μαύρη σελίδα, τραγική στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ανώμαλη προσγείωση!
μεγάλη πίκρα! μεγαλύτερη γιατί αρχίσαμε να χάνουμε τη μπάλα εμείς...
νομίσαμε ότι γίναμε Μπαρτσελώνα και ξαφνικά ήρθε το χωριό στη σβουρίζει και ξεκινάμε την καταστροφή των πάντων!
ο ΠΑΟΚ 8 ματς δεν έχει δεχτεί γκολ, η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, η καλύτερη αμυντική λειτουργία της Ευρώπης και άλλα 3-4 τσιτάτα μπορώ να σκεφτώ με τα οποία μας πρίξαν τα @@ τα ΜΜΕ, και εμείς αναμεταξύ μας!
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 4άρα από ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της ΕΥΡΩΠΗΣ...
ο ΠΑΟΚ έχασε το στόχο όταν άρχισε να πλατιάζει! όταν αρχίσαμε (όλοι) τη φλυαρία με αποτέλεσμα τώρα να ξεστομίζουμε απίθανα πράγματα, όταν το να πάμε αεροδρόμιο γιατί νικήσαμε το γαύρο είναι φυσιολογικό να μας φαίνεται και φυσιολογικό όταν τρώμε και καμια ντόρτια από κάποιο χωριό.
Ο ΠΑΟΚ άνοιξε σα βεντάλια μετά το πρώτο γκολ...φάγαμε άλλα 2 μέχρι να καταλάβουμε ότι στόχος μας δεν ήταν το ρεκόρ! όσο το να παίξουμε και να πάρουμε το παιχνίδι γιατί ήταν σημαντικό από μόνο του. Η ομάδα δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.
Ολα αυτά γίνονται ακομα ποιο τρελά όταν οι Βιτόλο, Γκαρσία δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα, ο Κοντρέρας ο Λίνο και ο Μαλεζάς βλεπουν τον Ντιμπαλά σαν Ετό...και κάπου εκεί ο Σνάουτσνερ σκοράρει! στη δικιά μας εστία
σε ένα ΧΩΡΑΦΙ στο οποίο η ΕΠΟ δεν έπρεπε να επιτρέψει να παίζεται παιχνίδι
κρίμα και πάλι κρίμα! μεγαλύτερο κρίμα όμως όλοι εμείς να απαξιώνουμε τους παίκτες τους οποίους μέχρι Τρίτη μεσημέρι (σήμερα δηλαδή!!!) "καυλώναμε" επειδή υπόγραψαν με λιγότερα, απαιτούσαμε μηνύσεις από την ΠΑΕ πρός τους δημοσιογράφους που γράφαν αρλούμπες για "χρωστούμενα" και άλλα...
4άρα φάγαμε και εμείς! και μάλιστα με 4 αυτογκόλ!
με μεγάλη άπλα βρίζουμε παίκτες (ευτυχώς τη γλίτωσε ο Σάντος αυτή τη φορά) και κουβέντα για κανένα άλλο θεματάκι...
Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ΜΗΝ καταστρέψει ότι έχτισε! και εξαρτάται από εμάς!
αν αυτή τη φορά βγούμε σαν ΛΑΟΣ και απαιτήσουμε με κραξίματα και δε ξέρω εγώ τι από τους παίκτες ΕΞΙΛΕΩΣΗ (ήτοι, πρωτάθλημα, τουλάχιστον ικανοποιήση 2ης θέσης και δε ξέρω τι άλλο) να μη το παίξουμε κύριοι και χαλαροί σε όποιες επόμενες φορές...τέρμα ανακόλουθοι και σε αυτό!
ας αποφασίσουμε...θα είμαστε politically correct οπαδοί και στην πρώτη χοντράδα θα το παίζουμε θιγμένοι ή θα ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ και δε θα βρίζουμε "μπερδεμένους" και "χαπάκηδες" αυτούς που πραγματικά πονάνε και αυτοί με δικό τους τρόπο τον ΠΑΟΚ...
revolution κλαζομεlution
ΥΓ...είμαι ήδη με την 3η σκετη vodka... αν δε βγαίνει νόημα sorry