Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 7115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Ο Σάντος καλά θα κάνει να την ακούσει λίγο στέρεο γιατί επιμένει να βάζει τον κονσείσάο βασικό!

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
κάκιστη εμφανιση αλλα πιο πολύ ντράπηκα για την ατμόσφαιρα, τι εκκλησια, βουδιστικός ναός ήταν
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

billaras

• Guest
ο κόσμος πρώτα να κατακρίνει την κερκίδα και μετά την ομάδα που και αυτή σήμερα ήταν για τον πούτσο...
δεν γίνετε πιο κάτω να φτάσουμε στην κερκίδα...σήμερα πιάσαμε πάτο...περαστικά μας...

Lydia_4

• Guest
Επειδη βλεπω οτι εχει αρχισει η γκρινια....σημασια εχει πως πηραμε την προκριση.Μα ειναι λογικο να εχουμε κενα και πολυ δρομο βελτιωσης, εχετε καταλαβει οτι ειναι μια ολοκαινουργια ομαδα? Χρειαζεται χρονο ωστε οι παικτες να μπορουν να συνενοηθουν μεταξυ τους.Ειμαστε αυγουστο μηνα δηλαδη ελεος με τη γκρινια σας, εχετε λιγο πιστη ρε γαμωτο και μια στραβωνεται απ τα πρωτα λαθη και ας ειναι και γελοια οπως π.χ του παπαζογλου ο οποιος αποψε πρεπει να χτυπησει το κεφαλι του στον τοιχο.Το μονο που μου την εσπασε ηταν πως μετα το γκολ επεσε μια σιγη στο γηπεδο σα μεγαλη παρασκευη.Ολα θα πανε καλα, αντε ΠΑΟΚαρα  :)

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ετσι ειναι η πουτανα η μπαλα...Οταν κανεις 800 ευκαιριες και δεν την βαζεις στο πλεκτο αυτη σε τιμωρει...

Ο Χαλκιας δυστυχως απαραδεκτος και στο δευτερο παιχνιδι...

Το θεμα ειναι οτι και ετσι η προκριση ηρθε..Ολα τα αλλα ανηκουν στο παρελθον..Η ομαδα εχει 20 μερες προετοιμασια και ειναι ο δευτερος της αγωνας...Δεν μπορει να βγει κανενα αξιοπιστο συμπερασμα ακομα...

Καλη κληρωση να εχουμε αυριο
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απο τηλεοραση καλα ακουγοταν,οσο γινεται.Τωρα καταλαβαμε πωσ ειναι να χανεισ πολλεσ ευκαιριεσ-μπαλα συμφωνω δν παιξαμε-και να χανουμε μισο μηδεν..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Με κουράζουν εμένα αυτά τα ''είναι αρχή ακόμα'' και ''θα στρώσει η ομάδα''.
Σε 13 ημέρες έχουμε Ευρωπαικό αγώνα που θα κρίνει τη συμμετοχή μας ή όχι στους ομίλους. Δε μ'ενδιαφέρει πως και αν προλαβαίνουμε, αλλά το καλό που τους θέλω να δείξουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό το χάλι που είδαμε σήμερα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Καλά δεν ήταν κάκιστη η "Eμφανιση" απλά δεν έχουμε τελείωμα...η επιθετική τριπλέτα στο τέλος είναι πολύ καλή και νομίζω με λίγο δουλειά θα σκίζει....Ο αναστασάκος όπως έλεγα και πέρσι είναι τρομερά άτεχνος και το goal το έχει κατά τύχη...είναι για 3 λύση πίσω από μούσλι και παπάζογλου...enatksi εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί γίνετε καλύτερη κυκλοφορία μπάλα φέτος και νομίζω θα ksekldothoun οι επιθετικοί....Μην γκρινιάζετε με το πρώτο mats στην Τούμπα και μάλιστα ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΟ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
γαμω τα νευρα μου σημερα....γκαρσια-τσιριλο μονο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
o κουτσια τον εξεθεσε το σαντος σημερα.Σε τετοιο ματς επρεπε να παιζει βασικός.Οχι ο κονσε
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
να δουμε ποτε θα το καταλαβει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν πιστεύω πως είχαμε χάλια απόδοση. Είχαμε και κάποια καλά χρονικά διαστήματα, αν και ήταν λιγότερα από τα άσχημα. Όσο για τα τελειώματα, θεωρώ πως εν μέρει οι επιθετικοί επηρεάστηκαν και από το άγχος του ευρωπαϊκού αγώνα, με την έννοια ότι ένιωσαν πως πρέπει να αποδείξουν πως μπορού να παίξουν σε "υψηλό" επίπεδο του Europa League (όπως ο Αναστασάκος σήμερα), ενώ για τον Παπάζογλου καταλογίζω και ένα σημαντικό άγχος και απειρία σαν πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Τούμπα, γι' αυτό και φέρθηκε εγωιστικά κατά τη γνώμη μου στο τετ α τετ ενώ μπορούσε να είχε δώσει πάσα στον Κουτσια.
Όλα αυτά βέβαια δεν δικαιολογούν ούτε τους επιθετικούς μας ούτε την αδυναμία μας να βάλουμε γκολ έχοντας κάνει τόσες ευκαιρίες.
Τέλος πάντων, κι εγώ βασικά από το αποψινό κρατάω την πρόκριση.
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απο τη μια εχω χαλαρωσει από το αγχος,αλλα από την  αλλη ειμαι φουλ στα νεύρα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Μπορεί να ειμαστε ανέτοιμοι αλλα σε δεκαπεντε μερες εχουμε τη δυνατοτητα να προετοιμαστούμε καλύτερα για ενα από τα πιο κρισιμα ματς.Σημερα ΑΠΛΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.Ο σημερινός απόκλεισμός θα ηταν θανατος.Βομβα στα θεμελια της διοίκησης και στο μελλον της ομαδας
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω κ επαυξανω,τραγικη κερκιδα μετα το 30 σε συνδυασμο με το σχολιαστη κοντεψα να κοιμηθω.Δικαιολογιες δεν υπαρχουν, στο γκολ επρεπε να γυρισει το γηπεδο αναποδα, να ισοφαρισεις στο 5λεπτο αλλα μειναμε στο σφυριγμα και στο ου. Αυτη δεν ειναι Τουμπα, δεν κανουν τα καπνογονα τις εδρες, ουτε τα κλαπατσιμπαλα.

Οσο για την ομαδα, τα κεφαλια μεσα και δουλεια, και η Ρεαλ να εισαι δεν εχεις δικαιωμα να υποτιμησεις ΚΑΝΕΝΑΝ. Και ο Χαλκιας το ομολογησε στο τελος οτι "δεν το περιμεναμε"...το τεμαχιο. Κακα κ ατυχα τα τελειωματα φασεων αλλα δεν θελει κ πολυ να γινει κανενα πατατρακ, ασε που δεν τους εδωσε πεναλτακι στο 1ο.

euboia4

• Guest
o κουτσια τον εξεθεσε το σαντος σημερα.Σε τετοιο ματς επρεπε να παιζει βασικός.Οχι ο κονσε
που τον εξεθεσε;
που αντι να κραταει μπαλα εκανε μπουκες,μονος εναντιον ολων;
που αντι να μοιραζει μπαλιες εκανε ντριμπλες;
ποδοσφαιρο αλανας επαιζε
απλα ηταν γρηγορος και φρεσκος

asas

• Guest
Για όσους εχουν νευρα προτείνω ενα ποτακη  η κανα  :tsigaro:. Εμενα με βοήθισε πάντως. Για τα του αγωνα εγω ειδα ένα ΠΑΟΚ τα πρωτα 30' να γαμαει και να δέρνει. Και τεχνικα  και σε ταχύτητα ειμασταν 3 επιπεδα πάνω. Στο 2 ειμασταν ρε μάγκες ο περσινος ΠΑΟΚ λιγο πιο γρηγορος.
Το οτι δεν βαλαμε γκολ για μενα ειναι προβλημα και η πηγή των νευρων μου. Το γεγονος οτι δημιουργήσαμε 17 ευκαιρειες όμως συντηρει την αισιοδοξία μου

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
xxxxxxxxxxxx

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Ψυχραιμια , Κριτικη , Στηριξη στην Ομαδα μην ειμαστε η του υψους η του βαθους

Υποδείξεις μόνο στον εαυτό σου
« Last Edit: August 07, 2009, 10:18:19 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
που τον εξεθεσε;
που αντι να κραταει μπαλα εκανε μπουκες,μονος εναντιον ολων;
που αντι να μοιραζει μπαλιες εκανε ντριμπλες;
ποδοσφαιρο αλανας επαιζε
απλα ηταν γρηγορος και φρεσκος

εδωσε στο τελος μπαλια στον παπαζογλου,και στη φαση ποιο πριν που ο ψηλος βγηκε μονος του παλι απ αυτον ξεκινησε η φαση....

και γιατι ειναι κακο να κανεις τριμπλες;;;με ακρα κουτσια και βιερινια μπορεις να πας πολυ ψηλα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τι θα πει μη γκρινιαζετε ρε? Πλακα κανετε? Χασαμε στην Τουμπα απο ενα τσουρμο χωρικους σε επισημο αγωνα. Το πηρατε χαμπαρι?
Δε με νοιαζει αν ειχαν αγχος, αν ηταν ανετοιμοι, ή αν σεληνιαστικαν. Προβλημα τους. Ο επισημος στοχος της ομαδας ειναι να κανει πρωταθλητισμο, και αυτο συνεπαγεται μεγαλη πιεση απο τον Αυγουστο μεχρι τον Μαη. Οποιος δεν μπορει να παει σπιτι του να παιζει σουμπουτεο.

Υ.Γ. Με τις 2 προσπαθειες για γκολ του Παπαζογλου, με κοβω να βλεπω τον Σαλμον και το Γιασεμακη στον υπνο μου σημερα  :-\

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Προστακτικη αλλου μεγαλε. Δε σε εχρισε κανενας master of the universe
« Last Edit: August 07, 2009, 10:18:56 by Capricorn »
Στον κοσμο αλλος κανενας

asas

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Μεγαλε αν εχεις κατι να πεις πεστο με επιχειρηματα και ασε τις πιπες
« Last Edit: August 07, 2009, 10:19:36 by Capricorn »