Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να προκριθούμε εκεί μέσα. Αυτό πίστευα και πριν το ματς, αλλά πλέον μετά απ' όσα είδαμε βεβαιώθηκα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τους αφήσαμε να κάνουν ούτε ένα σουτ, ώσπου η ομάδα λόγω της περιόδου που βρισκόμαστε κουράστηκε κι εκεί κάνανε δυο τρεις ψιλοφάσεις και βάλανε ένα τυχερό γκολ, αφού ο άλλος κάνει τσαφ στο σουτ και βγαίνει πάσα γαμώ το. Και μάλιστα το βάζει αυτός που μπήκε αλλαγή στη θέση του παιχταρά τους. Να μη χαρούμε λίγο που τραυματίστηκε. Όλα ανάποδα σε μας. Τις άλλες δυο φάσεις τις κάνανε προς το τέλος του ματς, όταν και πάλι κουράστηκε η ομάδα.
Θα μου πεις πόσο θα αλλάξει αυτό σε μια βδομάδα; Λίγο βέβαια! Γι' αυτό και πλέον αυτοί είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς έχουμε 25-30% πιθανότητες να περάσουμε. Απλά απαιτώ από την ομάδα να τις εξαντλήσουν μέχρι και την τελευταία. Είναι κρίμα κι άδικο να αποκλειστούμε από αυτούς, που κάνανε καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο.
Δυο λόγια για το ματς όπως το είδα εγώ.
Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο γκολ αλλά θέλω να ελπίζω πως είναι λόγω αρχής περιόδου. Αυτό που με εκνευρίζει πολύ και εκεί φαίνεται η απουσία του παιχταρά Κοντρέρας είναι πως διώχνουμε στα κουτουρού και δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους. Που είσαι ρε Πάμπλο με τη σιγουριά της πάσας σου;
Κορυφαίοι ο Βιτόλο, ο Γκαρσία και ο Χαλκιάς που μας κράτησε στο κόλπο της πρόκρισης με την απόκρουση που έκανε στο τέλος.
Ο Τσιρίλο ήταν θετικός αλλά πρέπει να πάψει να θυμίζει Βόκολο με τις γιόμες

, ενώ ο Λίνο προσπάθησε πολύ αλλά είχε και κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή του.
Ο Βιερίνια ήταν φλύαρος αλλά τους πονοκεφάλιασε πολύ και έβγαλε και την ασίστ στον Ίβιτς, ο οποίος ήταν μέτριος μέχρι το γκολ ενώ μετά ανέβηκε αισθητά.
Ο Σαβίνι είναι κρίμα να κριθεί στη θέση που έπαιζε.
Οι υπόλοιποι σε κακή μέρα.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ