Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 28008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #980 on: February 03, 2010, 19:44:51 »
εμεις kolasi κοντα μας τους θελουμε...αυτοι φυγανε...τωρα εσυ κατσε κραξε τους "αλητες" "πρεζακια" "ρετσινοπνιχτες" που θελουν απλα να δουν τον ΠΑΟΚ και φορτωνονται με κατηγοριες γελοιες βασισμενες σε μαρτυριες απο ασφαλιτες...και οχι μια διοικηση που δεν ενδιαφερεται καν...

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ...

υ.γ εγω προσωπικα θα εβαζα λεφτα για την ΑΜΚ χωρις να μου περισσευουν...θα το εκανα με ευχαριστηση...επειδη καταλαβα ομως οτι σε αυτην την ομαδα την αναγκη δεν την εχει αυτος που σημερα ειναι αυριο δεν ειναι αλλα αυτος που παντα θαναι εκει...τα λεφτα που δεν μου περισσευαν θα τα δωσω αν χρειαστει αλλου...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #981 on: February 03, 2010, 20:06:30 »
Δεν μίλησα για  "πρεζάκια" φιλε,έχω κοντέψει κι εγώ στα 15 μου χωρίς λόγο να βρεθώ φuλaκη για τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα.Την έχω νιώσει στο πετσί μου αυτήν την αδικία.Μην με τοποθετείς με τις στερεότυπες απόψεις σου σε μια ομάδα aτομων στην οποια δεν ανήκω.Κι οποιος αποκαλεί όλα αυτά τα παιδιά πρεζάκηδες εμενα προσωπικά μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι δεν έχει βρεθεί ποτε σε πορείες,σε μανούρες,σε εκδρομές τελοσπάντων με την ομάδα.
Από κει και πέρα αν εσείς γουστάρετε να ανάγετe σε μείζον ζήτημα την κάθε αμέλεια τις διοίκησης,κι εδώ μιλάω για τις μη πληρωμές,είστε άξιοι τις μοίρας σας.
Για την χουντική συμπεριφορά τις αστυνομίας στα γιάννενα τι παραπάνω να κάνει η διοίκηση πέρα από το να είναι σε επαφή με τον Βούγια?Σε ποιανού το μυαλό μπορεί να χωρέσει ότι οι αρμόδιοι υπουργοί  σε κοροϊδεύουνε ψιλό γaζι?Η' ότι άνετα ο κάθε μπουρτζόβλαχoς γαλονάs γραφει τους υπουργούς στα τέτοια του?
Έχει βγάλει στο πρόσφατο παρελθόν ο Βρyζας ανακοινώσει κατά τις EL.ΑΣ,πιστεύω θα το κάνει και τώρα.
Epanalmvanw:αν εσείς θεωρείτε ότι η διοίκηση είναι μαλθακή,συγγνώμη αλλα πρέπει να φύγει,δεν υπάρχει άλλος δρόμος.Από την εποχή τις πώλησης Μελίσσι-Οικοδόμου τις ηδείες μαλακίες διαβάζω και ακούω:όχι δεν έχουμε ανάστημα,όχι ξεπουλάει η διοίκηση,όχι δεν καταλαβαίνει τον κόσμο...Εκτος αν θεωρείτε ότι μπορείτε να τις βάλετε μυαλό αν τις μιλήσετε στους συνδέσμους κτλ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #982 on: February 03, 2010, 20:19:04 »
φιλε δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη για τιποτε...σε εμενα κατι εσπασε  με οσα ειδαμε και μαθαμε...δεν θα κανω αυτο που εκραζα.να κατευθυνω μια αποψη δλδ...συγγνωμη γι'αυτο κιολας.οσοι θελουν να πιστευουν οτι ολα ειναι ιδεατα και δουλευουν ρολοι να συνεχισουν να το κανουν.εγω δεν θα χαλασω καμια ζαχαρενια σε κανεναν...

οποιος θελει σκεφτεται τι λεω και διαφωνει χωρις ειρωνεια...οπως εκανες εσυ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #983 on: February 03, 2010, 20:59:11 »
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/68337-ôïí-áðÝêëåéóå-ìßá-äéáññïÞ

Åðßóçò, èá Þèåëá íá ðù óå áõôïýò ðïõ ÷ñåþíïõí ôïí ÊïíóåúóÜï ãéá ôï óêçíéêü ôùí áðïäõôçñßùí, ðùò ðÝöôïõí – ãéá áêüìç ìßá öïñÜ – èýìáôá ôçò ßäéáò ðçãÞò, ç ïðïßá ôïõò Ý÷åé åêèÝóåé áñêåôÝò öïñÝò óôï ðáñåëèüí.

Áíáöåñåôáé åììåóùò ðëçí óáöùò óôïí ðïõóôç ôïí Æáãïñá (ôïí ðñùçí äéåõèõíôç ôïõ ðëåïí)...Ãéáôé ðáñáéôçèçêå êáé áðï ôï Ëéìðåñï óçìåñá...

Ðáñáéôçèçêå? Ìðááááááááá? Ðùò êé åôóé?Ôé åãéíå, ðçñå ìåôáãñáöç ãé 'áëëïõ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #984 on: February 03, 2010, 21:20:43 »
στον Βασιλόπουλο απ ότι άκουσα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #985 on: February 03, 2010, 21:32:09 »
Δεν μίλησα για  "πρεζάκια" φιλε,έχω κοντέψει κι εγώ στα 15 μου χωρίς λόγο να βρεθώ φuλaκη για τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχω κάνει απολύτως τίποτα.Την έχω νιώσει στο πετσί μου αυτήν την αδικία.Μην με τοποθετείς με τις στερεότυπες απόψεις σου σε μια ομάδα aτομων στην οποια δεν ανήκω.Κι οποιος αποκαλεί όλα αυτά τα παιδιά πρεζάκηδες εμενα προσωπικά μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι δεν έχει βρεθεί ποτε σε πορείες,σε μανούρες,σε εκδρομές τελοσπάντων με την ομάδα.
Από κει και πέρα αν εσείς γουστάρετε να ανάγετe σε μείζον ζήτημα την κάθε αμέλεια τις διοίκησης,κι εδώ μιλάω για τις μη πληρωμές,είστε άξιοι τις μοίρας σας.
Για την χουντική συμπεριφορά τις αστυνομίας στα γιάννενα τι παραπάνω να κάνει η διοίκηση πέρα από το να είναι σε επαφή με τον Βούγια?Σε ποιανού το μυαλό μπορεί να χωρέσει ότι οι αρμόδιοι υπουργοί  σε κοροϊδεύουνε ψιλό γaζι?Η' ότι άνετα ο κάθε μπουρτζόβλαχoς γαλονάs γραφει τους υπουργούς στα τέτοια του?
Έχει βγάλει στο πρόσφατο παρελθόν ο Βρyζας ανακοινώσει κατά τις EL.ΑΣ,πιστεύω θα το κάνει και τώρα.
Epanalmvanw:αν εσείς θεωρείτε ότι η διοίκηση είναι μαλθακή,συγγνώμη αλλα πρέπει να φύγει,δεν υπάρχει άλλος δρόμος.Από την εποχή τις πώλησης Μελίσσι-Οικοδόμου τις ηδείες μαλακίες διαβάζω και ακούω:όχι δεν έχουμε ανάστημα,όχι ξεπουλάει η διοίκηση,όχι δεν καταλαβαίνει τον κόσμο...Εκτος αν θεωρείτε ότι μπορείτε να τις βάλετε μυαλό αν τις μιλήσετε στους συνδέσμους κτλ

Παρόλο που δε συμφωνώ με τίποτα απ όσα λες, τουλάχιστον το κάνεις με αξιόλογο λόγο κ μπράβο σου. Νομίζω οτι υποτιμάς μερικούς  ανθρώπους απο δω μέσα, που αν τους γνώριζες απο κοντά, θα καταλάβαινες γιατί σφάλλεις στον προσδιορισμό της νοητικής τους ικανότητας. Να σε πω κλείνοντας πολύ καλοπροαίρετα κ θέλοντας να σε πείσω, έστω και απο τα πλήκτρα, οτι οι Σύνδεσμοι, απο τους οποίους είμαι σίγουρος οτι πέρασες (κ το εννοώ χωρίς να σε ξέρω), δεν βάζουν μυαλό στους διοικούντες. Δεν το κάνουν ούτε το σκοπεύουν. Οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σκέπη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Χωρίς συμφέροντα κ εγωισμούς. Κ δεν μιλάω για ΠΑΟΚάρχες. Μιλάω για παιδιά που ο μόνος τους λόγος ύπαρξης είναι αυτό το Σωματείο. Εκεί λοιπόν αφουγκράζεσαι ΠΑΟΚσηδικη σκέψη. Ούτε στα ράδια, ούτε στην παρέα, ούτε στα μπουζούκια. Σκέψη μπορεί μερικές φορές ποτισμένη με συναίσθημα κ επομένως λαθεμένη, αλλά καθαρόαιμη κ αληθινή....  

ΥΓ Επίσης προς τιμήν σου που ενώ δε συγκαταλέγεσαι στην ομάδα που αναφέρεις, τουλάχιστον αναγνωρίζεις οτι υπάρχει....Κ δυστυχώς πληθαίνει...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #986 on: February 03, 2010, 21:57:31 »
Δεν με νοιάζει αυτή η ξεφτύλα, από τη στιγμή που έμαθα για τα 6 παιδιά. Σε οπαδικό φόρουμ να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο, είναι ανάρμοστο. Και με την αστυνομία θα τα βάλουμε και με τον υπουργό που καταστρατηγεί το Σύνταγμα θα τα βάλουμε και με τη διοίκηση που αδυνατεί να σταθεί σε αυτούς που την στηρίζουν από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ τους θα τα βάλουμε. Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ούτε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #987 on: February 03, 2010, 21:59:37 »
http://www.youtube.com/watch?v=OWlKEYFdTWQ

Παραφράζοντας το παλιό σκετσάκι των ΑΜΑΝ: "Γιατί έχει Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες". Αλλά σιγά μην το βγάλει εκπομπή που εκπέμπει χάρη σε κρατικές διαφημίσεις. Η κονόμα να πάαει καλά και θα γελάμε με αυτούς που μας βλέπουν.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #988 on: February 03, 2010, 22:29:36 »
μπορει κανεις να μας ενημερωσει για τα νεοτερα?? καμια πραξη συμπαραστασης???

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #989 on: February 03, 2010, 22:38:11 »
Aυτη τη στιγμη λοιπον συσχετιζεται απο πολλους η ηττα ντροπη στα Γιαννενα με την "διαρροη" και "μεγαλοιποιηση" της "αποχης" των παιχτων.
Εγω δεν εχω καταλαβει τελικα αν το θεμα ηταν μικρο ή μεγαλο. αν εγινε ή δεν εγινε η προπονηση της Δευτερας. δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν ενα μικρο ζητημα το οποιο μεγενθυνθηκε, ή αν ηταν μεγαλο και εγινε προσπαθεια να υποβαθμιστει εκ των υστερων.
Αυτο που ακουω τις τελευταιες ωρες ειναι οτι ειναι θεμα η διαρροη και η ρουφιανια.
Οι ουλτρας φωτογραφιζουν τον μανατζερ Γιαννοπουλο.
Ο κολκας λεει οτι δεν ειναι παιχτης ουτε εχει σχεση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδη αποκλειει τον Γιανοπουλο.
Απο καπου αλλου ακουσα να πεφτει οτι δεν ειναι το ονομα ο Κονσεισαο.
Ο τζορμπατζογλου ειπε το απογευμα οτι ερευναται απο την ΠΑΕ το ατομο-ποντικος και αυριο θα υπαρξουν ανακοινωσεις.
Ειμαι τελειως μπερδεμενος, δεν εχω καταλαβει στην τελικη αν αυτη η ιστορια ηταν η αιτια του ντροπιαστικου αποκλεισμου.
Το μονο που ξερω ειναι οτι το Τμημα επικοινωνιας χρειαζεται στελεχωση απο πολλα ατομα, δεν αρκει ο Κυριακος Κυριακος και επισης χρειαζεται να βγαζει ΑΜΕΣΑ ανακοινωσεις σε διαφορα ζητηματα πριν η φημολογια διασπαρει στα ραδια γιατι μετα δεν μαζευεται με τιποτα.
Καποτε απο τον Κυριακο Κυριακο ειχε ειπωθει το "και τι να κανουμε?καθε φορα που ενας μαλακας βγαζει και γραφει μια φημη-μαλακια , να βγαινουμε και να τον διαψευδουμε?"
Ακριβως αυτο Κυριακο!Και να τον δινετε στεγνα σε μας τον κοσμο!

εντιτ: δεν ηταν ο Κολκας που απεκλεισε τον Γιανοπουλο, καπου αλλου το ειδα/διαβασα.
Εγω παντως δεν μπορω να κολλησω σε κανεναν τη ρετσινια του ρουφιανου αφου δε ξερω. Ευχομαι η διοικηση να βρει την ακρη...
« Last Edit: February 03, 2010, 22:50:15 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #990 on: February 03, 2010, 22:40:06 »
κ εμεις ο κοσμος πολυ Light γιναμε..
αφου δεν προκειται για τον κοντο, τι να ασχοληθεις??

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #991 on: February 03, 2010, 22:56:34 »
Κι εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε.Δηλαδή αν οι παίχτες ζητούσαν εξηγήσεις αλλα δεν έβγαινε η είδηση προς τα έξω δεν θα υπήρχε πρόβλημα?Που ακριβώς εστιάζεται δηλαδή το πρόβλημα:στο ότι αντιδράσανε οι παίχτες ή στο ότι η είδηση διέρρευσε?Κι ακόμη κι αν δεν διέρρεε,δεν θα μαθαίναμε ότι οι παίχτες δεν κάνανε προπόνηση?Οποτε θα αναριωτομασταν για ποιο λόγο δεν έγινε η προπόνηση?
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ? ???

fatal_invasion

• Guest
« Reply #992 on: February 03, 2010, 23:00:56 »
Πολύ καούρα μας έπιασε ξαφνικά με τα παιδιά που πιάσανε,ορθώς θα πω εγώ.
Άλλος λέει ότι απαγορεύεται να μιλάμε για άλλο θέμα σε οπαδικό σάιτ.
Προσωπικά δεν ξέρω τι έγινε και ούτε θα κάτσω να εκφέρω άποψη για τις συλλήψεις.
Το μόνο που σίγουρα ήταν παράνομο ήταν το σταμάτημα λόγω πινακίδων.
Γνωστό επίσης και το τι νοοτροπία έχουν οι ανώτατοι ένστολοι του εκάστοτε χωριού/πόλης.

Όπως και να 'χει,η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών δε φαίνεται στο μπλα μπλα,και στα φόρουμς.
Η στήριξη φαίνεται στο πόσα φράγκα μαζεύτηκαν για τους φυλακισμένους με τον Ολυμπιακό ή της Ξάνθης.
Η στήριξη φαίνεται στο πόσα άτομα ήταν παρόντα στο δικαστήριο.
Η στήριξη φαίνεται στο πόσα φράγκα θα μαζευτούν καλή ώρα για σκοπούς υγείας,είτε με το κοριτσάκι,είτε καλή ώρα με τη Μαρία.

Όλα τα υπόλοιπα είναι μπλα μπλά.Λόγια που μάλλον τα εννοούμε αλλά σίγουρα δε τα στηρίζουμε.

Και επειδή τα λεφτά ήταν λίγα που μαζεύτηκαν από το φόρουμ για τους φυλακισμένους.
Όπως επισης ήταν λίγα τα άτομα που βρέθηκαν στα δικαστήρια,καλύτερα ας σταματήσουμε να υποκρίνομαστε.
Αν όλοι αυτοί που πόσταραν στο κάθε τόπικ περί στήριξης το εννούσαν κιόλας,
θα είχαμε 600 ευρώ αντί 200 για τους φυλακισμένους(τουλάχιστον την μια φορά που έτυχε να δώσω μαζί με τον Diego τα λεφτά)
και 20 άτομα δικά μας στο δικαστήριο αντί 4(τουλάχιστον την μια φορά που βρέθηκα εκεί).
Σκοπό να το παινευτώ φυσικά δεν έχω,και καθόλου δε με νοιάζει αν κάποιος πιστέψει το αντίθετο,(άλλωστε υπάρχουν φορές που ο ίδιος δε παρευρέθην συνειδητά).Αλλά αυτό το βοηθάμε αλλά δε τσοντάρουμε και το στηρίζουμε αλλά δε παρευρισκόμαστε με εχοχλεί αφάνταστα.

Όποιος νιώσει την ανάγκη πάει και τσοντάρει.Βοηθάει με κάθε τρόπο.Μπορεί να μη μπορεί την μια φορά,βοηθάει την άλλη.Και ή δε το λέει για προσωπικούς λόγους,ή το λέει για να παρακινήσει και άλλους να βοηθήσουν.

Γι'αυτό λοιπόν ο καθένας την αυτοκριτική του.
« Last Edit: February 03, 2010, 23:19:04 by fatal_invasion »

bagos1

• Guest
« Reply #993 on: February 03, 2010, 23:16:53 »
άκουσα στην ετ3 τον μινο να λεει οτι αυριο θα πεσει βαρυτατο χρηματικό πρόστιμο, δεν ξερω πως γινεται οταν χρωστάς ένα σωρό λευτά να τους βαζεις και προστιμο απο πάνω, τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό όταν αυτοί οι οποίοι έχουνε λαμβάνειν λευτά να πάρουνε ακόμα λιγότερα λόγω του προστίμου, φοβάμαι μην γίνουνε μπουρδέλο τα αποδυτήρια και το καράβι αρχίσει και μπάζει νερά

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #994 on: February 03, 2010, 23:18:42 »
700 χιλιαρικα που χρωσταμε συνολικα σε 25 παικτες ειναι πολυ λιγα λεφτα..

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #995 on: February 04, 2010, 00:15:51 »
Ε βέβαια...ο υπουργός από τη Βέροια και ο υφυπουργός Σαλονικιός...κερατάδες, καταραμένα λαμόγια που τολμάτε να αναφέρετε στα βιογραφικά σας και την καταγωγή σας....ρεμάλια της ντροπής...μυγοχέσματα της κακιάς ώρας...σκατάδες...φάπες και ροχάλες στη μούρη που θέλετε...τσόλια... :daxtylo: :daxtylo: :daxtylo: :12: :12:

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #996 on: February 04, 2010, 00:33:07 »
Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να κουκουλώσω τίποτα. Καιρό τώρα κάνω υπομονή κ δυστυχώς τα κόζια δείχνουν οτι έχει χαθεί η μπάλα. Μην τα ξαναβάλουνε και τα ξαναπετάξουνε κάτω απο τον καναπέ όπως κάναμε φοιτητές τα αίσχη, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ. Εδώ και καιρό, ο ΠΑΟΚ βάλλεται απο ενορχηστρωμένες επιθέσεις του τύπου. Ζαμαν φου κ γραφικότητες η απάντηση, δεν ανοίγει μύτη, δεν κάνουν ΜΙΑ κίνηση. Μια μας λένε οτι ο Βρύζας τα χει με τον ζαγοράκη που γυρνάει, μια μας λένε οτι γίνεται αποχή στην προπόνηση, λασπη λάσπη λάσπη κ απάντηση ΚΑΜΙΑ. Κ χθες παθαίνεις πανωλεθρία απο τον Τάσιο, τον Κούσα κ τον Κοντογουλίδη. Χθές μαζεύουν απο το δρόμο χωρίς λόγο δικούς σου, μερικούς τους κάνουν συλλήψεις, άλλους επίτηδες τους ταλαιπωρούν με προσαγωγές ως αργά το βράδυ, μόνο κ μόνο σε επίδειξη δύναμης. Σταματάνε ιδιώτες στο δρόμο κ τους απαγορεύουν να μετακινηθούν. Κ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. Εκτός στόχου Φλεβάρη μήνα. Εμένα στ αρχίδια μου το γήπεδο χωράφι, στ αρχίδια μου οι πριμαντόνες που έχουν ψυχολογικά, στ αρχίδια μου αν δεν μας βγαίνει τπτ στο γήπεδο. ΤΟ ΝΤΟΡΤΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΕΠΙ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Με τον θρασύβουλα σερνόσουνα κ έπαιζες με τον Σάλμον κορυφή, βγήκες 9ος. Ήξερες οτι δεν είχες ομάδα όλη την χρονιά. Το χθεσινό δεν έχει δικαιολογία έμψυχου υλικού ή αποτυχημένης χρονιάς. Επίσης τρως χαστούκι κ απο δυνητικά έσοδα. Ακόμα κ ψυχρά να το δεις, χθες έφαγες πατατράκ χωρίς επιστροφή. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί. Ομόνοια κ συσπείρωση έχεις όταν βλέπεις ΚΑΙ διοικητικες δυνατότητες. Όταν οι δικοί σου αντιδρούνε σε κάτι. Εδω κ καιρό, μας φτύνουν απο παντού κ εμείς κρατάμε ομπρέλα γιατί μας λένε οτι βρέχει. Εμένα δεν με λένε τίποτα τα νυχάκια που τρώτε στα μπουθ. Εμένα με νοιάζει να συμπεριφέρεστε σαν ΠΑΟΚ. ΌΛΟΙ, διοίκηση και παίκτες. Αρκετά με τους ντεμέκ τεχνοκράτες, χόρτασα. Το θέμα είναι να συνδυάζεις τεχνογνωσία με ΠΑΟΚτσηδιλίκι, σε όλες τις προκλήσεις μπροστά σου. Αρκετά με τα μισά λόγια, κουράστηκα. Πόσο σωστοί είναι οι αδερφοί που λένε "πάτε κ απο κανέναν σύνδεσμο να αφουγκραστείτε ΠΑΟΚ κ αφήστε τι λέγεται στα ράδια", Αυτά δεν κάνανε τον πρώτο καιρό? Εκεί δεν σας βρίσκαμε, σας μιλούσαμε, μας νιώθατε κοντά? ΒΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. κ απαίτησε ραντεβού με τον γαμωυπουργό τους. Κ πες του στα ίσα. Αμα συνεχίσει να κηνυγάει την μοναδική αγνή έκφραση οπαδισμού στο Junanistan, θα τον τρέξεις στα Ευρωπαικα Δικαστήρια. ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, απείλησε τον οτι θα βγεις φόρα παρτίδα κ θα τον δώσεις στεγνά αυτόν που δεν κάνει το αυτονόητο.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΕΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Φ. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Κ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.

Κανένας ήπιος τόνος δεν χρειάζεται. Κανένας στρουθοκαμηλισμός. Βάλτε μια σειρά κ στα αγωνιστικά. Ποδοσφαιριστής ήσουνα, αλλά πόσο θα χαιδεύεις ακόμα τ αφτάκια τους? Κάνουμε πίσω με Βερόν που τον πληρώνεις να κάθεται, κάνουμε πίσω με Μούν που τον πληρώνεις να κάθεται. Δηλαδή, πόσο ακόμα πίσω θα κάνουμε? ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κ αμα τολμήσουν ας μην πάρουν την τρύπια την Κυριακή. Πάνε κ πες τους οτι η επόμενη προπόνηση μετά απο ήττα θα ναι ανοικτή. Δηλαδή τώρα που δε νιώθουν την πίεση τι έκαναν? Πώς στο ανταπέδωσαν? Τώρα που "προβληματίστηκαν" επειδή δεν πληρώθηκαν 2 βδομάδες κ έχασαν προπόνηση, πήγαν στα Γιάννενα κ έκαναν τί ακριβώς?

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
+ 1926
Προεδρε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τριξε τα δοντια και αν δεν καλαβαινουν απο αυτο, ΒΓΑΛΕ επιτελους τον κοσμο στους δρομους!
Υ.Γ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ!
« Last Edit: February 04, 2010, 00:50:56 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #997 on: February 04, 2010, 00:51:59 »
Τέρμα το χάιδεμα!      

Συντάχθηκε απο τον/την sportnet   
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2010 20:19

Μία ημέρα μετά τη συντριβή στις "Ζωσιμάδες" από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, τα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ. "βράζουν". Αυτή τη φορά, όμως, δεν είναι οι παίκτες που ετοιμάζουν κάποιο "χουνέρι" στη διοίκηση, αλλά οι ίδιοι οι ιθύνοντες του δικεφάλου του βορρά που είναι αποφασισμένοι να πάρουν σκληρές αποφάσεις εξαιτίας του χθεσινού διασυρμού της ιστορίας του συλλόγου!

Μπορεί στην προπόνηση της Τετάρτης, παρουσία των Ζήση Βρύζα και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να υπήρχε αυτοσυγκράτηση και να μην ειπώθηκε τίποτε... εν βρασμώ, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα τελειώσει το... χάιδεμα των παικτών! Οι δύο άντρες παρακολούθησαν την προπόνηση, είδαν το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας και κατόπιν συναντήθηκαν με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον οποίο και ενημέρωσαν.

Οι διοικούντες τον Π.Α.Ο.Κ. είναι αποφασισμένοι να βάλουν το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να πάρουν σημαντικές και σκληρές αποφάσεις, ώστε να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποιανού συλλόγου τη φανέλα φοράνε. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η οικονομική καταστροφή αυτή που υπέστη ο Π.Α.Ο.Κ. -η ζημιά ανέρχεται περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα έσοδα που θα υπήρχαν από εισιτήρια και πρόκριση- αλλά το πρεστίζ της ομάδας έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού η ήττα στις "Ζωσιμάδες" ήταν βαριά και ήρθε έπειτα από τραγική εμφάνιση.

Ενήμερος ο Σάντος, την Πέμπτη οι αποφάσεις

Οι αποφάσεις της διοίκησης θα ανακοινωθούν την Πέμπτη πρώτα στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και μετά στους δημοσιογράφους. Δεν θα γλιτώσει κανείς από τον "βαρύ πέλεκυ" που θα πέσει στην Τούμπα, ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, παρά τη συγνώμη για την αντίδραση κατά την αντικατάσταση του, θα έχει... διπλή ταρίφα! Όλα αυτά, βέβαια, κατόπιν συνεννόησης και με τον Φερνάντο Σάντος που θα είναι καθ΄ όλα ενήμερος για τις αποφάσεις της ΠΑΕ.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Π.Α.Ο.Κ. δεν έχουν ξεχάσει και τα "καμώματα" των παικτών τις προηγούμενες ημέρες και την άδικη στάση τους απέναντι τους, στο θέμα των πληρωμών. Το κρατούσαν, λοιπόν, "μανιάτικο" και τώρα θα τους το "χτυπήσουν", αφού ποτέ η διοίκηση δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να έχει αμφιβολίες για το εάν θα αποπληρωθεί στην ώρα του.

Ο Ίβιτς θέλει, αλλά...

Στο περιθώριο, όμως, αυτών των εξελίξεων, ξεκίνησε από την Τετάρτη η προετοιμασία του Π.Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Σε αυτό το ματς, όλοι στον δικέφαλο του βορρά αναμένουν μία αντίδραση των παικτών, δηλαδή το λιγότερο να μπουν ακόμα τρεις βαθμοί στο "σακούλι". Ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να αγωνιστεί και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να είναι έτοιμος ως την Κυριακή, αλλά το ιατρικό τιμ έχει ενημερώσει τον Σάντος, πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί. Απών από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας που έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, ενώ κανονικά το παρών θα δώσει ο Βιτόλο που ναι μεν έχει ποινή μίας αγωνιστικής, αλλά θα την εκτίσει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την επόμενη αγωνιστική.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #998 on: February 04, 2010, 00:58:16 »
700 χιλιαρικα που χρωσταμε συνολικα σε 25 παικτες ειναι πολυ λιγα λεφτα..

πολυ σωστο αυτο, μονο που γινε τοσος ντορος για αυτα τα λεφτα ειναι ξεφτιλα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #999 on: February 04, 2010, 01:12:31 »
Περιμενα να περασουν αρκετες ωρες μηπως τα νευρα και η στεναχωρια καταλαγιασουν αλλα δυστηχως το χθεσινο δεν χωνευεται..
Δεν ξερω απο που να αρχισω.Δεν ξερω τι η ποιος φταιει για την χθεσινη ηττα,αυτο ομως που ειναι σιγουρο ειναι οτι εφαγα οχι ενα οχι δυο αλλα τεσσερα απο μια ομαδα που λιγο η πολυ ολοι μας την υποτιμησαμε.......
Δυστηχως αν και ντρεπομαι που το λεω γα μενα ο Αναστοπουλος σκεφτηκε πολυ πιο εξυπνα απο τον Σαντος..
Παιξαμε σε εναν βουρκο που οι παγουραδες ονομαζουνε γηπεδο ασχετα αν το μερος ειναι καταλληλο οχι για την καλλιεργεια κρεμμυδιων αλλα ενδεικνυται για λασποθεραπεια στην τριτη ηλικια..
Το ηξερε καλα ο Αναστοπουλος το γηπεδο.Αντιπαρεταξε την ομαδα του,μια ομαδα δυναμης εναντια σε μια ομαδα τεχνικης,και αντε να κανεις παιχνιδι εκει μεσα...
Τιμη σας ρε που ηρθαμε να παιξουμε στο γηπεδο σας και ας χασαμε..

Φυσικα την ηττα δεν την ριχνω μονο στην κατασταση του γηπεδου.Πιο μεγαλη ευθυνη για μενα εχουν οι παικτες.
Αυτους τους παικτες που τους καναμε Θεους.
Ναι ωραια και εγω εχω τα πουλεν μου μες την ομαδα,και εγω εκστασιαζομαι οταν οι παικτες βαζουν γκολ και πανυγυριζουν με τρελλα μπροστα στην 4 οπως ολοι μας.
Δεν ανεχομαι ομως απο ΚΑΝΕΝΑΝ ειτε εχει βαλει 1 γκολ ειτε 7 ειτε κανενα να μπαινει μεσα στο γηπεδο ξερωντας οτι ειναι ενα σημαντικο παιχνιδι προκρισης και να μην δινει την ψυχη του.
Δεν με νοιαζει αν παιζατε εσεις παικτες του ΠΑΟΚ  μεσα στη λασπη η μεσα στα σκατα.Περνετε εκατονταδες χιλαδες ευρω και ΑΠΑΙΤΩ οταν μπαινετε μεσα στο γηπεδο να παιξετε μπαλα τα 90 λεπτα να τα ματωνετε..
Δεν με ενδιαφερει να με φυλατε τις φανελες στο σημα του Δικεφαλου.Αυτο δεν μου λεει τιποτα.Πριν ερθετε στον ΠΑΟΚ φυλουσατε το σημα αλλης ομαδας.Οταν θα φυγετε απο τον ΠΑΟΚ θα φυλατε αλλα σηματα αλλης ομαδας..Αυτο που θελω, να σεβεστε τα λεφτα που παιρνετε,να σεβεστε τον περηφανο οπαδο που ερχεται να σας δει και ας πληρωνει πολλες φορες βαρυ τιμημα γι αυτη του την αγαπη..
Να μαθετε παικτες εκει στον ΠΑΟΚ που επιλεξατε να ερθετε,οτι ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΚΟΡ.ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΨΥΧΗ .Ακουτε?Η ΨΥΧΗ!Κατι που οπως φανηκε χτες δεν ειχατε..

Πολλοι θα πειτε οτι γκρινιαζω.Οτι τοσο καιρο κερδιζουμε και σε μια στραβη βγηκα να κραξω.Ναι βγηκα να κραξω και θα το κανω καθε φορα που θα χανει η ομαδα μου..
Γιατι εγω την ομαδα μου την θελω ψηλα.Ψηλοτερα απο ολους..Και κανω τα αδυνατα δυνατα να ειμαι εκει να την στηριξω και να δειξω την αγαπη μου προς αυτην.Και ας τρωω δακρυγονα,και ας προσπαθουν να με ξευτιλισουν καθε φορα και ας λερωνεται το καθε ποινικο μητρωω γιατι υπαρχουν εντολες για συλληψεις.
Γι αυτο ΑΠΑΙΤΩ,γι αυτο κραζω,γι αυτο στεναχωριεμαι..
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ..

Κριμα!Πολυ κριμα!
Την ηθελα την προκριση.Και με χαλασε πολυ..Γιατι δεν περιμενα να χασω και μαλιστα με τετοιο σκορ.Με χαλασε γιατι χτες επαιζα για δυο αποτελεσματα και οχι μονο για την νικη.Και αυτη η ηττα μου στοιχισε εναν στοχο.Το Κυπελλο.

Καθεστε στις προπονησεις και μιλατε για τα λεφτα που εχετε να παιρνετε λες και θα τα χασετε.Βγαινει προς τα εξω,το παιρνουν οι δημοσιογραφοι,το πλαθουν οπως θελουν και δημιουργειτε ενα αρνητικο κλιμα.Δεν θελω να πιστεψω οπως λενε πολλοι οτι δεν παιξατε γιατι δεν πληρωθηκατε..9 συνεχομενες νικες κανατε δεν υπηρχε οικονομικο προβλημα τοτε?Αν κερδιζαμε τοτε δεν θα υπηρχε το οικονομικο προβλημα?
Περιπου 250.00 ευρω (καπου διαβασα) θα ηταν το πριν προκρισης.Και αν περναμε το Κυπελλο 500.00 ευρω.Ασχημα θα ηταν?Βαλτε λεφτα απο εισητηρια χορηγους?Αντε γεια...

Οσο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τι να πω..Ειλικρινα ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω..Ρε συ Ζαγορακη ξερεις οτι ολος ο λαος του ΠΑΟΚ σ'αγαπαει και σε στηριζει.Ηρθες,εφυγες,ξαναηρθες και παλι σ'αγκαλιασαμε.Σε εμπιστευομαστε.Ξερεις τι σημαινει ο φιλαθλος του ΠΑΟΚ μετα απο τοσες πικρες τοσα χρονια να εμπιστευεται και να στηριζει τον προεδρο του?Για σενα δεν ξερω,για μας ομως λεει πολλα..Γιατι αφηνεις το καθε αποβρασμα να μειωνει την αξιοπρεπεια του καθε ΠΑΟΚτση?Ξερω οτι τιποτα δεν γινεται εσκεμμενα οπως ξερω και την αγαπη σου για τον ΠΑΟΚ..Ποιος ειναι ομως αυτο το μουνοπανο ο χρυσοχοιδης και ο καθε χρυσοχοιδης?Ειπαμε εισαι ηπιων τονων και δεν θες να δημιουργεις εντασεις.Μερικες φορες ομως χρειαζεται.
Πανε χτυπα το χερι σου στο τραπεζι,κανε και μια μυνηση στην ΟΥΕΦΑ κανε κατι τελος παντων..Εκμεταλλευσου τον κοσμο που εχεις απο πισω και σε στηριζει..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ..
Ποιο ειναι αυτο το μουνι που θα απαγορεψει σε μενα που ειμαι Ελληνιδα και στον καθε Ελληνα να μετακινηθουμε απο την μια πολη στην αλλη?
Γιατι θα πρεπει να τρωω τα μπλοκα και τον δηθεν τσαμπουκα του καθε παιδοβουβαλο μπατσου και να δειχνω την ταυτοτητα μου για να παω που?Στα Ιωαννινα..Τι ειναι αυτα ρε?

Αν εσυ αρχιδι χρυσοχοιδη εισαι υπουργος υπερ της προστασιας του πολιτη (οτι σκατα εισαι τελος παντων),εγω ειμαι η Λαρα Κροφτ!
Υπουργος για τον καθε πολιτη που δεν ειναι ΠΑΟΚ εισαι και αυτο ειναι φως φαναρι..

Το να σε ευχηθω να ψοφησεις.....οχι δεν θα το κανω..Δεν μπορω να ευχηθω κατι που ευχονται χιλιαδες ανθρωποι...Σου ευχομαι ομως ''κυριε'' χρυσοχοιδη.καποτε να σταματησεις να εισαι αυτο που αποκαλεισαι και να μεινεις το ανθρωπακι που πραγματικα εισαι..Και να τρως τσαμπουκαδες απο τα ιδια τα αποβρασματα που ΕΣΥ διδαξες,και οταν θες να ερχεσε Θεσσαλονικη εκει στα Τεμπη να πρεπει να δειξεις ταυτοτητα για να περασεις..
Οτι εχεις κανει ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕς ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Και εσεις κωλομπατσοι,πιονακια του καθε πουστη,μια ζωη μπροστα σας θα μας βρισκετε..Οσο δεν μας σεβεστε θα μας φοβαστε..
Δεν μασαμε ρε παρτε το χαμπαρι.Δεν πατε να μας κυνηγατε μεσα στα Γιαννενα?Εκει εμεις..Στην λιμνη να μας ριξετε μαζι μας θα πνιγειτε...Η δραση φερνει αντιδραση γαμω την στολη σας.Το ιδιο το κρατος βολευεται με την βια..Εσεις την προωθειτε την βια και οχι εμεις..Οσο μας προκαλειτε,τοσο πιο δυνατους και ενωμενους μας κανετε αυτο να ξερετε..
Που ειναι οι συλληψεις ρε μπασταρδια στην Καβαλα με τον γαυρο?(Μονο 1 συλληψη)..Που ειναι οι συλληψεις στα Γιαννενα παλι, με τα σκουλικια?Μονο με τον λαο του ΠΑΟΚ εχετε προβλημα...

Αλλα ξερετε τι θα επρεπε να γινει?Να σκασουν 10.000 χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες το αλλο Σαββατο στα Γιαννενα να χασετε την μπαλα..
Και επειδη εμεις δεν εχουμε χημικα,ουτε μασκες και γκλομπ αλλα μονο γυμνα χερια ,ψυχη και καθαρη συνειδηση γουσταρω το αλλο Σαββατο να ριξω τεσσερα στον Πας Γιαννενα,ναι οσα εφαγα,και να τον ριξω στην Β' Εθνικη.Εκει με την γρια να κανουνε παρεα και να μοιραζουν παγουρια μπας και πιασουν επιτελους το περιβοητο φεγγαρι.

Χασαμε!Παει και αυτο..Αχωνευτο και αν ειναι,εχουμε ματς την Κυριακη με τις γριες..Και αφου δεν μας δωσαν εισητηρια,θα παρακαλουσα μην κανει την κινηση κανεις να παει εστω και με τον τσαμπουκα..Οι γριες θα μας προκαλεσουν,να γινουν μανουρες και στο τελος εμεις θα την πληρωσουμε..Θα φαμε καμια τιμωρια και μας βλεπω να παιζουμε κεκλεισμενων των θυρων με τον βαζελο..
Μην πεσετε στην παγιδα τους.Ας πανε μονο αυτοι,,Ετσι και αλλιως ουτε το γηπεδο τους δεν μπορουν να γεμισουν..
Οσο για τα σκουλικια που τοσο χαρηκανε για την ηττα του ΠΑΟΚ,δεν χρειαζεται ουτε εγω ουτε κανενας να ασχοληθει..Εξαλλου με ομαδες της Β'Εθνικης δεν ασχολουμαστε ποτε..Αυτοι βλεπετε ειναι πιο συνιθισμενοι στις 4αρες και εχουν μαθει να τις χωνευουν καλα...
Αυτα!

Λευτερια στους οπαδους μας,ελπιζω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κανει κατι και οπως μπορουμε να βοηθησουμε και εμεις..

Χρυσοχοιδη μουνι,η μανα σου γαμιεται με εναν ΠΑΟΚτση...

Μπατσοι Γουρουνια Δολοφονοι..

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ...