Author Topic: Valerenga - ΠΑΟΚ: 1 - 2 (Πέμπτη 30/07/2009 ώρα 20.00 conn-x TV)  (Read 5774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
μεγαλε χαρη κλυν

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΣ
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline ved

• Αλλαγή
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΠΟ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΔΕΣ

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΣΑΡΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΡΕ

Multichoice Hellas SA
Προέκταση οδού Μάνης
Θέση Κάντζα
Τκ 153 51
ΠΑΛΛΗΝΗ
Τηλ: +30 210 6602000

Multichoice Hellas SA
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Γεωργίου Παπανδρέου 49
Τκ 54 646
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ:+30 2310 425525

http://www.nova.gr/gr/contact.asp

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΟ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αν καποιος εχει πχ φορθνετ προλαβαινει να βαλει κονεξ για το δει?Νομιζω οχι. Υποθετω πως μονο αν καποιος εχει ηδη κονεξ σπιτι του μπορει να αγορασει το πακετο για τιβι και να το προλαβει. Σωστα υποθετω?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον ας αφησουμε τις δικαιολογημενες μας καταρες (ερε καψιμο αποκωδικοποιητων που θελουν οπως παλια...) και ας προσπαθησουμε να οργανωθουμε.
Ξερει καποιος καφετεριες που θα μπορουν να το δειξουν; Εγω ειμαι μεσα αν υπαρχει μερος να παμε καπου πολλα μελη μαζι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline petrov

• Αλλαγή
Eγώ έχω σύνδεση connx στο σπίτι, προλαβαίνω να πάρω εξοπλισμό μόνος μου να δω το ματς, ή πρέπει να περιμένω τεχνικούς και ιστορίες; ξερει κανείς;

euboia4

• Guest
μηπως ξερετε στην Αθηνα κανα μαγαζι με connx;

Offline blue_eyes

• Βασικός
χομο οχι δεν προλαβαινεις με τιποτα να αλλαξεις εταιρεια..

μονο οσοι εχουν κονιξ 8+ ΜΒ μπορουν να βαλουν και το πακετο αυτο και μαλιστα οχι παντου σε ολη την ελλαδα αλλα μονο σε μεγαλες πολεις

γενικα το ματς θα το δουν ελαχιστοι καθως μας επιασαν ολους απροετοιμαστους

CLUB LARISA

• Guest
Ρε παιδιά μιλάμε για νέοκοπη περαματική τηλεόραση που δεν έχει εξασφαλίσει δακαιώματα για κανέναν κ απο το πουθενά κάνει bid ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Κ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Κ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΛΕ CONN X ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?

Μην πει κανείς για λύση μέσω ίντερνετ. ΕΔΩ ΦΙΛΙΚΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ CRASHAREI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ......

Vedder, γαμώ τα ποστς αδερφέ

Το είπα ή ξέχασα? ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
είναι δυνατόν μια εταιρεία (ιδιωτική πλέον) να δίνει τόσα λεφτά για έναν αγώνα που δεν πρόκειται να της φέρει πίσω έσοδα μιας και το κοινό της ανέρχεται σε 5.500 χιλιάδες συνδρομητές; εκ των οποιων οι 5.000+ στο νομό Αττικής;

Petrov, οχι σε καμια περιπτωση, μιλησα με γνωστο στο Μεγαρο του ΟΤΕ, τουλαχιστον ετσι μου ειπε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

euboia4

• Guest
Eγώ έχω σύνδεση connx στο σπίτι, προλαβαίνω να πάρω εξοπλισμό μόνος μου να δω το ματς, ή πρέπει να περιμένω τεχνικούς και ιστορίες; ξερει κανείς;
παρε τηλεφωνο τον ΟΤΕ μηπως και προλαβεις
αλλα με ΟΤΕ χλωμο το βλεπω

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ρε παιδιά όλοι θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ αλλά μην τυχόν και τους δώσετε χρήματα... φτάνει τα χρήματα τόσα χρόνια στη nova. εμπαρκο θέλουν, να παρουν τον μπουλο μην ξαναπάρουν παιχνιδι...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
@blueeyes
Αυτο πιστευω και γω αλλα τοτε τι λαθος κινηση ειναι αυτη απο πλευρας κονεξ? Αφου δεν μπορει να σπρωξει το προιον της ΤΩΡΑ! Ισα ισα ο κοσμος την ψωνιζει και αυτο παει δυσφημιστικα για το νεο προιον παρα διαφημιστικα οπως ειπωθηκε και παραπανω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

euboia4

• Guest
Ρε παιδιά μιλάμε για νέοκοπη περαματική τηλεόραση που δεν έχει εξασφαλίσει δακαιώματα για κανέναν κ απο το πουθενά κάνει bid ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Κ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Κ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΛΕ CONN X ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?

Μην πει κανείς για λύση μέσω ίντερνετ. ΕΔΩ ΦΙΛΙΚΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ CRASHAREI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ......

Vedder, γαμώ τα ποστς αδερφέ

+1
αποκλειετε να αντεξει τοso kosmo το justin

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ποιο Justin, ξεχαστε το...εδω μεχρι 1000 μπορει για ελλαδα κ μετα σε πεταει...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
@blueeyes
Αυτο πιστευω και γω αλλα τοτε τι λαθος κινηση ειναι αυτη απο πλευρας κονεξ? Αφου δεν μπορει να σπρωξει το προιον της ΤΩΡΑ! Ισα ισα ο κοσμος την ψωνιζει και αυτο παει δυσφημιστικα για το νεο προιον παρα διαφημιστικα οπως ειπωθηκε και παραπανω
εσυ, εγω και ο Χ μεχρι εχθες ξεραμε το κονιξ-τιβι; σημερα ολοι ψαχνονται πως θα δουν ή θα βαλουν. Και δεν μιλαω μονο για ΠΑΟΚ αλλα θα ακολουθησουν και αλλα ματς οποτε ολη η ελλαδα θα το ψαξει..

σκεψου τωρα αν θα τους ερθει σαν δυσφημιση ή διαφημιση; ή μηπως πολλες φορες ειναι το ιδιο;

καλα στο τζαστιν δεν θα δουμε ματς με τιποτα δεν το συζητω

πολυ δυσκολα να βρειτε και καφετερια κατ'εμε ακομα και στην θεσσαλονικη..να βαλει καποιος κονιξ-τβ μεχρι μεθεαυριο δεν προλαβαινει με τιποτα. Μοναδικη ελπιδα να ειχε καποιος ηδη στο μαγαζι ;;;; (μια στις χιλιες δλδ) και να προλαβει να βαλει το τι-βι πακετο σε χρονο ρεκορ

ας οργανωθουμε παιδια..απο νορβηγικο στριμινγκ τιποτα; απο νορβηγικο καναλι δορυφορικο; ξερει κανεις τιποτα; θα κανω ενα ψαξιμο αλλα οποιος βρει εστω και κατι ας το γραψει να βρουμε μια λυση

Offline blue_eyes

• Βασικός
μια απο τα ιδια μπασταρδοι καλοκαιριατικα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
www.myp2p.eu

www.rojadirecta.org (τη μέρα του αγώνα κανένα μισάωρο πριν θα έχει τα links που δείχνουν τον αγώνα)

http://www.livegoal.tk/programme/30.html

http://livetv.ru/en

Τα παραπάνω links τα βρήκα στη συζήτηση για το θέμα στο gazzetta.gr (http://www.gazzetta.gr/content/view/41858/73/) και τα συγκέντρωσα...δεν ξέρω τι παίζει με το καθένα...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
εδώ και τώρα να βάλει η ΠΑΕ conn-x και να είναι ανοικτό το γήπεδο της Τούμπας να το δούμε όλοι μαζί το ματς.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εμένα μου μυρίζει ρίξιμο του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη περίπτωση, ορμήξανε οι κονεξ να πάρουνε τα ματς των γαυροβάζελων, αντιδράσανε αυτοί γιατί ποιος θα έβλεπε τα ματς των πούστηδων στην χαμουτζία, οι κονέξηδες όμως έχουν τα φράγκα και θέλουν να κάνουν ντόρο, τραβήχτηκαν από τα δικαιώματα των γαυροβάζελων γιαυτό και τα δικαιώματα των δύο αγώνων από τα 600 χιλιάρικα πήγανε στα 350, με αντάλλαγμα να τραβηχτεί η νόβα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ. Και τρέχα να ψαχνεις εσύ μαλάκα παοκτσή που θα δείς την ομάδα σου μέσα στο κατακαλόκαιρο, ο βαζελοοτέ θα την έχει κάνει την διαφήμησή του. Οι έλληνες θα δούνε κανονικά τις ομάδες τους και εμείς οι βούλγαροι όπως μας φωνάζουν, θα προσευχόμαστε να βρούμε προποτζήδικο η site στο ίντερνετ για να δούμε την ομάδα μας. Ας κόψουν τις συνδέσεις στην βόρεια ελλάδα της νόβα οι καφετέρειες και γενικά οι συνδρομιτές για να την σακουλευτούν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ