Author Topic: ΠΑΟΚ - SC Heerenveen: 1 - 1 (Πέμπτη 20/08/2009 20:00 Nova)  (Read 8907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shaman4

• Guest
Παιδια, για πειτε μου, ποιοι τραυματιες επιστρεφουν και θα παιξουν στην ρεβανς??

Offline Suicidal

• Βασικός
Για τους τραυματίες ίσως να σε πούνε ρε συ,
αλλα περιμένεις τώρα σε forum να σε πούνε και ποιοι θα παίξουν σε μια βδομάδα?
Αυτό ούτε ο Santos δεν μπορεί να το ξέρει ακόμα ρε....

===============================================================

Στα του τόπικ τώρα:
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@ tsag
Οπότε τι? Σάντος και Ζαγοράκη τον πούλο?

ναι φίλε και φεύγοντας να πάρουν και το Ζήση, να περάσουν από τον Γιώτη να πάρουν 3 πιτόγυρα και φέρουν και τσιγάρα που ξέχασα να πάρω...

είμαστε καλά ρε αδερφέ? το συμπέρασμα σου, που ακολουθεί το "οπότε τι;" πώς προέκυψε? ήταν λογικός συνειρμός των όσων έγραψα?

γιατί ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ακούγεται να μείνουν ως έχουν ΟΛΑ, να ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ, να σταματήσει ας πούμε να τρώει το ένα πιο γελοίο γκολ μετά το άλλο, να αλλάξει 3-4 πάσες στην επίθεση και γενικά να γίνει ΠΑΟΚ,  μπας και γλιτώσουμε και κανένα εγκεφαλικό οι υπόλοιποι πλέον.

κατά τα λοιπά ερώτηση προς όποιον θέλει να απαντήσει:
Γιατί μιλάμε πάλι με δικαιολογητικά? Τι ψάχνουμε?

Η ομάδα 2ο Σερί ΜΑΤΣ ήταν "καλύτερη" από τον αντίπαλο (2 στα 2 χωριά πέρασαν στην Τούμπα σε ένα μήνα) και σε 3 επιθέσεις έφαγε 2 γκολ...είναι ζήτημα αυτό να λέμε έλειπε ο ένας και έλειπε ο άλλος, και αν έπαιζε ο τάδε θα ήταν καλύτερα από τον δείνα? μας αδικεί λίγο σαν οπαδούς αυτό...και προσωπικά με στεναχωρεί που το κάνουμε ΤΟΣΟ εύκολα πια!

ΥΓ...δεν μπορώ να προτείνω καμία λύση καθώς οι γνώσεις μου επί των τεχνικών δεν είναι και μεγάλες. για αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ (προπονητικό τιμ) να το κάνει ΟΠΩΣ πρέπει! είναι αδιανόητο όμως να παρουσιάζεται πάλι το ίδιο πράγμα στο γήπεδο. Νομίζω ότι είχαμε ήδη 2 παθήματα! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

marfan

• Guest
Ρε παιδιά,to ότι έφαγε πέτρες ο Santos δεν το σχολιάζει κανεις?
Πιστεύετε ότι είναι θέμα απογοήτευσης orismenwn  zombie απλά και μονο?
Εμενα μου φαίνεται ότι τα πράγματα με 1-2 ακόμη άσχημα αποτελέσματα θα εξελιχθούν άσχημα,κανεις δεν είναι τόσο "λακαμας" να κάθεται να τρώει πέτρες επειδή δεν τον γουστάρουνε.Και μην ξεχνάμε,ο Santos δεν είναι επιλογή ούτε του βουλινού,ούτε του batman,ούτε του γούμενου ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Ας προσέχουνε μερικοί...

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.  Και δε χρειάζεται να βάλουμε goal στο πρώτο λεπτό για να περάσουμε.Και στο 90 καλά είναι (βλέπε "Γκρασχόπερς")

Offline Suicidal

• Βασικός
καλά μιλάμε έχω πάθει πλακα τώρα πρωινιάτικα !

πες μου τώρα ότι ΣΟΒΑΡΑ νομίζεις ότι οι πέτρες στο αμάξι του Santos ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡH έφυγαν από ΠΑΟΚτσήδες..... ! ! ! !

Ας σοβαρευτούμε καλύτερα, και να μην ανοίγουμε τζάμπα θέματα πάλι !

Στα του τόπικ τώρα:
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! !

Diego-4

• Guest
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε στους ομίλους τους Europa League ..... Είμαστε μία ομάδα πάνω απο αυτούς.Πάμε για την πρόκριση.

καλά μιλάμε έχω πάθει πλακα τώρα πρωινιάτικα !

πες μου τώρα ότι ΣΟΒΑΡΑ νομίζεις ότι οι πέτρες στο αμάξι του Santos ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡH έφυγαν από ΠΑΟΚτσήδες..... ! ! ! !

Ας σοβαρευτούμε καλύτερα, και να μην ανοίγουμε τζάμπα θέματα πάλι !

Πές τα ρε Βασίλη , γιατί έτοιμος είμουν πάλι ...... Κάποιοι ζούν σε άλλον πλανήτη ή τώρα ανακάλυψαν την αμερική..Σκουληκια , βρομερά και υποχθόνια θα μας βρείτε πάλι μπροστά σας.

marfan

• Guest
ΤΟ αφήνω να περάσει λοιπόν...
Δεν θέλω Billy να σε συγχύζω πρωί πρωί...
Την επομενη φορα...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Είμαστε μία ομάδα πάνω απο αυτούς.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΩ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ  ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

ΓΙΑΤΙ τα παθαίνουμε αυτά?

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!!   ΠΑΟΚ  ΟΛΕ!!    ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ  ΤΟΝ  ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Diego-4

• Guest
ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!!   ΠΑΟΚ  ΟΛΕ!!    ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ  ΤΟΝ  ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

LFPADRAM

• Guest
Παρτε και το καπακι για να σπασουν τελειως τα νευρα σας.....

http://www.metrosport.gr/archives/27905
ο Conn-X TV Sport θα δείξει την αναμέτρηση της Χέρενφεν με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των επαναληπτικών των πλέι οφ του Europa League. Ο ΟΤΕ γνωστοποίησε πως απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου στην Ολλανδία που θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστου (19:45 ώρα Ελλάδας).

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
γούρικο ρε το ConnX!

(δεν πιστεύω τον εαυτό μου με αυτά που λέω!)

Offline Suicidal

• Βασικός
xaxaxa, αυτό λέω κι εγώ !

απο το Live!
(09:47:17) BillYpoglwssioS: maaaaamwre me thn conn-x ! gourikh den einai? egw goustarw !

Offline nf

• Αποστολή
  • **
μας γάμησες πρωί πρωί με το connextv
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
Ολα τα σχετικα με τον επαναληπτικό αγώνα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΔΩ :

ttp://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10952.0.html

Offline KATISI4

• Αλλαγή
πειτε μου λιγο υπαρχει περιπτωση τιμωριας για τους δυο πυρσους που αναψαν?

Offline cure

• Αλλαγή
Χρηματικό πρόστιμο Κατερίνα. Στάνταρ αυτό. Αλλά τίποτα παραπάνω. Για να κινδυνεύει με τιμωρία η έδρα σου πρέπει να είσαι υπότροπος και να ανάψουν αρκετοί πυρσοί (όπως κάνανε οι βάζελοι) ή κανένας περήφανος στο μυαλό να τον πετάξει μέσα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
καταρχην να πω οτι ειμαστε καλυτερη ομαδα και θα περασουμε σιγουρα..το ματς οπως το ειδα

Χαλκιας - πολυ καλος, δεν ευθυνεται στο γκολ
Λινο - καλη εμφανιση
σαβινι - αρνητικος, με προβληματα πισω και δεν βοηθησε καθολου
Τσιριλο - παιζει με μυαλο, δυναμη και ψυχη, λαχειο για την ομαδα φετος
μαλεζας - με μικρολαθακια αλλα εμενα προσωπικα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη
βιτολο - απο τους κορυφαιους του αγωνα, ετρεξε και μαρκαρε για δυο. Προσπαθησε να κανει και το κατι παραπανω επιθετικα αλλα δεν μπορει να βοηθησει εκει το ξεραμε απο περυσι. Για αμυντικο χαφ κανει μια χαρα την δουλεια του
Γκαρσια - ηταν καλος και βοηθησε και λιγο παραπανω και επιθετικα πο αλλλες φορες. Δεν χωραει στην ιδια ενδεκαδα με βιτο
Κονσεισαο - αρνητικος
Βιερινια - ισως το καλυτερο του ματς στον ΠΑΟΚ, δειχνει να ειναι πιο ανεβασμενος φετος
ιβιτς - ο γνωστος φιλοτιμος ιβιτς. Αυτο που μπορει να κανει στο γηπεδο το κανει αλλα εχει και τις γνωστες αδυναμιες που ξερουμε ολοι
Μουσλι- αρνητικος

φιλομενο - ειχε διαθεση αλλα δεν ειναι για την κορυφη. Εκει μπορει να προσφερει μονο μια καλη κεφαλια. Δεν παιζει ποτε με μετωπο αλλα με πλατη. Ειναι καθαρα 2ο περιφερειακο φορ πισω απο τον μουσλι
κουτσια - δεν βοηθησε καθολου, ελπιζω στν ρεβανς να ξεκινησει για να τον δουμε επιτελους σε ολοκληρο ματς
αναστασακος - δεν προλαβε/φανηκε

για την χερενβεν να πω οτι ενω μας την παρουσιασαν μια επιθετικη ομαδα δεν φανηκε κατι τετοιο. Δεν εχει κατι ιδιαιτερο σε παικτες, ισως ξεχωρισε ο λοσαντα αλλα ολοι κανουν την δουλεια τους χωρις μεγαλα λαθη. Δεν εχουν το κατι παραπανω αλλα δεν τους ειδα και ικανους για το πολυ παρακατω ωστε να το εκμεταλλευθουμε. Μετρια αλλα σταθερη ομαδα εδειξαν. Στο χερι μας να παιξουμε καλα και να κερδισουμε εκει

xalllara4

• Guest
Άντε να πω κι εγώ λίγα πράγματα...

Έχουμε και λέμε: μια μέτρια ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ
                        + μια μέτρια ομάδα που λέγεται Heerenveen
                        + μια έδρα που κάποτε λεγόταν ΤΟΥΜΠΑ IRAN ΚΑΜΠΟΤΖΗ VIETNAM
                           και έγινε αισίως ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡHNH ΣΙΘΩΝΙΑ

= 1 - 1

Συγχαρητήρια και συλλυπητήρια ταυτόχρονα σε όλους μας. Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ με σοβαρότητα και πείσμα  kai 2000 commandos ΕΙΝΑΙ

ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
« Last Edit: August 21, 2009, 14:56:09 by xalllara4 »