Author Topic: ΠΑΟΚ - SC Heerenveen: 1 - 1 (Πέμπτη 20/08/2009 20:00 Nova)  (Read 9011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Το μόνο λέει που θυμάται από τον ΠΑΟΚ ο αντίπαλος προπονητής είναι ο ΛΑΟΣ και η ατμόσφαιρα στην ΤΟΥΜΠΑ.
Ήρθε ο καιρός να χαραχτεί στη μνήμη του παπάρα και η ομάδα μας

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
18.08.2009     Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα των Playoffs του Europa League εναντίον της SC Heerenveen επισημαίνει τα εξής:

1. Τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ με εισιτήριο. Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος σε οποιαδήποτε θύρα.

2. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

3. Παρόλη την ομολογουμένως άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων μας στον προηγούμενο αγώνα, η UEFA όρισε παρατηρητή ασφαλείας, χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση "υψηλού κινδύνου". Είναι επιβεβλημένο να αποφευχθεί η χρήση βεγγαλικών, πυρσών κλπ, όπως και μηχανημάτων lazer καθώς η ομάδα θα κινδυνεύσει άμεσα με αυστηρή τιμωρία

4. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να κάθονται στη θέση τους, αφήνοντας κενά τα διαζώματα και τις εξόδους των κερκίδων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους, προκειμένου να επιστρέψει το κύρος του ΠΑΟΚ στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=FEEFA04AFD136307FB70094926B276A6?newsCode=14CMHJSL7

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
υψηλου κινδυνου το ΠΑΟΚ - Χερενφεεν?       :gruebel:

αμα κληρωνομασταν με την Δυναμο του Ζαγκρεμπ..?

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
θα φερναν κυανοκρανους

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Κι άμα παίζαμε με τον ερυθρό αστέρα τεθωρακισμένα?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline corrupt

• Αλλαγή
18.08.2009     
4. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να κάθονται στη θέση τους, αφήνοντας κενά τα διαζώματα και τις εξόδους των κερκίδων.

Να λέμε κάνα σύνθημα επιτρέπεται;

fatal_invasion

• Guest
Τα τυπικά είναι αναγκασμένοι να τα λένε ρε corrupt.Αφού το ξες.

GeorgT

• Guest
Εγώ θέλω να δω ποιο κανάλι θα δείξει το εκτός παιχνίδι την άλλη βδομάδα (λογικά κανένα τσιμπούτή tv) τώρα που η νόβα πήρε τη σούπερ λίγδα κ το παίζει μάγκας! Εε ρε πουστρακια (την ερτ δεν τη αναφέρω γιατί δεν περιμένω κ τίποτα)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τα τυπικά είναι αναγκασμένοι να τα λένε ρε corrupt.Αφού το ξες.

Αλλού πήγαινε η σπόντα μωρέ μλκ και όχι στη διοίκηση... Στο διοπτροφόρο γραβατωμένο που έδειχνε στους υπευθυνους της ΠΑΕ το πέταλο και απαιτούσε να μην είμαστε όρθιοι πριν το ματς με τις ρέγγες και όλο του το συνάφι...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απώλεια και... ξύλο στη Χέρενφεϊν

Δύο δυσάρεστα νέα υπήρχαν την Τρίτη στην επικαιρότητα της Χέρενφεϊν, μόλις δύο ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Europa League στην Τούμπα. Ο Βίκτορ Ελμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ άουτ από τον προσεχή αγώνα. Ο 24χρονος Σουηδός μέσος είναι ένα από τα βασικά στελέχη στην ομάδα του Τροντ Σόλιντ (έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα ματς φέτος) και η απουσία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρουν ολλανδικά δημοσιεύματα, στην προπόνηση της Τρίτης ο Μποναβεντούρ Καλού και ο Πάουλο Ενρίκε λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μετά από ένα μαρκάρισμα του δεύτερου στον πρώτο. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, δεν αποκλείεται τόσο ο Ιβοριανός φορ, όσο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να τιμωρηθούν από τη διοίκηση.

http://www.sport-fm.gr/article/190578

Πολυ καλο νεο.. ισως ο καλυτερος και ποιοτικοτερος παιχτης της Χερενφεν...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

zagorakis

• Guest
Η αποστολή για τον αγώνα με τη Χέρενφεν

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Χέρενφεν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν από την προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα και στη συνέχεια ακολούθησε χαλάρωμα στο γήπεδο. Αραμπατζής, Φωτάκης, Μπιζέρα και Σορλέν έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Κοντρέρας και Σνάουτσνερ θεραπεία. Ο Ματίας Βερόν δηλώθηκε στην UEFA στη θέση του Σνάουτσνερ και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τη Χέρενφεν. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αναστασάκο, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Αμπουμπακάρι, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Βερόν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

http://www.metrosport.gr/archives/27808

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
http://www.sport24.gr/html/ent/372/ent.310372.asp
Ο Σόλιντ στο SPORT 24

"Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι για μένα, ξεχωριστό, διότι επιστρέφω σε μια χώρα που αγάπησα και στην οποία δούλεψα για δύο χρόνια. Ειλικρινά οι αναμνήσεις μου τόσο από την χώρα σας, όσο και από τον Ολυμπιακό είναι υπέροχες και πέρασα θαυμάσια, κάνοντας ουσιαστικά μόνο φίλους" μας λεει ένας από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στην ιστορία των "ερυθρολεύκων" με τους οποίους κατέκτησε το ντάμπλ (2005-06) με εντυπωσιακό τρόπο, αφού όσον αφορά το πρωτάθλημα "κλείδωσε" ουσιαστικά τον τίτλο αρκετούς μήνες πριν το φινάλε.

Μάλιστα και την επόμενη σεζόν όταν έφυγε είχε επίσης ουσιαστικά "σφραγίσει" τον τίτλο στο πρωτάθλημα και άφησε την ομάδα στο δρόμο προς ένα ακόμα ντάμπλ. Απλά στην Ευρώπη δεν τα πήγε καλά στα εντός έδρας παιχνίδια.

"Ήταν όμορφα χρόνια και όπως είπα έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχα την ευκαιρία να δω από κοντά φίλους, όπως τον Κούλη τον Δουρέκα αλλά και παίκτες, στο φιλικό που δώσαμε στα πλαίσια της προετοιμασίας μας με τον Ολυμπιακό.

Μίλησα με αρκετούς παίκτες, λίγο περισσότερο με αυτούς που είχα και τότε στην ομάδα και ήταν πολύ όμορφο να θυμηθούμε στιγμές από την κοινή μας πορεία" συνεχίζει ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας, που δεν στάθηκε στιγμή στη δικαστική διαμάχη στην οποία είχε μπει με την ομάδα για να πάρει κάποια χρήματα του συμβολαίου του. Άλλωστε όπως είπε από την αρχή θυμάται μόνο καλές στιγμές.

Φοβού την Τούμπα

Όπως θυμάται πολύ καλά και το τι εστί Τούμπα, αν και όπως λεει δεν θα...αγχώσει από τώρα τους παίκτες του:
"Δεν υπάρχει λόγος να τους μιλήσω από τώρα. Θα το κάνω μετά την προπόνηση που θα κάνουμε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Τρομερή έδρα, νομίζω η καλύτερη μετά όμως από αυτήν του Καραϊσκάκη.

Δεν θα ξεχάσω τους φίλους του Ολυμπιακού, ήταν κάτι το απίθανο και τους θυμάμαι με νοσταλγία. Όμως και στην Τούμπα η έδρα είναι...καυτή και απλά οι παίκτες μου θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Αυτό είναι που θα τους πω βασικά, να μην επηρεάζονται από την ατμόσφαιρα, όσο αυτό είναι εφικτό και να προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι τους" επισημαίνει ο Τρόντ Σόλιντ.

"Έχει ταλέντο ο Ολυμπιακός"

Μάλιστα έδειξε ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο με μεγάλο ντέρμπι μάλιστα ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

"Το ξέρω και μακάρι να μπορούσα να είχα 1-2 μέρες άδεια, ώστε να μπορέσω να μείνω και να το δω ! Όμως προέχει η δουλειά, όπως και για δουλειά θα βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και δεν θα έχω την ευκαιρία να τα πω με τους φίλους μου" τονίζει ο Νορβηγός προπονητής που δεν διστάζει όταν τον ρωτάμε να πει τη γνώμη του και για τον εφετινό Ολυμπιακό (όπως τον είδε βέβαια μόνο σε ένα φιλικό):

"Είναι μια καλή ομάδα, με αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή που είναι λογικό να ψάχνουν να βρουν τη χημεία τους. Όμως έχουν ταλέντο και πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν καλή πορεία, κάτι που το εύχομαι στην πρώην ομάδα μου".

"Να αφήσουμε το στίγμα μας"

Όσο για τη δική του; "Είμαστε μια νέα ομάδα, με παίκτες από αρκετές εθνικότητες που θέλουμε να κάνουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Δεν έχουμε φιλοδοξίες για πρωτάθλημα αφού αυτό το διεκδικούν οι πιο παραδοσιακές ομάδες όπως η Αϊντχόβεν και ο Αγιαξ, αλλά θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας" προσθέτει.

Ο Νορβηγός τεχνικός εύχεται η ομάδα του να σκοράρει στην Τούμπα: "Θέλω ένα γκολ, γιατί θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας να σκοράρουμε. Πάντως πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια" καταλήγει ο Τρόντ Σόλιντ.

----------------------------------------------------------------------
Κάποιος να του πει αυτού του μαλάκα του Σόλιντ ότι τώρα που ξανάρχεται Τούμπα δε θα'χει το 80-20 της διαιτησίας να τον προστατεύει... ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Αιντε βρε Τρως Ψωλιντ,τραβα γαμησου παληκαρι μου καλο.κατσε γλυψε την κωλαρα του θειου και των ουλιεμπιακων μηπως και σε ξαναπαρουν.
Σιχαμα,δεν θα εχεις θειο αυτην την φορα που θα ερθεις Τουμπα.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
υψηλου κινδυνου το ΠΑΟΚ - Χερενφεεν?       :gruebel:

Αυτο μαλλον παει για το οτι ειναι ευρωπαικο παιχνιδι, οχι για τον αντιπαλο. Ξερουν οτι και στραγαλι να πεσει μεσα θα φαμε προστημο.

ΠΑΟΚ γαμα τη μικρη την ολλανδεζα την πουτανα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
ξερει κανενας φιλος ποιο καναλι το δειχνει στην Ολλανδια μηπως και το δω απο εκει γιατι το ΝΟVA δεν εχει ανοιξει το live streaming?

PAOK_VOLOS

• Guest
Στην Ολλανδια δεν το δείχνει κανενα καναλι.Αυτό γραφει στο επίσημο site της χερενφεν.

http://www.sc-heerenveen.nl

Offline gagas

• Αλλαγή
σε ευχαριστω φιλε..
ξερεις αν γραφει στα σιγουρα οτι δεν θα το δειξει ή απλα οτι μεχρι τωρα δεν υπαρχει συμφωνια?
παρεπιπτοντως εχουν πολυ ωραια εικονα της τουμπας..

Offline diegito4

• Αλλαγή
ήρθαν οι χουλιγκαν από το χερενφεν... :P

http://img199.imageshack.us/img199/7757/heerenveen001190809.jpg

αρε μια Τούμπα που θα δείτε..
...και κάτι τρελούς στην ολλανδία..

MetroStar

• Guest
Πλέον έχουμε απόβαση! Ορδές βαρβάρων Ολλανδών καταφτάνουν από αέρα και θάλασσα!!!

Offline ved

• Αλλαγή
ήρθαν οι χουλιγκαν από το χερενφεν... :P

http://img199.imageshack.us/img199/7757/heerenveen001190809.jpg

αρε μια Τούμπα που θα δείτε..
...και κάτι τρελούς στην ολλανδία..

μπιβ μεχρι και οι ντινοσαυρ ηρθαν για το ματς ρεεεεεεεεεεε παρατα ολα και ελα αμστερνταμ. ;D