Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12547 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οταν ξεκινουσε η χρονια δεν το ειχαμε δεδομενο οτι θα μπουμε στους ομιλους...

ηταν ο ποθος ολων μας...  θεωρησαμε οτι μας εκατσε καλη κληρωση και ποιες καρδουλες τωρα???

τα καμπανακια με τη βαλερενγκα κανεις δεν τα ακουσε???  σιγουρη η προκριση λεγαμε ...

οταν καβαλας το καλαμι η φαπα ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις... η αλαζονια πληρωνεται!!!!!

και κατι τελευταιο... δε με νοιαζει τι θα πει ο οποιοσδηποτε,..

την προκρηση την εχασε ο σαντος... και μερικοι ποδοσφαιριστες που τον εκθεσανε....

peja_4

• Guest
Οταν βαζεις ρε πουστη μου το Βιερινια δευτερο επιθετικο
και 90 λεπτα δεν ακουμπαει μπαλα τι να πω...
Ρε Σαντος ο Βιερινια ειναι για να παιζει στα ακρα, ελεος.

mpougatsas

• Guest
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ Σ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 70 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑΟ.
(ΑΥΤΗ ΕΙΝ' Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ)
ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ(ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ)
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΙ ΟΛΑ.. ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ..

Offline Català

• Αλλαγή
Μπράβο. Να τους χαιρόμαστε.
Ένα πράγμα έχω να πω: ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ
Δεν μπορώ να καταλάβω από πέρσυ γιατί η σοβαρή διοίκηση που υποτίθεται ότι έχουμε δεν τους λέει ένα πράγμα τουλάχιστον: ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ! Έτσι απλά. Δουλέψτε και άστε τις δηλώσεις και τα μεγάλα λόγια. Από πέρσυ το παρακολουθώ: "πάμε για πρωτάθλημα", "μπορούμε τον τίτλο", "ικανός για το Champions League" και ό,τι άλλη μαλακία θες τη διάβασα. Τα ίδια και φέτος. Κάθε μέρα και ένας παίκτης έβγαινε και έκανε δηλώσεις "θα τους λιώσει η Τούμπα", "δεν περνάει κανείς από δω", "διεκδικητής του τίτλού ο ΠΑΟΚ φέτος", και εχτές από τον μεγάλο δάσκαλο "είμαστε καλύτεροι και θα περάσουμε".
Μπορεί σας παρακαλώ να μου πει κάποιος εδώ μέσα ΕΝΑ, μόνο ΕΝΑ ματς που έπαιξε καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ με σοβαρό αντίπαλο από τότε που ήρθε ο Σάντος; Όχι να κέρδισε. Να έπαιξε καλή μπάλα. Όπως με Μπάγεβιτς που χαιρόσουν ένα διάστημα να πηγαίνεις γήπεδο, όπως ακόμα και με τον καλόγερο. Για να μην πάω πιο παλιά. Δεν έχω μιλήσει εδώ και 2 χρόνια, για να μην εισπράξω το γνωστό "αρχίσαμε πάλι τη μουρμούρα, και ποιος να έρθει δηλαδή;" κτλ, αλλά ο άνθρωπος δεν παλεύεται με τίποτα. Συντηρητικός, ηττοπαθής, άοσμος, άχρωμος, άγευστος, αδιάφορος. Δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες όχι να ματώσουν στον γήπεδο, αλλά ούτε να πάνε για πιτόγυρα στη Λαμπράκη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει τόσος κόσμος που πιστεύει ότι μπορεί αυτή η ομάδα να πάρει έστω το κύπελλο. Βλέπω να είμαστε χειρότεροι και από πέρσυ.
Και μην αρχίσουμε ότι δεν ήρθε κι η καταστροφή μετά από έναν αποκλεισμό κτλ. Εγώ αυτά τα πιστεύω από πέρσυ. Ήμουν σίγουρος ότι θα έρθουμε τέταρτοι στα play off, ήμουν σίγουρος και για απόψε. Και αυτή η Χερενφεν φαίνεται να ήταν μεγάλο χωριό τελικά, αλλά εμείς τους κάναμε πάλι μάγκες. Αλλά τα πράγματα είναι απλά: αν δεν αξίζεις, γιατί να περάσεις με κάθε κόστος; Δεν το κατάλαβα αυτό.
Και καλά πολλούς παίκτες τους θεωρώ λίγους για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτός ο Ζήσης δεν βλέπει ότι αυτός ο τερματοφύλακας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ; Για τον Ίβιτς δεν έχω να πω τίποτα. Τώρα, αν νομίζουν κάποιοι φίλοι από εδώ μέσα ότι ήταν κι ο καλύτερος παίκτης μας, μάλλον βλέπουμε διαφορετικά ματς. Όποιος έχει δει τα ματς με το σκουλήκι πέρσυ στο χαριλάου, τα έχει δει όλα. Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το παληκάρι δεν μπορεί. Τον είχε παίκτη όμως ο Σάντος πριν 74 χρόνια στο αεκ και τον ξέρει. Ας μπει κι ο Ζαγοράκης με τον Άκη Ζήκο. Επειδή σήμερα δεν έπαιξε, ας μην τοποθετηθώ για τον "αρχηγό", τον κύριο "προσπαθώ να ελευθερώσω το δεξί μου για να βγάλω μια καμινάδα, επειδή είμαι 80 χρονών και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, θα πουλήσω και οπαδιλίκι και καθάρισα, Βαλκάνιοι είναι, θα το φάνε".  Φερνάντο Σάντος. Σύγχρονο ποδόσφαιρο, επιθετικό και ελκυστικό ρε αδερφέ. "Ο ΠΑΟΚ των παππούδων μας". Όμως, να το γράφουμε μόνο αν γίνεται και να μην το λέμε, μην μας ακούσουν οι παππούδες μας και σηκωθούν απ'τους τάφους και μας κυνηγάνε με κανά τηγάνι. Σάντος ως το 2012. Μισό-μηδέν τα 12 ματς στην Τούμπα, και τρία 0-0 με ΠΟΚ (αν τα καταφέρουμε πάλι).Κι ο θεός βοηθός.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Στ'α@@ μας το europa league; Στα @@ μας το ένα, στα @@ μας το άλλο.
Όχι, καθόλου στα @@ μας. Τεράστια αποτυχία, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων 10 ετών. Χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για ν'αποκλειστείς από αυτή την ομαδούλα.

Η αποτυχία αυτή πιστώνεται σε ΟΛΟΥΣ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

notios

• Guest

Η Άρσεναλ όταν έκανε double ξεκίνησε με αποκλεισμό απ τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...  ;)

Δηλαδή οι καρδούλες μας έκοψαν το treble?  >:(
Κουφάλες Ολλανδοί...

Α, και κάτι ακόμα για να καταλάβουμε ποιοι είναι μεγάλες ομάδες με απαιτήσεις. Χθες τον γούσταρα τον λαό του γάυρου που έκραζε την ομάδα του γιατί δεν βλεπόταν κι ενώ είχε περάσει με 4 νίκες.Αυτές είναι μεγάλες ομάδες και λαοί.

Και όποτε παίρνουν πέτσινο πέναλτυ (βλέπε Νινιάδης στο ΟΑΚΑ κ.ο.κ.) πανηγυρίζουν σαν τις πουτάνες.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ουτε ο βιειρινια φταιει ουτε ο σαντος ουτε ο μουσλιμοβιτς ουτε ο χ ψ.δεν μπορουσαν παραπανω δυστυχως.η τυχη δεν ηταν με το μερος μας.μεχρι εκει ημασταν.του χρονου πιστευω θα εχουμε δεσει και θα ειμαστε καλυτεροι.μπορει να ημαστε και πιο τυχεροι στις κληρωσεις.ειδωμεν....

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
"Ï Èåüò õðåñçöÜíïéò áíôéôÜóóåôáé, ôáðåéíïßò äå äßäùóé ÷Üñéí" [ÊáéíÞ ÄéáèÞêç – Éáêþâïõ ä’6]

Õðåñüðôåò, ðáíôïãíþóôåò, õðåñáéóéüäïîïé, ðáíçãõñôæÞäåò, áäåéÜóôå ìáò ôç ãùíéÜ êáé óõíå÷ßóôå ôç óõæÞôçóç óôï ôüðéê Europa League 2009-2010.

MetroStar

• Guest
Μη κράζετε ρε ****
« Last Edit: August 27, 2009, 22:23:48 by arwstos »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
ζενιτ-νασιοναλ [απο μαδειρα] 1-1.προκριση για νασιοναλ μετα το 4-3 του πρωτου ματς...

kostas4

• Guest
αποκλειστηκαμε απο ενα καφενειο.

να ξεκαθαρισω οτι στηριζω σαντος αλλα ρε πουστη πορτογαλε δεν εχεις παρει ενα κρισιμο ματς.αν δεν παρεις και φετος τα ντερμπι θα εχεις καει μονος σου

υγ.ειμαι περηφανος για αυτον τον λαο.για τους φιλους μου που δωσανε μαθηματα οπαδισμου.
αντιθετως ντρεπομαι για την ομαδα που κατεβηκε στο χορταρι

ive4

• Guest
πόσο πιο τυχεροί στις κληρώσεις. Με τη λογική του Σάντος και με την Βαλέττα να κληρωθούμε θα πάμε να κρατήσουμε το 0 στην άμυνα.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μη κράζετε ρε ****

Συμμαζέψου
« Last Edit: August 27, 2009, 22:24:08 by arwstos »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Κοπρόσκυλα...
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

mpougatsas

• Guest
Στ'α@@ μας το europa league; Στα @@ μας το ένα, στα @@ μας το άλλο.
Όχι, καθόλου στα @@ μας. Τεράστια αποτυχία, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων 10 ετών. Χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για ν'αποκλειστείς από αυτή την ομαδούλα.

Η αποτυχία αυτή πιστώνεται σε ΟΛΟΥΣ
Να το λεγες μετα το πρώτο ματς οχι τώρα..εκει έχασες το πλεονέκτημα σημερα για την ανατροπη πήγαινες.. ενοειται στ αρχιδια μας.. σιγα μη θεωρησω τη χρονια χαμένη πριν καν αρχήσει!
το σημερινο ήταν μάθημα, μπορουμε να το δουμε ετσι και να βελτιωθουμε στη συνέχεια και μπορούμε να τα κάνουμε όλα πουτάνα, και να τους βγάλουμε όλους σκάρτους.. διαλέξτε

(άκου εκεί βόσνιος Τόργκελε,αν το καρφωνε στο τέλος τι θα ταν ο βόσνιος ροναλντίνιο ??? )

northeagle_4

• Guest
Kριμα για τον τεραστιο ΛΑΟ μας.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ !!!
μεγαλη πικρα δεν το πιστευω..........

ive4

• Guest
αυτό με τα μαθήματα είναι πλέον αστείο. 1-2 μαθήματα και μάλιστα πανεύκολα δώσαμε μετά από 4 χρόνια σπουδών, 2 χρόνια με δάσκαλο τον Σάντος και δε τα περάσαμε. Στα πόσα μαθήματα θα μπούμε ομίλους ;

stelukos

• Guest
Μη κράζετε ρε ****

ασε αυτο το τοπικ! πιάσε το τοπικ με τον Αμπντέλ Αζίζ αλ-Χακίμ, τπν σημαντικό σιίτη ηγέτη του Ιράκ
« Last Edit: August 27, 2009, 22:26:40 by arwstos »

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μεγαλη πικρα αλλα λογω της συγχυσης και του εκνευρισμου της στιγμης ορισμενοι ξεφευγετε...

Αποκλειστηκαμε απο μια ΚΑΤΩΤΕΡΗ ομαδα (που βαση της εικονας και των 2 παιχνιδιων επρεπε να την ξεκολιασουμε) λογω ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ, λογω απιστευτης ατυχιας αλλα και λογω τραυματισμων...2 βασικοτατοι παικτες (Κοντρερας-Σναουτσνερ) εβλεπαν τα ματσακια απο το σπιτι τους...Σε αυτο το αρχικο σταδιο και σε ευρωπαικο παιχνιδι ειναι απαραιτητο να εχεις παικτες του βασικου κορμου και να μην καταφευγεις σε λυσεις αναγκης..

Αυτο που θα με εκνευρισει ομως περισσοτερο ακομα και απο αυτον τον αποκλεισμο ειναι οι μαλακες που θα οργωνουν τωρα τα ερτζιανα και θα βγαζουν τα απωθημενα τους με ανελεητο κραξιμο...Να γινει δηλαδη μπουρδελο το κλιμα...

Παρτε το χαμπαρι οτι τωρα αρχιζει η χρονια...Αν μεινουμε σ'αυτη την αποτυχια αλοιμονο μας...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

MetroStar

• Guest
Kάτω τα βρωμόχερά σας απ τον Σάντος!