Author Topic: Valerenga - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Πέμπτη 30/07/2009 ώρα 20.00 conn-x TV)  (Read 5518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wolf

• Guest
χθες αργα μετα την πιπα της ζελας ενας βαζελος με ειπε οτι εδειξε διφημηση η νοβα για το δικο μας ματς
ειδε κανεις τιποτα τετοιο?
ΕΔΕΙΞΕ 11:52 Ο ΑΝΤ1 ΤΡΑΙΙΛΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΓΑΜΩCONEX

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποσα σε δινει ρε η νοβα?Για να σπασεισ το γαμωσυμβολαιο?Δωστου μια να παει στο διαολο+πανε στην ερτ+πεστην κοιταξε να δεισ,εδω+τωρα σκαστα.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ οι γαυροβαζελοι να παιρνουν τοσα! ! !να μπαινει η μπομπονιερα των σκουληκιων στο δικο μου το σπιτι+αυτο το καζανι που βραζει να μη το βλεπει σχεδον κανεισ!τρελαθηκα!το κυριοτερο ειναι μη γινει καμια στραβη στον αλλο γυρο,στον ομιλο εαν+μπουμε+γενικα.πολλα μαγειρεματα βλεπω

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω με τη βοηθεια απο το ιντερνετ ενος συμπαοκτση εκανα ηδη εγγραφη στο live streaming του νορβηγικου σταθμου. η συνδρομη ειναι στα 11.50 ευρω και διαρκει για μια βδομαδα.
οποιος εχει τη δυνατοτητα του το συστηνω ανεπιφυλακτα. βλεπω τωρα ενα αλλο ματσακι που εδειξαν προχθες,καθως σου δινουν τη δυνατοτητα κ εχει πολυ καλη αναλυση αλλα κ πολυ καλο streaming. αν τωρα αλλαξει κατι στο live, τι να κανουμε..

απλα χρειαζεται προσοχη οταν κανεις την εγγραφη κ τα σκασεις σου στελνουν μειλ οτι εγινε η εγγραφη κ θα γινει αυτοματη ανανεωση την επομενη εβδομαδα.
εγω τους εστειλα μειλ,οπως κ το αλλο παληκαρι, οτι ενδιαφερομαστε μονο για το ματς  του ΠΑΟΚ κ οτι δεν θελουμε να γινει ανανεωση της συνδρομης την επομενη εβδομαδα.
στο αλλο παιδι απαντησαν οτι δεν θα γινει ανανεωση εγω επειδη εκανα πριν απο λιγο την συνδρομη ακομη περιμενω απαντηση..
http://webtv.tv2.no/multimedia/webtv/sl_player/?panelMode=visible&autoplay=true&progId=329331&autoplay=true&panelMode=enabledInvisible&referrer=live.tv2sporten.no

επισης τωρα θα δω το κυριακατικο ματσακι της Βαλερεγκα.
« Last Edit: July 29, 2009, 20:59:37 by gagas »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εχει και στα αγγλικα την εγγραφη?Γιατι μονο νορβηγικα βλεπω.
Επισης πως πληρωσες?Δεχεται paypal?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gagas

• Αλλαγή
οχι νορβηγικα ειναι ολα φιλε..στα τυφλα το εκανα,οτι καταλαβαινα..
αγγλικα δεν βρηκα πουθενα.
εχει απευθειας πληρωμη στο επομενο βημα
με αριθμο πιστωτικης ημερομηνια ληξης και τον 3ψηφιο αριθμο..
μολις πατησεις κλικ βλεπεις κατευθειαν τον αγωνα που θελεις

Offline Vorious

• Αλλαγή
εγω με τη βοηθεια απο το ιντερνετ ενος συμπαοκτση εκανα ηδη εγγραφη στο live streaming του νορβηγικου σταθμου. η συνδρομη ειναι στα 11.50 ευρω και διαρκει για μια βδομαδα.
οποιος εχει τη δυνατοτητα του το συστηνω ανεπιφυλακτα. βλεπω τωρα ενα αλλο ματσακι που εδειξαν προχθες,καθως σου δινουν τη δυνατοτητα κ εχει πολυ καλη αναλυση αλλα κ πολυ καλο streaming. αν τωρα αλλαξει κατι στο live, τι να κανουμε..

απλα χρειαζεται προσοχη οταν κανεις την εγγραφη κ τα σκασεις σου στελνουν μειλ οτι εγινε η εγγραφη κ θα γινει αυτοματη ανανεωση την επομενη εβδομαδα.
εγω τους εστειλα μειλ,οπως κ το αλλο παληκαρι, οτι ενδιαφερομαστε μονο για το ματς  του ΠΑΟΚ κ οτι δεν θελουμε να γινει ανανεωση της συνδρομης την επομενη εβδομαδα.
στο αλλο παιδι απαντησαν οτι δεν θα γινει ανανεωση εγω επειδη εκανα πριν απο λιγο την συνδρομη ακομη περιμενω απαντηση..
http://webtv.tv2.no/multimedia/webtv/sl_player/?panelMode=visible&autoplay=true&progId=329331&autoplay=true&panelMode=enabledInvisible&referrer=live.tv2sporten.no

επισης τωρα θα δω το κυριακατικο ματσακι της Βαλερεγκα.

πωπω
βρωμισε ηδη η δουλεια
το αδιαχωρητο βλεπω αυριο
ενας ενας παιδια, ας μαζευτουμε σε σπιτια που το εχει ενας για να μην κρασαρει το συστημα!
99 κορωνες ποσο ειναι?
ntet
Α για να διακοψεις τη συνδρομη και προφανως και την αυτοματη ανανεωση της συνδρομης συνδρομη, μαλλον
1. πας στο min sumo πανω δεξια
2. πας στην 4η επιλογη "mine kjop og abonnementet"
3. πατας "stopp

αυτα με τα λιγα νορβηγικα μου :headbang:
« Last Edit: July 29, 2009, 21:31:13 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gagas

• Αλλαγή
οι 99 κορωνες ειναι περιπου 11.50 ευρω.ευχαριστω για την πληροφορια περι διακοπης συνδρομης

Offline Vorious

• Αλλαγή
11,24 με χρεωσε εμενα  :headbang:

σε φαγανε 26 σεντσ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

kostas4

• Guest
Σας εχω νεα ρε μαγκες.Το ματς θα μεταδοθει απο γιγαντοοθονη κατω απο το αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου απο το Connx TV. Ριχνουνε αυτη την στιγμη οι ΟΤΕτζηδες ινα και προβλεπεται να παιξει το project για διαφημιστικους λογους.

οι γιγαντοοθωνες δεν εχουν εικομα με το φως του ηλιου!το παιχνιδι ξεκιναει στις 8 και αρα στο πρωτο ημιχρονο ουσιαστικα δεν θα φαινεται τιποτα!

εκανα μια γυρα σε μερικα σπορτς καφε και ολοι την ψαχνουνε πως θα το δειξουν.σιγουρα θα υπαρχουν σπορτς καφε που θα μπορεσουν να δειξουν το παιχνιδι.οποιος βρει κατι σιγουρο ας το γραψει!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καφε φρατέλι κατω απ την 8.με τα αδερφια ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ :)  κι αλλο ενα στη μποτσαρη νομιζω,στο φορουμ του metropolisradio.gr το δα.Μαρια:απλα δεν παιζει..
« Last Edit: July 29, 2009, 22:37:58 by DASKALOS-4 »

Offline maria-mtb

• Βασικός
δασκαλε να σε δω φρατελι για χαρη του ΠΑΟΚ και αλλο τιποτα  :notworthy: :notworthy:
αμα πας παντως βγαλε μια αναμνηστικη φωτο εκει με τα παιδια, και στειλ' την.
« Last Edit: July 29, 2009, 22:39:42 by maria-mtb »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Χαλαρώστε παίδες καλοκαιριάτικα μη τσιτώνεστε :)
Όλο και κάπου θα το δούμε το ματσάκι. Είτε σε γιγαντοοθόνη, είτε κάπου αλλού.
Μου προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι κανένα μεγάλο κανάλι δεν ενδιαφέρθηκε να δείξει τον αγώνα (κυρίως για τα κρατικά μιλάω) αλλά δε παν στο διάολο ... στην Ελλάδα είμασε δυστυχώς

φιλαρακι το ξαναγραφω για να το εμπεδωσουΜΕ...δεν θα το δουΜΕ το ματς(καποιοι θα το δουν,οχι ολοι)...

φαινομαι νευριασμενος(και ειμαι) αλλα κατι τετοια ειναι ξεφτιλες για την ιστορια μας.ο ΠΑΟΚ εγινε πειραματοζωο με αυτο το πραγμα.

αν το δεχομαστε ετσι απλα(ελα μωρε ολοι θα το δουμε) τοτε να ετοιμαζομαστε και για αλλα πειραματα στην πλατη μας...

υ.γ θυμιζω και το ματς ρειντζερς-ΠΑΟΚ που δεν το χαΜΕ δει...

moutsouris2

• Guest
Προσπαθώ από χθες να βρω μια άκρη για να δούμε τον αγώνα. Με τις λίγες γνώσεις που έχω από ίντερνετ κατέληξα ότι αυτό είναι από δύσκολο ως απίθανο (μέσω justin-adthe κλπ). Η αλήθεια είναι ότι μου γύρισε το μυαλό. Έχω κόψει το συνδρομιτικό την εποχή που άρχισε το δορυφορικό και τότε έβαζε τα παιχνίδια στο δορυφόρο και όχι στο supersport (εννοείται μόνο του ΠΑΟΚ κατά βάση) για να μας υποχρεώσει να βάλουμε και το δορυφορικό. Προτίμησα να μη βλέπω στο σπίτι ΠΑΟΚ από να με δουλεύουν οι "έξυπνοι". Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σήμερα από την conn-x  που βρήκε την ευκαιρία να διαφημιστεί στην πλάτη των οπαδών της ομάδας μας. Κάποιοι πήγαν και έκαναν σύνδεση με το conn-x, δεν τους κατηγορώ γιατί κατανοώ την τρέλα του καθενός από εμάς να δούμε τον αγώνα. Αν μπορέσω να βρω κάποιο καφέ που να έχει τον αγώνα θα πάω να τον δω. Δεν πρόκειται όμως να κατέβω παραλία με τίποτα. Κανένας οτε και κανένας κερατάς δεν μπορεί να κάνει χάρη στο λαό του ΠΑΟΚ και να παίζει με την αγάπη μας και τη μούρλα μας.

Offline gagas

• Αλλαγή
πως μπορω ρε παιδια να κανω broadcast κατευθειαν απο τον desktop του υπολογιστη στο justin? εχω μια ρημαδοκαμερα αλλα απο τα 30 εκατοστα που τη βαζω δεν δειχνει τπτ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Eσείς που κάνατε την συνδρομή δεν γράφετε αναλυτικά (βήμα βήμα) την διαδικασία μπας και τα καταφερουμε κ μείς....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Aκη, εγω που ειμαι ενας απλος οπαδος το περιμενα κ το παραπεριμενα. μυριζε μερες τωρα οτι θα γινει αυτο...και  γι' αυτο χτυπιομουν και εδω μεσα...
η διοικηση δε φερει καμια ευθυνη, συμφωνουμε ολοι.
αλλα εμεις ως οπαδοι στο συγκεκριμενο θεμα, ολιγωρήσαμε... και εχουμε και 2ο προκριματικο ας ειμαστε ετοιμοι για εκει, γιατι θα εχουμε τα ιδια παλι.

Κοιταξε Μαρια...
Εγω το χρεος μου το εκανα..Τους πηρα τηλεφωνο(οχι στην Θεσσαλονικη, αλλα στα κεντρικα τους),και αφου τους εδωσα ονομα, τηλεφωνο, διευθηνση, αριθμο ταυτοτητος,και ειδαν οτι οντως ειμαι συνδρομιτης, ΑΠΑΙΤΗΣΑ να διακοπει το συμβολαιο μου, την επομενη μερα του αγωνα μας στο Οσλο, σε περιπτωση που δεν μας δειξουν το παιχνιδι..Τους εριξα και ενα μπινελικιασμα, για το οτι εδειξαν το ματς της Λαρισσας με το χωριο της Ισλανδιας, και εν πασει περιπτωσει ΩΦΕΙΛΑΝ ακομη και αν ειχαν λιγο χασιμο χρηματων  να μεταδωσουν το παιχνιδι..Και πολλα αλλα..Και φυσικα τους ανεφερα να ριξουν μια ματια  στο PAOKWORLD.COM, να καταλαβουν οτι τα εχουμε παιξει με την ηλιθιοτητα τους..

Τους εστειλα και ηλεκτρονικο ταχυδρομειο....

Αν το κανουν αυτο,οχι πολοι...Καμμια 200ρια ατομα, ισως μεχρι αυριο κατι γινει..
Μιά από τα ίδια από εμένα και τουλάχιστον άλλες 3 συνδρομές....τα έχουν ακούσει όλα οι τηλεφωνητές-τριες.....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Τι τον περάσατε τον ΠΑΟΚ ρε καριόληδες του ΟΤΕ που θα στήσετε πανι στη παραλία για να δει ο κόσμος  το παιχνίδι? Προσωπικά με προσβάλλει αυτή η κίνηση  και αν υπάρχει λόγος σοβαρός για να κατέβει κάποιος στη παραλία αύριο θα είναι μόνο και μόνο για να ξηλώσει και να βαλει φωτια στην οθόνη.  
Το γεγονός αυτό από μόνο του προσβάλλει τόσο την ιστορία όσο και τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο του ΠΑΟΚ που αυριο δε θα μπορέσει να δει το παιχνίδι.  
----

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Τι τον περάσατε τον ΠΑΟΚ ρε καριόληδες του ΟΤΕ που θα στήσετε πανι στη παραλία για να δει ο κόσμος  το παιχνίδι? Προσωπικά με προσβάλλει αυτή η κίνηση  και αν υπάρχει λόγος σοβαρός για να κατέβει κάποιος στη παραλία αύριο θα είναι μόνο και μόνο για να ξηλώσει και να βαλει φωτια στην οθόνη.  
Το γεγονός αυτό από μόνο του προσβάλλει τόσο την ιστορία όσο και τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο του ΠΑΟΚ που αυριο δε θα μπορέσει να δει το παιχνίδι.  
----

παιδιά κάντε ντού στην παραλια "διαλιστετα" όλα εγώ εδώ από γερμανία χαιρόμουνα αφάνταστα που θα  δω επιτέλους το παιχνίδι και τώρα μάλλον με radio θα την βγάλω

Gamiete o Thrilos kai o pireas

ive4

• Guest
για Αθήνα κάτι ακούστηκε για μία καφετέρια στο θησείο ότι θα το δείξει από Κότεξ. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει. Και μόνο που δώθηκε σε ένα κανάλι με κοινό μόνο σε μερικές πόλεις της Ελλάδας και ουσιαστικά μερικές χιλιάδες συνδρομητές (σιγά μην έχει περισσότερους το συγκεκριμένο κόνεξ), είναι απαράδεκτο και προκλητικό για τα εκατομύρια ΠΑΟΚτσήδες εντός και εκτός Ελλάδας. Δηλαδή ο έλληνας της Γερμανίας πως θα το δει ;