Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
13 δημοσιους υπαλληλους ειδα εγω..

Νο μαι φριεντ, οι παικτες τα δωσανε ολα.

Απλα εχουμε αργη ομαδα, και σε ξενη εδρα, με βροχη, και με αντιπαλο που εχει ματς στα ποδια του, δεν καναμε παρα μονο μιση φαση...

Offline gagas

• Αλλαγή
τι σου φταιει η χερενφειν δεν μπορω να καταλαβω..

stelukos

• Guest
τετοια ανάσταση οχι ο χρηστός ούτε ο θεός δεν κάνει μονο ο ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ!
ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ

αστα διάλα ρε

Offline gagas

• Αλλαγή
13 δημοσιους υπαλληλους ειδα εγω..

Νο μαι φριεντ, οι παικτες τα δωσανε ολα.

Απλα εχουμε αργη ομαδα, και σε ξενη εδρα, με βροχη, και με αντιπαλο που εχει ματς στα ποδια του, δεν καναμε παρα μονο μιση φαση...
πες μου μια φορα που ειδες αγριεμενα τα προσωπα τους μεσα στον αγωνα..
μια φορα που μαρκαραν σαν να ηταν τελικος..χαβαλε αλλαζαν την μπαλα στην αμυνα κ κοιτουσαμε..

giannis80

• Guest
Καλύτερα να μην κάνουμε κρίσεις με θολωμένο μυαλό. Τα πράγματα είναι απλά.Αποκλείστηκες από τον λεβαδειακό της ολλανδίας, στο Β' δεν υπήρχες και σαν ομάδα κινείσαι στην επίθεση με χειρόφρενο ανεβασμένο.
Υ.Γ Ο αρις απέκλεισε ομάδα από πριμέρα ντριβιζιόν με τον προπονητή του να μην έχει κάνει προετοιμασία την ομάδα και να την αναλαμβάνει 1 μήνα πριν τους 2 αγώνες.Μερικοί προπονητές απλά δεν το έχουν να είναι μεγάλοι.Αυτόν έχουμε,με αυτόν θα πορευτούμε.

senag2

• Guest
Αργό ,ανούσιο και αναποτελεσματικό ποδόσφαιρο με παιδιαρίστικα λάθη της άμυνας και ανύπαρκτη επίθεση. Κρίμα
Το χάσμα ανάμεσα στο κέντρο και την επίθεση είναι φανερό πλέον ότι φέτος θα μας δημιουργίσει πολλά προβλήματα. Δεν μπορούν να αλλάξουν μια πάσα μεταξύ τους. Οι Ολλανδοι έπεζαν σαν να έχαναν για 90΄ λεπτά και οι δικοί μας τρέχαν σαν προπόνηση. Ο μόνος που ξεχωρίζει απάυτήν την ομάδα είναι ο Τσιρίλο. Και πάλι κρίμα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για έσοδα και διάκριση.

MetroStar

• Guest
Απορώ γιατί κράζαν όλοι τον Ίβιτς και παίχτες-χώμα σήμερα ( Γκαρσία,Ζλάταν,Λίνο ) ήταν στο απυρρόβλητο. MVP μας σήμερα ο Ίβιτς.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
πραγματικα αυτη η βοσνιακη εκδοση του τοργκελε που παριστανει τον επιθετικο ειναι ολα τα λεφτα, πρεπει να ειναι ακριβως το αντιστροφο της ΕΝΝΟΙΑΣ value for money. απλα δεν υπαρχει. και δεν ειναι οτι δεν υπαρχει τωρα, δεν υπαρχει εδω και εναμισι χρονο.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Βάλτε χρόνο, σελίδες ρεκόρ απόψε σε αυτό το θέμα θα γίνουν... :P
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
με το συμπαθιο σταρχιδια μου τι εκανε ο ρουλις και ο καθε ρουλις και μεις πριν 15 χρονια αποκλεισαμε την αρσεναλ και τι να λεει. σκοπος ειναι να κανουμε μια ομαδα που καθε χρονο να ειναι ψηλα στην ευρωπη. οχι αλλα πυροτεχνηματα τυπου ρουλι. μεγαλη απογοητευση ρε γμτ.

shaman4

• Guest
Βάλτε χρόνο, σελίδες ρεκόρ απόψε σε αυτό το θέμα θα γίνουν... :P

:D :D :D :D :D :D :D :D

Offline geros

• Αποστολή
  • **
τραγικοί παίχτες, τραγικός προπονητής,τραγική ομάδα, (και κάποιες μεταγραφές πραγματικά αχρείαστες)

δυστυχως η χρονιά που θα πηγαίναμε για πρωταθλητισμό (μην το ξεχνάμε αυτό) ξεκινάει με τους χειροτερους οιωνούς

giannis80

• Guest
με το συμπαθιο σταρχιδια μου τι εκανε ο ρουλις και ο καθε ρουλις και μεις πριν 15 χρονια αποκλεισαμε την αρσεναλ και τι να λεει. σκοπος ειναι να κανουμε μια ομαδα που καθε χρονο να ειναι ψηλα στην ευρωπη. οχι αλλα πυροτεχνηματα τυπου ρουλι. μεγαλη απογοητευση ρε γμτ.

Το σχόλιο δεν ήταν για τον ρούλη. Το σχόλιο ήταν για τον τεράστιο σε σχέση με τον Σάντος Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ακόμα απορώ πως δεν πήγε να πάρει αυτόν πριν 2 χρόνια και τον πήρε ο ρουλάκος.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
ηρεμησον! μην κράζετε! βασικά κράξτε, κράξτε όσο θέλετε, αλλα από αύριο, να ηρεμήσουμε λίγο να κάνουμε σωστή κριτική, τώρα να λέμε για βόσνιους ρουμάνους τσετσένους torgkele δεν μας ωφελεί σε τίποτα!

bravo σε ίβιτς τσιρίλο, και λίγο "βιζερα"
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

MetroStar

• Guest
τραγικοί παίχτες, τραγικός προπονητής,τραγική ομάδα, (και κάποιες μεταγραφές πραγματικά αχρείαστες)

δυστυχως η χρονιά που θα πηγαίναμε για πρωταθλητισμό (μην το ξεχνάμε αυτό) ξεκινάει με τους χειροτερους οιωνούς

Η Άρσεναλ όταν έκανε double ξεκίνησε με αποκλεισμό απ τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...  ;)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Tο θέμα είναι απλό... Στις 27/8, η χρονιά είναι ήδη αποτυχημένη για την ομάδα μας.
Ας ελπίσουμε να πάμε καλά στο πρωτάθλημα, αν και ο βασικός μας στόχος χάθηκε. Δε θέλω να πω κάτι άλλο... είμαι χάλια. Ανδε μπορείς να κερδίσεις τους νεκρούς, δεν αξίζεις να συνεχίσεις στην Ευρώπη
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

ive4

• Guest
ασε γιατί και ο τεράστιος Ντούσαν πάει για εντυπωσιακή μη πρόκριση, αφού βρήκε μπροστά του την υπερομάδα Βασλούι

giannis80

• Guest
Α, και κάτι ακόμα για να καταλάβουμε ποιοι είναι μεγάλες ομάδες με απαιτήσεις. Χθες τον γούσταρα τον λαό του γάυρου που έκραζε την ομάδα του γιατί δεν βλεπόταν κι ενώ είχε περάσει με 4 νίκες.Αυτές είναι μεγάλες ομάδες και λαοί.

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
μπαλαφα φυγε απο τα ονειρα μας :rasta: :rasta: :rasta:

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Άντε, ας τον πιούμε όλοι μαζί..

της παρηγοριάς... :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...