, ζω δίπλα τους, εργάζομαι με αυτούς, ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΜΤ!!!

Τρελλαίνομαι όταν μες στην αφέλειά μας τους δίνουμε όπλα να μας πολεμήσουν.