Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010  (Read 27903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2009-2010
« Reply #860 on: February 02, 2010, 19:25:13 »
ολα μαζι αντιθετα μας πηγαν σημερα, ειμαστε εκτος του ενος στοχου πλεον..μην τρελαινεστε, υπαρχει ακομη το πρωταθλημα, λιγο ψυχραιμια

- χαλια εμφανιση απο ολους και κυριως απο παικτες κλειδια
- ο αγωνιστικος χωρος τους ευνοησε ξεκαθαρα
- οσο τυχερος ησουν σε μερικες φασεις στο πρωταθλημα αλλο τοσο ατυχος ησουν στα γκολ που δεχτηκες
- ο πασ δεν ειχε αγχος, το ειχε ξεγραμμενο το κυπελλο και μετα το γκολ πηρε τα πανω του
- λυπαμαι που το γραφω αλλα ο ρεξονας διαβασε καλυτερα το ματς απο τον φερναντο

δεν δεχομαι τις σποντες περι απληρωτων παικτων, ας μην βαζουμε φυτιλια απο μονοι μας. Την μια ειναι ηρωες και την αλλη πουλημενοι σοβαρευτειτε. Μας πληγωνουν τετοιες ηττες αλλα μας κανουν να καταλαβαινουν μερικοι οτι δεν γιναμε μπαρτσα ξαφνικα

υγ μην μου γραφετε οτι δεν επρεπε να κατεβασει την ομαδα η διοικηση σε τετοιο γηπεδο, ουτε για τα καφενεια δεν ειναι αυτη η κουβεντα

γτ δλδ δεν είναι ούτε για τα καφενεία?

ο αγωνιστικός χώρος ξέρω ότι πρέπει να είναι καλός για να παιχτεί ματς..

σε άλλες χώρες φίλε θα υπήρχαν κυρώσεις στους γηπεδούχους για το γήπεδο-χωράφι..

μην λέμε ότι θέλουμε..

μόνο στην Ελλάδα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και επιτρέπουν τέτοιες συνθήκες..

όσο για την ομάδα ήταν μαύρο χάλι..το μόνο ελαφρυντικό που τους δίνω είναι οι συνθήκες παιχνιδιού..

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΕΙΔΑΛΩΣ ΚΡΑΞΙΜΟ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

bagos1

• Guest
« Reply #861 on: February 02, 2010, 19:28:47 »
ελπιζω να κρατησουνε αξιοπρεπεια οι παικτες μας και να μην τα ριξουνε στον ασχημο αγωνιστικο χώρο, πριν 2 χρονια κοροιδευαμε τον Λεμονή για το χόρτο που έλεγε να μην κανουμε τα ιδια,  μετα την σφαλιαρα να κανουμε  παρθενοραφη (για την αμυνα)  και να συνεχισουμε το ρεκορ μας στο πρωτάθλημα

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #862 on: February 02, 2010, 19:35:34 »
ΠΑΝΤΩΣ εχω να πω οτι οταν τρομε γκολ απο μαλακια...περασε η μπαλλα κατω απο τα ποδια 2 πεχτων, παθενουμε μια ψυχολογικη καθιζιση και αντε παρτα και τα υπολοιπα...και με τον βαζελο περσι στο οακα τα ιδια...ειδα δηλαδη τον χαλκια στο 2ο και 3ο γκολ να ψιλοτρεμει να βγει και γενικα τον ειχε παρει απο κατω....κριμα ρε πουστη μου...τελικα μονο για τα δυσκολα ειμαστε...γαυ-κουλα εξω και τωρα και μεις...ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ στο βαζελι...........τινα πω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #863 on: February 02, 2010, 19:36:50 »
Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν στο ματς με τον ατρόμητο που είμασταν τραγικοί, χτές έγινε ότι έγινε και κανένας δεν ξέρει όμως τι πραγματικά έγινε και σήμερα δείξαμε ότι η χρονιά τέλειωσε στο διπλό στο τηγάνι. Η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το ολλανδικό καφενείο στην ευρώπη, αποσυντέθηκε, δεν βλέπω και τώρα τον λόγο να μην γίνει το ίδιο. Θέλω όμως να πώ κάτι για την διοίκηση, αν έγινε κάτι χτές, ωφείλει να πει ακριβώς τι έγινε αν έγινε κάτι βέβαια και ποιοι πρωτοστάτησαν να δούμε αυτό που είδαμε σήμερα. Όποιος παίκτης του ΠΑΟΚ χτες φέρθηκε πούστικα στον σύλλογο κάνοντας άνω κάτω για λίγο παντεσπάνι που θα το πάρει όπως και να έχει , πρέπει να τελειώσει από τον ΠΑΟΚ όπως και να λέγεται όποια και αν είναι η αξία του. Αν δεν έγινε τίποτα, αυτοί που σήμερα σέρνονταν την κυριακή πρέπει να πετάνε και αν δεν κερδίσουν (δεν με ενδιαφέρει να προσπαθήσουν, να κερδίσουν μόνο) δεν έχουν δικαίωμα να φοράνε αυτήν την τιμημένη φανέλα και να διασύρονται από τα δεύτερα του παγουριού.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

SKAILS

• Guest
« Reply #864 on: February 02, 2010, 19:37:54 »
Λοιπον αδερφια πρεπει να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ τωρα στα δυσκολα κ να μην αφησουμε να μας παρει απο κατω!Χασαμε δικαιοτατα,προχωραμε!!Χασαμε τον μεγαλο στοχο για μενα,αλλα μενει η μαχη στο πρωταθλημα,μην μας παρει απο κατω,ηρεμια κ στηριξη.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #865 on: February 02, 2010, 19:38:09 »
μαύρη σελίδα, τραγική στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ανώμαλη προσγείωση!

μεγάλη πίκρα! μεγαλύτερη γιατί αρχίσαμε να χάνουμε τη μπάλα εμείς...

νομίσαμε ότι γίναμε Μπαρτσελώνα και ξαφνικά ήρθε το χωριό στη σβουρίζει και ξεκινάμε την καταστροφή των πάντων!

ο ΠΑΟΚ 8 ματς δεν έχει δεχτεί γκολ, η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, η καλύτερη αμυντική λειτουργία της Ευρώπης και άλλα 3-4 τσιτάτα μπορώ να σκεφτώ με τα οποία μας πρίξαν τα @@ τα ΜΜΕ, και εμείς αναμεταξύ μας!

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 4άρα από ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της ΕΥΡΩΠΗΣ...
ο ΠΑΟΚ έχασε  το στόχο όταν άρχισε να πλατιάζει! όταν αρχίσαμε (όλοι) τη φλυαρία με αποτέλεσμα τώρα να ξεστομίζουμε απίθανα πράγματα, όταν το να πάμε αεροδρόμιο γιατί νικήσαμε το γαύρο είναι φυσιολογικό να μας φαίνεται και φυσιολογικό όταν τρώμε και καμια ντόρτια από κάποιο χωριό.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε σα βεντάλια μετά το πρώτο γκολ...φάγαμε άλλα 2 μέχρι να καταλάβουμε ότι στόχος μας δεν ήταν το ρεκόρ! όσο το να παίξουμε και να πάρουμε το παιχνίδι γιατί ήταν σημαντικό από μόνο του. Η ομάδα δε μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.

Ολα αυτά γίνονται ακομα ποιο τρελά όταν οι Βιτόλο, Γκαρσία δεν μπορούν να αλλάξουν πάσα, ο Κοντρέρας ο Λίνο και ο Μαλεζάς βλεπουν τον Ντιμπαλά σαν Ετό...και κάπου εκεί ο Σνάουτσνερ σκοράρει! στη δικιά μας εστία

σε ένα ΧΩΡΑΦΙ στο οποίο η ΕΠΟ δεν έπρεπε να επιτρέψει να παίζεται παιχνίδι

κρίμα και πάλι κρίμα! μεγαλύτερο κρίμα όμως όλοι εμείς να απαξιώνουμε τους παίκτες τους οποίους μέχρι Τρίτη μεσημέρι (σήμερα δηλαδή!!!) "καυλώναμε" επειδή υπόγραψαν με λιγότερα, απαιτούσαμε μηνύσεις από την ΠΑΕ πρός τους δημοσιογράφους που γράφαν αρλούμπες για "χρωστούμενα" και άλλα...

4άρα φάγαμε και εμείς! και μάλιστα με 4 αυτογκόλ!

με μεγάλη άπλα βρίζουμε παίκτες (ευτυχώς τη γλίτωσε ο Σάντος αυτή τη φορά) και κουβέντα για κανένα άλλο θεματάκι...

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ΜΗΝ καταστρέψει ότι έχτισε! και εξαρτάται από εμάς!

αν αυτή τη φορά βγούμε σαν ΛΑΟΣ και απαιτήσουμε με κραξίματα και δε ξέρω εγώ τι από τους παίκτες ΕΞΙΛΕΩΣΗ (ήτοι, πρωτάθλημα, τουλάχιστον ικανοποιήση 2ης θέσης  και δε ξέρω τι άλλο) να μη το παίξουμε κύριοι και χαλαροί σε όποιες επόμενες φορές...τέρμα ανακόλουθοι και σε αυτό!

ας αποφασίσουμε...θα είμαστε politically correct οπαδοί και στην πρώτη χοντράδα θα το παίζουμε θιγμένοι ή θα ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ και δε θα βρίζουμε "μπερδεμένους" και "χαπάκηδες" αυτούς που πραγματικά    πονάνε και αυτοί με δικό τους  τρόπο τον ΠΑΟΚ...
revolution κλαζομεlution

ΥΓ...είμαι ήδη με την 3η σκετη vodka... αν δε βγαίνει νόημα sorry

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #866 on: February 02, 2010, 19:38:28 »
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει καταγράψει αποτυχίες σε δύο από τους τρεις στόχους της. Και μάλιστα στους δυο στόχους που είναι απόλυτα μετρήσιμοι.
Ελπίζω να μη διαφωνούμε στο τέλος της χρονιάς αν είναι επιτυχία οι 9 ή οι 10 βαθμοί διαφορά από τον πρωταθλητή.
Απαιτώ από την ομάδα να με πείσει ότι δεν είναι μόνο για ένα δίμηνο φορμάρισμα το χρόνο.
Απαιτώ ως ελάχιστο το τσου λου

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #867 on: February 02, 2010, 19:38:52 »
Δεν μπορώ να πω σε κανέναν να μη τα βάλει με όποιον θέλει και να βρίσει όσο θέλει. Απλά εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλογίσω τίποτα και σε κανέναν.
Σε αυτό το βούρκο μόνο τα γουρούνια που έκαναν έλεγχο Θεσσαλονικιώτικων πινακίδων, για να μη πλησιάσει αμάξι στα Γιάννενα, θα μπορούσαν να παίξουν.

Απλά αυτή η ομάδα είναι μια ζωή καταραμένη, γιατί θα μπορούσαμε να το παθαίναμε οποτεδήποτε να πάνε όλα στραβά, αλλά όχι γαμώ το σπίτι μου... "ΠΑΟΚ είσαι" έπρεπε να το ζήσεις μετά τα χθεσινά, για να κάνουν γελοίους συνειρμούς κάποιοι. Τώρα τα κοράκια στα ράδια τρίβουν τα χέρια τους και τα φυτά μαζί με τα σκουλήκια που το παίζουν ΠΑΟΚτσήδες, έχουν σχηματίσει ήδη τον αριθμό για να μας κάνουν πουτάνα.

Ελπίζω να μη φανούμε τόσο μαλάκες για να διαλύσουμε αυτή την ομαδάρα και να τους κάνουμε τη χάρη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BLACK DOG

• Guest
« Reply #868 on: February 02, 2010, 19:39:30 »
...εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια.....
...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...
τοση στεναχωρια..... ουτε να κραξω δεν εχω τη δυναμη.αλλωστε τι θα καταφερω...οι τοιχοι του σπιτιου μου θα τα ακουσουν.τι να πω.....
περιμενα οπως ολοι μας αν οχι την προκριση το χ.δυστυχως ο Π.Α.Ο.Κ. σημερα ηταν εκτος τοπου κ χρονου.μαλλον συνηθισα σε τετοιες σφαλιαρες τοσα χρονια ακομη μια παραπανω.ΤΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!την ιδια ωρα που ζητωκραυγαζουμε την ιδια ωρα καταριομαστε.ολοι εχουν δικιο κ ολοι αδικο.δεν μπορω να ξερω τι εφταιξε σημερα....ναι το γηπεδο χαλια...στο ιδιο γηπεδο επαιζε κι ο πας ομως.δεν ειχε να χασει τιποτα ο πας...ναι...εσενα ειναι ο στοχος της χρονιας ομως.πολυ ασχημο αποτελεσμα κ σε γαμησε τα χρονικο σημειο κ για την ομαδα κ για τη διοικηση.εδω φαινονται οι μεγαλες ομαδες.ορθωνεις το αναστημα σου κ προχωρας κι ας εισαι λαβωμενος.
κ τη γρια να κερδισουν η ξεφτιλα δεν ξεπλενεται για μενα.η ιστορια εγραψε πας-Π.Α.Ο.Κ.4-0.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
συνεχιζουμε........στηριζουμε ..... κρινουμε.....
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #869 on: February 02, 2010, 19:40:05 »
Οπως είπα και στο live εγώ βλέπω την ομάδα μετα το καραισκάκη να έχει καθήσει, πιστεύω οτι τα υπερβολικά πανηγύρια έκαναν κακό στην ομάδα εν μέσω πρωτάθληματος και κυπέλλου δηλαδή ανεκπλήρωτων μέχρι τότε στόχων.

Αγωνιστικά εκτός απο την κατρακύλα της ομάδας είχαμε μεγάλη ατυχία και μεγάλη τύχη του αντιπάλου σε ότι φάσεις έκανε. Ήταν ενας συνδυασμός όλων αυτών.

Επειδή λοιπόν όσο εύκολα ανεβάζεις τον άλλον στα ουράνια μπορείς να τον φυτέψεις και 10 μέτρα κάτω απο την γη καλό θα ήταν να αποφύγουμε το κράξιμο και να αφήσουμε τους παίκτες να κάνουν την δουλειά τους την κυριακή, ξέρουν καλά πόσο μεγάλη αποτυχία ήταν η σημερινή, δεν χρειάζεται να φάνε μπουκάλι στο κεφάλι για να το καταλάβουν.
Η ομάδα έχει ακόμα στόχους και χρειάζεται ψυχραιμία απο όλους.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #870 on: February 02, 2010, 19:44:50 »

ΥΓ...είμαι ήδη με την 3η σκετη vodka... αν δε βγαίνει νόημα sorry

Ωραία τα είπες... στην υγειά σου παίχτη.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #871 on: February 02, 2010, 19:49:15 »
πώς γίνεται μέσα σε 10 ημέρες μια ομάδα να κερδίζει στο καραισκάκη, να παρουσιάζεται έτσι με το περιστέρι και να τρώει 4 από τον πας σε αγώνα δίχως αύριο; απλά αυτή η ομάδα είναι εκπαιδευμένη για κλεφτοπόλεμο και ανταρτοπόλεμο και όχι για να παίξει μπάλλα, για να δημιουργήσει.
εγώ θα πω και του χρόνου. και επειδή πολλοί θα πουν, σωστά, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό το μπλοκάκι γράφει ήδη μια αποτυχία στην ευρώπη και άλλη μία στο κύπελλο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

baron

• Guest
« Reply #872 on: February 02, 2010, 19:49:58 »
Όσοι παρακολουθείται τα post μου ξέρετε ότι είμαι έτοιμος για μπινελίκι, τον santos , την διοίκηση...

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Παπάρια στόχος ήταν το κουρελό. Εάν το θέλατε μερικοί για να ανάβεται πυρσούς μπροστά στο λευκό τον πύργο-  εμενα είναι εντελώς στα παπάρια μου!

Καλύτερα σήμερα πούτσα και την κυριακή ένα παριποιημενο γαμήσι την γριά- και οπioιν ακολουθεί μετά.

CHAMPIONS LEAGUE. Σε κάτι μήνες από τώρα θέλω να ασχολούμαι με οργάνωση εκδρομών στην Barcelona, και ούτε θα θυμάμαι τα παγούρια που θα παίζουν στην B εθνική.

ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ CL

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #873 on: February 02, 2010, 19:51:23 »
περισσοτερο στεναχωριεμαι για τα 6 αδερφια μας που τους δεσανε οι βρωμιαρηδες...

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ............

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #874 on: February 02, 2010, 19:51:51 »
αν χάσουμε = στηθήκαμε
αν δεν τραβήξουμε = κάτσαμε
αν το χάνε ο κούτσια με τις tapes = μα καλά δώσαμε τόσα λεφτά και πλασάρει με τις tapes?
αν το βάλει ο μούσλι αλάνι = αν το χάσει μεθύστακας (σήμερα που σκύλιασε δεν βλέπω κίνηση στο topic του)
σάββατο βραδυ = παιχταράδες δείξατε ψυχή , βαριά φανέλα
τρίτη απόγευμα = κοπρόσκυλα (ναι ακούστηκε k αυτό)

οι άλλες ομάδες ποτε δεν πρέπει να παίζουν με εμάς , τα σουτ πάντα να βρίσκουν πάνω στον χαλκιά , οι αμυντικοί πάντα όχι απλά να κλέβουν αλλα να "τροπλαρουν" με την μια και να δίνουν πασα ακριβειας στα χαφ διότι ο Παοκτσής καραδοκεί (με μπροστάρη εμενα)......
ksekoliste όλοι τι είχαμε τι χάσαμε.πάμε για το διπλό την κυριακή να γελάσει ξανά το χειλάκι μας...τόσες χασές μας δίνουν από τον νοέμβριο αυτοί οι παίχτες.δεν αξίζουν αυτά που γράφετε.

ps:πιωμένοι μην γράφετε αύριο θα μετανιώνετε!

ΠΑΟΚ!
My Own WoRST ENeMy.....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #875 on: February 02, 2010, 19:53:44 »
βάλτε τα κεφάλια σας κάτω από τα σκέλια, δουλέψτε να ξεπλύνετε την ντροπή που ζήσαμε.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει...

Και αρχίζει από το παιχνίδι της Κυριακής με την γριά...

Νίκες ως το τέλος...

Μπορείτε...

Αποδείξτε πως ήταν μια κακή παρένθεση...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #876 on: February 02, 2010, 19:55:07 »
φταιμε και εμεις.. το λεγαμε ..οχι αεροδρομια!!...  3000 ΠΑΟΚΙΑ στο αεροδρομιο..για ποιο λογο??? για να μια νικη  απεναντη σε μια ομαδα ... που καποιοι αλλοι παλιοτεροι την γαμουσαν επι 23 συναπτα ετη χωρις να γνωρισουν ποτε τετοια αποθεωση!!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #877 on: February 02, 2010, 19:57:09 »
Nα τη χαιρόμαστε την αμυνάρα που έχει 8963285762665014 λεπτά χωρίς γκολ. Σήμερα χόρτασε και με το παραπάνω.

Εκτός στόχων από Γενάρη μήνα. (κύπελλο-ουεφα, στο σχεδιασμό το καλοκαίρι αυτοί τέθηκαν σαν στόχοι).

Να χαιρόμαστε το διπλό στο κοκκαλισκάκι.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #878 on: February 02, 2010, 19:57:39 »
περισσοτερο στεναχωριεμαι για τα 6 αδερφια μας που τους δεσανε οι βρωμιαρηδες...

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ............

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #879 on: February 02, 2010, 19:58:05 »
Τώρα που ο εφιάλτης τελείωσε πρέπει ΟΛΟΙ και πρώτα απ' όλους ο κόσμος μας να δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία και να μην αναλώνεται σε φωνές και οικτηρμούς χωρίς σκέψη.

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για παίκτες που μέχρι την κυριακή το βράδυ εξυμνούσαμε είτε για την ποδοσφαιρική τους τεχνική μετά το παιχνίδι με το γαύρο είτε για την άσβεστη διάθεση κατάκτησης της νίκης στο παιχνίδι με την τρίπολη, είναι τουλάχιστον άστοχοι, η συνδεσή τους μάλιστα με όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη του αγώνα είναι ατυχής. Οι ποδοσφαιριστές, αν μη τι άλλο, είναι επαγγελματίες κι ένας επαγγελματίας δεν "παραχωρεί" τόσο εύκολα ένα πριμ κυπέλλου για να αντιδράσει στη μη-πληρωμή του.

Ο δρόμος προν την κορυφή δεν θα είναι στρωμένος με επιτυχίες μόνο. Θα έχει και στραβές θα έχει και δυσκολίες. Κι εμείς σαν λαός έχουμε ζήσει τέτοια, έχουμε χορτάσει από αυτά. Πρέπει απλά να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε κοντά στην ομάδα, ότι την πιστεύουμε.

Φέρτε ξανά στο μυαλό σας όσα γίνονταν τις πρώτες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Χέρενφεν, τότε που ζητούσαμε επι πίνακι τις κεφαλές πολλών μέσα από την ομάδα. Κι όμως αυτή η ομάδα κάποια στιγμή ορθοπόδησε και τραβάει το δρόμο της προς την καταξίωση που θα έρθει νομοτελειακά.

Η καρδάρα με το γάλα είναι πλέον μισογεμάτη. Ας μην της δώσουμε μόνοι μας την κλωτσιά και την αδειάσουμε τελείως.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.