Author Topic: Valerenga - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Πέμπτη 30/07/2009 ώρα 20.00 conn-x TV)  (Read 5890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν υπάρχει περίπτωση conn-x tv. Επίσημη ενημέρωση
Μπορεις να γινεις λιγο σαφεστερος μιας και εχεις σχεση?Τα ΜΜΕ λενε κονεξ
11:50 Τρίτη .... μόλις έβγαλε ο ΑΝΤ1 τρέιλερ με διαφήμηση του παιχνιδιού από COME-X TV

ΩΩΩΧΧΧΧ. Τοτε η μονη λυση ειναι τηλεφωνο στην κονεξ και νοβα και ομαδικο κραξιμο μπας και αλλαξει κατι.

ΥΓ¨: Ακουω Ζαγορα τωρα και υπαρχουν διαφοροι που τα βαζουν με την ΠΑΕ για την μεταδοση.  :smack: Τι σχεση ρε εχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εκτος εδρας Ευρωπαικο παιχνιδι?  :tikitaka: :tikitaka:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε οταν ο αλλος ειναι φυσει μιζερος,ψαχνει ευκαρια να κραξει..οι γνωστοι ειναι αυτοι που τα ξερουν ολα,κ για τους προπονητες και τα συστηματα κ τους παικτες..
αλλα τπτ δεν ξερουν

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
E? τι ναι το παρακατω παλι?
http://paokland.blogspot.com/2009/07/novasports-i.html
Τρίτη, 28 Ιούλιος 2009
Στο NOVASPORTS I το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Περισσότερες πληροφορίες αύριο....!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
Η παε ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έχει καμιά ευθύνη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας ματς.
Τουλάχιστον ενδιαφέρεται να μαθει πιο γαμωκάναλο του γιουνανιστάν θα μας δείξει,να μας ενημερώσει για να ξέρουμε κι εμείς οι πολίτες 4ης κατηγορίας τι θα γίνει τελικά?

*Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνουν μερικοί το νόημα της βουλγαρικής σημαίας...

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Δεν το βάζω για να σας τη σπάσω αλλά στην Κύπρο θα το δείξει.

Στη Σαλονίκη έχει καφετέριες που συχνάζουν Κύπριοι και βλέπουν τα κυπριακά ματς από alfa. Υπάρχουν και κάποιοι φοιτητικοί σύλλογοι απ' ότι ξέρω. Αλλιώς τη λύση σας την είπα. Βρείτε κάποιον να κατεβάσει το nova cyprus στο dreambox. Υπάρχει το alfa και από εκεί μπορείτε να το δείτε. Του πούστη αποκλείεται όλες οι καφετέριες να είναι νόμιμες και να πληρώνουν κερατιάτικα στη Nova.

Ειναι σιγουρο οτι το κυπριακό ΑΛΦΑ το διχνει?
Αν ναι ειναι χαλαρό να το δούμε τουλαχιστον εδω στην χαλκιδική.
Οποιος θέλει πληροφορίες PM

Offline gagas

• Αλλαγή
http://www.livep2pstream.com/tv_channels/a/alfa_tv.php

βρηκα αυτο το λινκ για το αλφα της κυπρου αλλα δεν καταλαβαινς τι παιζει οταν παταω το play

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Γιατί διάβασα χθες σε ένα blog πως μετά την συμφωνία gay και βάζελου με Novasports 1 ο αγώνας του ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί από το ConnX Tv-Sports;;;

Αληθεύει αυτή η μαλακία; Αν ναι.. ποιος στον πούτσο θα δει το ματς;;;  ???
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Οι τελευταιες ελπιδες οτι κατι μπορει να αλλαξει εξανεμιστηκαν πριν λιγο... Στις περισσοτερες αλητικες εφημεριδες εχει πρωτοσελιδη ανακοινωση-διαφημιση του ματς στο γαμωκαναλο.

Sorry για το πρωινο της ωρας και τα μπινελικια αλλα γαμω τα σπιτια σας σκατοχαμουτζηδες. Ψοφος σε ολους σας γαμημενοι :cwm23: :cwm23:

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Λοιπόν ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ CONNX TV και κυπριακού ALFA οι λύσεις είναι:

1. κυπριακό NoVa...Οι αθηναίοι στις καφετέριες του Ζωγράφου όπου συχνάνουν οι Κύπριοι οι Θεσσαλονικείς σε αντίστοιχες?
2. DREAMBOX...και βλέπεις και τον THOR2 και το ALFA
3. LIVESTREAM απο το site της UEFA (νομίζω περίπου 5 λίρες)
4. LIVESTREAM από το site του TV2 sports το οποίο έχει τα δικαιώματα.
5...το προφανές να έχει κάποιος CONN X

εξακολουθώ να θεωρώ ΚΑΤΑΝΤΙΑ της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα αυτή την προσπάθεια...αλλα οκ είναι ανοικτή αγορά! δεν μπορείς να πείς τίποτα λοιπόν...

ΑΛΛΑ παραμένει το ερώτημα ΠΩΣ θα ξεχρεώσει ΟΤΙ και να πληρωσε το CONNX TV αφού δεν πιστεύω ότι έχει παραπάνω από 10000 συνδρομητές εκ των οποίων..ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ?

@HOMO_ PAOKUS...τείνω να συμφωνήσω ότι η ΠΑΕ έχει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ στο ζήτημα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχει κανένα δικαίωμα αφού ανήκει στην Βαλερένγκα το ματς ΑΛΛΑ αν θες να είσαι οργανωμένος, φροντίζεις να "ενημερώσεις" με κόσμιο τρόπο τη NOVA  ότι γαμοπαίχνιδα στην πλάτη του ΠΑΟΚ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ! εξακολουθώ να πιστεύω ότι το connx tv αγόρασε τα δικαιώματα με 100ευρώ! η NOVA που απο χθες έχει καρότο στον κώλο με το βάζελο είχε πρόβλημα στο Budget  να δώεει 101 ευρώ? δλδ προς θεού! έδειξε τα τυρια! στου διαόλου τον κώλο και ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΟΚ? ναι για μένα αυτά τα "παρασκηνιακά" πρέπει να ξεκαθαρίζει ΠΡΩΤΑ η ΠΑΕ...

H NOVA πρέπει να μάθει από αυτό που έκανε...δεν πρέπει να της χαριστεί ΤΙΠΟΤΑ

μην ξεχνάτε ότι ο πόλεμος ΟΤΕ με NOVa (connx Και 4net) αυτό το καλοκαίρι ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!...στους γαυροβάζελους τα βρήκαν με ευκολια και τόσο ωραία! να μη δυσαρεστήσουμε τα παιδιά!

(ΥΓ ΑΚΟΜΑ θεωρώ ότι το connx tv θα μεταπωλήσει τα δικαιώματα! δεν μπορεί να αντέξει το μέγεθος αυτό! ΕΚΤΟΣ και αν βρει τρόπο να κάνει STREAM τον αγώνα σε ελεύθερα IP, πχ της 4net, on telecomns ktl ktl ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΖΙΡΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ....)

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! πάντως ΟΠΩΣ και να το δεις... γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τα πάντα τελικά?
« Last Edit: July 29, 2009, 09:52:06 by rabbitweed »

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Υπαρχει η λυση αμα δεν βρουμε ΤV να παμε ολοι στον ΟΤΕ στην αγιας σοφιας και να μας στησουν μια Τιβι εκει απεξω, μπυρες απτο περιπτερο κλπ

χοχο :)

Diego-4

• Guest
Σήμερα πήγα και πείρα το connex tv . Όποιος γουστάρει κάτω απο το σπίτι μου έχει καφετέρια , θα ρίξω μέχρι κάτω καλώδιο για να πάρει σήμα και το μαγαζί.Θα είμαστε μαζεμένοι εκει , όποιος γουστάρει να δεί ΠΑΟΚ έρχεται.
Οποιος θέλει επικοινωνεί με πμ με τον Diego-4

Κάποιες μουνάρες νομίζανε οτι θα μας στερούσαν τον ΠΑΟΚ....
« Last Edit: July 29, 2009, 11:16:50 by toy »

Offline toy

• Αλλαγή
Πάντως είναι ευκαιρία να θυμηθούμε τα νιάτα μας στη δεκαετεία του 80 ραδιάκι μπυρίτσα στο σφ μας παρεούλα και χαβαλέ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
χθες αργα μετα την πιπα της ζελας ενας βαζελος με ειπε οτι εδειξε διφημηση η νοβα για το δικο μας ματς
ειδε κανεις τιποτα τετοιο?
ΠΑΟΚ παντου!!!

Diego-4

• Guest
O βάζελος ο φίλος σου , μαλλον είχε παραισθήσεις απο την τσαπού.
Το νόβα διαφήμισε το ΠΑΟΚ - Βαλερέγκα και όχι το Βαλερέγκα - ΠΑΟΚ.

Diego-4

• Guest
Η μεγάλη επιστροφή του γίγαντα στην Ευρώπη ! Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ !
Το ματς θα μεταδωθεί οριστικά απο το connex-tv στις 20.30 εάν δεν κάνω λάθος.
Οποιος θέλει να δεί το ματς μου στέλνει pm!

"...γι'αυτο ΠΑΟΚ παίξε τόπι , να παραμιλάει όλη η Ευρώπη!"
« Last Edit: July 29, 2009, 10:55:07 by Diego-4 »

Offline toy

• Αλλαγή
Το τεστάρισες το νταλαβέρι αδερφέ παίζει κανονικά?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
αν γινεις συνδρομητης στο τζαστιν βλεπεις χωρις διακοπες; Ειναι κανεις μελος εκει; Κοστος ξερει κανεις;

bagos1

• Guest
κάπου είχα διαβάσει ότι το conextv απαγορεύει την δημόσια προβολή και αυτό ίσως είναι ανασταλτικός παράγοντας για τις καφετεριες

Diego-4

• Guest
Θα το κάνω σήμερα εγκατάσταση εγώ.Το ADSL είναι δικό μου , θέλει τουλάχιστον 8Mbs Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή , δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.Σήμερα το μεσημέρι θα την ολοκληρώσω και θα ενημερώσω.Πάντος κατα 99.9% δεν υπάρχει πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα που θα είχα είναι να μην μου δίνανε τον αποκωδικοποιητή γιατί απο την στιγμή που κάνεις την αίτηση (σήμερα την έκανα) σου στέλνουν το αποκωδικοποιητή σε 2 εργάσιμες , εγώ όμως έχω κάτι κονε στον ΟΤΕ και τον πείρα τον αποκωδικοποιητή στα χέρια μαζί με την αίτηση.Λογικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Επαναλαμβάνω , όποιος θέλει να δεί το ματς μου στέλνει pm!
« Last Edit: July 29, 2009, 10:56:04 by Diego-4 »

Offline maria-mtb

• Βασικός
ελπιζω να μη γινει κανα κουλο κ το αγορασει κ το δικο μας κανα conex κ τρεχουμε...

λες και κατι ηξερα... :cwm23: :cwm23: :cwm23: :cwm23:
να πω κατι, οταν ο οτε πηγε να κλεισει το γκει εκει, εγινε πανικος απο τους απανταχου γκει, πιεσαν τη νοβα κ τελικα η νοβα τα εσταξε κ για τους δυο και δεν μπηκε καν στη διαδικασια να ασχοληθει μαζι μας.
ο δικος μου που δουλευει στη νοβα, αν κ πιστευε οτι η νοβα τελικα θα μας δειξει, μου ελεγε "ξεσηκωθειτε, καντε τα πουτανα, καντε το θεμα και φραξτε τη νοβα απο τηλεφωνηματα,μηπως γινει κατι."
ειλικρινα δεν πιστευα οτι χρειαζοταν, αλλα τελικα ειχε δικαιο...1,5 μερα γκρινιαξαν οι γκει κ πηραν αυτο που ηθελαν...
κ οσο για τη νοβα, να μη μιλησω καλυτερα, γιατι θα εκφραστω πολυ ασχημα...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΦΤΕ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΙΚΗ!