Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ! ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μετα απο αυτα που ακουω για συστημα εχουμε 2 τινα.
Η οτι θα κερδισουμε με γκολ απο ημιχρονο η θα φαμε γκολ στο 5' κ θα ληξει το πανυγηρι.
Ειμαι πολυ αισιοδοξος ομως οτι θα περασουμε

Φερτε μας την προκριση ρε αλανια...Δωστε μας αυτην την χαρα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ xxxxxxxxxx ΣΤΗΝ xxxxxxxxxx
οδος χχχχχχχχχχχχ .

ΟΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ'ΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΟΥΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

Αυτα τα ολιγα σε κατι πανελληνιας αναγνωσης sites, πριν λιγο..

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
αδερφια για θεσσαλονικη εκτος απο το παλατακι που μπορουμε να το δουμε το ματς?(σορρυ αν εχει αναφερθει ηδη κ δε το ειδα)..ας απαντησει καποιος αν γινεται εδω η με πμ....ευχαριστω :)
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
καλησπέρα απο λευκάδα. Το ματς εδώ υπάρχει περίπτωση να το δούμε???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

moutsouris2

• Guest
Αν και το ξέρω ότι τα παρακάτω είναι off topic, (και ζητώ συγνώμη γι' αυτό), αλλά μια και συζητήθηκε εδώ το αναφέρω. Ο μεγάλος κύριος Γκιουλέκας, ο μακεδονομάχος, και ο μεγαλοδημοσιογράφος της πόλης μας, αξιότιμος κύριος Ζαγόρας, (ούστ ρε από δω) καρατόμησαν εν ριπή οφθαλμού τον Λαγογιάννη. Δεν ξέρω αν ο Λαγογιάννης είναι "καλός" Παοκτσής ή όχι, (πέντε φορές αν τον άκουσα στο ραδιόφωνο τον άνθρωπο) αλλά και μόνο η κίνηση να διωχτεί από το σταθμό που δούλευε και στο κάτω-κάτω έβγαζε το ψωμί του εκεί γιατί είχε το θράσος να πει δημόσια σε συνοπαδούς του να μην ψηφίσουν τον συγκεκριμμένο βολευτή αλλά κάποιον άλλο από το συγκεκριμμένο κόμμα νομίζω πως δεν σηκώνει παραπάνω σχολιασμό. Ο καθένας από εμάς νομίζω πως έχουμε τη δύναμη να "τιμωρίσουμε" τους συγκεκριμμένους τύπους.
Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ και εμείς θα βρούμε πάλι την άκρη μας είτε δούμε τον αγώνα, είτε τον ακούσουμε ραδιοφωνικά.

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Aν θέλει κάποιος πληροφορίες για Βεροια City ας πει...

makptol

• Guest
εφυγαν νικολαου λαγογιαννης ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ πολυ καλοι  και εμεινε με παπαρεγγα
και πλιακο .......στον βυθο της ακροαματικοτητας ας δωσει εκπομπη στον κυριο
γκιουλεκα να μας αναλυσει το προγραμμα του για τα φιλικα που θα δειξει η ερτ
των γαβροβαζελων του χρονου και με τι ποσα θα τα αγορασει η κρατικη μας τηλεοραση......

rounos

• Guest
Θα επρεπε με τη φαση του Λαγογιαννη -ασχετα αν τον γουσταρουμε η' οχι- ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ.Αλλα στο παπαρι μας εμας,αντι να κοιταξουμε να στηριξουμε λιγο "δικα" μας ατομα,απεναντιας τους βριζουμε και απο πανω.Ο ενας γλυφτης,ο αλλος πιανολα,καθηστε τωρα να γουσταρετε ολοι μερα τα σκουληκια να αλωνιζουν στα ραδια και στις τηλεορασεις.Μετα μας φταιει ομως η ερτ και το νοβα -που ειναι το καναλι που εχει τα τηλεοπτικα σου εδω και χρονια,και βγηκε ο αλλος και ειπε 20.000 διαρκειας ο αρουλης στην εκπομπη που κανουνε-.Τον Μηνο τον καθαρισανε σε μια νυκτα,ειδατε να υπαρχει καποιος αντικαταστατης του σε καποιο κωλοκαναλο? Ρεπορτερ αλλος για ΠΑΟΚ δεν υπαρχει να βρουνε? -για το κρατικο λεω-.

Ρε γκιουλεκα,περσι το ΣΚΟΥΛΗΚΙ γιατι το εδειξε η ερτ3 με παρεμβαση ιωαννιδη? Εκει η "πολιτεια" σου δε χωθηκε στα της ερτ Α.Ε.? Αντε ρε τραβα δωσε καμια χορηγια να κανουνε κανα πανο οι φλωροι με λεφτα του δημου,μιλας και για ΠΑΟΚ....  

Συγνωμμη παιδια,για τα ΜΜΕ ειναι αυτο,μπερδευτηκα,αν και ταιριαζει και εδω

Offline savage republic

• Βασικός
Καλά, μα είναι δυνατόν; Χαχαχαχα! Ο τύπος είναι μεγαμαλάκας! Αλλά βγάλε ρε ψηλέ το βιντεάκι. Εδώ είναι οπαδικό φόρουμ. Ή βάλτο στο τόπικ με τα αστεία βίντεο.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
θέλω και γω πληροφορία για Αθήνα. θα στείλω ένα φίλο.

παρακαλώ ενημερώστε
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Sollied: «Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας»

Ο Νορβηγός προπονητής της SC Heerenveen κ. Trond Sollied στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε Έλληνες και Ολλανδούς δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ τονίζοντας τα εξής:

«Έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά θεωρώ ότι έχει τελειώσει μόλις το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που μας έχει δείξει ότι παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας, όμως γνωρίζω ότι έχει κάποιες σημαντικές απουσίες όπως αυτή του Conceicao που δεν ταξίδεψε για την Νορβηγία και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα κατέβει στο γήπεδο. Αν μιλήσουμε με αριθμούς θεωρώ ότι έχουμε ένα ποσοστό κοντά στο 60% για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Η παρουσία και τα αποτελέσματα στο ολλανδικό πρωτάθλημα δεν πιστεύω ότι θα παίξουν ρόλο σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές μου για το αυριανό παιχνίδι.»

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14DBJ9SEF&extLang=

Offline sabbath

• Αλλαγή
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παρε την προκριση να γουσταρουμε λιγο....αντε γαμω την τρελλα μου....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Diego-4

• Guest
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ .... ΑΓΙΕ ΦΑΝΟΥΡΙΕ , ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !

http://www.youtube.com/watch?v=kiTSfOxZ8oo (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=uguO2-DmBhs (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=sSasyO4KCrI (Embedding disabled, limit reached)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Να έχετε πίστη μάγκες. Αύριο τέτοια ώρα θα πανηγυρίζουμε ακόμα. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Όσον αφορά το Λαγογιάννη, ελπίζω να μη τον ξανακούσω ποτέ και πουθενά.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ, ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline PAOK-1965

• Αποστολή
  • **
Μηπως ξερει κανεις αν μπορουμε να δουμε το παιχνιδι στη Νεα Υορκη; Καναλι, sports club, καφετερια...

MetroStar

• Guest
ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

« Last Edit: August 27, 2009, 11:35:34 by GENTLESOS »

MetroStar

• Guest
Έτσι και καληνύχτα! Ελπίζω να μας φέρει γούρι!

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε Μετρο απο coffee shop απο το Αμστερνταμ ποσταρεις; :rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :rasta:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»