Author Topic: Valerenga - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Πέμπτη 30/07/2009 ώρα 20.00 conn-x TV)  (Read 5499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

moutsouris2

• Guest
Και ενώ οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί "κράζουν" για το conn-x ο μετροσκούλικας προτρέπει τον κόσμο να τρέξει στα καταστήματα cosmote για σύνδεση. Έλεος. Απλώς αξιοθρήνητος ο τύπος όπως και ο φίλος του ο Κόντης.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
Μετά από αυτά που συμβαίνουν τελευταία νομίζω πως έπρεπε να κάνουμε συμφωνία με το κρατικό κανάλι..Στα αρχίδια σου τώρα η αθλητική κυριακή και οι μαλάκες..Το θέμα είναι να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ..
Γιατί σήμερα το Ουέφα και αύριο ποιος ξέρει τι..Πολίτες 2ης κατηγορίες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!!
Δηλαδή ρε μαλάκες του Νοva το παιχνίδι της Λάρισας με τους ψαράδες ήταν σημαντικότερο από αυτό του ΠΑΟκ;; Το ίδιο κοινό έχει ο ΠΑΟΚ με τα τυριά;; Δηλαδή ρε καραγκιόζηδες πιο λίγα λεφτά θα βγάλετε από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ;;

Είστε για το πούτσο πραγματικά..

Μετά τιμής
Βόρεια Σύνορα..
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Και ενώ οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί "κράζουν" για το conn-x ο μετροσκούλικας προτρέπει τον κόσμο να τρέξει στα καταστήματα cosmote για σύνδεση. Έλεος. Απλώς αξιοθρήνητος ο τύπος όπως και ο φίλος του ο Κόντης.

+1000000000000000
εδώ ο άλλος ο ζαγόρας για να πάρει καμιά χορηγεία από τον οτε, έλεγε ότι ο μόνος που δεν φταεί είναι ο οτε. Ρε αξύριστε όταν έχεις 5 χιλιάδες συνδρομητές σε όλη την ελλάδα για ποιον λόγο χώνεσε και κόβεις την δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους να δούνε την ομάδα τους???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline agraf

• Αλλαγή
Ας εξηγήσει κάποιος περιλητικά τί είναι πάλι αυτό το κόνεξ; Κανάλι σαν το νόβα; Πού θα το δούμε το ματς;

moutsouris2

• Guest
Φίλε agraf μιλάμε για καλωδιακή τηλεοράση με εκπομπή μέσω ιντερνετ. Απαιτεί σύνδεση conn-x 8mbps και πάνω σύνδεση conn-xtv και για αυτά όλα πληρώνεις το ανάλογο πάγιο. Από φίλο έμαθα πως η σύνδεση των 8 mbps δεν αρκεί για καλή λήψη, τα βλέπεις όλα καρέ-καρέ. Το χειρότερο είναι πως πρέπει η γραμμή σου να μπορεί να σηκωσει μεγάλες ταχύτητες κάτι που συμβαίνει κυρίως σε Θεσ/νικη-Αθήνα και τώρα τελευταία σε μερικές άλλες πόλεις. Οπότε αν δεν συμβεί κάτι άλλο μάλλον ραδιοφωνάκι θα ξηγηθούμε. Αν και νομίζω πως η εταιρία αυτή του κώλου θα το δώσει τα ματς σε κάποιο άλλο κανάλι. Μέσω ιντερνετ το βλέπω πολύ δύσκολο εκτός αν το δείξει κάνα κυπριακό κανάλι και μέσω κάποιου από εκεί ίσως δούμε κανά πεντάλεπτο.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εγω justin δεν θα μπω καν σε κοπω, δεν θα γαμησω την ψυχολογια μου με refresh αν 20 δευτερολεπτα.
με σοκαρε οτι απαγορευεται στις καφετεριες....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline agraf

• Αλλαγή
Φίλε agraf μιλάμε για καλωδιακή τηλεοράση με εκπομπή μέσω ιντερνετ. Απαιτεί σύνδεση conn-x 8mbps και πάνω σύνδεση conn-xtv και για αυτά όλα πληρώνεις το ανάλογο πάγιο. Από φίλο έμαθα πως η σύνδεση των 8 mbps δεν αρκεί για καλή λήψη, τα βλέπεις όλα καρέ-καρέ. Το χειρότερο είναι πως πρέπει η γραμμή σου να μπορεί να σηκωσει μεγάλες ταχύτητες κάτι που συμβαίνει κυρίως σε Θεσ/νικη-Αθήνα και τώρα τελευταία σε μερικές άλλες πόλεις. Οπότε αν δεν συμβεί κάτι άλλο μάλλον ραδιοφωνάκι θα ξηγηθούμε. Αν και νομίζω πως η εταιρία αυτή του κώλου θα το δώσει τα ματς σε κάποιο άλλο κανάλι. Μέσω ιντερνετ το βλέπω πολύ δύσκολο εκτός αν το δείξει κάνα κυπριακό κανάλι και μέσω κάποιου από εκεί ίσως δούμε κανά πεντάλεπτο.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
êáëýôåñá íá äþóù 300 € áåñïðïñéêü åéóéôÞñéï ðÜíå Ýëá ðáñá 15€ ôïí ìçíá + 99€ ôïí "áðïêéäéêïðééôé" pour ÷ñåéÜæåôáé ãéá ôï connX-TV
PAOK PANO APO OLLA

Offline Matador

• Αλλαγή
Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεει και εχει παθει αγκυλωση το χερι μου να γραφει, μακρυα απο το ΠΟΥΤΑΝΟΝΟΒΑ για τους λογους που αναφερε ο βεντερ και για να μπει ο ΠΑΟΚ σε ολα τα σπιτια.

Ακου conn-x; Σαν νεο προφυλακτικο ακουγεται!

Υ.Γ.
Τσιαρτα Γ@ΜΙΕΣΑΙ ρε ΤΡΑΝΣΒΕΡΣΟ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

apaoki13

• Guest
Δεν το βάζω για να σας τη σπάσω αλλά στην Κύπρο θα το δείξει.

Στη Σαλονίκη έχει καφετέριες που συχνάζουν Κύπριοι και βλέπουν τα κυπριακά ματς από alfa. Υπάρχουν και κάποιοι φοιτητικοί σύλλογοι απ' ότι ξέρω. Αλλιώς τη λύση σας την είπα. Βρείτε κάποιον να κατεβάσει το nova cyprus στο dreambox. Υπάρχει το alfa και από εκεί μπορείτε να το δείτε. Του πούστη αποκλείεται όλες οι καφετέριες να είναι νόμιμες και να πληρώνουν κερατιάτικα στη Nova.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ρε σεις ανακοινωση ΕΠΙΣΗΜΗ εγινε?Μηπως βγηκε απλα μια βρωμα την οποια την αναδημοσιευσαν ολοι?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostas4

• Guest
ειδαμε τι παθαινουν οι ελληνικες ομαδες στην ευρωπη..απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα πανε.αλλα λογικο ειναι αφου οι φωστηρες του ελληνικου ποδοσφαιρου αναγκαζουν τις ομαδες να παιζουν play off μεχρι τον ιουνιο.
καλα να παθουν λοιπον.
για αυτο πρεπει εμεις την πεμπτη να τα δωσουμε ολα αφου η ομαδα σιγουρα δεν ειναι ετοιμη

οσο για το τηλεοπτικο, το εμαθα πριν λιγο και επαθα ενα σοκ.ποιο conn-x tv ρε?ποια 8mbps?δλδ εμενα στο σπιτι μου που ο οτε μπορει να μου βαλει εως 4mbps δεν θα μπορω να βλεπω ΠΑΟΚ οποτε το παιρνει αυτη η μαλακια ακομα και αν ηθελα να τους πληρωσω??
ελπιζω μεχρι την τελευταια στιγμη να βρεθει λυση και να το δειξει καποιο αλλο καναλι αν και απο οτι ακουσα ειναι σχεδον σιγουρο για το connx.
επρεπε η παε να τιναξει στον αερα την μπαρουφα της συνδιαχειρησης των τηλεοπτικων και να πηγαιναμε στην ερτ

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει περίπτωση conn-x tv. Επίσημη ενημέρωση
Μπορεις να γινεις λιγο σαφεστερος μιας και εχεις σχεση?Τα ΜΜΕ λενε κονεξ

Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει πάρει η conn-x tv
σε επικοινωνία που έιχα μου είπαν κατηγορηματικά ΟΧΙ.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline cure

• Αλλαγή
Ούτε η ΕΡΤ έκανε προσφορά όμως ρε Κώστα, ενώ πέρυσι έδειξε τα βρωμοσκούληκα. Τέλος πάντων αφήνω τα τηλοεπτικά μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πράγματα.

Αγωνιστικά: τα τσιμπούκια που αρπάζουν οι κωλομάδες της σούπερ κλίκα και μας φτιάχνουν το κέφι είναι όλα τα λεφτά. Ιδίως την Πέμπτη που ο ΠΑΟΚτσής θα χαρεί την ομάδα του στον επίσημο αγώνα σε αντίθεση με τους γελοίους που χαιρόταν στα φιλικά και με τις ανταποκρίσεις για τον τάδε παιχταρά και τον δείνα υπερπαίχτη.

Θα μου πεις προτρέχεις για τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ δεν έχω κανένα φόβο για την ομάδα. Οι υπόλοιποι είναι για να πανηγυρίζουν στα φιλικά και τις "μεταγραφές αεροδρομίου". Ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίζει στα επίσημα.

Επίσης εγώ τους παίχτες που έχω τους ξέρω απ' έξω κι ανακατωτά όλους (εκτός του Σαβίνι). Δεν θα δω όπως ο βάζελος έτσι ξαφνικά τον Καντέ και τον Μπιάρσμιρ να γελοιοποιούνται και να μην έχω τρύπα να μπω να κρυφτώ  :a1006:
« Last Edit: July 28, 2009, 23:57:46 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
ΠΟΣΟ μεγαλη σημασια εχει ρε παιδια που ειχαμε κλεισει απο νωρις τους παιχτες μας!!!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει πάρει η conn-x tv
σε επικοινωνία που έιχα μου είπαν κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Μερσί! Να πως και για τους υπολοιπους οτι ο αδερφος Τυρναβος εχει στενη σχεση με το θεμα (επαγγελματικα). Αρα και η δικη μου προβλεψη ειναι οτι παμε μαλλον σε αλλο καναλι.Ε δε μπορει, κατι θα κατσει τελευταια στιγμη εστω.
« Last Edit: July 29, 2009, 00:22:28 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πάντως άμα το δείξει το ματς αυτό το κωλοκάναλο, εγώ καβατζώθηκα και βρήκα μαγαζί για να το δώ!!! ΠΑΟΚ γάμα την μικρή την νορβηγίδα την πουτάνα!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
tasoulis30 για πες...

wolf

• Guest
11:50 Τρίτη .... μόλις έβγαλε ο ΑΝΤ1 τρέιλερ με διαφήμηση του παιχνιδιού από COME-X TV

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Να πω πάντως ότι υπάρχει σχετικά εύκολος τρόπος να μην ζητάει premium το justin καθόλου. Ελπίζω να μην χρειαστεί.