Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12490 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Διπλο την κυριακη ,προκριση την πεμπτη.-

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

PAOK neuk de kleine nederlandse hoer!

(Τι? Θελετε και μεταφραση?)  ;)
« Last Edit: August 21, 2009, 15:44:47 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
το διπλό στην σμύρνη και η πρόκριση στην ολλανδία, είναι δεδομένα και σίγουρα, το επικίνδυνο ματς είναι με την λιβαδειά την επόμενη κυριακή!!! ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

PAOK fuck de kleine nederlandse hoer!

(Τι? Θελετε και μεταφραση?)  ;)

Αν στη θέση του fuck έβαζες το NEUK θα μιλούσαμε για τέλεια Ολλανδικά ;D

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ωραιος! Δεν το προσεξα οτι δεν το μετεφρασε η μαλακια! Modified ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline scouser4

• Αλλαγή
μπειτε μεσα κ γαμηστε τις πουτανες!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Αν και το βλέπω δύσκολο... Γαμήστε παρθενοραφές εκεί πάνω ρε..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πολύ δύσκολο το ματσάκι όπως ήρθαν τα πράγματα. Μπορεί το 1-1 να μην είναι καλο σκορ για εμάς, με ένα γκολ εκεί μέσα όμως αλλάζουν τα κόζια. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπει με θράσσος και να προσπαθήσει να σκοράρει. Χωρίς άγχος, προσέχοντας την άμυνα του. Ένα γκολ δεν είναι και κάτι τρομερό. Μια στημένη φάση, μια αντεπίθεση, ένα λάθος των Ολλανδών, πίεση ψηλά και μπήκε. Εάν η Χέρενφειν παρουσιαστεί όπως παρουσιάστηκε εχθές, δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε (παρά μόνο την πουτάνα την κωλοφαρδία τους).

Η κλήρωση μας έφερε για αντιπάλους κάποιους ψαράδες Νορβηγούς. Μετά, αποφύγαμε τα τέρατα και κληρωθήκαμε με τη Χέρενφειν, μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. ΠΡΕΠΕΙ αυτό το ματς να το δουν οι παίκτες σα το τελευταίο τους. Αν περάσουμε στους ομίλους, εκτός από το οικονομικό όφελος που είναι το λιγότερο, αυτόματα ανεβαίνουμε και στη βαθμολογία και του χρόνου μπαίνουμε στους ισχυρούς. Αν αποκλειστούμε, του χρόνου πάλι θα έχουμε το άγχος της κλήρωσης.

Νομίζω όλοι μας έχουμε το παιχνίδι με Πανιώνιο σε δεύτερη μοίρα και είναι λογικό. Ο Θεός να φυλάξει μην έχουμε κανένα τραυματισμό εκεί. ΠΑΟΚάρα μου, κάνε πάλι το θαύμα σου.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πολυ γλωσσα συνεχιζουμε να βγαζουμε παντως και καλυτερα ειναι να κραταμε μικρο καλαθι.στα 24 μου απο τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟΚ τα εχω δει σχεδον ολα,δεν ξερω τι πρεπει να περιμενω και την κυριακη και την πεμπτη [αν και με σαντος εχουμε γινει πιο σοβαρη και πιο ρεαλιστικη ομαδα]. αλλα ας μικρυνουμε λιγο το καλαθι γιατι αν κατσουν στραβες δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αυτο με την τηλεοπτικη μεταδοση του αγωνα μας και του αγωνα του χανουμιου βρωμαει πιο πολυ κι απο κλανια αρρωστου που φαγε χαλασμενες φακες και σαπιες σταφιδες.Ελεος
Πρεπει να μπει και σε κανα τοπικ των μμε για να θυμομαστε την συμπεριφορα τους...μπινεδες

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Όλοι μπει..., όλοι μπει..., όλοι μπείτε μέσα, πουλμαν, αεροπλάνα και βαπόρια να γεμίσουμε, στο Χέρενφεν να πάμε, την πρόκριση να φέρουμε!

Εμπρός ρε ΠΑΟΚάρα μου, εμπρός, να τους ποδοπατήσουμε!
« Last Edit: August 22, 2009, 12:03:05 by arwstos »
gdaou
"γάβροι=κότες"

JamaicaN

• Guest
θυρα L δε λεει πανω?

H L δεν ειναι πεταλακι.....Στα πλαγια θα ειμαστε? Η ειναι απο ολλανδους?  :D

JamaicaN

• Guest
Ρε τι χωριο ειναι αυτο?? :02: :rasta:

Και το γηπεδακι, η L ειναι απο την αριστερη μερια της φωτο

SALPARADISE

• Guest
Είναι κάτω δεξιά. Θα είμαστε στη νότια θύρα

JamaicaN

• Guest
Παιζει καμια κενη θεση σε καμια εκδρομη?

PAOK_VOLOS

• Guest
Εντυπώσεις ενός οπαδού της χερενφεν από την Τούμπα.

http://sc.heerenveen.org/forum/viewtopic.php?f=12&t=4399&st=0&sk=t&sd=a&start=360

Χτες έγραψα για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της Τούμπας. Έχω κατά καιρούς παρακολουθώ με ανοιχτό στόμα. Είναι δύσκολο να αρθρώσει τίποτα όπως στις φωτογραφίες και να πάρετε ένα μόνο μέρος της. Έχω ένα σύντομο βίντεο από το διαγωνισμό. Επίσης, σε εικόνα και ήχο στην ατμόσφαιρα δεν έχουν κρατούμενους, αλλά είναι μια προσπάθεια:

*Για όποιον ενδιαφέρετε,αύριο το σπορ+ θα δείξει στις 15:30 το ματς της χερενφεν με την ΑZ Αλκμααρ.
*Απ΄οτι καταλαβαίνω θα μας βάλουν στο κόρνερ.

« Last Edit: August 22, 2009, 18:33:25 by PAOK_VOLOS »

Offline scouser4

• Αλλαγή
ωραίο βιντεάκι  :D

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Κι άλλες φωτογραφίες από πλευράς Ολλανδών εδώ. http://www.feanfans.nl/fotos/0910/paokhee/paokhee.htm

Δείτε στην μία τι γίνεται εξω από την Θ7  :o

Offline lik4

• Αλλαγή
αυτοι οι ρετσινακηδες τζαμπατζηδες της 7 μια ζωη προβληματα δημιουργουνε

Offline scouser4

• Αλλαγή