Δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για μία χρονιά που το επίπεδο των παικτών μας είναι μετριότατο, αφού πήραμε ότι είχε ξεμείνει στο πανέρι την τελευταία στιγμή και ενώ όλες οι ομάδες είχαν ρόστερ από νωρίς.
Και με τους παίκτες από το πανέρι χτυπάει 6άδα.
Κι εσύ δίνεις σημασία αν ο Καλλές έπαιξε 1'29 ή 5'45.
εγω μπορει να ειμαι χαζος και να μην καταλαβαινω αλλα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
και ποιος φταιει φιλε μου που αργησε ΤΟΣΟ πολυ ο ΠΑΟΚ να παρει παικτες;μηπως ο rebelpappous;
να σε βοηθησω να θυμηθεις ......μηπως θυμασαι καθολου το καλοκαιρι που βριζαμε γιατι δεν ειχαμε παρει παικτες και κοντευε να τελειωσει ο αυγουστος;
τα στοιχεια:
23/6 ξεκινησε η διοικηση
4/7 ξεκινησε ο προπονητης
μηπως θυμασαι καθολου ποτε ανακοινωθηκαν οι πρωτες μεταγραφες;να σου θυμησω εγω........20/8!μετα απο 1,5 μηνα!
μηπως θυμασαι
ποιες ηταν οι πρωτες μεταγραφες;να σου θυμησω εγω......ο καλαιτζιδης και ο ταπουτος 20/8 και ο χελιγουελ 21/8.....δηλαδη 2 μηνες πριν την εναρξη του πρωταθληματος πηραμε τους 2 ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Α1!δεν νομιζω οτι υπηρχε τοτε καμια χρονικη πιεση......να τους επαιρνε τελη σεπτεμβρη τοτε θα συμφωνουσα............
να σου κανω αντιπαραβολη με αλλες 2 ομαδες που δεν ειχαν διοικηση το καλοκαιρι..........
Πανιωνιος:10/7 οριστηκε διοικηση μετα την αποχωρηση λιανου(17 ημερες ΜΕΤΑ απο την δικη μας)
12/7 πηρε προπονητη(μεσα σε 2 μερες και οχι 11 οπως εμεις)
29/7 ανακοινωσε την πρωτη μεταγραφη......δηλαδη μεσα σε 17 ημερες απο την ευρεση προπονητη(εναντι 47 ημερων του ΠΑΟΚ)
το πιο χαρακτηριστικο;
η πρωτη μεταγραφη που ανακοινωσε ο πανιωνιος ηταν του αμερικανου πλει μεικερ ΡΑΙΣ..........για τον ΠΑΟΚ ο αμερικανος πλει μεικερ ηταν η τελευταια ή προτελευταια μεταγραφη(δεν θυμαμαι) που ανακοινωθηκε,στις 12/9!
συμπερασμα:τρεξαμε να προλαβουμε τα ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ(καλαιτζιδη-χελιγουελ) και αφησαμε για το τελος τον βασικο πλει μεικερ.........
Περιστερι:Μεσα Ιουνιου οριστηκε διοικηση μετα την αποχωρηση του προεδρου της ομαδας.
26/6 πηρε προπονητη
21/7 ανακοινωσε την 1η μεταγραφη(25 ημερες εναντι 47 του ΠΑΟΚ)
το γεγονος πως εκαναν 47 ημερες να παρουν τους πρωτους παικτες(και τι παικτες) εχει συγκεκριμενους υπευθυνους........μην παρουσιαζουμε απλως το αποτελεσμα(πηραμε παικτες) τελευταια στιγμη χωρις να βλεπουμε την αιτια(τεχνικο τιμ)..........
και κατι σε αυτο που λες για 6αδα και τον καλλε........ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο που γραφεις οπως το γραφεις δεν εχει αυτη τη στιγμη ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα αγωνιστικο μελλον ο ΠΑΟΚ!γιατι κοιταμε την 6αδα και οχι πως θα χτισουμε το μελλον........
για πες μου.......ποιος ειναι το μελλον της ομαδας......οι 34χρονοι μιλισαβλιεβιτς-ντρομπνιακ;ο 33χρονος γκετσεφσκι;οι υπολοιποι 30+;
εγω ξερω πως το μελλον του γαυρου ειναι ο τεοντοσιτς,ο μαυροκεφαλιδης,ο σλουκας,ο παπανικολαου και οχι ο βουισιτς και ο παπαλουκας...........
το μελλον του βαζελου ειναι ο καλαθης και οχι ο γιασκεβιτσιους........
το μελλον του κολοσσου ειναι ο παππας και οχι ο βασιλιεβιτς.........
μονο εμεις αγχωνομαστε να ανεβουμε ψηλα και εχουμε αφησει ΕΝΤΕΛΩΣ στην ακρη το μελλον......
η δικη μου αποψη ηταν και παραμενει πως ο σωστος δρομος ειναι για μια 3ετια ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι 10ος με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ στηριξη του κοσμου για να εχει μελλον και αγωνιστικο και οικονομικο-διοικητικο.........ΟΛΟΙ γλυκαινομαστε(δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω) απο την ευρωπη αλλα ετσι δεν εχει μελλον η ομαδα...ετσι θα ειμαστε παντα 5οι-6οι και καθε καλοκαιρι θα αγχωνομαστε αν θα εχουμε λεφτα ή διοικηση.......
και κατι τελευταιο......μην εστιαζουμε μονο στον καλλε γιατι μας βολευει.....υπαρχει και ο γιαννακιδης οπως εχουμε πει,ο λιουτας,ο κεσισογλου...........
Υ.Γ. εγω ανεφερα τον σφαιροπουλο ως τον καλυτερο προπονητη φετος......βεβαιως δεν εννοω διαχρονικα.....απλως ο ανθρωπος εχει φτιαξει ομαδα κυριολεκτικα απο το μηδεν.....χωρις φοβερους αμερικανους και αξιολογους ελληνες και ΚΥΡΙΩΣ χρησιμοποιωντας μικρους σε ηλικια.....ειναι ΑΠΟΛΥΤΟ δημιουργημα του αυτη η ομαδα......για μενα το βραβειο του καλυτερου προπονητη της φετινης περιοδου του ανηκει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!