"Μπήκαν βάσεις για να ψηλώσει ο ΠΑΟΚ"
Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτήρισε τη σεζόν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας. Τα μηνύματα που πέρασε προς ΠΑΕ και κόσμο
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας για τη σεζόν που πραγματοποίησε ο "Δικέφαλος". Ο επικεφαλής της "ασπρόμαυρης" διοίκησης δεν δίστασε να κάνει σκληρή κριτική στη διαιτησία, ενώ παραδέχθηκε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Sport 103fm":
Για την αποτίμηση της χρονιάς: "Η χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η ομάδα είχε πέσει σε ανυποληψία. Όταν αναλάβαμε προσπαθήσαμε να βάλουμε μία σειρά και να εξυγιάνουμε την ΚΑΕ. Αν είχαμε μεγαλύτερη στήριξη από την ΠΑΕ θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα. Η φετινή χρονιά θα πρέπει να αποτελεί μπούσουλα για τις επόμενες".
Για τον αποκλεισμό από τον Πανελλήνιο: "Με προβλημάτισε η παρουσία του κόσμου. Περιμέναμε περισσότερους φιλάθλους σε αυτό το παιχνίδι. Φτάσαμε να στενοχωριόμαστε που δεν αποκλείσαμε μία ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα βέβαια θα παίξει στην Ευρώπη μετά από χρόνια".
Για την διαιτησία: "Στον αγώνα με τον Πανελλήνιο προστατέψαμε τους διαιτητές όσο μπορούσαμε. Εγώ προσωπικά μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για να πάω στα αποδυτήρια μαζί τους. Όλη τη χρονιά είχαμε όμως πολλά προβλήματα. Μας στέρησαν αρκετούς βαθμούς σε πολλά παιχνίδια. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν κάποια πράγματα στο χώρο αυτό".
Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: "Ο κόουτς έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Η ομάδα πάντως χρειάζεται ενίσχυση, αν και η εποχή στην οποία ζούμε είναι δύσκολη για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα".
Για την ΚΑΕ: "Είχαμε μία καλή χρονιά καθώς βάλαμε αρκετά πράγματα σε τάξη. Πρώτος στόχος μας ήταν η εξυγίανση. Πιστεύω πως πρέπει να μπουν καινούρια άτομα στη διοίκηση με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάσει εκεί που του αρμόζει, δηλαδή ψηλά. Οι βάσεις υπάρχουν καθώς ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας καταμαρτυρούν την δυναμική του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την ΠΑΕ και τον Θανάση Κατσαρή για την υποστήριξη που μας παρείχαν".
http://olapaok.gr/basket/a1/mphkan_vaseis_gia_na_pshlwsei_o_paok.106012.htmlΓκετσέφσκι: "Επιτυχία η πέμπτη θέση"
Ο Σκοπιανός σέντερ του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο (3/5) φάνηκε ικανοποιημένος από την πορεία του "Δικέφαλου". Τι είπε για το μέλλον του στην ομάδα
Ο Τοντόρ Γκετσέφσκι ήταν για ακόμη έναν αγώνα, αυτόν κόντρα στον Πανελλήνιο (3/5), ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Σκοπιανός σέντερ σε δηλώσεις του στο olaPAOK.gr φάνηκε ικανοποιημένος με την κατάληψη της πέμπτης θέσης, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του "Δικέφαλου" και την ερχόμενη περίοδο.
Συγκεκριμένα, ο Γκετσέφσκι δήλωσε: " Είναι επιτυχία που καταφέραμε να βγούμε πέμπτοι κι αυτό θα φανεί την επόμενη χρονιά. Θέλαμε να συνεχίσουμε στα πλέι οφ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πάντως, δεν είναι αποτυχημένη σεζόν. Κάθε άλλο...".
Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, τόνισε: "Εγώ θέλω να συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ! Δεν εξαρτάται, όμως, μόνο από μένα. Πρέπει να με θέλει και η διοίκηση της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου είμαι θετικός".
http://olapaok.gr/basket/a1/gketsefski_epityxia_h_pempth_thesh.105667.html