Δε θελω να πω παρα πολλα γιατι εχω νευρα. Η χρονια τελειωνει τον Μαιο και τοτε θα κανουμε ταμειο. Ειχαμε 3 βασικους στοχους, οσον αφορα το αγωνιστικο, τωρα εχουμε 2. Περιμενουμε να δουμε τελικο αποτελεσμα πριν κρινουμε, αλλα οταν θα ερθει η ωρα του απολογισμου θα μεινει οποιος κανει σωστα τη δουλια του και θα παρει μπουλο οποιος ειναι λιγος για αυτο το συλλογο. Το μεταβατικο σταδιο τελειωσε περσυ, απο φετος ο ΠΑΟΚ εχει τις απαιτησεις και την πιεση που αρμοζουν στο μεγεθος του.
Διαβασα στο τοπικ για περιστατικα με ξυδια, ξενυχτια, τσιγαρα και αλλες τετοιες ομορφιες απο παιχτες της ομαδας. Επειδη και ο Ζαγορ και ο Βρυζας ηταν τετοιοι και χειροτεροι οταν ηταν ποδοσφαιριστες, δυστυχως δε πιστευω πως θα το παρουν σοβαρα το θεμα. Απλα σαν εργοδοτες τους, νομιζω θα ηταν χρησιμο την επομενη φορα που θα πετυχουμε καποιο απο τα παλικαρια μας σε τετοια φαση, αντι για αβροτητες και συνθηματα για αλανια που γαμανε λιμανια, να τους ψιθυρισουμε δυο φωνηεντα στο αυτι.
Επισης, ο επομενος παιχτης που θα γυρισει στην κερκιδα να μου κανει σσσσσσ, χειρονομιες, και γκριματσες, θα φαει στο κεφαλι οτι βρω γυρω μου. Σεβασμος σ'αυτους που σας ταιζουνε. Χαιδεμα τελος.