Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 6935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Συνάντηση με στελέχη του ΠΑΟΚ είχε την Τρίτη (4/8) ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του Δικέφαλου του βορρά συζήτησε μαζί τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στην Βαλερένγκα, με την ΠΑΕ να ενημερώνει τους οργανωμένους πως πρέπει να κρατήσουν άψογη στάση. Το 4-3-2-1 δοκίμασε πάλι ο Σάντος, ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει στην Τούμπα την Πέμπτη (6/8).

Αφού ο Ζαγοράκης ενημερώθηκε για την ασφάλεια που θα υπάρξει στο ματς κόντρα στους Νορβηγούς, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε σαφές στους οργανωμένους πως δεν πρέπει να κάνουν χρήση λέιζερ, ούτε και να ανάψουν κάποιο καπνογόνο, καθώς αυτό θα επιφέρει τιμωρία. Με τη σειρά τους εκείνοι είπαν πως θα κάνουν ότι καλύτερο προκειμένου να αποφύγει η ΠΑΕ ένα τσουχτερό πρόστιμο.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=32336&catID=24

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
όπως είπαν κιάλι πριν υπάρχουν πολλή και διάφοροι τρόποι να κάνουμε μια δυνατή κερκίδα δημιουργώντας  μια υπεροχη ατμόσφαιρα χωρίς να βάλλουμε την ομάδα σε μπελάδες..Γιατί όταν βάλουν πρόστιμο της ομάδας λόγο πυρσών,λέιζερ η οτιδήποτε άλλον θα δείξουμε ότι δεν έχουμε εκτίμηση ούτε φιλότιμο απέναντι στην διοίκηση η οποια προσπαθεί συνεχώς... Οποτε ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να σφραγίσουμε την πρόκριση!!!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
οι βαζελοι δεν αναψαν πυρσους στην εισοδο παρα μονο κανα 5αρι στο δευτερο γκολ.... το τριτο δεν το ειδα. δεν επιβαρυνουν την ομαδα τους και ας εχουν λ7..
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Αυτοι εχουν οσα λεφτα τραβαει η ορεξη τους και μπηκαν champions league... Εμεις?
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline spartiatis

• Αλλαγή
μακαρι μεθαυριο να έβλεπα 25.000 πυρσούς!!!   :P

Κι αμα πει καμια μαλακια ο πλατινι θα του πουμε στειλε μας τελικο και με οσα θα εχουμε βγαλει ως τοτε  θα τα παρεις μαζεμενα. δεν υπαρχει σαλιο αυτο το καιρό και χρωσταμε και στο σκουληκι 750 χιλ = = = > οποτε στειλτε μας τελικο και θα τα παρετε με τοκο  O0

----

περαν της πλακας, που μονο για πλακα δεν ειναι το θεμα βεβαια, νομίζω πως δυσκολα δε θα αναψουν πυρσοι. Ας ελπίσουμε, όσο δυσκολο κι αν ειναι να το λεμε σαν οπαδοι, να αναψουν οσο το δυνατο λιγοτεροι. Επίσης να λειψουν και οι αηδιες τα λειζερ.
« Last Edit: August 05, 2009, 00:19:34 by spartiatis »

Offline T.manos4

• Αλλαγή
οτι βγαλαμε στα ξενα...... κι εγω γουσταρω τρελα αλλα.... α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
AGAINST MODERN FOOTBALL

UEFA FUCK OFF

billaras

• Guest
AGAINST MODERN FOOTBALL

UEFA FUCK OFF

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Έχουμε να δούμε τόσα χρόνια ευρωπαικό ματς στη Τούμπα, μπορεί για κάποιους να είναι και η πρώτη φορά που θα δούν live και ΠΑΛΙ έχουμε βρει κάτι να τρωγόμαστε..
Τεσπα.
Εγώ γουστάρω να ανάψουν πυρσοί, η δούλεια μου είνια στη κερκίδα και όχι στο λογιστήριο της παε.
Για τα λέιζερ όποιος έχει να του κοπεί το χέρι...

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΑΡχίΔια

Offline babis36

• Αλλαγή
Μετα απο τον αγωνα πρωταθληματος με τον gay αν θυμαμαι καλα κατεβαινα την Μαρτιου και βλεπω μπροστα μου δυο πιτσιρικια ΠΑΟΚτσακια 15χρονων περιπου.Το ενα απο τα δυο επαιζε με το laser που ειχε προφανως και στο γηπεδο. Για μια στιγμη περασε απο το μυαλο μου να φανε ενα πεσιμο και να τους το παρω αλλα μετα σκεφτηκα οτι ετσι κιαλλιως αν τους παρω το πρασινο laser σήμερα θα αγορασουν αυριο ενα κοκκινο. Το μυαλο τους δεν ειναι δυνατον να πηξει απο τετοια ηλικια και να συνειδιτοποιήσουν οτι τα χρηματα που κοστιζουν στον ΠΑΟΚ τα πληρωνω με κοπο εγω και ο μπαμπάς τους. Ωστοσο σημερα το μετανιωνω που τα αφησα και πιστευω οτι αν τα βρω τα μαλακισμενα διπλα μου ξανα ειδικα μεσα στο γηπεδο με την ρεγκα θα τα σπασω τα laser και αν φερουν αντιρρηση και το κεφαλι. Νομιζω οτι μπορει μετα απο καμια 20ρια χρονια να με δικαιολογησουν. Αν παλι οχι στα παπαρια μου γιατι βασικα θα ειναι μαλακισμένα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

marfan

• Guest
Έχει κανεις νέα για τα εισιτήρια?
Έγινε sold out ή όχι?
Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να τελειώσουμε 4500 κομμάτια?
Σκάω με κάτι τέτοια!  :kapnos:

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Φίλε εγώ ξέρω ότι τελείωσαν από την πρώτη μέρα..Aς μας πει κάποιος όμως που ξέρει σίγουρα
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

BIANCONERO

• Guest
ποια εισητηρια? ? ? ?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αυτη τη στιγμη υπαρχουν ακριβα των 60 και 80 ευρω.Φαινεται απο το ιντερνετ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

marfan

• Guest
Έχεις δίκιο HOMO μόλις το είδα.
Υπάρχει τρόπος να βλέπεις μέσα από την ιστοσελίδα πώλησης και το ποσα κομμάτια έχουν απομείνει?

Πάντως δύσκολα κάποιος θα δώσει 60 ποσο μάλλον 80 ευρώ για mats με ρέγγα,αν σκεφτούμε κιόλας ότι είμαστε λαϊκός σύλλογος και όχι πλουσιόπαιδα.

Οποτε το sold out μπορεί να περιμένει κάποιον άλλον αγώνα... :(

Offline toy

• Αλλαγή
Εχθές λέγανε για καμια 400-500 κομμάτια από τα ακριβά φυσικά
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Geo

• Αλλαγή
http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1201&Itemid=9

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ & ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!     
05.08.09 

Aνακοίνωση εκδόθηκε από όλους τους σύνδεσμους που θα πρέπει όλοι μας να την διαβάσουμε και να μπει μέσα στο μυαλό μας για να μην πληρώνει η ομάδα ειδικά σε Ευρώπαικους αγώνες άδικα μεγάλα πρόστιματα για το τίποτα.

Αναλύτικα η ανακοίνωση όλων των σύνδεσμων αναφέρει :

>>>>>>>>

Oι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. θέλουν να ενημερώσουν τα μέλη τους και όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. για τους κινδύνους που υπάρχουν για την ομάδα μας από τους κανονισμούς της Ουέφα.

Πυρσοί- Κάπνογόνα- Κροτίδες- Λέιζερ σημαίνουν βαριά τιμώρια τόσο χρηματική μέχρι και τίμωρια της έδρας.

Προστάτεψτε την ομάδα και το γήπεδο !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. 

>>>>>>>>>

Σαν ULTRAS PAOK επίσης σας πληροφόρουμε ότι από εχθές το μεσημέρι μας έχουν τελειώσει τα εισιτήρια του επαναλήπτικου και δεν μπορούμε να ανταποκρίθουμε στην τεράστια ζήτηση όσων ήρθαν να παραλάβουν εισιτήριο του αγώνα... 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μετα απο αυτο νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για το πως πρεπει να ειναι η συμπεριφορα μας.
Ο Κυριακος^2 ειπε πριν λιγο στον Τζορμπατζογλου οτι με τους πυρσους των πανηγυρισμων των βαζελων ισως τιμωρηθει η εδρα τους, μιας που ηταν υπο αναστολη.
Με την ευκαιρια για τα λεηζερ θελω να πω οτι αυτη η μαλακια πρπει να εκλειψει απο τα παιχνιδια και ολα τα γηπεδα, οχι μονο τα ευρωπαικα. Ειναι μια μαλακια μοδα, πρπει να την κοψουμε εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες, εστω και μονομερως.Πρπει να εισαι πολυ βλακας για να σημαδευεις αντιπαλο ή διαιτητη ή καμμια φορα και δικο σου παιχτη.ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

reset4

• Guest
καλά με τους πυρσούς όλο και θα ανάψει κάποιος, καλό θα είναι να μήν αναψουν όμως.
αλλα για το λέιξερ ρε παιδιά, όποιος το κάνει πρέπει να είναι μεγάλος φλώρος και πρέπει να αρπάξει φάπες.

ive4

• Guest
against modern football. Ακούγεται ωραίο, αλλά αναρωτιέμαι ποιο είναι το παλιό ποδόσφαιρο που μπορεί να νοσταλγούμε ; Οι πυρσοί και τα καπνογόνα ; Η Αλαμάνα ; Ο πετροπόλεμος ; Τα γήπεδα κλουβιά ; Τα 7ετή συμβόλαια σε παίκτες ; Η συμμετοχή μόνο των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λίγκ ; Τα χρηματικά μπόνους μόνο για τους νικητές των διοργανώσεων ;
Οσοι διαφωνούνε με τα νέα δεδομένα ας σηκώσουν ένα μεγάλο πανί να το δει η Ουέφα. Δε δικαιολογείται όμως κανείς να οδηγήσει σε πρόστιμο την ομάδα επειδή είναι against.