Author Topic: Valerenga - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Πέμπτη 30/07/2009 ώρα 20.00 conn-x TV)  (Read 5519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

peja_4

• Guest
http://www.nova.gr/gr/contact.asp

Στειλτε email και απειληστε οτι θα διακοψετε τη συνδρομη σας
αν δε δειξουν τον ΠΑΟΚ.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Το μποικοταζ ειναι το μοναδικο οπλο της μαζας..

Επειδη δεν μπορω να ακουω τους μετα Χριστον ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ....

Το περιμενε κανεις οτι θα συμβει αυτο που συνεβη με αυτο το απιθανο conex klp?

Και ζηταμε τα ρεστα απο την διοικηση να προβλεψει τον καθε απιθανο που θα σκεφτει(για πρωτη φορα) την καθε πατεντα, για να οικονομησει..Και μαλιστα που θα συναλλασεται (ο καθε απιθανος),οχι με την διοικηση, αλλα με την καθε απιθανη ομαδα στην αλλη ακρη της Ευρωπης..
Φυσικα τωρα που την παθαμε, μαθαμε..Οπως εμαθε και η διοικηση..Και την επομενη θα προσεξει.Τουλαχιστον να προσπαθησει να μην παθουμε τα ιδια.Αν και δεν εξαρταται απο την ιδια.Μην ξεχναμε οτι σε πολλα πραγματα η διοικηση για πρωτη φορα πιαστηκε ισως αδιαβαστη..Αλλα  την δευτερη φορα ηταν ετοιμη..Συνηθως μαλιστα αυτα τα πραγματα που για να τα προβλεψεις πρεπει να εισαι χρονια στο "κουρμπετι".
Απλα,ισως τωρα, η οποτε τελειωσει οριστικα το θεμα με το ποιο καναλι θα αναμεταδωσει το ματς,αν υπαρχει η δυνατοτητα να βγει καποια ανακοινωση, που να εξηγησει το τι εγινε.Τις εξεληξεις ετσι οπως τις γνωρισαν σαν διοικηση.
Προς Θεου παντως μην αρχησουμε τις πολεμικες κραυγες τυπου σκορδα εναντιον του εκαστοτε καναλιου που δεν μετεδωσε τον αγωνα..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

shaman4

• Guest
Τι ανακοινωση ρε ? δεν μπορουσε ουτε να προβλεψει και ουτε να ασχοληθει με τα τηλεοπτικα των νορβηγων.

Οι μονοι που φταιμε ειμαστε εμεις.
Καποτε λεγαμε οτι μονο 1000 κοψανε το φιλμνετ (τοτε με μπατμαν), ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ να κοπουν 10 000 συνδρομες ΝΟΒΑ στην Μακεδονια???

Εκει ειναι ολη η ιστορια.
Εγω πιστευω, παρολο που δεν ειναι δουλεια τους εννοειτε, θα επρεπε οι συνδεσμοι να το λανσαρουν το κινημα..

Offline maria-mtb

• Βασικός
Aκη, εγω που ειμαι ενας απλος οπαδος το περιμενα κ το παραπεριμενα. μυριζε μερες τωρα οτι θα γινει αυτο...και  γι' αυτο χτυπιομουν και εδω μεσα...
η διοικηση δε φερει καμια ευθυνη, συμφωνουμε ολοι.
αλλα εμεις ως οπαδοι στο συγκεκριμενο θεμα, ολιγωρήσαμε... και εχουμε και 2ο προκριματικο ας ειμαστε ετοιμοι για εκει, γιατι θα εχουμε τα ιδια παλι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Η νοβα ειναι πουτανα τελος και μας πουλησε
το κονεξ-καποτες-ντιουρεξ ειναι πουστρακια και μας τη φερανε

ο κοσμος του ΠΑΟΚ εχει τσιτωθει και ψαχνει τροπους να διαμαρτυρηθει, να βρει λυσεις, να κανει κατι στο διαλο, για να δει την ΟΜΑΔΑ του στον πρωτο ευρωπαικο αγωνα μετα απο χρονια

στην παε αρεσει αυτο που συμβαινει? φανταζομαι πως οχι

το ηξερε? πιστευω οτι εβλεπε οτι θα συμβει

ενδιαφερθηκε?  Δεν μπορει να ασχολειται και με ολες τις τρικλοποδιες που βαζουν οι διαφοροι καργιοληδες! παιξανε πουστια και στην παε προφανως και μαλλον δεν μπορεσε να βρει λυση. Το παθημα θα γινει μαθημα

γουσταρει που εκατονταδες χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες εχει φριξει? ειμαστε ενα πιστευω, εχουνε φριξει και αυτοι

δεν πρεπει να επισημανθει η προδοσια της νοβα και η πουστια της τηλεορασης-καποτας? Δε θελω να νοιωθω μονος ρε γαμωτο. θα ηθελα το διοικητικο συμβουλιο μια εταιριας με 12.000 μετοχους να δειξει οτι συμμεριζεται και εκφραζει της αγωνιες μας/του ρε γαμωτο.

Ισως ειμαι υπερβολικος, αλλα δεν την αντεχω την πουστια και θελω συμπαρασταση απ την παε, ακομα κι αν δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο απο μια ανακοινωση συμπαραστασης σε ολους του ΠΑΟΚτσηδες που  εχουμε αυτη τη στιγμη σπασμενα νευρα
« Last Edit: July 29, 2009, 17:02:55 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
1. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ connx

2. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΛΛΑ ας πούμε αν προετοιμασει την NOVA για πολλά?...πχ για το τι θα γίνει ΕΑΝ δεν πάρει τώρα η NOVA τα δικαιώματα για αύριο. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ η Διοίκηση να ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ (δε θέλω να μάθω εγώ τι, δε θέλω να βγάλει ανακοίνωση, δε θέλω να ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, θέλω να το καταλάβει με το καλό ή με το κακό η NOVA ότι ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ)

3. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVA, η εταιρεία εξυπηρέτησε τα συμφέροντα άλλων ομάδων ακόμα και του gay ο οποίος ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ της...και με βάση την ΑΜΟΙΒΗ της SL προτιμά να ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ τον 3ο κατά σειρά κατέχοντα το μεγαλύτερο  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ μαζί της έτσι...ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!

4. ΤΕΡΑΣΤΙΟ foul του management του COnnx...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ MANAGER στην εταιρεία ο οποίος πιστεύει ότι μετά από αυτό το connx θα κάνει πωλήσεις στην Μακεδονία? πως καπηλευόμενο για μια μερα το όνομα του ιστόρικότερου συλλόγου? ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ! ΤΕΛΟΣ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
χρονος για κραξιμο υπαρχει ακομα παντως...αν κ ειδικα η παε και καλα κανει, φαινεται να εχει το ματσακι στο μυαλο της και μονο αυτο.
οποτε υπαρχουμε μονο εμεις οι αμεσοι ενδιαφερομενοι ετσι κ αλλιως...
και να πω κ κατι αλλο, ο πατερας μου π.χ. δεν εχει ουτε νοβα. γκρινιαζει κ αυτος με τη σειρα του που δεν μπορει να δει ματς (κ ας μην ειναι ΠΑΟΚ).

ως ποτε θα παει αυτο το παραμυθι, να αποκλειεται Ο ΠΑΟΚ απο ελευθερα καναλια?

Offline gagas

• Αλλαγή
απο τη στιγμη που η connex βαζει γιγαντοοθονη στην παραλια αποκλειεται να δωσει τον αγωνα κ σε αλλο τηλεοπτικο σταθμο

Offline maria-mtb

• Βασικός
vorius με βρισκεις απολυτα συμφωνη και επιασες πιστευω τα συναισθηματα ολων μας.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ως ποτε θα παει αυτο το παραμυθι, να αποκλειεται Ο ΠΑΟΚ απο ελευθερα καναλια?

ως παντα.....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Aκη, εγω που ειμαι ενας απλος οπαδος το περιμενα κ το παραπεριμενα. μυριζε μερες τωρα οτι θα γινει αυτο...και  γι' αυτο χτυπιομουν και εδω μεσα...
η διοικηση δε φερει καμια ευθυνη, συμφωνουμε ολοι.
αλλα εμεις ως οπαδοι στο συγκεκριμενο θεμα, ολιγωρήσαμε... και εχουμε και 2ο προκριματικο ας ειμαστε ετοιμοι για εκει, γιατι θα εχουμε τα ιδια παλι.

Κοιταξε Μαρια...
Εγω το χρεος μου το εκανα..Τους πηρα τηλεφωνο(οχι στην Θεσσαλονικη, αλλα στα κεντρικα τους),και αφου τους εδωσα ονομα, τηλεφωνο, διευθηνση, αριθμο ταυτοτητος,και ειδαν οτι οντως ειμαι συνδρομιτης, ΑΠΑΙΤΗΣΑ να διακοπει το συμβολαιο μου, την επομενη μερα του αγωνα μας στο Οσλο, σε περιπτωση που δεν μας δειξουν το παιχνιδι..Τους εριξα και ενα μπινελικιασμα, για το οτι εδειξαν το ματς της Λαρισσας με το χωριο της Ισλανδιας, και εν πασει περιπτωσει ΩΦΕΙΛΑΝ ακομη και αν ειχαν λιγο χασιμο χρηματων  να μεταδωσουν το παιχνιδι..Και πολλα αλλα..Και φυσικα τους ανεφερα να ριξουν μια ματια  στο PAOKWORLD.COM, να καταλαβουν οτι τα εχουμε παιξει με την ηλιθιοτητα τους..

Τους εστειλα και ηλεκτρονικο ταχυδρομειο....

Αν το κανουν αυτο,οχι πολοι...Καμμια 200ρια ατομα, ισως μεχρι αυριο κατι γινει..

melbourne4

• Guest
Diego-4-  MEGALE EIMAI APO AUSTRALIA MIPWS MPOREIS NA ME BOHTHISEIS NA DW TON AGWNA ???

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish. Δημοσιεύσεις σε greeklish θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.
« Last Edit: July 29, 2009, 17:37:45 by Capricorn »

Offline maria-mtb

• Βασικός
και πολυ καλα εκανες.
 και να πω οτι για το θεμα του γκει τα χωναν κ οι φυλλαδες προχθες...σε μας ουτε καν αυτες της θεσνικης δεν λενε τιποτα! ΝΤΡΟΠΗ!
οι φυλλαδες, ειτε το πιστευετε ειτε οχι αποτελεσαν το μεγαλυτερο μοχλο πιεσης για να δειξει η νοβα τον γκει.
πηρα σημερα την εξεδρα. ξερετε τι λεει? στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ κιολας οχι στο εξωφυλλο οπως καναν για τους αλλους...
"δεν προκαλεσε και ριγη ενθουσισμου στους φιλους του ΠΑΟΚ η ειδηση οτι το conex θα μεταδωσει το ματς με τη Βαρελεγκα". αυτο και κατω κατω.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ-ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΝΟΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ-ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...

ενα σουταρισμα απο ολους μας στην Τουμπα στον επαναληπτικο στο συνεργειο της νοβα, δε θα ηταν κ ασχημο-δεν πρεπει να μεινει αναπαντητο αυτο. και ουτε να ξεχαστει.

« Last Edit: July 29, 2009, 17:44:03 by maria-mtb »

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Πριν το επομενο ποστ....

Τηλ:2106602000
Τωραααααααααααααααααααααααααααααααα

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ειχε συμφωνησει λεει η ερτ τη δευτερα το απογευμα με τους νορβηγους και το βρδυ επικοινωνησε το conex με τους νορβηγους κ αυτοι συμφωνησαν με αυτο.

εδω αποδεικνυεται βεβαια οτι η νοβα ουτε καν προσπαθησε...εκανε την αρχικη προσφορα που ηταν κατωτερη των 3ων και δεν ξαναμπηκε με αλλο ποσο.

αυτα που σας λεω ισχυουν 100%. αν μαθω κ ποσα θα σας πω.
« Last Edit: July 29, 2009, 17:55:46 by maria-mtb »

melbourne4

• Guest
Diego-4 ΜΕΓΑΛΕ 8ΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΝ ΑΓΩΝΑ ΜΙΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ??? ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Το νου σας αν κάνετε ραντεβού για να δείτε το ματς με άτομα που δεν γνωρίζετε.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χαλαρώστε παίδες καλοκαιριάτικα μη τσιτώνεστε :)
Όλο και κάπου θα το δούμε το ματσάκι. Είτε σε γιγαντοοθόνη, είτε κάπου αλλού.
Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι κανένα μεγάλο κανάλι δεν ενδιαφέρθηκε να δείξει τον αγώνα (κυρίως για τα κρατικά μιλάω) αλλά δε παν στο διάολο ... στην Ελλάδα είμασε δυστυχώς
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μακαρι να μπορεσει καποιοσ να βρει ποσεσ νεεσ συνδεσεισ κονεξ εγιναν απο τοτε που βγηκε βρωμα οτι θα δειξει γαυρο-ασχετα αν τελικα τον εδειξε η νοβα-και οτι θα δειξει+ΠΑΟΚ.Αν προκειται για σεβαστο αριθμο τοτε οι στον οτε γελανε και οι οπτικεσ ινεσ.καληνυχτα μασ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Επαναλαμβάνω , όποιος θέλει να δεί το ματς μου στέλνει pm!

Δεν ήταν δυνατόν να σταλεί το προσωπικό μήνυμα στο μέλος 'Diego-4' γιατί η θυρίδα εισερχομένων του είναι γεμάτη!