Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 38952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
καλά απ την Black list πάνε και ψωνίζουνε ρε γμτ?

α ρε μπασκετάκι τι έχεις να τραβήξεις ακόμα..

SKAILS

• Guest
η διοικηση που με λεφτα της παε εκανε τις 2 πρωτες μεταγραφες εφερε στην ομαδα το πουστρακι και μπορει να διχαστει  ο κοσμος για εναν ακομα λογο,τελειος μπουφοι εκει στη καε!!!!Ενας αδιαφορος παικτης θα ναι ο ταπουτος κ προβλεπω αν του χρωσταμε λεφτα του χρονου να το τραβαει στα ακρα,μακαρι να βγω ψευτης.Για τον καλαιτζιδη τα χω πει,πολυ καλος αμυντικα,φιλοτιμος παικτης,αλλα επιθετικα...λιγα πραγματα,παντως καλωσηρθες!!Για το νεμεθ που διαβαζω το στυλ του ειναι για 2αρι κ οχι για ασο που λενε,ετσι νομιζω τουλαχιστον,καλος παικτακος.Εχω την αισθηση οτι ο μαρκοπουλος θελει να χει πληρη ομαδα (σε ποσοτητα τουλαχιστον ) και οτι θα το καταφερει,ειναι γατα ο σουλης,δεν αποκλειεται να κανει μαγκες του λεζαντακηδες.

SKAILS

• Guest
Δηλωσεις παικτων
Ταπουτος
Ο ΠΑΟΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα και θέλω κι εγώ με την παρουσία μου στην ομάδα να κάνω το δικό μου νέο ξεκίνημα. Ηρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω καλό μπάσκετ, θέλω να βοηθήσω και θα προσπαθήσω να δώσω ότι περισσότερο μπορώ. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις, όπως συμβαίνει στις μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ας με κρίνουν για αυτά που θα δώσω για την ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του Δημήτρης Καλαϊτζίδης επισήμανε: «Ήρθα γιατί ήθελα πραγματικά να παίξω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι κάνει μία νέα αρχή και με την παρουσία του κ. Μαρκόπουλου και του κ. Σταυρόπουλου, δείχνει ότι πραγματικά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό που εύχομαι είναι να είμαστε γεροί, να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και όλα να πάνε καλά. Θέλω να παίξω καλό μπάσκετ, να έχω περισσότερη συμμετοχή και μία ανοδική πορεία, όπως ακριβώς θέλουμε όλοι και για τον ΠΑΟΚ την επόμενη χρονιά.

Είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου, να υλοποιήσουμε αυτά που θέλει μέσα στο γήπεδο και να δημιουργήσουμε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, ξέρω ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ και τι χρειάζεται για να παίξεις σε αυτή την ομάδα. Ελπίζω ότι θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου και τους περιμένουμε στο γήπεδο, να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ, όπως γίνεται και στο ποδόσφαιρο»

gazzetta team

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
παντως αυτη η δηλωση του ταπουτου ειναι ολα τα λεφτα....."ας με κρινουν απο αυτα που θα δωσω για την ομαδα μεσα στο γηπεδο".......πληροφορημενος και χεσμενος ο χρηστακης........
τελοσπαντων και εμενα με ενοχλει σε ενα βαθμο αλλα το βλεπω λιγο πιο χαλαρα απο καποιους αλλους.....αν ειναι βεβαια να παιξει και καλα.....παντως να τον βριζουν καποιοι στην εξεδρα ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ θα κανουν κακο!

αφου δεν πηραμε τον αγαπημενο μου περικλη δορκοφικη ή τον μακη νικολαιδη(που μπορει να ηταν και φτηνοτεροι) αναγκαστηκα μειναμε με τον ταπουτο.....παλι καλα να λεμε.......

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σε όσους δεν αρέσει ο Ταπούτος, τα παράπονα στον Κατσαρή, τον Πανελούδη, τον Οικονομίδη και την υπόλοιπη κομπανία.

Offline gagas

• Αλλαγή
εκει ολοι οι καναπεδες μοκο φιλε corrupt.
τωρα που βρηκαν τα ευκολα θυματα θα ασκησουν την κριτικη τους..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
rebel αδελφέ έχει χάρη που δουλεύω τα πρωινά

:extralaugh: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

peja_4

• Guest
Οσοι βριζετε τον Ταπουτο επειδη ταχα ειναι αλλη ομαδα,
ενα εχω να σας πω.
Χιλιες φορες να ερχεται οπαδος αλλης ομαδας να υπογραφει
και να παιζει στο τμημα μπασκετ που πολλοι ΠΑΟΚαρες ουτε
το σκεφτονται και το θεωρουν καταντια στην καριερα τους.
Αφηστε τα αυτα και κοιταξτε να στηριξετε το τμημα.
Μη βρησκετε δηθεν λογους για να μην στηριξετε την ομαδα.

kostas4

• Guest
εφοσον στηριξε εμπρακτα η ΠΑΕ τοτε πρεπει να στηριξουμε και εμεις.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ταπούτο καλωσήρθες ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. 

Και οτι εχεις και δεν εχεις να συμπληρωσω...

Diego-4

• Guest
Έδωσε ο Ζαγοράκης το Εκατόμπαλο .... και τα μεγάλια κεφάλια του μπάσκετ , αυτοί οι τίμιοι πάνω απο όλα και καθαροί άνθρωποι , αυτοί που άρπαξαν τον ΠΑΟΚ και την τύχη του απο τα χέρια του "κλεφτοκοττά" Πρέλεβιτς , έκαναν μια τεράστια κίνηση , φέρνοντας τον Ταπούτο στον ΠΑΟΚ....
ΤΑΠΟΥΤΟ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ , ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ super3 ΣΟΥ.

zan

• Guest
Οσοι βριζετε τον Ταπουτο επειδη ταχα ειναι αλλη ομαδα,
ενα εχω να σας πω.
Χιλιες φορες να ερχεται οπαδος αλλης ομαδας να υπογραφει
και να παιζει στο τμημα μπασκετ που πολλοι ΠΑΟΚαρες ουτε
το σκεφτονται και το θεωρουν καταντια στην καριερα τους.
Αφηστε τα αυτα και κοιταξτε να στηριξετε το τμημα.
Μη βρησκετε δηθεν λογους για να μην στηριξετε την ομαδα.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ÌÝ÷ñé Óáââáôïêýñéáêï ãéá Êáëáìðüêç…

Ï ÃéÜííçò Êáëáìðüêçò áðïôåëåß ôçí ðñþôç åðéëïãÞ ôïõ Ìáñêüðïõëïõ ãéá ôç èÝóç ôïõ óïýôéíãê ãêáñíô, Ý÷åé ãßíåé ç ðñüôáóç, ùóôüóï ïñéóôéêÞ áðÜíôçóç áêüìá äåí õðÜñ÷åé. Óôïí ÐÁÏÊ óêÝöôïíôáé üôé áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ ï 31÷ñïíïò ãêáñíô óõììåôÝ÷åé óôçí ðñïåôïéìáóßá ôçò ÅèíéêÞò ïìÜäáò, ðåñéìÝíåé ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôçí 12Üäá åíüøåé ÅõñùìðÜóêåô, ðñïêåéìÝíïõ äéêáéùìáôéêÜ íá æçôÞóåé Ýíá ìåãáëýôåñï óõìâüëáéï åéäéêÜ óôï åîùôåñéêü. Óôï «ÄéêÝöáëï» üìùò äåí ìðïñïýí íá ðåñéìÝíïõí. ¸÷ïõí ìåßíåé ðßóù ïýôùò ç Üëëùò, ôá ìÝôùðá åßíáé áíïéêôÜ êáé ðñÝðåé íá áñ÷ßóïõí íá êëåßíïõí. Ðëçñïöïñßåò áíáöÝñïõí üôé ï Íßêïò Óôáõñüðïõëïò èá ðåñéìÝíåé ìéá îåêÜèáñç áðÜíôçóç áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ Êáëáìðüêç ìÝ÷ñé ôçí ÊõñéáêÞ. Áí åßíáé áñíçôéêÞ Þ Ýóôù áí äåí åßíáé Ýôïéìïò ï ðáßêôçò íá áðáíôÞóåé, óôïí ÐÁÏÊ èá óôñáöïýí óå Üëëåò ðåñéðôþóåéò ðáéêôþí, ìéá áðü ôéò ïðïßåò èá åßíáé êáé ï ÁëÝîçò Êõñßôóçò, óå ðåñßðôùóç ðÜíôùò ðïõ áñ÷ßæåé óéãÜ óéãÜ íá êáôåâÜæåé ôéò áðáéôÞóåéò ôïõ. Ï ÔóáëäÜñçò åßíáé… äåêÜäåò ÷éëéüìåôñá ìáêñéÜ óå ïéêïíïìéêü åðßðåäï êáé Ýôóé áðü ôçí ÅëëçíéêÞ áãïñÜ ï ïñßæïíôáò åßíáé ðïëý ìéêñüò. Åí áíÜãêç óôñïöÞ óôçí êïéíïôéêÞ… ÔÝèçêå êáé ÷èåò ôï üíïìá ôïõ ÌáãõÜñïõ ºóôâáí ÍÝìåè, ï ïðïßïò ðÜíôùò ïýôå Ý÷åé ðñïôáèåß óôïí ÐÁÏÊ, ïýôå åðßóçìá ç ÊÁÅ Ý÷åé áó÷ïëçèåß ãéá íá «øÜîåé» êáóÝ, ÷áñáêôÞñá êáé «éáôñéêÜ». ¼óï ãéá ôïí ÌéëéóÜâëåâéôò…; Ôï üíoìá ôïõ ðáñáìÝíåé ãñáììÝíï óôï ìðëïêÜêé, ùóôüóï ôï áí èá ðñï÷ùñÞóåé ç ðåñßðôùóç åîáñôÜôáé êáé áðü ôçí Êá÷áóüë üðïõ áíÞêåé ï ðáßêôçò áëëÜ êáé áðü ôï ôé èá ãßíåé ìå ôïí Êáëáìðüêç. Óå ìéá áêñáßá ðåñßðôùóç ìðïñåß íá áðïêôçèåß Áìåñéêáíüò óïýôéíãê ãêáñíô êáé êïéíïôéêüò Üóïò. Ïé óõíäõáóìïß åßíáé ðïëëïß êáé áêüìá äåí Ý÷åé îåêáèáñßóåé áðüëõôá ôï ôïðßï.

http://www.metrosport.gr/archives/27926

zagorakis

• Guest
Στον ΠΑΟΚ ο Wade Helliwell

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αυστραλού καλαθοσφαιριστή Wade Helliwell, ο οποίος θα φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2009-2010.
Ο Wade Helliwell γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1978 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, έχει ύψος 2μ.12, αγωνίζεται ως σέντερ, είναι κάτοχος Αγγλικού διαβατηρίου και θα παίξει στον ΠΑΟΚ ως κοινοτικός.

Ο Helliwell, που θα γίνει ο δεύτερος -μετά τον Matt Nielsen- Αυστραλός παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε την καριέρα του από το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, παίζοντας στο North Carolina Charlotte (1999-00), ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Αυστραλία και αγωνίστηκε στους Brisbane Bullets (2000-03). Τη σεζόν 2003-04, είχε την πρώτη του γνωριμία με το Ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Την ίδια σεζόν έπαιξε και στους Brisbane Bullets. Στη συνέχεια ο Helliwell, επέστρεψε στην Ευρώπη και πέρασε τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας του στην Ιταλία, αρχικά με τη Roma (54 αγώνες τη διετία 2004-06), μετά στη Siena (3 παιχνίδια στο τέλος της σεζόν 2005-06), στη συνέχεια στη Rieti (53 αγώνες τη διετία 2006-08), ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν (2008-09), αγωνίστηκε στη Premiata Montegranaro, όπου σε 26 αγώνες της κανονικής περιόδου, είχε 65 πόντους (20/26 βολές, 21/45 δίποντα, 1/1 τρίποντο) και 54 ριμπάουντ.

Ο Wade Helliwell είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Αυστραλίας, με την οποία έχει αγωνιστεί και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ του 2006.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Offline gagas

• Αλλαγή
3.5 ποντους ανα αγωνα παικτης 2.12..
αν κ η εθνικη αυστραλιας εχει ενα επιπεδο..
ας περιμενουμε..

Offline scouser4

• Αλλαγή

zagorakis

• Guest
Καλαϊτζίδης: «Έχω όνειρα και φιλοδοξίες με τον ΠΑΟΚ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του. Ο Καλαϊτζίδης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη. Γυρίζω με όνειρα και φιλοδοξίες να έχω μία καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Να πάρω χρόνο συμμετοχής και να πάει η ομάδα καλά». Για τη νέα προσπάθεια που κάνει ο δικέφαλος και για την μεταγραφή του Ταπούτου είπε: «Ήμασταν μαζί μία χρονιά στον Ηρακλή. Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι ακόμη αρχή για την διοίκηση. Προσπαθούν οι άνθρωποι να συμμαζέψουν την κατάσταση. Προσπαθούν να κάνουν τον ΠΑΟΚ μία υγιή και αξιόπιστη ομάδα. Ξεκίνησαν πολύ καλά με την πρόσληψη του κ. Μαρκόπουλου και θέλω να πιστεύω ότι θα κυλήσουν όλα καλά. Θα κλείσουν το ρόστερ όπως το έχουν συνδυάσει και θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ βέβαια έχει ανάγκη και τον κόσμο. Με τον κόσμο στο πλευρό μας τα αποτελέσματα θα έρθουν».

http://www.metrosport.gr/archives/27937

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αυτος ο χελιγουελ εχει ενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ πλεονεκτημα......οτι θα παιξει ως κοινοτικος!παντως οι αυστραλοι βγαζουν καλους ψηλους.....για να δουμε!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
παντως να τον βριζουν καποιοι στην εξεδρα ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ θα κανουν κακο!

ποσες μερες εμειναν μεχρι να το δουμε και αυτο;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

zagorakis

• Guest
ÅîåôÜæåôáé ï ¼ìðñé Ñéò

Ï Ìáñêüðïõëïò äåí óôáìáôÜ íá äÝ÷åôáé ëßóôåò ðáéêôþí. ÈÝëåé Áìåñéêáíü Üóï êáé óå áõôü ôï ó÷Ýäéï èá ðñï÷ùñÞóåé áí êëåßóåé ï Êáëáìðüêçò, Þ ìéá áðü ôéò Üëëåò äýï ÅëëçíéêÝò åíáëëáêôéêÝò ëýóåéò, ï Êõñßôóçò Þ ï ÔóáëäÜñçò. ÄéáöïñåôéêÜ… Áìåñéêáíüò óå èÝóç «äýï» êáé êïéíïôéêüò (ÌéëéóÜâëåâéôò…;) óôïí «Üóï». Ãéá ôçí þñá óôéò ðïëëÝò åðéëïãÝò ðïõ õðÜñ÷ïõí ãéá ôçí èÝóç ôïõ ðüéíô ãêáñíô, åîåôÜæåôáé êáé ç ðåñßðôùóç ôïõ Ïìðñåé Ñéò. Ðñüêåéôáé ãéá 31÷ñïíï ýøïõò 1.83 Áìåñéêáíü ðïõ ðÝñóé óôçí ÔïõñêéêÞ ÁëéÜãêá Ðåôêßì åß÷å 20.3 ðüíôïõò, 4.4 ñéìðÜïõíô êáé 5 áóóßóô ìÝóï üñï. Ï Ñéò Ýðáéîå áêüìá ðñüðåñóé óôçí Ìåñóßí (17.9ð, 4ñ, 4.5áò) êáé ôçí óåæüí 2006-07 óôçí Ìðåóßêôáò (15.4ð 4.7ñ, 3.9áò). ÐáñÜëëçëá Ý÷åé ðñïôáèåß êáé ï Ãêñåãê ÃêñÝéò (1.90) êáëüò óêüñåñ (äåí åßíáé êëáóóéêüò Üóïò) ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá óôçí Ôïõñêßá, åíþ ðÝñóé Ýðáéîå óôï ÉóñáÞë êáéò ôçí ÃêéâÜô Óìïýåë üðïõ åß÷å 13.8 ðüíôïõò êáé 3.1 áóóßóô.

ÐñïôÜèçêå ï ÂéêôïñéÜíï

Óôéò ðïëëÝò ðñïôÜóåéò ðïõ äÝ÷èçêå ôåëåõôáßá ï Ìáñêüðïõëïò Þôáí êáé áõôÞ ôïõ ãíùóôïý Áñãåíôßíïõ Ëïýêáò ÂéêôïñéÜíï (32, 1.90) ðïõ ðáßæåé ÷ñüíéá óôçí Éóðáíßá êáé ðÝñóéò ôçí Óáñáãüóá åß÷å 5.4 ðüíôïõò, 1.9 ñéìðÜïõíô, 2.9 áóßóô, 1.3 êëåøßìáôá óå 25 áãþíåò êáé ìå 17´ ìÝóï üñï óõììåôï÷Þò. Ãéá ôçí ßäéá èÝóç ðñïôÜèçêå êáé ï åðßóçò Áñãåíôßíïò Ìðñïýíï ËáìðáêÝ (32, 1.83), ï ïðïßïò ðÝñóé óôçí ÁôÝíáò Êüñíôïìðá åß÷å 9.3 ðüíôïõò êáé 1.8 áóóßóô.

http://www.metrosport.gr/archives/27976