Author Topic: ΠΑΟΚ - valerenga: 0 - 1 (Πέμπτη 6/8/09 ώρα 21.45 novasports1)  (Read 7029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε παιδια μια παρακληση σε ολους σας, ειδικα στους σαλονικιεις.
χρειαζομαι 2 εισιτηρια για την 4, θελω να παρω μαζι μου τα γειτονακια μου απο την κομοτηνη. τα παιδια δεν εχουν παει τουμπα ποτε, γιατι με τα σχολεια και τις μαλακιες οι γονεις τους, δεν μου εδιναν το οκ. την αλλη πεμπτη θα εχω μοναδικη ευκαιρια να τα παρω μαζι μου, αλλα χρειαζομαι εισιτηρια. δεν μπορω να τα παρω απο κομοτηνη και να πω "ελα μωρε καπως θα τα βαλω".
αν παει κανεις αυριο να παρει, ας μου το πει ρε σεις. ανοιγω κ το σαιτ της παε για αγορα μεσω ιντερνετ, αλλα μου βγαζει "δεν υπαρχουν διαθεσιμοι αγωνες".
δεν ξερω δεν εχω ξαναπαρει μεσω σαιτ, θελει πιστωτικη? και παλι, αν καποιος απο σας κανει αγορα μεσω σαιτ ας μου πει.
θα ειμαι ευγνώμων για οποιον με βοηθησει. και δε μιλαμε τωρα για τυχαια παιδακια, αλλα για αυτα:

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μαρία, μου έστειλες και Pm για το ίδιο θέμα. Το θέμα με τα εισιτήρια είναι θολό ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να απαγορεύσει η αστυνομία την έκδοση εισιτηρίων και για την θύρα 7, άρα μπορεί να δεσμευτούν άλλα 1500 εισιτήρια.
Την Δευτέρα θα ξέρουμε στάνταρ το πόσα εισιτήρια θα εκδοθούν και το πόσα από αυτά θα διατεθούν σε συνδέσμους.

Ίσως το καλύτερο θα είναι να φέρεις τα κορίτσια στην Τούμπα σε κάποιο μικρό ματς πρωταθλήματος ή στο φιλικό με τον Εργοτέλη.
gdaou
"γάβροι=κότες"

trelos4

• Guest
εγω λεω να τα φερει και θα μπουνε σιγουρα με τον εναν η τον αλλον τροπο,κατι θα βολεψουμε εξω δεν θα μεινουν παντοσ 100%

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
ρε παιδια μια παρακληση σε ολους σας, ειδικα στους σαλονικιεις.
χρειαζομαι 2 εισιτηρια για την 4, θελω να παρω μαζι μου τα γειτονακια μου απο την κομοτηνη. τα παιδια δεν εχουν παει τουμπα ποτε, γιατι με τα σχολεια και τις μαλακιες οι γονεις τους, δεν μου εδιναν το οκ. την αλλη πεμπτη θα εχω μοναδικη ευκαιρια να τα παρω μαζι μου, αλλα χρειαζομαι εισιτηρια. δεν μπορω να τα παρω απο κομοτηνη και να πω "ελα μωρε καπως θα τα βαλω".
αν παει κανεις αυριο να παρει, ας μου το πει ρε σεις. ανοιγω κ το σαιτ της παε για αγορα μεσω ιντερνετ, αλλα μου βγαζει "δεν υπαρχουν διαθεσιμοι αγωνες".
δεν ξερω δεν εχω ξαναπαρει μεσω σαιτ, θελει πιστωτικη? και παλι, αν καποιος απο σας κανει αγορα μεσω σαιτ ας μου πει.
θα ειμαι ευγνώμων για οποιον με βοηθησει. και δε μιλαμε τωρα για τυχαια παιδακια, αλλα για αυτα:

http://www.youtube.com/watch?v=xMjfe9NbtzA

Παρε τηλεφωνο στην ΠΑΕ τον Κυριακο, και εξηγησε του..Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να πει οχι.Ειτε με εισητηρια ειτε χωρις..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Υπάρχει ιδιαιτερότητα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Δεν μπορεί να γίνει ότι γίνεται στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος. Εφόσον ο παρατηρητής της UEFA διαπιστώσει ότι οι σκάλες - διάδρομοι που υπάρχουν στις κερκίδες δεν είναι κενές από κόσμο, έχει την δυνατότητα να μην αφήσει να γίνει το παιχνίδι. Άρα εκ των πραγμάτων, είτε δεν πρέπει να μπει μέσα στο γήπεδο κόσμος χωρίς εισιτήριο, είτε θα πρέπει η ΠΑΕ να προνοήσει και να αφήσει 500 με 1000 θέσεις κενές (να μην εκδόσει εισιτήρια) σε κάθε θύρα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
με τα καπνογονα τι γινεται στην ευρωπη? καπου διαβασα οτι θα τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ επειδη εριξαν 2 κροτιδες (λολ) στο οσλο. εδω δηλαδη τι προκειται να γινει?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τι να γίνει; Αν ανάψουμε πυρσούς κινδυνεύουμε με τιμωρία και μπαίνουμε στην μαύρη λίστα των υπευθύνων της UEFA.
Σκέφτομαι εδώ και καιρό τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να ικανοποιήσουμε τους "πυρομανείς" οπαδούς μας, χωρίς να κινδυνεύσει η ομάδα. Σκέφτομαι ως εναλλακτική λύση τα κεράκια γενεθλίων που πετούν σπινθήρες. Αν έχουμε 50 με 80 χιλιάδες τέτοια κεράκια στην Τούμπα, θα υπάρχει θέαμα και δεν θα έχουμε πρόβλημα με την UEFA. Ή μήπως απαγορεύονται και αυτά;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αλαμάνα αυτά δυστυχώς όποτε τα'χουμε ανάψει κάποια ζώα προσπαθούν να τα πετάξουν μέσα, με αποτέλεσμα αυτοί που κάθονται 5-10 μέτρα πιο μπροστά να καούν από τη βλακεία ορισμένων. Στα πλέι οφς και στα τελικά του χαντμπολ πραλίγο να πέσουν και μπουνιές (δικαιολογημένα κατ'εμέ) εξαιτίας της μαλακίας ορισμένων.

Σαν ιδέα δεν είναι άσχημη να κρατάει π.χ. όλο το πέταλο από 1-2 τέτοια, στο εξωτερικό όπου το χουν κάνει δημιουργεί φοβερή εικόνα, απλά εκεί οι άνθρωποι έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι αυτό το πράγμα ΔΕΝ μπορείς να το πετάξεις πολύ μακριά...

Offline agraf

• Αλλαγή
Κάτι τέτοιο θέλει οργάνωση

http://www.youtube.com/watch?v=n6x7jyFAf7E&feature=PlayList&p=7A17D69E097B4D82&playnext=1&playnext_from=PL&index=81 (Embedding disabled, limit reached)

billaras

• Guest
ρε παιδια αμα αναψουμε πυρσους (οσους και να αναψουμε) ΑΛΛΑ δεν τους πεταξουμε στον αγωνιστικο χωρο τοτε δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα...
ετσι δεν ειναι?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Δεν είναι έτσι billaras. Απαγορεύονται οι πυρσοί.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lik4

• Αλλαγή
σε αρκετα ματς του europa league υπηρχανε πυρσοι φετος
δεν ειναι κακο να πληρωσουμε καποιες χιλιαδες ευρω για την φημη του λαου μας

υγ τον γκαγκα γιατι τον πληρωνουμε?  ;D ;D ;D ;D ;D

billaras

• Guest
σοβαρα???
απο ποτε ειναι ετσι?
γιατι με στουτκαρδη αναψαν αρκετοι...
και σε αλους αγωνες που ειδα στην ευρωπη (ειδικα στην τουρκια η φενερ) αναβουν και πολους μαληστα....

αμα υσχιει αυτο που λες τοτε πολυ μεγαλο το ξενερωμα...θα γουσταρα να δει ολη η ευρωπη παρομιο σκηνικο με αυτο που εγινε με τον γκει

υ.γ συμφωνω με λικ4

kostas4

• Guest
 α τωρα τον θελετε τον γκαγκατση ε?? χαχα

βρωμαει τιμωρια δηλαδη γιατι να μην αναψουν πυρσοι δεν παιζει...οι συνδεσμοι τι συζητησαν αυτο με την παε?

Offline maria-mtb

• Βασικός
ειμαι κ γω πυρομανης  ;D και θελω παντα κατι να καιει και να ειναι κ πολυ!  ;D ;D ;D ;ειτε αυτα λεγονται πυρσοι ειτε κερακια της εκκλησιας. δεν ξερω τι θα γινει, 8α ειναι κ βραδυ το ματς, θα ξενερωσω τρελα χωρις φωτια.

Offline gagas

• Αλλαγή
μολις τραυματιστηκε το νουμερο 18 .φουενμαγιορ η καπως ετσι..
σημερα η βαλερεγκα δεν βλεπεται..

Offline gagas

• Αλλαγή
τι επνιξε ο β τερματοφυλακας..
βαλτον μεσα στην τουμπα να γουσταρουμε..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πέρσι ο βάζελος για το ματς με την βιγιαρεάλ έφαγε κοντά στα 300000 χιλιάρικα πρόστιμο, πήραν από την ουέφα το βίντε μέτρησαν τους πυρσούς και για τον κάθε ένα ήταν χιλιάρικο. Θα είναι κρίμα να φάμε και μεις κανένα τέτοιο πρόστιμο, η ευρώπη δεν είναι ελλάδα για να την βγάλουμε με κανα δεκαχίλιαρο. ΠΡΟΣΟΧΗ. Όλοι γουστάρουμε πυρσούς, φωτιές, καπνούς και σασιρμά, αν είναι όμως να πληρώσουμε καμιά μεταγραφή σε πρόστιμο θα είναι κρίμα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
ούτε πυρσοί - ούτε κροτίδες - ούτε βεγγαλικά!
Μην γίνουμε χορηγοί της ουέφα με το καλημέρα.
Τα πράματα είναι στριμόκωλα και βαράνε στο κεφάλι, δεν χαρίζουν κάστανο.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Κασκολάκια, σημαίες, πανό και ΦΩΝΗ, αυτά είναι αρκετά.

YΓ. και ρούχα ασπρόμαυρα όλοι!