Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 7022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Καλό θα είναι για να αποφύγουμε την τιμωρία να μην ανάψουμε πυρσούς..Όπως και επίσης καλό θα ήταν να ετοιμαστούν μερικά πανιά fuck modern football κτλ
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κανε να τριζουν τα τσιμεντα απο τις κραυγες, εχε οψη 'ειμαστε νεαντερταλ και θα σας φαμε τα λαρυγγια' και δεν εχει τυχη ουτε η μπαρτσα εκει μεσα. Αυτο ειναι Τουμπα. Τα αλλα ειναι για οπτικα εφε. Στο ντορτι με το βαζελο θυμαται κανεις πως ειμασταν? Ουτε πανια, ουτε πυρσοι. Απλα φαινομασταν οτι στην πρωτη μαλακια θα γινει της τανασπου εδω μεσα, οποτε καλυτερα να καθησετε να χασετε μη σας βρει κανενα κακο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Alamana, σκοπος μου δεν ειναι καταρχην να ριξω ευθυνες. Και προφανως τη νομοθεσια της ΟΥΕΦΑ η ΠΑΕ οφειλει να τη γνωριζει και οχι οι συνδεσμοι!
Αλλα το να ενημερωθουν απο την ΠΑΕ εγκαιρα και να οργανωσουν μια αψογη ΠΑΟΚτσηδικη βραδυα στο Ναο χωρις να πρεπει να αγχωνομαστε για το αν θα πληρωσουμε μια μεταγραφη σε προστιμο σε ενα ματς που εχουμε προκριθει ηδη μαλιστα, αυτο ΕΙΝΑΙ δουλεια των Συνδεσμων.
Εγω αυτο μονο σχολιασα αρνητικα..μου φαινεται αδιανοητο να μιλαμε θεωρητικα χωρις να υπαρχει γνωση για κατι μολις 3 μερες πριν το ματς.
Και το βρισκω πολυ δυσκολο να προλαβουμε να ενημερωσουμε τον κοσμο ωστε να αποφυγουμε τα χειροτερα! θα πρεπε ηδη να το εχουμε ξεδιαλυνει αυτο (πυρσοι) και να εχουμε ηδη βρει κατι που δεν επιφερει προστιμο (κερακια?) ωστε να βγει και πολυ καλο (γαμμησε το βιντεακι της Φενερ) και ανεξοδο για τα ταμεια ΜΑΣ!

Με ποιον να μιλήσουμε από την ΠΑΕ; Οι μισθωτοί είχαν άδεια και οι μη μισθωτοί (διοίκηση) ήταν στην προετοιμασία (Ολλανδία) και αργότερα στην Νορβηγία.
Αλλά και χθες που τους έθεσα το θέμα με τα κεράκια, δεν ήξεραν αν είναι νόμιμα ή όχι.

Παιδιά, μην νομίζετε ότι η οργάνωση που έχουμε στην ΠΑΕ είναι στον υψηλότερο βαθμό. Μπορεί να έχουμε κάνει τεράστια άλματα προόδου, αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά σε πολλά θέματα. Ίσως είμαι αυστηρός, αλλά πάντα κρίνω τις διαδικασίες σύμφωνα με την εικόνα που έχω στο μυαλό μου για το πως θα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ.

Μου κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση που για τη φάση με τα ευρωπαικά παιχνίδια οι περισσότεροι αντί να χρεώσετε στην ΟΥΕΦΑ και τους χαρτογιακάδες που κατάντησαν το ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα τους, αυτή την ξεφτίλα να απειλείται η ομάδα με κυρώσεις εξαιτίας όλων αυτών που ομορφαίνουν την κερκίδα μας (και τις κερκίδες όλου του κόσμου), προτρέπεται να είμαστε φρόνιμοι(;!) να μην ανάψουν πυρσοί ή καπνογόνα για να μην "στενοχωρεθεί" ο παρατηρητής της ομοσπονδίας και φάμε καμιά τιμωρία κλπ.

Στον "οπαδό" καμμιάς ομαδούλας δεν θα με παρεξένευε τέτοιου μεγέθους οπαδική αλλλοτροίωση, από ΠΑΟΚτσήδες όμως τέτοια αντίδραση δεν τη φανταζόμουνα... Τι είναι αυτά ρε; Συνέλθετε ορισμένοι, την Πέμπτη η Τούμπα πρέπει να είναι η γνωστή κόλαση, και καμμία κουστουμαρισμένη λουλού στα ελβετικά αρχηγεία της κωλομοσπονδίας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί τους οπαδούς με τιμωρίες και κυρώσεις για την ομάδα τους, μόνο και μόνο για την ένθερμη στήριξή τους σ'αυτήν!

Συμφωνώ απόλυτα με τον corrupt, όχι για το περιεχόμενο αυτών που γράφει, αλλά επειδή σκέφτεται οπαδικά. Επειδή όμως η αντιπαράθεση με την Uefa απαιτεί πολύ χρόνο και επειδή το ματς με την Βαλερέγκα είναι την Πέμπτη, προτείνω όσους είναι αντίθετοι με την απαγόρευση ανάματος πυρσών και βεγγαλικών να μην μπουν στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθούν έξω από αυτό με πανό και συνθήματα, ανάβοντας όσους πυρσούς θέλουν. Κοινώς ας απέχουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και από τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, για να μην βλάψουν το ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Την παραπάνω ενέργεια την κάναμε πράξη πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, για διαφορετικούς βέβαια λόγους.

gdaou
"γάβροι=κότες"

reset4

• Guest
Μου κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση που για τη φάση με τα ευρωπαικά παιχνίδια οι περισσότεροι αντί να χρεώσετε στην ΟΥΕΦΑ και τους χαρτογιακάδες που κατάντησαν το ποδόσφαιρο σαν τα μούτρα τους, αυτή την ξεφτίλα να απειλείται η ομάδα με κυρώσεις εξαιτίας όλων αυτών που ομορφαίνουν την κερκίδα μας (και τις κερκίδες όλου του κόσμου), προτρέπεται να είμαστε φρόνιμοι(;!) να μην ανάψουν πυρσοί ή καπνογόνα για να μην "στενοχωρεθεί" ο παρατηρητής της ομοσπονδίας και φάμε καμιά τιμωρία κλπ.

Στον "οπαδό" καμμιάς ομαδούλας δεν θα με παρεξένευε τέτοιου μεγέθους οπαδική αλλλοτροίωση, από ΠΑΟΚτσήδες όμως τέτοια αντίδραση δεν τη φανταζόμουνα... Τι είναι αυτά ρε; Συνέλθετε ορισμένοι, την Πέμπτη η Τούμπα πρέπει να είναι η γνωστή κόλαση, και καμμία κουστουμαρισμένη λουλού στα ελβετικά αρχηγεία της κωλομοσπονδίας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί τους οπαδούς με τιμωρίες και κυρώσεις για την ομάδα τους, μόνο και μόνο για την ένθερμη στήριξή τους σ'αυτήν!

επίσης να κάνουμε ντού στους 500 νορβηγούς, να πάρουμε να πανό τους. να τους πετάξουμε έξω, και μετά να σπάσουμε τα κάγκελα να εισβάλουμε μέσα να τα κάνουμε λίμπα όπως με τιν Παρί Σεν Ζερμέν..

Offline tool4a

• Αλλαγή
Ετσι reset4 το πιάσες το νόημα!

Βρεθηκε ένας να γράψει την αλήθεια και πως είναι τα πράγματα και αμέσως να τον φάτε.
Αμαν καναμε να ξαναβγούμε στην ευρωπη να μας βλέπει όλος ο κόσμος την τούμπα και να γουσταρει και να κανουμε ατμοσφαιρες σαν το
ΠΑΟΚ ολυμπιακός και να λένε τι τρελοί που είναι οι ΠΑΟΚτσήδες.
Να παμε και μεις συμφωνα με το ''μοντερνο ποδοσφαιρο'' και να ακολουθαμε τις οδηγίες του ουεφα και του μουεφα.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

PAOK_VOLOS

• Guest

Συμφωνώ σε όλα.

Δηλ ρε παιδιά,αν αυριο σου πει η ουεφα να μην καπνίζει κανεις οπαδός στο γήπεδο ή να μην αποδοκιμάζεις τον αντίπαλο(Fair play και καλά...)γιατί θα φας πρόστιμο,τι θα γίνει μετά?Θα πούμε Yes sir?

*Είμαι υπέρ των πυρσών αρκεί να μην πεταχτει ούτε μισός στο ταρτάν.Ας κρεμαστουν στο κάγκελο.
*Είπαμε γκαγκα εχεις...μετράς στην ευρώπη :icon23:

fatal_invasion

• Guest
Προκειμένου να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ,ας κόψουμε και τους πυρσούς στην Ευρώπη.
Καλή ευκαιρία μπας και καταλάβουν μερικοί ότι το γήπεδο δεν είναι αξιοθέατο για βίντεο με τα κινητά.

Offline toy

• Αλλαγή
Επειδή είναι ευκολότερο να χιονίσει αύριο το πρωί από το να μη πεταχτεί ούτε ένας πυρσός την πέμπτη εντός του ταρτάν, και επειδή την ιστορία του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ δε τη γράψανε μόνο οι πυρσοί αλλά και καμιά 2.000.000 ακόμη πράγματα γεγονότα κλπ, πάρτε το λίγο αλλιώς και σκεφτήτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Μια χαρά είναι οι πυρσοί αλλά και στο αμβούργο θα ναι καλύτερα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

makptol

• Guest
ακομα δεν επανηλθαμε στην ευρωπη θα πουλησουμε και "μαγκια" για τους πυρσους ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες που προσαρμοστηκαν αναγκαστικα.....να ειχαμε και λεφτα ποιος το λεγε "ματωνουμε" να μαζεψουμε κανενα φραγκο θα τα δωσουμε
στους χαρτογιακαδες της ουεφα νομιζω οτι κερκιδα μπορουμε να κανουμε πολυ καλη και χωρις πυρσους εξ αλλου η τουμπα
ειναι φημισμενη απο εποχες που δεν υπηρχαν πυρσοι........κατι αντιστοιχο με την φενερ δε μπορουμε να κανουμε ?

Offline corrupt

• Αλλαγή
επίσης να κάνουμε ντού στους 500 νορβηγούς, να πάρουμε να πανό τους. να τους πετάξουμε έξω, και μετά να σπάσουμε τα κάγκελα να εισβάλουμε μέσα να τα κάνουμε λίμπα όπως με τιν Παρί Σεν Ζερμέν..

Αυτό ακριβώς εννοώ ρε τσακάλι, ούτε μες στο μυαλό μου να ήσουνα...  

« Last Edit: August 03, 2009, 17:57:59 by toy »

Offline tsag

• Αλλαγή
Τσάμπα τρώγεστε. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι είναι αδύνατον να μην ανάψει ούτε ενας πυρσός μέσα στην Τούμπα. Και γενικά σε ελληνικό γήπεδο θα έλεγα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Στο ντορτι με το βαζελο θυμαται κανεις πως ειμασταν? Ουτε πανια, ουτε πυρσοι. Απλα φαινομασταν οτι στην πρωτη μαλακια θα γινει της τανασπου εδω μεσα, οποτε καλυτερα να καθησετε να χασετε μη σας βρει κανενα κακο.

Εκτός θέματος αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας..  8)

Στην ουσία του θέματος συμφωνώ με κοράπτ που σκέφτεται οπαδικά και όχι λογιστικά και καλά κάνει.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

euboia4

• Guest
γιατι ειναι αδυνατον;
υπαρχουν ατομα που θεωρουν ποιο σημαντικο να αναψουν πυρσο, απο το καλο του ΠΑΟΚ;
και εαν αναψουν πυρσους με την βαλερεγκα ,μετα τους ομιλους οταν θα πεσουμε πανω στην Ρεαλ τι θα κανουν;Θα καψουν την ΤΟΥΜΠΑ;

Offline corrupt

• Αλλαγή
Νομίζω μετά την τελευταία τοποθέτηση του Έυβοια η συζήτηση δεν γίνεται να συνεχιστεί περαιτέρω, δεν έχει νόημα. Σε κάποια ζητήματα απλά δεν υπάρχει συνενόηση στην ουσία του όλου θέματος. Όταν ΠΑΟΚτσήδες γράφουν τέτοια πράγματα κάτι δεν πάει καλά.

Ως κατακλείδα της κουβέντας, ένα σκιτσάκι των οπαδών της Παρί (ίσως έχει ξαναμπει στο παρελθόν).

euboia4

• Guest
δλδ ο σωστος οπαδος του ΠΑΟΚ ειναι αυτος που αναβει πυρσο ενω γνωριζει οτι θα τιμωρηθει η ομαδα;
και ατμοσφαιρα γινεται μονο με πυρσους;
μαλιστα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω παντως δεν εβαλα λεφτα στην ΑΜΚ για να τα χαιρεται ο Πλατινι.
Ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμενος να δεχεται τις συνεπειες στην Ευρωπη. Ετσι λοιπον πρεπει να δεχτουμε οτι ο καθε πυρσος θα τιμωρειται. Ας κοιταξουμε λοιπον να το αποτρεψουμε.

Εκτος αν θελουμε να ειμαστε πρωτοι στο χωριο μονο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
Όπως κάποιοι διαφωνούν εδώ μέσα αυτό για το θέμα το ίδιο θα ισχύει και τη μέρα του αγώνα για κάποιους ανθρώπους. Πυρσοί θα ανάψουν ό,τι και να λέμε. Το θέμα είναι να τους περιορίσουμε στο ελάχιστο ώστε να μην είναι βαριά η καμπάνα.

Καταλαβαίνω και την λογιστική προσέγγιση αλλά και την οπαδική. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο εδώ. Είναι θεμα χαρακτήρα του καθενός
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
πρεπει να μοιραστουν 20,000 κολες α4 στην εισοδο με μηνυμα ενημερωσης για επικειμενη τιμωρια λογω πυρσων.

για να πας απο τους 100 πυρσους στους 20.

reset4

• Guest
Όλοι γουστάρουμε τους πυρσούς, όλοι γουστάρουμε την τρέλα των οπαδών μας, του διπλανού μας.
Ότι είναι οι πυρσοί για την Ευρώπη, είναι και τα κοτρόνια που πέφτουν στην Ελλάδα από την 4 στο κόρνερ.
πείτε μου εσείς ότι δεν βρίζει το μισό γήπεδο αυτούς που πετάνε πέτρες μέσα.

Στην τελική μόνο οι πυρσοί δεν κάνουν μία κερκίδα, ούτε πυρσός=ιστορία του λαού του ΠΑΟΚ.
το να περιοριστούν στο ελάχιστο οι πυρσοί ναι μεν είναι καλό απο άποψη τιμωρίας, αλλά για να γίνει καμίνι το γήπεδο πρέπει να ανάψουν 200 πυρσοί. το να ανάψουν 20 δεν μου λέει και κάτι.

εγώ θα πω κάτι άλλο, για όσους είδανε το ματς του γαύρου στην Μπρατισλάβα, πιστεύω είδανε μία κερκιδάρα που κάνανε οι σλοβάκοι απο άποψη συγχρονισμού, με κασκόλ, μαντήλια, σημαίες, και μπλούζες. πυρσό δεν είδα να ανάβει κανένας, και χάνανε απο το 1 λεπτό με 0-1.
οπότε καλύτερα να δώσουμε φέτος βάση στον συχρονισμό της κερκίδας, γιατί υπάρχουν στιγμές που φωνάζει η 4 τρία συνθήματα μαζί.

υ.γ. ένα μεγάφωνο πιστεύω θα βοηθήσει πολύ, όσο και αν το βλέπουμε μερικοί ως φλωριά που κάνουν οι γαύροι και μερικοί ακόμη.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ταπεινή μου άποψη..
Το "εφέ" που κάνουν 50 πυρσοί το κάνουν άνετα και 8.000 μπλούζες βγαλμένες σε περιστροφική ή κάθετη κίνηση..
Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση δεν δίνει την αίσθηση του "καμινιού" αλλά είναι ακίνδυνη(χώρις τιμωρία από τους ευρω-νταβάδες) και μπορεί να κρατήσει 90 λεπτά..