Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
οχι σχολια για μαλακες-μαλακιες-χαιλαντερ-εξυπνοι πριν μαθευτει τι εγινε απο παιδια που ηταν εκει εξυπνακιδες
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

ive4

• Guest
ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΥ ΠΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΤΕ.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.

ποια μέρη ρε παιδιά τελικά ;

Offline nf

• Αποστολή
  • **
είπαμε αν ισχύει έτσι ρε screw μην αρπάζεσαι τζάμπα
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

veron

• Guest
Στειλτε κανα πμ με καποια απο αυτα τα μερη, ψαχνονται αδελφια για σημερα..

mpougatsas

• Guest
όπως και να χει η βεντέτα με αίαντα άνοιξε... το πως και το γιατί θα το μάθουμε απο όσους ηταν εκεί και όχι απο σάιτ τύπου sportdog κτλ..

p.s. ρε μήπως φάγανε τίποτα κολομβιανά οι δικοί μας και τους περάσανε για γαύρους  :gruebel:  :P

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μαλλον εδωσε εντολη το διεθνες σιωνιστικο λομπι για το ντου στους δικους μας. Οι εβραιοι του αμστερνταμ δειχνουν εμπρακτα την συμπαρασταση τους στην εβραικη μειονοτητα της θεσσαλονικης.   ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

xalllara4

• Guest
p.s. ρε μήπως φάγανε τίποτα κολομβιανά οι δικοί μας και τους περάσανε για γαύρους

πιθανό...

το 98 σε ένα ξανθη ΠΑΟΚ , ήταν ένας διπλα μου τέζα από το manintou , και σε κάποια φάση  "ξυπνάει" βλέπει τα πάνω των rebels στην άλλη πλευρά και κάνει " REEEE?ΓΑΥΡΟΙ!!!"

και τον λένε οι φίλοι του " ΝΑΙ , ΝΑΙ ΚΙ ΑΡΤΙΝ ΑΛΛΗ ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!"

κι αρχίζει μονος του ...μουνιά, γαμώ το πειραιά και καταλήξαμε στο τέλος να το τραγουδάμε oloi mas!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ένα πμ και σε μένα για αθήνα παρακαλώ...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ειμαστε καλυτερη ομαδα και αυτο το ξερουμε ολοι μας!!!!ο μεγαλος ΠΑΟΚ ειναι αδυνατο ν αποκλειστει απο αυτο το καφενειο!!!!φουλ επιθεση απο το πρωτο λεπτο και τους τσακισαμε χαλαρα!!!!!ο σολιντ αλλωστε ειχε φαει καποτε και μια αλλη τσαπου απο μας...το ιδιο θα παθει και σημερα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!ΠΑΜΕ ΡΕ        ΠΠΠΑΑΑΟΟΟΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΑΑΑΑΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΑΑΑΑ
ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑ

Δεν γίνεται να αποκλειστούμε από τέτοιο καφενείο ρε παιδιά!!!! Έλεος!!! Πάρτε το διπλό να τελειώνουμε να πούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΑΑΑΑΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΑΑΑΑΑ
ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑ

κατα τα αλλα αυτα περι καφενειων κλπ καλυτερα να τα αφησουμε, εχουμε γινει αρχοντοχωριατες...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
σωστο!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
κ αν ολοι τρεχετε να δειτε connex εχω πιστη στην αποψη μου, ουτε ευρω για το connex, θα ανοιξω το ραδιοφωνακι και ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ...!
και πιστευω παλι ετσι δυσκολα θα ερθει η προκριση σημερα κ αμα γινει κανα 0-1 στο 85-90, θα παρω τους δρομους να φωναζω γκοοοολ!
αντε και δεν περναει κ η ωρα!

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Πήρε κανείς pm για Αθήνα? Ένας και σε εμένα παιδιάααααααα!! Χανόμαστεεεεεε  ::)

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
οποιος θελει να δει το ματς και ειναι απο ηρακλειο να στειλει pm!!!!

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Γερά με τσαμπουκά, και το καλύτερο είναι αυτό που είπε η μαρία , ένα γκολ στο 80-90 .

Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

apaoki13

• Guest
Ρωτάτε και κανέναν μεγαλύτερο αν αντέχουμε μέχρι το 80-90. Το στομάχι είναι κόμπος και θέλω να πέσω σε λίθαργο και να με ξυπνήσουν αύριο μετά την κλήρωση. Μην σου πω τον Μάη και να μου πουν πάμε για φιέστα. Δεν αντέχω με τίποτα την αγωνία. Παίξτε σαν ΠΑΟΚτσήδες ρε πούστη μου να πάρουμε την πρόκριση. Κάντε μας να χαρούμε.

dimos8enis

• Guest
αθηνα εκπεμπει SOS. που θα δουμε το ματς, στειλτε με και μενα ενα πμ...

makptol

• Guest
Ρωτάτε και κανέναν μεγαλύτερο αν αντέχουμε μέχρι το 80-90. Το στομάχι είναι κόμπος και θέλω να πέσω σε λίθαργο και να με ξυπνήσουν αύριο μετά την κλήρωση. Μην σου πω τον Μάη και να μου πουν πάμε για φιέστα. Δεν αντέχω με τίποτα την αγωνία. Παίξτε σαν ΠΑΟΚτσήδες ρε πούστη μου να πάρουμε την πρόκριση. Κάντε μας να χαρούμε.

αν προκριθουμε στους ομιλους θα δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ πολυ ποιο χαλαρα αυτο το ματς ειναι κρισιμο προκριση μας μας παει μπροστα
σε πολλους τομεις στην αντιθετη περιπτωση θα μεινουμε λιγο πισω στην ευρωπη γιατι και του χρονου παλι στους ανισχυρους θα ειμαστε
και θα αναγκαστουμε παλι να κανουμε υπερπροσπαθεια για να μπουμε στους ομιλους περα βεβαια απο το οικονομικο και τα εξτρα εσοδα που
θα εχουμε αν περασουμε..........