Author Topic: Valerenga - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Πέμπτη 30/07/2009 ώρα 20.00 conn-x TV)  (Read 5698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
έπιασε τρελλή βρόχα λέει
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Για τους ιντερνετικους μπειτε εδω
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44929&part=sports

εδώ το δείχνει μια χαρά...ούτε κολλάει ούτε tpt...
ps:εγώ πιάνω κανονικά το alpha πάντως από δορυφόρο....

'εχεις κλειδάκια για το alfa?

Offline elront

• Αποστολή
  • **
τελοςςςςς μεγαλη νικη!!!
paok giati etsi!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
γαμιεται το connex tv
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
απότι ακούστηκε δεν έχει κάτι σοβαρό ο ζλάταν ευτυχώς...τέλος παιχνιδιού..έχουμε το πρώτο λόγο για την πρόκριση

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αναρωτιέμαι αν μπορεί να σου τύχει χειρότερο απο το να ακους αγώνα ραδιοφωνικα με μετάδοση μίνου...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Callahan

• Guest
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ GAGA, που βοήθησε και παρακολούθησα το ματς με άνεση και γαμάτη εικόνα στον καναπέ του σπιτιού μου, μαζί όλα τα Παοκτσάκια της γειτονιάς!!!
Υπόχρεος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πειτε και τιποτα για το ματς και σε εμας που δεν ειδαμε αλλα ακουσαμε

Offline babis36

• Αλλαγή
Νικη καρδιας και ψυχής της ομαδας.Μπραβο σε ολους.
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το είδα το ματς, πολύ καλή η ομάδα, στο πρώτο μετά το δεκάλεπτο φαινόταν ξεκάθαρα η διαφορά κλάσης, στο β΄ με άρεσε που δεν κινδυνέψαμε παρά μόνο στο πρώτο δίλεπτο, κατά τ' αλλα ένα 1-3 θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα. Κορυφαίοι για μένα λίνο, μούσλι , σορλέν, φωτάκης και τσιρίλο στο δεύτερο ημίχρονο, που έκοβε τα πάντα. Πολύ καλή η ομάδα, διακαιώθηκε ο σάντος για την χρησιμοποίηση σχεδόν της περσινής ομάδας. Φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ, άιντε τώρα όλοι την άλλη πέμπτη στην τούμπα να γουστάρουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Κατά σειρά οι καλύτεροι

Σορλέν (μακράν ο καλύτερος)
Μπιζέρα
Λίνο
Μουσλίμοβιτς
Φωτάκης
Φιλομένο

"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Callahan

• Guest
Όχι καλός ο ΠΑΟΚ, αλλά σοβαρός μεσο - αμυντικά. Ποιοτικά πολλές κλάσεις πάνω από βαλερέγκα. Στο γκόλ που δεχτήκαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός Μουσλίμοβιτς (θες ψυχολογικά λίγο, θες στη στημένη φάση..). Πολύ ωραία τα γκόλ. Sorlin.

Offline gagas

• Αλλαγή
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ GAGA, που βοήθησε και παρακολούθησα το ματς με άνεση και γαμάτη εικόνα στον καναπέ του σπιτιού μου, μαζί όλα τα Παοκτσάκια της γειτονιάς!!!
Υπόχρεος.
να σαι καλα callahan..Κ εσυ βοηθησες με τον τροπο σου..3 μπυριτσες εβγαλα απο την καταψυξη..
εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω τον htg που συνελαβε την ιδεα..

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Μόλις γύρισα από το cafe.
Πολύ ωραία η ομάδα, ιδιαίτερα για την εποχή δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το σκορ θα μπορούσε άνετα να είναι μεγαλύτερο υπέρ μας, εντάξει οι αντίπαλοι ειναι και ολίγον σκορπιοχώρι. Άσε που πέφτανε σαν τους γαύρους. Το γκολ που φάγαμε καθαρά θέμα χαλάρωσης και αδράνειας, καθώς πιστάψαμε ότι μετά το 0-2 ότι ψιλοτελείωσε αλλά οκ.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο Σορλέν, πραγματικά έτρεχε ασταμάτητα, δημιουργούσε, έκοβε, έραβε. Από την αντίθετη πλευρά ο Κονσεισάο δεν φάνηκε, δεν ήταν και πολύ η μέρα του αλλά ίσως φταίει ότι με τέτοιο Σορλέν πως να παίξεις από δεξιά. Φωτάκης - Γκαρσία ωραίοι. Καθάρισε πολλές φάσεις ο Πάβλο και τους έκοψε τον βραχνά. Ο Λίνο σχετικά ωραίος, όπως τον ξέρουμε αλλά λιγότερο ασταθής στην άμυνα. Έβαλε και το εξαιρετικό γκολ και έδιωξε την ψιλογκαντεμιά που είχαμε. Ο Σνάουτσερ έτσι και έτσι, δεν κατεβαίνει και σχεδόν ποτέ. Αμυντικό δίδυμο πολύ καλοί και οι δυο. Μόλις μάθουν τα πατηματά τους θα είναι πολύ καλύτεροι. Ο Μούσλι και αυτός με τον Σορλέν οι κορυφαίοι του Α. Πραγματικά ο παλιός Μούσλι που ξέραμε. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
Οι αλλαγές δεν μου άρεσαν (όχι ότι αποφάσισε αυτούς ο Σάντος, αλλά οι παίκτες). Ο Αναστασάκος πολύς αργός ρε γμτ ώρες ώρες, περίμενα να τρέχει παραπάνω. Ο Φιλομένο ξέρει πολλά κιλά μπάλα αλλά πολύ ΕΓΩΙΣΤΗΣ. Πρέπει να το φιάξει κάπως αυτό.

Γενικά μπράβο στα παιδιά, με λίγο τύχη και χωρίς την βροχή θα μπορούσαμε να μιλάμε για μεγάλης έκτασης σκορ τώρα.
oooooooo PAOKara exo trela...

peja_4

• Guest
Οποιος το βρει το ματς σε τορρεντ
να το ποσταρει εδω να το ανεβασουμε και εμεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πολυ χαρουμενος ειμαι αλλα πραγματικα βλεποντας το παιχνιδι αυτο που ενιωσα ειναι οτι η νικη μας ηταν φυσικοτατη εξελιξη. Εβλεπες τον Σορλεν, εβλεπες οτι μεχρι και ο Αρχηγος σακουλιαζε τους αμυντικους κ απλα σκεφτοσουν την επομενη φαση! Νταξει δεν θα πω τα κλασσικα οτι εχουμε και το ματς της τουμπας κλπ κλπ, το θεωρω αυτονοητο αυτο, εξαλλου ο Σαντος και οι παικτες ξερουν καλα τι θα κανουν.

Το Α και το Ω του σημερινου παιχνιδιου : Η κατασταση του Μουσλι. Απο την αρχη ειπα οτι ειναι λιγο ... κλαψιαρουλης  :P ::) οποτε ισως να μην ειναι κατι σοβαρο, αλλα ρε γμτ, μονο στην σκεψη ρηξης ετρεμα...

ΠΠΠ (πιο πολυτιμοτερος παικτης  :P :P) ΣΟΡΛΕΝ ΣΟΡΛΕΝ ΣΟΡΛΕΝ!!
Βερον λυπαμαι αλλα...απλα ηρθε ενας καλυτερος σου παικτης :)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
oooooooo PAOKara exo trela...

apaoki13

• Guest
reeeeeee  (όχι γκρικλισ) είμαι γκαβλωμνος στο φουλ γιατι ημουν φουλ αγχωμενος. Ρεεεεεε με τους αναπληρωματικούς γαμούσαμε. Όταν μπουν όλοι 8α σπέρνουμε. Μεγάλη ικανοποίηση το σημερινό. Μου έφυγε το άγχος. Ούτε νιώνιους ούτε τίποτα δεν φοβάμαι. Μια καλή κλήρωση θέλω κι αν μπω γιουρόπα λιγκ είμαι στο άλογο καβάλα.
« Last Edit: July 30, 2009, 23:13:22 by apaoki13 »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
μάγκες στην παραλία πως ήταν είχε κόσμο, υπήρχαν τίποτα παρατράγουδα???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **

http://www.youtube.com/watch?v=nAYPrJNspcQ (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=Ek1GAln4knA (Embedding disabled, limit reached)
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!