Τι ειδα εγω, χωρις να εχω διαβασει κανεναν. Μπορει να μην εχω και καθαρο μυαλο αφου τα συναισθηματα εντονα και φρεσκα:
1. Πεταξαμε στα σκουπιδια μια ακομα χρυση ευρωπαικη ευκαιρια. Η πρωτη ηταν με Μακαμπι που θα μας απογειωνε και θα μας εκανε να αλλαξουμε ισως σελιδα.
Χασαμε λεφτα (αληθεια, 5 Μ ηταν το μπονους? Τοσο πολυ? Το ειπε πολλες φορες ο εξτρα...)
Χασαμε πρεστιζ, χασαμε την ευκαιρια να κουστουμε στην Ευρωπη
Χασαμε εκδρομες που θα εκαναν πολυ κοσμο να γουσταρει.
Κατα τη γνωμη συνεχισαμε την κακη ευρωπαικη μας πορεια των τελευταιων 10 χρονων. Δηλαδη συνεχιστηκε ενα πισωγυρισμα.
Η πικρα μεγαλη...
2. Η αντιπαλος ηταν καφενειο. Να πεις οτι αποκλειεσαι απο κανα μεγαθηριο, οκ. Αλλα απο αυτα τα καφενεια ειναι πραγματικα κριμα....Αυτα τα ταγαρια θα ειναι στην κληρωση αυριο και εσυ ησουν σε 2 παιχνιδια καλυτερος. Αν και δεν ησουν καλος οσο επρεπε, παντως απο αυτους ησουν καλυτερος...
Αυτο κανει την πικρα ακομα μεγαλυτερη....
3. Τι σκατα πηγε στραβα δεν μπορω να καταλαβω. Η ομαδα αλλη μια φορα δεν τραβηξε οσο χρειαζοταν. δεν μπορω να καταλαβω γιατι πχ ο Λινο παρεπαιε τοσο αμυντικα (γνωστη αδυναμια)αλλα και επιθετικα. Γιατι τοσα αβιαστα λαθη απο τον Εμπειροτατο Γκαρσια. Γενικα γιατι τοσα λαθη στις μεταβιβασεις απο ολους, γιατι γιομες, γιατι σεντρες γιατι το ενα γιατι το αλλο. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?Απαντηση δεν εχω...Ξεχωρισα Βιτολο μονο, Μπιζερα και Χαλκια που δεν ζοριστηκε και πολυ. Οι αλλοι ολοι...
4. Η ομαδα εχει προβλημα που δεν μπορω να εντοπισω ακριβως. Ενα ζητημα ειναι το κεντρο που δεν κυκλοφορει σωστα τη μπαλα. Χαμενες μπαλιες ακομα και στα 2 μετρα, μηδεν καθετες. Εκραζε ενας το Μουσλι και τον ελεγε Τοργκελε νουμερο 2 και εγω πηρα το μερος του λεγοντας οτι δεν φταιει αυτος αφου κανεις δεν τον τροφοδοτει. Και οταν προς το τελος πηρε 2-3 φορες τη μπαλα τα εκανε μουσκεμα χανοντας το κοντρολ ή δε ξερω γω τι αλλο. Γιατι? εμ ελα ντε! Ομολογω οτι περιμενα στη γωνια τον Ιβιτς να του τα χωσω, θεωρωντας οτι ειναι ενας βασικος παιχτης-παραγοντας που παιζει ασχημα ολη η ομαδα, κι ομως! σημερα δεν ηταν ο χειροτερος! Γιατι ο Φιλομενο (τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση) να ειναι τοσο αορατος? Ελα ντε...Γιατι δεν γυαλιζε το ματι ολης της ομαδας, να καταπιουν τα νουφαρα?Ελα ντε.
Απαντησεις δεν εχω σε πολλα παντως δεν μπορω να τα αποδωσω και σε ατυχια. Μηπως ανικανοτητα? Τα σουτ πχ ειτε πηγαιναν στα περιστερια ειτε χλιαρα στην αγκαλια του αντιπαλου τερματοφυλακα. Απουσιες κλπ δεν μπορω να επικαλεστω. Ελειπε ας πουμε ο Σορλεν που ειναι μηχανη αλλα αυτο σε μενα δεν μπορει να δικαιολογησει την μηδαμινη προσφορα του Φωτακη. Βεβαια αν μπορω να βγαλω ενα σιγουρο και ασφαλες συμπερασμα ειναι οτι εδω και χρονια λειπει ενα ΔΕΚΑΡΙ. Δε λεω βεβαια και τιποτα καινουργιο....
5.Για Σαντος δεν εχω να πω τιποτε. Φαναταζομαι θα δεχεται πολλα πυρα. Σε μια μερα που ολοι ηταν τοσο λιγοι ατομικα μικρη σημασια εχει- κατα τη γνωμη μου παντα- οι κινησεις και το στησιμο. Φυσικα θα μπορουσαμε να πουμε γιατι επαιξε αυτος και οχι εκεινος, γιατι δεν εκανε πιο νωρις την ταδε αλλαγη κλπ. Αν δε σταθουμε στο συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα το δουμε πιο γενικα , το ζητημα ειναι να καταφερει ο Σαντος απο εδω και περα να διαχειριστει και μονταρει το υλικο σωστα. Η εικονα της ομαδας μεχρι τωρα αν και εχει καλυτερους παιχτες απο περυσι δεν φαινεται να το αποδεικνυει. Παλι ομως νομιζω οτι σε αυτο ευθυνονται ΠΡΩΤΑ οι παιχτες.Το κεντρο παντως περυσινη χτυπητη αδυναμια εξακολουθει να ειναι ετσι.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ.
Φυσικα να συνυπολογισουμε οτι ακομα ειναι η αρχη.
6. Και τωρα τι? Τωρα κεφαλια μεσα και δουλεια δουλεια δουλεια. Στην αφετηρια του πρωταθληματος δειχνουμε χειροτεροι απο την αντιστοιχη περυσινη, νομιζω. Αυτος ο αποκλεισμος τσουζει πολυ αλλα δεν πρπει με τιποτα να σημανει την καταστροφη. Εκτος απο ψυχραιμια δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Ναι, το πουλακι πεταξε και αυτο δεν αλλαζει. Κριτικη ναι, αλλα σε νορμαλ πλαισια. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.