Author Topic: ΠΑΟΚ - SC Heerenveen: 1 - 1 (Πέμπτη 20/08/2009 20:00 Nova)  (Read 9139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ε αμαν πια και με αυτον τον μηδενισμο της κερκιδας..Μια χαρα ηταν χθες,πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες φορες.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline lik4

• Αλλαγή
απο την ημερα που εφυγε ο Σωτηρης ολα πανε ψιλοστραβα
φερτε πισω τον Σωτηρη

υγ1 απαγορευση εισοδου στην Τουμπα στον πουστογκαντεμο τον γερμανο

υγ2 μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα ποιος ευθυνεται που εμεινε κλειστη η θυρα 8  και εχασε η ομαδα καποια εσοδα και καποιοι χιλιαδες οπαδοι μας δεν μπορεσανε να δουνε την ομαδα τους?

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Η ομάδα χθες μου άρεσε, μπορούσαμε να έχουμε πάρει άνετε μία καθαρή νίκη χωρίς να δεχτούμε το γκολ που δεχτήκαμε.
Συνεχίζουμε ακόμα μετά από τόσες μεταγραφές να έχουμε πρόβλημα στο γκολ... Νομίζω πως μας λείπει ο "εκτελεστής" που θα μας σώσει. Ή μπορεί να υπάρχει και να μην είναι στις προτιμήσεις του Σάντος.
Το θέμα γκολ θα πρέπει να το κοιτάξουμε πάρα πολύ γιατί δεν πάμε πουθενά..

Μία ερώτηση.. οι βάζελοι δηλαδή δεν τρώνε πρόστιμο όταν ανάβουν πυρσούς στο CL;; Γιατί στο γκολ ανάψαν κάτι λίγα (δεν ξέρω για την έναρξη). Κερκίδα χωρίς τα γνωστά "παιχνιδάκια" για τους τουμπαλιμπάν ΔΕΝ γίνετε..
Τα χαρτάκια απλώς θυμίζουν κάτι αγώνες Γ' εθνικής.. Βέβαια έτσι κάνουμε καλό στο ταμείο της ομάδας μας, αλλά όχι στο γενικό σύνολο.. νομίζεις πως βλέπεις πρωτάθλημα Αγγλίας.. Πρέπει να το σκεφτούμε ξανά αυτό..

Όσο για την πρόκριση, δεν το πιστεύω και αρκετά.. δεχτήκαμε γκολ σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 27,000 κόσμο.. και δεν θα φάμε γκολ μέσα στην έδρα τους;;
Αλλά ΠΑΟΚ είναι αυτός και μπορεί να μας τρελάνει..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή

Ναι γαμώ την τρέλα μου και στο προηγούμενο ματς μέσα ήταν ο γκαντέμης.. Μόλις τον είδα και χθες... :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline scouser4

• Αλλαγή

Ρεχαγκελ το μπουλο! :tsigaro:

Offline Suicidal

• Βασικός
Κερκίδα χωρίς τα γνωστά "παιχνιδάκια" για τους τουμπαλιμπάν ΔΕΝ γίνετε..
Τα χαρτάκια απλώς θυμίζουν κάτι αγώνες Γ' εθνικής.. Βέβαια έτσι κάνουμε καλό στο ταμείο της ομάδας μας, αλλά όχι στο γενικό σύνολο.. νομίζεις πως βλέπεις πρωτάθλημα Αγγλίας.. Πρέπει να το σκεφτούμε ξανά αυτό..
ΤΙ να ξανασκεφτούμε εδώ ρε συ? Αν ανάψουμε καπνογόνα την επόμενη φορά,
και ας χρεώσουμε την ΠΑΕ για να μην νομιζουμε οτι βλέπουμε πρωτάθλημα Αγγλίας ή Γ' εθνικής ?
έλεος.... Οπειος γουστάρει πυρσούς και καπνογόνα σε ευρωπαικά μάτς να ζωγραφίσει πλακάτ
με καπνογόνο επάνω.... Φωτιά και καπνό δεν πρεπει να βγάλει η κερκίδα αλλά τα λαρύγγια !

Όσο για την πρόκριση, δεν το πιστεύω και αρκετά.. δεχτήκαμε γκολ σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 27,000 κόσμο.. και δεν θα φάμε γκολ μέσα στην έδρα τους;
Αυτή πάλι τι λογική είναι ? Γεμάτη (μη χέσω) κερκίδα αντιπάλου σίγουρο γκόλ υπέρ της?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
Γεια τους Κρητικους(Ηρακλειο),οσοι θελουν να δουν το ματς,να μου στηλουν p.m να τους πω που το δειχνει.

Offline corrupt

• Αλλαγή
μπορει καποιος να μας πει υπευθυνα ποιος ευθυνεται που εμεινε κλειστη η θυρα 8  και εχασε η ομαδα καποια εσοδα και καποιοι χιλιαδες οπαδοι μας δεν μπορεσανε να δουνε την ομαδα τους?

Μην συνεχίζεις γιατί θα σε πούνε αντι-ζαγορακικό, ότι είσαι κολημένος στο σκοτεινό παρελθόν και ότι παίζεις το παιχνίδι των ραδιοφώνων.

Offline gagas

• Αλλαγή
αν θυμαστε την τριτη ο παο εξεδωσε αλλα δεκα χιλιαδες περιπου εισιτηρια γιατι προεκυψε θεμα με τους φιλοξενουμενους.
ολα αυτα βεβαια κατοπιν αδειας της ουεφα..

εχθες η χερενφειν λιγες ωρες πριν τον αγωνα ενημερωσε οτι αντι 300 οι φιλαθλοι της θα ειναι 30. επισης,πανω στα επισημα κ εκεινες τις κερκιδες κατω απο τα επισημα φιλοξενηθηκε μεγαλος αριθμος οπαδων.
δεν γινοταν τελευταια στιγμη να εκδοθουν εισιτηρια. κουμαντο κανει η ουεφα κ οχι ο ΠΑΟΚ εκει..δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Μία ερώτηση.. οι βάζελοι δηλαδή δεν τρώνε πρόστιμο όταν ανάβουν πυρσούς στο CL;; Γιατί στο γκολ ανάψαν κάτι λίγα (δεν ξέρω για την έναρξη).

Οι βαζελοι πληρωσαν καμια 300αρα νομιζω την αλλη φορα με σπαρτα και τωρα πανε για τιμωρια εδρας ισως επειδη ειναι υποτροποι..

Παμε στο επομενο μαγκες..δεν πειραζει ΠΑΟΚ ΟΛΕ

PAOK_VOLOS

• Guest
αν θυμαστε την τριτη ο παο εξεδωσε αλλα δεκα χιλιαδες περιπου εισιτηρια γιατι προεκυψε θεμα με τους φιλοξενουμενους.
ολα αυτα βεβαια κατοπιν αδειας της ουεφα..

εχθες η χερενφειν λιγες ωρες πριν τον αγωνα ενημερωσε οτι αντι 300 οι φιλαθλοι της θα ειναι 30. επισης,πανω στα επισημα κ εκεινες τις κερκιδες κατω απο τα επισημα φιλοξενηθηκε μεγαλος αριθμος οπαδων.
δεν γινοταν τελευταια στιγμη να εκδοθουν εισιτηρια. κουμαντο κανει η ουεφα κ οχι ο ΠΑΟΚ εκει..δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε..

Η παε ΠΑΟΚ γιατί δεν ξαναρώτησε τους υπεύθυνους της χερενφεν πόσα εισιτήρια (από τα 400) διέθεσε στους 'οπαδούς' της?

Απλά τα πράγματα,οι υπευθυνοι της παε εχουν μεγαλη ευθύνη :13: :13: :13:Με τα τσαρούχια.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Αυτή πάλι τι λογική είναι ? Γεμάτη (μη χέσω) κερκίδα αντιπάλου σίγουρο γκόλ υπέρ της?
Η δική μας...(αν δεν κάνω λάθος). Γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ=Τελειωμένο παιχνίδι με ίσως αρκετά γκολ γιατί θα κλάσουν οι αντίπαλοι παίχτες.. :P

Όσο για το αν θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε.. Μαλακία τις στιγμής.. ::)

Thanks για τις πληροφορίες Δάσκαλε.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

fatal_invasion

• Guest
1ον.
καλά ρε λικ βρήκες τώρα θέμα για την διοίκηση;Σιγά που δε βρήκαν εισιτήρια.Λες και εξαντλήθηκαν όλα.
Όλα τόσο απλοϊκά τα βλέπετε;

Και άντε ενημέρωσε η ολλανδέζα,1 μέρα πριν πχ.Τι να κάνει η Παε;να τρέχει να σφραγίσει-εκδόσει και άλα τελυταία στιγμή;Χαζοαπορίες του ραδιοφώνου μου θυμήζουν αυτά.Τελείως φιλικά.

2ον. Ο ΠΑΟΚ θα περάσει.

3ον
κουμαντο κανει η ουεφα κ οχι ο ΠΑΟΚ εκει..δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε..

Offline lik4

• Αλλαγή
καταρχας τα πραματα τα βλεπω οπως εγω θελω
αμα διαβασες καλα δεν ριχνω ευθυνη στην διοικηση απλα μια ερωτηση εκανα δεν εβγαλα καποιο συμπερασμα

αυτη ειναι η νεκρη ζωνη στο ματς της βαζελας με οπαδους 1-2 κλικ πανω πιο επικίνδυνους απο τους Ολλανδους

http://img17.imagehosting.gr/out.php/i909495_atletiko3.jpg

fatal_invasion

• Guest
ήθελα να ξερα που το βρίσκεις κάθε φορά το φωτογραφικό αρχείο!
Έτσι και αλλιώς δεν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.Κανείς δεν έμεινε απ'έξω γιατί δεν ήταν <<''μεγάλο''>> ματς...

Offline gagas

• Αλλαγή
καταρχας παιζει πολυ μεγαλο ρολο που υπαρχει θυρα στην κερκιδα..στην 8 αν εμπαιναν οπαδοι μας διπλα στη θυρα φιλοξενουμενων για να μπουνε η να βγουνε οι δικοι μας θα επρεπε να περασουν μεσα απο την θυρα των ολλανδων.
συγκρινεις το οακα με την τουμπα ρε φιλε?
δες επισης οτι απο την απεναντι πλευρα δεν υπαρχει κερκιδα.αυτα..υπαρχουν πολλοι παραμετροι που εγω κ εσυ δεν τις ξερουμε..
οπως για παραδειγμα οτι η οθεφα θεωρει πιο επικινδυνους εμας απο τους φλωρους βαζελους..κ παλι απο την πλευρα της 7 δεν υπαρχει καθολου κενο..

Offline lik4

• Αλλαγή
fatal σε ποιες θυρες εμειναν απουλητα εισητηρια?
για φωτογραφικο υλικο εδω http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showforum=78
και εδω http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showtopic=12302&st=682

μας θεωρουνε επικινδυνους γιατι την πεσαμε σε αυτους της μακαμπι,της στουτγκαρδης και της ρεγγας?
αλλωστε δεν τους ειπε κανενας πως εχουμε αλλαξει νοοτροπια και εχουμε γινει ευρωπαιοι?
δεν τους ειπανε οτι ο κολκας και ο χψ κολκας μας αναφερει πλεον ως ωριμους οπαδους?

υγ gaga τι nick ειναι αυτο ρε φιλε ?  ;D

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
ανέβηκε για να καεί όπως και έγινε από γνωστό και καλο άτομο.
οι μάπες πέσαν γιατί φτάει η ρετσίνα..μια παρεξήγηση άσχετων χωρίς νόημα γι αυτό και δεν συνεχίστηκε.

εγώ λέω μάλλον ανέβηκε για δήλωσις ποποφ στο αεροδρόμιο
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline gagas

• Αλλαγή
υγ gaga τι nick ειναι αυτο ρε φιλε ?  ;D

το ακουσα για πρωτη φορα οταν αποκαλεσε ετσι ενας φιλος μου εναν προπονητη μπασκετ που ειχαμε σε μια ερασιτεχνικη ομαδα..μαρεσε παρα πολυ κ το χρησιμοποις πολυ..
πλακα δεν εχει?εγω το τονιζω στο πρωτο α ενω οσοι το διαβαζουν στο δευτερο.. :-[

billaras

• Guest
ανέβηκε για να καεί όπως και έγινε από γνωστό και καλο άτομο.
οι μάπες πέσαν γιατί φτάει η ρετσίνα..μια παρεξήγηση άσχετων χωρίς νόημα γι αυτό και δεν συνεχίστηκε.

εγώ λέω μάλλον ανέβηκε για δήλωσις ποποφ στο αεροδρόμιο

που μπορούμε να τις διαβάσουμε?