Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12480 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
...
ðéóôåõù ðáëé åôóé äõóêïëá èá åñèåé ç ðñïêñéóç óçìåñá ê áìá ãéíåé êáíá 0-1 óôï 85-90
...

Äåí ì áñÝóåé Ìáñßá ï ôñüðïò ðïõ óêÝöôåóáé !
Áí ðÜåé ùò ôï 80 ìðïñåß êáé íá ìçí ðñïëÜâù íá ôï äù ôï ãêïë–ðñüêñéóç ëüãï êáñäéÜò…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

makptol

• Guest
μαρια σε προκαλω να δεσμευτεις οτι το σκορ θα ειναι 0-1 με γκολ στο 89 η 90 για να εδω ησυχος το ματς...... ;D ;D ;D ;D

BIANCONERO

• Guest
Αν βαλουμε γκολ πιστευω περναμε εκτος και αν (χτυπα ξυλο) παμε ξανα σε τιποτα πεναλτυ. Εκει φυγετε απο την τηλεοραση και παρτε το αποφαση οτι του χρονου ξανα ευρωπη.
Συμφωνω εν μερει με Σαντος οτι θελουμε και λιγο τυχη που μας γυρισε την πλατη στα 2 ματς της Τουμπας, αλλα επειδη την τυχη σου την κανεις (και) μονος σου απαιτω απο τους παιχτες μας λιγη περισσοτερη σοβαροτητα και σε αμυνα και σε επιθεση. Οι ευκαιριες μπροστα θα ναι σαφως λιγοτερες σε σχεση με την Τουμπα οποτε δε θελει να τις πεταμε στα σκουπιδια ελαφρα τη καρδια ενω και στην αμυνα λαθη και ολιγωριες οπως 3 γκολ που φαγαμε στα ευρωπαικα ματς ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ....ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δεν θυμαμαι να ειχα περισσοτερο αγχος τα τελευταια 4-5 χρονια με τον ΠΑΟΚ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
παιδια να σας πω την αληθεια εγω το βλεπω για 1-1 και προκριση στα πεναλτυ αλλα ας περασουμε και οπως να ειναι....παλι με πονο στην στηθος θα ειμαστε ρε ΠΑΟΚαρα αλλα χαλαλι σου

για το πεσιμο στην Ολλανδια...μπραβο θυμητικο οι πουστηδες οι ολλανδοι!!!!
http://www.sport-fm.gr/article/165166/email

peja_4

• Guest

Offline bane

• Αλλαγή
συγνωμη που σας χαλαω τα χιτσκοκικα φιναλε  αλλα εγω βλεπω στο 10΄να ειναι 0-2 και να απολαμβανω χαλαρα την κερκιδα μας μετα. βασικα σας κοβω να μην πιστευετε την ομαδα μας . επειδη ομως ειμαστε καλυτερη ομαδα και οι καλυτεροι νικανε παντα σας λεω οτι τελικο ειναι 0-3
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως ειμαστε ολοι υπεραισιοδοξοι...ελπιζω,δηλαδη ειμαι σιγουρος πως δε θα μας βγει σε κακο...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Δεν είναι αυτο... απλα οι απασιόδοξοι δεν μιλάνε  ;)

apaoki13

• Guest
Bane γράψε κι άλλα. Χρειάζομαι φτιάξιμο γιατί νοιώθω σαν να μπαίνω απόψε στο στρατό ή περιμένω να μου κάνουν εγχείρηση. Από την ώρα που είδα αυτό το 4-4-2 έχω κλάσει μέντα.

Θλιμένοςμπούφος-4

MetroStar

• Guest
παντως ειμαστε ολοι υπεραισιοδοξοι...ελπιζω,δηλαδη ειμαι σιγουρος πως δε θα μας βγει σε κακο...

Δεν είναι αυτο... απλα οι απασιόδοξοι δεν μιλάνε  ;)

Για να μην παραπονιέστε και οι δύο, εγώ είμαι σίγουρος ότι θα αποκλειστούμε και το ματς θα λήξει 2-1.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
SOS
Μου ειπαν μολις σε τηλεφωνο απο Καβαλα οτι τα RTL, Al Jazeera, Nova Cyprus ειναι κλειδωμενα και δεν ανοιγουν κανονικα. Ισχυει? Ξερει κανεις?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
1-1 το δίνει η κρυστάλλινη σφαίρα, αλλά μετά θολώνει και δε δείχνει τι θα γίνει στην παράταση. Πέναλτυ φαίνονται αρκετά μακρυα.  ???

Offline nf

• Αποστολή
  • **
μόλις άκουσα από τον καραφλόπουλο στο τηλεάστυ ότι η ολλανδική αστυνομία είπε ότι για τα επεισόδια οι δικοί μας προκλήθηκαν από τους άγιαξ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

thomas

• Guest
Ρε παιδιά που θα το δούμε;;;;και η μετάδοση του fcpaok θα κλείσει....

Απ'ότι αναφέρεται στο site του RTL-7 δεν θα υπάρχει τηλεοπτική αναμετάδωση free, το κανάλι θα παραμείνει ανοιχτό εδώ με μία τελευταία ότι ίσως δεν κλείσει

stelukos

• Guest
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
κανα site παιζει? βοηθηστε την κατασταση!
ΠΑΟΚ γαμα ΠΑΟΚ γαμα την μικρη την ολανδεζα την πουτανα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
1-1 ημίχρονο...
1-3 τελικό σκορ...

τι άλλο να σας δώσω... :)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ! 
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."