Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 6927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
παρε παρε εχω πραμα
http://www.lemaitreltd.com/CategoryList.aspx?UKey=1

εγω διαλεξα αυτο  http://www.lemaitreltd.com/productInformation.aspx?UKeyCategory=22&UKeyProduct=130

πυροτεχνηματα εσωτερικου εξωτερικου χορου ΝΟΜΙΜΑ
πολλα απο αυτα τα βλεπετε στα μπουζουκια και αλλα μαγαζια και συναυλιες ;)
ΠΑΟΚ παντου!!!

apaoki13

• Guest
Αυτή η απαγόρευση για τους πυρσούς είναι φετινή γιατί πέρσι θυμάμαι τους γκέι να κάνουν κορεο με πιρσους και πανιά και δεν έτρεχε τίποτα. Εκτός βέβαια κι αν τιμωρηθήκαν αλλά επειδή είναι άπλες στ' αρχίδια τους.

euboia4

• Guest
συνηθως για πυρσους και λειζερ η τιμωρια ειναι χρηματικη και μια αγωνιστικη κεκλησμενων των θυρων με αναστολη

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΦΑΓΕ 300.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΕΗΖΕΡ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΕΗΖΕΡ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΛΑ ΜΑΝΟΥΡΙΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Φίλοι μου

Τις τελευταίες μέρες φιλοξενώ στην Ελλάδα ξαδερφάκι από Νέα Υόρκη το οποίο το είχα κάνει παοκτσάκι όταν ζούσε Ελλάδα και ήταν 10 χρονών. Τώρα ήρθε Ελλάδα μετά απο 11 χρόνια και ήθελα πολύ να τον πάρω μαζί μου στην τούμπα την πέμπτη να πάρει το βάπτισμα του πυρός και να καταλάβει επακριβώς τι εστί ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να προμηθευτώ εισιτήριο από ίντερνετ σήμερα και καμιά γνωριμία μου δεν έχει διαθέσιμο.

Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με μεμονωμένο εισιτήριο ή να δανείσει διαρκείας όπως δάνεισα εγώ πέρυσι το δικό μου σε συμφορουμίτες θα το εκτιμούσα ή εάν κάποιος έχει διαρκείας και δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω απόστασης μπορεί να μου το στείλει και να πληρώσω τα ταχυδρομικά (εάν βέβαια έχει την καλή διάθεση να το στείλει).

Επικοινωνήστε μαζί μου με πμ.
Ευχαριστώ.

zagorakis

• Guest
Referee
    Luca Banti (ITA)
Assistant referee
    Luca Maggiani (ITA) Andrea Padovan (ITA)
Fourth official
    Carmine Russo (ITA)
UEFA Delegate
    Roland Tis (BEL)
UEFA Referee observer
    László Vagner (HUN)

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/round=2000035/match=2000663/index.html

BIANCONERO

• Guest
Εγω παντως δεν καταλαβαινω πως θα τους "δειξουμε αυτους της ΟΥΕΦΑΣ" ριχνοντας νερο στο μυλο τους..Κανεις δεν ειναι αντιθετος με τα καπνογονα (αν και συμφωνω οτι κακως επικεντρωνουμε το ΜΥΘΟ του ΠΑΟΚτση σε μεμονωμενα πραγματα που ξεκινησαν αλλοι πριν απο μας μαλιστα..) αλλα απο τη μια το θεωρω ξεφτυλα να παραδεχεσαι εμμεσως οτι χωρις αυτα δεν εισαι ικανος να κανεις μια αξιοπροσεχτη και σοβαρη κερκιδα και απο την αλλη να δειχνεις ανικανος να κανεις μια εξυπνη κινηση κατα του "μοντερνου ποδοσφαιρου" και οσων θελει να περασει η ΟΥΕΦΑ οποτε το μονο που κανεις ειναι να βλαπτεις την ομαδα σου και τιποτα αλλο.
Δηλαδη αν κανεις το δικο σου και αναψουν καμμια 300αρια πυρσοι και στη συνεχεια φας μια τριακοσαρου προστιμο και ισως και μια αγωνιστικη κεκλισμενων στον επομενο γυρο που θα κρινεται η προκριση στους ομιλους ΤΙ ακριβως θα "δειξουμε" στην ΟΥΕΦΑ? Αυτα που της "εδειξαν" και οι βαζελοι περσυ!...με τη διαφορα οτι αυτοι εχουν την ανεση να πεταξουν οσα εκατομυρια χρειαστουν σε προστιμα.

Θες να κανεις την Ευρωπη να παραμιλαει με την κερκιδα σου - να δειξεις την ΟΥΕΦΑ οτι διαφωνεις με τις μαλακιες της - και να μην βλαψεις και την ομαδα που λες οτι αγαπας?

καταρχην κανεις μια κερκιδαρα με τη μαγκια σου (κερακια, ενα πεταλο ολοκληρο γυμνοι, λαρυγγια στα καγκελα, μεγαλα πανο να σηκωνονται, οργανωση στα συνθηματα, πολλα τυμπανα να χτυπουν ασταματητα...κτλ)

Επειτα σε καποιο σημειο του αγωνα σηκωνεις καμμια 500αρια χαρτινα ομοιωματα καπνογονων που εχεις ζωγραφισει εσυ σε ολο το πεταλο και στο κεντρο ολων αυτων σηκωνεις ενα μεγαλο πανο που θα εκφραζει τη διαφωνια μας με το μετρο της ΟΥΕΦΑΣ. "Το παθος μας δε θα το σβησετε ποτε" παραδειγματος χαρην η κατι τετοιο αλλο αλληγορικο, στα εγγλεζικα φυσικα, ωστε να το πιασουν το νοημα!!  ;)

Ετσι
1) ΟΥΤΕ την ομαδα σου θα τιμωρησεις..
2) θα κανεις ΣΑΦΕΣ το μηνυμα σου προς τους Υπευθυνους (και δε θα φας ενα προστιμο που θα στο ριξουν θεωρωντας οτι με αυτο τον τροπο θα συνετισουν τους "βλαχους" που δεν εχουν ενημερωθει για τα νεα ηθη)
3) Θα γινεις μαγκας και πρωτοσελιδο σε ολη την Ευρωπη, ειδικα σε ολα τα οπαδικα σαιτ!

Μπορεις να το κανεις αυτο η κατι αλλο παρεμφερες? 2 λεπτα το σκεφτηκα, αυτο βρηκα..αν το σκεφτουμε χιλλιαδες λιγο παραπανω ισως βρεθει και κατι καλυτερο! Τροποι υπαρχουν, αρκει να προσπαθησεις ... Αν δεν εισαι ικανος, τοτε μεινε στα συνηθισμενα και συνεχισε να δικαιολογεις την ανυπαρξια σου να ελεγξεις τον ιδιο σου τον εαυτο με το να λες οτι αντιστεκεσαι.

×Üñçò

• Guest
..........
Θες να κανεις την Ευρωπη να παραμιλαει με την κερκιδα σου - να δειξεις την ΟΥΕΦΑ οτι διαφωνεις με τις μαλακιες της - και να μην βλαψεις και την ομαδα που λες οτι αγαπας?

καταρχην κανεις μια κερκιδαρα με τη μαγκια σου (κερακια, ενα πεταλο ολοκληρο γυμνοι, λαρυγγια στα καγκελα, μεγαλα πανο να σηκωνονται, οργανωση στα συνθηματα, πολλα τυμπανα να χτυπουν ασταματητα...κτλ)

Επειτα σε καποιο σημειο του αγωνα σηκωνεις καμμια 500αρια χαρτινα ομοιωματα καπνογονων που εχεις ζωγραφισει εσυ σε ολο το πεταλο και στο κεντρο ολων αυτων σηκωνεις ενα μεγαλο πανο που θα εκφραζει τη διαφωνια μας με το μετρο της ΟΥΕΦΑΣ. "Το παθος μας δε θα το σβησετε ποτε" παραδειγματος χαρην η κατι τετοιο αλλο αλληγορικο, στα εγγλεζικα φυσικα, ωστε να το πιασουν το νοημα!!  ;)

Ετσι
1) ΟΥΤΕ την ομαδα σου θα τιμωρησεις..
2) θα κανεις ΣΑΦΕΣ το μηνυμα σου προς τους Υπευθυνους (και δε θα φας ενα προστιμο που θα στο ριξουν θεωρωντας οτι με αυτο τον τροπο θα συνετισουν τους "βλαχους" που δεν εχουν ενημερωθει για τα νεα ηθη)
3) Θα γινεις μαγκας και πρωτοσελιδο σε ολη την Ευρωπη, ειδικα σε ολα τα οπαδικα σαιτ!

Μπορεις να το κανεις αυτο η κατι αλλο παρεμφερες? 2 λεπτα το σκεφτηκα, αυτο βρηκα..αν το σκεφτουμε χιλλιαδες λιγο παραπανω ισως βρεθει και κατι καλυτερο! Τροποι υπαρχουν, αρκει να προσπαθησεις ... Αν δεν εισαι ικανος, τοτε μεινε στα συνηθισμενα και συνεχισε να δικαιολογεις την ανυπαρξια σου να ελεγξεις τον ιδιο σου τον εαυτο με το να λες οτι αντιστεκεσαι.

Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!
Αυτό μάλιστα!!!
Πολύ έξυπνο αδερφέ και ακριβώς γιαυτό και πολύ αποτελεσματικό!!
Μπράβο σου!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Κι αν δεν ανάψουν πυρσοί τι έγινε δηλαδή; Όταν σου λένε ότι το άναμα πυρσών ισοδυναμεί με βαριά τιμωρία εσύ τι κάνεις; Πας και ανάβεις για να εκφράσεις την αντίθεση σου κάνοντας κακό στην ομάδα; Ο ΠΑΟΚτσής δεν έγινε γνωστός για τους πυρσούς του αλλά για το πάθος και τη φωνή του.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
υπαρχουν δεκαδες τροποι να δειξεις στην ουεφα οτι εδω ισχυει το against modern football.το μονο σιγουρο ειναι οτι ο σωστος δεν ειναι δινοντας της χρηματα απο προστιμα.

θα προτιμουσα ενα τεραστιο πανι του στυλ against modern football οπως ειχανε κανει οι κροατες στο αγωνα με την τουρκια στο euro.ο καθενας ας αναλογιστει οτι με τις πραξεις του μπορει να πεταξει στα σκουπιδια χρηματα που ειναι αναγκαια στην παε και που δεν μας περισσευουν.

το πανι που φαινεται αρκετες φορες στο παραπανω βιντεο

Offline gagas

• Αλλαγή
επειδη το live streaming της nova δεν λειτουργει,μηπως μπορει να βοηθησει κανεις κ να μου πει ποιο νορβηγικο καναλι θα δειξει τον αγωνα?μπας κ το δω απο εκει?

apostolos

• Guest
υπαρχουν δεκαδες τροποι να δειξεις στην ουεφα οτι εδω ισχυει το against modern football.το μονο σιγουρο ειναι οτι ο σωστος δεν ειναι δινοντας της χρηματα απο προστιμα.

θα προτιμουσα ενα τεραστιο πανι του στυλ against modern football οπως ειχανε κανει οι κροατες στο αγωνα με την τουρκια στο euro.ο καθενας ας αναλογιστει οτι με τις πραξεις του μπορει να πεταξει στα σκουπιδια χρηματα που ειναι αναγκαια στην παε και που δεν μας περισσευουν.

Μα τι λες κι εσύ τώρα... Εδώ θα κάνουμε ΝΤΑ την UEFA, με τα λεφτά του μαλακα που κάθεται διπλα μας, άμα ήταν να τα βάζαμε από την τσέπη μας βεβαια ούτε λόγος.... Δεν ξέρεις από επανάσταση μου φαίνεται...

Offline toy

• Αλλαγή
Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας , άμα έχει 3 σειρές ματ έξω απο το γήπεδο να σε ξάχνουν και κανά 3 σειρές μπάτσους με το που μπαίνεις μια χαρά θα περιοριστούν και οι πυρσοί και όλα τα υπόλοιπα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πιο σημαντικο και απο το προστιμο για μενα ειναι -αν ισχυει οπως γραφτηκε παραπανω- η τμωρια της εδρας με αναστολη. Θεωρω σιγουρο οτι καποιοι πυρσοι θα αναψουν, ας ειναι τουλαχιστον λιγοστοι ωστε η καμπανα να μην ειναι τιμωρια εδρας με αναστολη. Γιατι αλλιως και την τιμωρια της εδρας την θεωρω πιθανη αφου σιγουρα καποιος/καποιοι θα το επαναλαβουν αμεσα.
Μενουν 2 μερες, καλο ειναι να να παει απο στομα σε στομα και ακομα και οι συνδεσμοι να βγαλουν σχετικες ανακοινωσεις.Γιατι οχι και η Συντονιστικη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μα τι λες κι εσύ τώρα... Εδώ θα κάνουμε ΝΤΑ την UEFA, με τα λεφτά του μαλακα που κάθεται διπλα μας, άμα ήταν να τα βάζαμε από την τσέπη μας βεβαια ούτε λόγος.... Δεν ξέρεις από επανάσταση μου φαίνεται...

Το χοντραίνεις χωρίς λόγο. Παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται... Easy.

Έχετε σκαλώσει ορισμένοι στους πυρσούς της Πέμπτης. Το θέμα δεν είναι εκεί, αλλά στο ότι δεν μπορεί η κάθε ομοσπονδία να λειτουργεί εκβιαστικά απέναντι σε αυτούς που στην τελική συντηρούν με την καψούρα τους και τα χρήματά τους όλο αυτό το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα. Επειδή όμως αυτή η συζήτηση σεν πρόκειται να πάει πουθενά τέλος.

@ darklord να αγιάσει το στόμα σου με αυτούς τους μαλάκες με τα λέιζερ. Όχι μόνο για το ενδεχόμενο προστίμου αλλά και για το ρεζιλίκι της υπόθεσης.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παντως- περιεργως -απο την ΠΑΕ τιποτα σχετικο:
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=D8F3640DC40CAD9AF4629B3D867D0735?newsCode=14BI7TNFT
04.08.2009     Διευκρινίσεις σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Valerenga

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης, εναντίον της Valerenga, που παράλληλα είναι και ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν, θα ήθελε να προβεί στις παρακάτω διευκρινίσεις:

1) Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, οι θύρες όλου του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:15. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου ν' αποφευχθεί ο συνωστισμός.

2) Υπενθυμίζεται ότι για τους αγώνες υπό την αιγίδα της UEFA δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου, όπως επίσης απαγορεύεται και η δωρεάν είσοδος στα παιδιά ακόμα και κάτω των 12 ετών.

3) Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να μην κάθονται στα διαζώματα και τους διαδρόμους, και να τηρούν αυστηρά τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Παντως στους κανονισμους της uefa για τη διοργανωση δε λεει τιποτα συγκεκριμενο για το θεμα των βεγγαλικων. Απλα λεει πως οι γηπεδουχοι ειναι υπευθυνοι για την ασφαλεια οσων βρισκονται στο γηπεδο, πριν, κατα τη διαρκεια, και μετα το τελος του αγωνα. Επισης λεει, οι γηπεδουχοι μπορει να κληθουν σε απολογια για οποιοδηποτε περιστατικο. Πολυ φλου ο κανονισμος, και μαλλον ειναι θεμα παρατηρητη. Παντως περιστατικα για τα οποια εχουν πεσει ποινες στο προσφατο παρελθον (π.χ λειζερ), καλο θα ηταν να τα προσεχουμε. Τωρα ποινη για βεγαλλικο που δεν επεσεσε στο ταρταν ή στον αγωνιστικο χωρο, προσωπικα δεν εχω ακουσει.
Χωρις να θελω να την πω σε κανενα στην ΠΑΕ, εγω αν ειμουν στη διοικηση θα εστελνα ενα βιντεακι στους αρμοδιους λεγοντας 'αυτο γινεται στο γηπεδο μας σε καθε παιχνιδι. Σας πειραζει?' Και αναλογως θα ενημερωνα τους συνδεσμους.

Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας , άμα έχει 3 σειρές ματ έξω απο το γήπεδο να σε ξάχνουν και κανά 3 σειρές μπάτσους με το που μπαίνεις μια χαρά θα περιοριστούν και οι πυρσοί και όλα τα υπόλοιπα.
Ασχολιαστο...
Sorry αδερφε, αλλα δεν ειναι αποψεις αυτες. Ειδικα για ΠΑΟΚσακι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline corrupt

• Αλλαγή
scyclad υποτίθεται ο κανονισμός αυτός πατάει πάνω στην καραμέλα περί "μη ομαλούς-ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα". Το βάζελο με αυτό το επιχείρημα του έριξαν πρόστιμο, όπως και τη Μαρσέιγ και τη Βασιλεία πέρσι-πρόπερσι. Τα γράφει στο ρεπορτάζ της ζέλας, αλλά βαριέμαι τώρα να ψάχνω links.

Ωστόσο μάλλον είναι θέμα ευαισθησίας του παρατηρητή, καθώς είναι περίεργο που δεν ακούγονται περιστατικά τιμωριών για άλλες ομάδες.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Πιο σημαντικο και απο το προστιμο για μενα ειναι -αν ισχυει οπως γραφτηκε παραπανω- η τμωρια της εδρας με αναστολη. Θεωρω σιγουρο οτι καποιοι πυρσοι θα αναψουν, ας ειναι τουλαχιστον λιγοστοι ωστε η καμπανα να μην ειναι τιμωρια εδρας με αναστολη. Γιατι αλλιως και την τιμωρια της εδρας την θεωρω πιθανη αφου σιγουρα καποιος/καποιοι θα το επαναλαβουν αμεσα.
Μενουν 2 μερες, καλο ειναι να να παει απο στομα σε στομα και ακομα και οι συνδεσμοι να βγαλουν σχετικες ανακοινωσεις.Γιατι οχι και η Συντονιστικη.

apostolos

• Guest

Το χοντραίνεις χωρίς λόγο. Παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται... Easy.

Η άποψή μου είναι και σε όποιον αρέσει και τα παραγνωριστήκαμε και τις μαγγιές αλλού.