Author Topic: ΠΑΟΚ - SC Heerenveen: 1 - 1 (Πέμπτη 20/08/2009 20:00 Nova)  (Read 8918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marfan

• Guest
Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε ο Φερνάντο Σάντος φεύγοντας από την Τούμπα, μετά από το ευρωπαϊκό ματς με τη Χέρενφεν.
Σχετικά links

* Π.Α.Ο.Κ., Χέρενφεν
      ΠΑΟΚ-Χέρενφεν 1-1 (vid)

Ο Πορτογάλος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και σε ένα φανάρι επί της οδού Βούλγαρη (αρκετά μακριά από το γήπεδο) δέχθηκε πέτρες. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί.

Αμέσως μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου και δήλωσε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση για να διαπιστώσουν την ταυτότητα των δραστών.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Η μεγαλύτερη απώλεια είναι η απουσια του κοντρέρας, το γκόλ το τρώμε γιατί ο μαλεζάς ενώ είναι μόνος του διώχνει την μπάλα σε αντίπαλο δίχως λόγο και όταν η μπάλα γυρνάει γύρω γύρω από την περιοχή μας κάποια στιγμή θα γίνει το τσάφ. Μας λείπει το κατέβασμα της μπάλας από τον κοντρέρας και η πρωώθηση της ομάδας από πίσω. Το είχα γράψει μια βδομάδα πριν χωρίς συγκροτημένες επιθέσεις από πίσω από την άμυνα θα έχουμε πρόβλημα. Ας ελπίσουμε σύντομα να είναι έτοιμος ο κοντρέρας. Ξέρει κανείς αν έχουμε επιστροφές στον επαναληπτικό??? Σορλέν, φωτάκης μπιζέρα γυρνάει κανείς??? Κατά τ' άλλα το ματς στην ολλανδία είναι 0-2. Γαμώ την κόνεξ μου γαμώ!!!Πως θα το δούμε στην λευκάδα ξέρει κανείς???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ο Μαλεζας δυστυχως ηταν απαραδεκτος.
ΠΑιδια αρχιζω να βλέπω συνδρομο εντος εδρας και με φοβιζει πολυ αυτο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

North_pole

• Guest
Σήμερα θέλω κι εγώ να ασκήσω κριτική στην ομάδα. Θ αρχίσω λοιπόν από τα άσχημα, λέγοντας πώς θεωρώ ότι λείπει ο τεράστιος Κοντρέρας από την άμυνα. Ωρες ώρες ένιωθα τον πανικό τους κι εγώ. Αυτά τα ατελείωτα διωξίματα στο πουθενά, οι δεύτερες και τρίτες ακόμη ευκαιρίες στους αντίπαλους επιθετικούς να μας βάλουν στην περιοχή. Η έλλειψη δεξιού μπακ. Η άμυνά μας φέτος δεν έχει την περσινή σταθερότητα και με προβληματίζει το γεγονός. Η επίθεσή μας είναι ένα άλλο κομάτι που με πόνεσε. Αργές αντιδράσεις από τους επιθετικούς μας (βασικά το Μουσλίμοβιτς). Ανυπαρξία φορ αλλά και αντικαταστάτη. Δεν ξέρω πραγματικά ποιός θα μπορέσει φέτος να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό. Κάκιστη αντίδραση Κονσεισάο, και κρίμα γιατί τον θεωρώ πραγματικά μεγάλο παίκτη (το μεγαλύτερο όνομα που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ). Ο Κουτσιανικούλης έχει πολλά ακόμη να μάθει. Ο Φιλομένο δεν φάνηκε επίσης.
Μου άρεσε ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, πολύ καλή δουλειά τα αμυντικά χαφ και πολύ καλοί και στο δημιουργικό παιχνίδι. Ο Βιεϊρίνια είναι για μένα μεγάλος παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γίνεται ακόμη καλύτερος. Νομίζω επίσης ότι έλειψε κι ο Σορλέν.
Για τη γκρίνια που άκουσα στο γήπεδο, στα ράδια, αλλά κι εδώ μέσα έχω να πω ότι το παιχνίδι λέγεται πρόκριση και στο παιχνίδι αυτό μπορούμε να είμαστε εμείς νικητές. Θυμάστε τη Λύν (που είχαμε χάσει στην Τούμπα 0-1 όπως και με τη Βαλερένγκα). Να θυμίσω τη Μπενφίκα που χάσαμε πάλι στην Τούμπα 1-2 αλλά νικήσαμε στην Πορτογαλία για να χάσουμε τελικα την πρόκριση στα πέναλτυ. Θυμίζω τέλος τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ (εκείνους κι αν δεν τους είχαν όλοι χαρακτηρίσει γκαρσόνια, ξυλοκόπους κλπ) όπου είχαμε έρθει 1-1 στην Τούμπα για να πάρουμε την πρόκριση με 2-2 στη ρεβάνς παίζοντας με 9 στο τέλος.
Και τα σκουλίκια πανηγύριζαν πέρσυ με το 0-0 στην Τούμπα στο κύπελο αλλά κι αυτοί δεν γλύτωσαν. Κάποιοι ξεχνάνε ότι στο ζευγάρι μας με τη Χέρενφεν οι ισχυροί είναι οι Ολλανδοί και εμείς είμαστε οι χαρακτηρισμένοι ανίσχυροι. Πιστεύω στην πρόκριση και με λίγη τύχη πιστεύω ότι θα έρθει. Τυχεροί όσοι ταξιδέψουν Ολλανδία και θα πανηγυρίσουν την πρόκριση της ΠΑΟΚάρας μας.
Τασούλη συμφωνώ μαζί σου, κι επειδή κι εγώ την άλλη βδομάδα θα είμαι Ζάκυνθο πιστεύω ότι θα το δω όπως κι εσύ!! Πες μου όμως πώς;;;;;;;;;;;

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Όσο κι αν πικραθήκαμε πάλι, η ουσία είναι ότι τίποτα δε χάθηκε ακόμα. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα μπούμε στο match εκεί. Ελπίζω πως όλοι, Santos και παίκτες, καταλάβανε ότι δεν παίζουμε με τι Βarca. Δε μπορώ να το φανταστώ ότι θα μείνουμε έχω από τα νούφαρα...

Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με το Νιονιό όπως και τις Ολλανδέζας με την Alkmaar.

Όσο ζω ελπίζω...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Ο Μαλεζας δυστυχως ηταν απαραδεκτος.
κλασικος φοβισμενος αμυντικος που διωχνει χωρις πολλα πολλα απλα για να φυγει απο πανω του την ευθυνη.δεν ειναι για το βημα παραπανω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο ΠΑΟΚ όλες τις προκρισεις του την τελαυταία δεκαετία τις πέτυχε εκτός έδρας. Με λίν, με γκρασχόπερς,με μέταλουργκ, έχοντας αρνητικά αποτελέσματα στην τούμπα πήγε εκτός και είτε κέρδισε είτε έφερε ισοπαλίες πρόκρισης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline petrov

• Αλλαγή
Παιδιά όλοι ξενερώσαμε, ότι και να γράψουμε τώρα είναι εν βρασμώ ψυχής οπότε ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι στους χαρακτηρισμούς μας.

Καταρχήν, Τούμπα χωρίς φωτιά, χωρίς το υγρό πυρ των βεγγαλικών είναι σαν εκκλησία χωρίς λιβάνι. Ξέρω, είναι τα πρόστιμα, ξέρω μας ζήτησε η διοίκηση κλπ κλπ. Σαν οπαδός το λέω απλά την εντύπωση που μου δημιουργεί.

Πάμε παρακάτω: ο Βιειρίνια ξέρει μπαλάρα και έχει σίγουρα μεγάλο μέλλον.
Απίστευτα καλός και ο Βιτόλο, έκανε άπειρα κοψίματα δεν έχασε μονομαχία!
Και ο Λίνο πολύ καλός. Αν την πήρατε χαμπάρι, μπορεί να μην παίξαμε ΤΗΝ μπαλάρα αλλά δεν μιλάμε για αγωνιστική καθίζιση. Υπήρχαν πολλοί διασωθέντες και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Μπορούμε ρε μάγκες πως να το κάνουμε. ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Αρκεί να το πιστέψουμε και εμείς και αυτοί.

υγ. Κατάλαβε κανείς που κολλούσε η σημαία των Σκοπίων που ανέβηκε στο ματς;
Είτε ανέβηκε για "πικάρισμα" κάποιων, είτε για κάψιμο, ήταν εντελώς από άλλο ανέκδοτο.
Γιαυτό πέσαν οι μάπες;

υγ2. Στη Θύρα 7 με τα τουρνικέ γίνεται χάος. Δεν είναι κατάσταση αυτή υποτίθεται ότι το σύστημα αυτό θεσπίστηκε για να κάνει ευκολότερη την είσοδό μας, όχι για να μας φτάσει ένα βήμα πριν την ασφυξία.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Οι μαπες πεσανε για αλλο λογο.Η σημαια οντως ητανε ψιλομαλακια φαση.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline diegito4

• Αλλαγή
ανέβηκε για να καεί όπως και έγινε από γνωστό και καλο άτομο.
οι μάπες πέσαν γιατί φτάει η ρετσίνα..μια παρεξήγηση άσχετων χωρίς νόημα γι αυτό και δεν συνεχίστηκε.

apostolos

• Guest

Offline ved

• Αλλαγή
τωρα αρχισατε να το βλεπεται??...

Offline cure

• Αλλαγή
Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να προκριθούμε εκεί μέσα. Αυτό πίστευα και πριν το ματς, αλλά πλέον μετά απ' όσα είδαμε βεβαιώθηκα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τους αφήσαμε να κάνουν ούτε ένα σουτ, ώσπου η ομάδα λόγω της περιόδου που βρισκόμαστε κουράστηκε κι εκεί κάνανε δυο τρεις ψιλοφάσεις και βάλανε ένα τυχερό γκολ, αφού ο άλλος κάνει τσαφ στο σουτ και βγαίνει πάσα γαμώ το. Και μάλιστα το βάζει αυτός που μπήκε αλλαγή στη θέση του παιχταρά τους. Να μη χαρούμε λίγο που τραυματίστηκε. Όλα ανάποδα σε μας. Τις άλλες δυο φάσεις τις κάνανε προς το τέλος του ματς, όταν και πάλι κουράστηκε η ομάδα.

Θα μου πεις πόσο θα αλλάξει αυτό σε μια βδομάδα; Λίγο βέβαια! Γι' αυτό και πλέον αυτοί είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς έχουμε 25-30% πιθανότητες να περάσουμε. Απλά απαιτώ από την ομάδα να τις εξαντλήσουν μέχρι και την τελευταία. Είναι κρίμα κι άδικο να αποκλειστούμε από αυτούς, που κάνανε καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο.

Δυο λόγια για το ματς όπως το είδα εγώ.
Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο γκολ αλλά θέλω να ελπίζω πως είναι λόγω αρχής περιόδου. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ και εκεί φαίνεται η απουσία του παιχταρά Κοντρέρας είναι πως διώχνουμε στα κουτουρού και δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους. Που είσαι ρε Πάμπλο με τη σιγουριά της πάσας σου;

Κορυφαίοι ο Βιτόλο, ο Γκαρσία και ο Χαλκιάς που μας κράτησε στο κόλπο της πρόκρισης με την απόκρουση που έκανε στο τέλος.
Ο Τσιρίλο ήταν θετικός αλλά πρέπει να πάψει να θυμίζει Βόκολο με τις γιόμες  ;D, ενώ ο Λίνο προσπάθησε πολύ αλλά είχε και κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή του.
Ο Βιερίνια ήταν φλύαρος αλλά τους πονοκεφάλιασε πολύ και έβγαλε και την ασίστ στον Ίβιτς, ο οποίος ήταν μέτριος μέχρι το γκολ ενώ μετά ανέβηκε αισθητά.
Ο Σαβίνι είναι κρίμα να κριθεί στη θέση που έπαιζε.

Οι υπόλοιποι σε κακή μέρα.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
« Last Edit: August 21, 2009, 02:48:30 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Αστάθεια στην άμυνα, προβλέψιμοι μπροστά ειδικότερα στην τελική προσπάθεια. Περίμενα την χερενφέιν πολύ καλύτερη, είναι....να μην πω τι. ΠΡΟΚΡΙΣΗ εκεί μέσα δεν ξέρω πως αλλά απέναντι σε τέτοια ομάδα θέλω πρόκριση.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Το μονο κριμα ειναι που μπορουσαμε και δεν τους τελειωσαμε απο σημερα.Αυτο  με πηραξε πιο πολυ......και οτι ο κονσεισαο παλι ηταν σκατα!!!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Στανταράκι διπλό και όβερ ο επαναληπτικός. Διάβασα πολύ αγχωμένα ποστ. Κακώς. Είναι εμφανές ότι έχουμε δύο κλάσεις ανώτερη ομάδα. Απλά ακόμα δεν έχουμε ξεπιαστεί (Μουσλίμοβιτς), είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες και την δεδομένη γκαντεμιά. Αλλά ακόμα κι έτσι, έχουμε ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. Μα, δεν το βλέπετε;

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Πες τα ρε φιλε..
Πολυ καλυτερη απο την περσινη ειναι η ομαδα.Και θα φανει και στην πορεια αυτο.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγω αυτο που ειδα και σημερα χωρις να αναλυσω καθολου το πως παιξαμε ποιος φταιει κτλ.. ειναι πως με εξαιρεση το παιχνιδι με την Ρεν που ηρθε με τα τριτα και εφαγε 5.. σε κανενα απο τα υπολοιπα ευρωπαικα μετα το 3-2 με Αιντχοβεν δεν κερδισαμε... και με εξαιρεση την Στουτγκαρδη(για μενα ουτε αυτη ειναι εξαιρεση σιγα το ονομα..) που πες ειναι δυνατη ομαδα οι αλλες ολες ηταν για κλωτσιες... Λυν, Αλκμααρ,Ντεμπρετσεν Βαλερενγκα,Χερενφεν... κατι λεει αυτο...

Κατα τα αλλα κριμα για τον λαο που γεμισε και παλι το γηπεδο(τεραστια μαλακια που αφησατε 3.000 κοσμο απ εξω για 10 ολανδους ολους και ολους.. ας τους βαζατε σε καμια σουιτα) και χαρα δεν ειδε...

Παμε για την προκριση εκτος τωρα.. δεν θα ειναι ευκολο... αλλα μπορουμε...
Χασαμε μεγαλη ευκαιρια να παμε καθαρα για τουρισμο στην Ολανδια...

trelos4

• Guest
ατυχη η ομαδα παιδια.καναμε αρκετες φασεις.μετα το 65 ομως μειναμε απο δυναμεις.πιστευω παντος οτι θα περασουμε.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Με ένα γρήγορο γκολ στην Ολλανδία περνάμε. Αν σκοράρει η ομάδα και ξεαγχωθεί, τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Αν το ματς πάει στο 0-0 στο 2ο ημίχρονο ή αν (κυρίως) δεχτούμε γκολ, τότε δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Οι Ολλανδοί πάντως δεν είναι και τίποτε σπουδαίο. Ένας καλός και λίγο τυχερός ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση εκεί μέσα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...