Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
παιδια δεν αποκλειομαστε, ειμαι πιο σιγουρος οτι θα περασουμε απο ενα πιθανο διπλο με τον πανιωνιο πχ.
Απλα το αγχος ειναι που μας γαμαει.
Κατα τα αλλα περασαμε αλλα δεν το ξερουμε, υπομονη.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline geraki4

• Αποστολή
  • **
Επειδή αυτή την εβδομάδα θα είμαι Αθήνα, παρακαλώ κάποιον αδερφό Αθηναίο που να γνωρίζει μαγαζί με Conn-X να μου στείλει ένα PM!!

Άντε τελευταία φορά με τον γαμωΟΤΕ... Να περάσουμε να μας δείχνει ο Κυριακού να ησυχάσουμε :D
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΛΙΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Να σου πω εγω! Το φορουμ θα "πεσει", θα γινει ρεκορ στα λογκ ιν, τα ραδια θα "πεφτουν" συνεχεια, μιρλα, μιζερια και θα.......αρχισει η κατευθειαν κριτικη στον ΖΑΓΟΡ και την διοικηση και οχι μονο δια μεσω Σαντος.
Ηδη αρχισε δειλα-δειλα με την μεταδοση του αγωνα απο το κονεξ-τβ. Στην γωνια περιμενουν.

ε καλά όντως θα γίνουμε πολύ μαλάκες...αλλά θα πρόκειται και για "κατόρθωμα" αν αποκλειστείς από αυτή την ομάδα...μην κρυβόμαστε!

Offline gagas

• Αλλαγή
καποιος που ξερει γερμανικα μπορει να βοηθησει αν λεει κατι στην ιστοσελιδα της χερενφειν για την μεταδοση του αγωνα?

http://www.sc-heerenveen.nl/web/show/id=57672

Offline cure

• Αλλαγή
Diego-4 και PAOKCURE να βλέπουν μαζί το ματς της χρονιάς?  Μα δεν μπορώ να διακτινιστώ ρε πούστη τώρα να είμαι εκεί την Πέμπτη σε μια γωνιά κι εγώ να απολαύσω, να χω ουίσκι στο ένα χέρι, τσιγάρο στο άλλο και να χασκογελάω? Γιατί ρε γαμώτο... :D

Μα και στο γήπεδο μαζί καθόμαστε!
Φιλαράκια είμαστε και μάλιστα δε νομίζω ότι διαφέρουν οι απόψεις μας για τον ΠΑΟΚ. Απλά ίσως μερικές φορές βλέπουμε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία! Όμως δεν υπάρχει τίποτα να απολαύσεις όπως το εννοείς. Αιμοδιψή γραμματέα του συλλόγου φίλων Πάμπλο Γκαρσία! ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

peja_4

• Guest
SC Heerenveen v PAOK FC  Odds
Home (48%) :     1.92  @   
Draw (27%) :    3.50  @   
Away (25%) :    3.95  @ 

zagorakis

• Guest
Referee
    Eduardo Iturralde Gonzalez (ESP)
Assistant referee
    Roberto Diaz Perez Del Palomar (ESP) Jon Nunez Fernandez (ESP)
Fourth official
    Javier Turienzo Alvarez (ESP)
UEFA Delegate
    Dennis Cruise (IRL)
UEFA Referee observer
    George Brian Smith (SCO)

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/round=2000036/match=2000726/index.html

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
καποιος που ξερει γερμανικα μπορει να βοηθησει αν λεει κατι στην ιστοσελιδα της χερενφειν για την μεταδοση του αγωνα?

http://www.sc-heerenveen.nl/web/show/id=57672

Καταρχήν, στην Ολλανδία μιλάνε Ολλανδικά... ;D

Αναφορικά με τη μετάδοση δεν λέει τίποτα. Στα latest news γραφει ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για το match (αναφέρεται φυσικά για δικά τους εισιτήρια) και ότι ο Beerens (πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης τους που τραυματίστηκε στην Τούμπα) δεν προλαβαίνει με τίποτα τον ΠΑΟΚ. :devil:

Offline gagas

• Αλλαγή
βαζω μεταφραση απο γερμανικα σε αγγλικα στο γοογλε κ βγαζει τις λεξεις..για αυτο ειπα για γερμανικα..μιας κ ολλανδικα δυσκολα να ξερει καποιος

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
OK ρε αδερφέ, δεν τρέχει τίποτα.

P.S. Σ αυτό το forum μιλάμε όλες τις γλώσσες  ;)

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
οι εν Αθήναις αδελφοί ΠΟΥ θα δούμε το ματς ρε παιδιά?

κανα πμ?>
ομοιως και σε μενα οποιος γνωριζει!
Και από εδώ ένα pm αδέρφια.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
έχει κανείς ιδέα ποιο ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ θα δείξει τον αγώνα στην Ολλανδία?
δεν μπορώ να βρω΄κανένα ρε σεις!

δλδ το ματς από ποιον το πήρε το ConnX?

peja_4

• Guest

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για ποιο λόγο λέει 17:45 ότι θα το δείξει το RTL 7, ενώ το ματς θα αρχίσει 19:45 ώρα Ελλάδος, δηλαδή 18:45 ώρα Γερμανίας, Ολλανδίας, Αυστρίας κλπ;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline blue_eyes

• Βασικός
παρακαλειστε ολοι να δειτε το ματς εκει που ειδατε και το διπλο μεσα στην βαλερενγκα για να πιασουν τα βουντου

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Alamana Νομίζω ότι το πρόγραμμα σε αυτό το site είναι GMT....για να προσαρμόζει ο καθένας το πρόγραμμα στην ώρα της χώρας του...

???

Offline gagas

• Αλλαγή
« Last Edit: August 24, 2009, 16:43:35 by gagas »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@Alamana Νομίζω ότι το πρόγραμμα σε αυτό το site είναι GMT....για να προσαρμόζει ο καθένας το πρόγραμμα στην ώρα της χώρας του...

???

Δεν νομίζω. Έχει στην κορυφή της σελίδας την επιλογή Select Timezone. Λάθος πρέπει να έχει την ώρα έναρξης του αγώνα ή έχει αλλάξει και δεν το πήραμε χαμπάρι (!?).
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gagas

• Αλλαγή
το βρηκα..

οποιος θελει λινκ ας στειλει pm..

τωρα καλυτερα?
« Last Edit: August 24, 2009, 17:00:09 by gagas »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ρε gaga.... το κάρφωσεσ το Λink! τώρα θα πιτάρει και δε θα μπορέσουμε να το δούμε!!!!!
 :P