Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 38959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LFPADRAM

• Guest
Κανονικά η πρεμιέρα της Α1

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ όπως αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Το δελτίου τύπου που εξέδωσε η Λίγκα αναφέρει ότι: «Μετά τη συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, κ. Βασίλη Οικονομίδη με τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπόψη του νέου υπουργού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επαγγελματικό μπάσκετ και την κατανόηση που επέδειξε ο κ. Γερουλάνος για την επίλυσή τους, το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν τίθεται θέμα αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος. Το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης να συνεδριάσει ξανά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να επανεξετάσει το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων».
http://www.metrosport.gr/archives/33214

Σαββατο 7 η ωρα οριστηκε το δικο μας.
http://www.esake.gr/schedule/
« Last Edit: October 22, 2009, 20:07:46 by LFPADRAM »

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Παρελθόν ο Ράτζεν

Δεν έχουν περάσει καν δύο μήνες από την πρόσληψη του Ενρεστ Ράτζεν στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ και την Πέμπτη ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών για προσωπικούς λόγους.

Η σχετική ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων του κ. Ernest Radjen λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών".

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/253257.html
http://www3.paokbc.gr/news/news/951

Σε αναζήτηση νέο άμεσου συνεργάτη στην τεχνική ηγεσία του Π.Α.Ο.Κ. θα αναγκαστεί να μπει ο Σούλης Μαρκόπουλος καθώς όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ... «λόγω προσωπικών προβλημάτων του κ. Ερνεστ Ράτζεν, λύθηκε σήμερα (22/10) κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών».

Πάντως, ο Μαρκόπουλος φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να ψάξει και πολύ... Μέσα από την... οικογένεια αναμένεται να δοθεί η λύση, καθώς ο γιος του Χάρης είναι ο επικρατέστερος να αποτελέσει τον πρώτο βοηθό του! Ο Χάρης Μαρκόπουλος μαζί με το Νίκο Βετούλα συνέθεσαν το τεχνικό τιμ του Αντρέα Ματζόν πέρυσι στον Άρη και φέτος μέχρι τα προκριματικά της Ευρωλίγκα με το Μαρούσι.

http://paokmania.gr/index.php/el/component/content/article/43-mme/2545-family-case.html

Κανονικά το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, όπως αποφασίστηκε σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Πανελλήνιο, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κυψέλης (7μ.μ) και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.
Οπότε όλοι στην Κυψέλη

http://www3.paokbc.gr/news/news/953
« Last Edit: October 22, 2009, 21:31:45 by ÐÑÅËÅÂÉÔÓ »
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline t.b

• Αλλαγή
 ÁÅÊ: ÊáôÜëçøç ôùí ãñáöåßùí ôçò ÅÏÊ

ÓêçíÝò áðåßñïõ êÜëëïõò äéáäñáìáôßóôçêáí ôï ðñùß óôá ãñáöåßá ôçò ÅÏÊ, óôï ÏÁÊÁ. ÐáñÜãïíôåò ôçò ÊÁÅ ÁÅÊ, óõíïäåßá ðåñßðïõ 50 ïðáäþí, êáôÝëáâáí ôá ãñáöåßá ôçò ÅÏÊ, ðñïêåéìÝíïõ íá æçôÞóïõí ôá ñÝóôá ãéá ôç ìç Ýêäïóç äåëôßùí óôïõò îÝíïõò ðáßêôåò ôçò ïìÜäáò. Ç ÅÏÊ áñíÞèçêå ôçí åããõçôéêÞ åðéóôïëÞ ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÁÅÊ, ÌðÜìðç ÊáñáìáíëÞ , ýøïõò 200.000 åõñþ, ðñïåñ÷üìåíç áðü åðé÷ïñÞãçóç ôçò ÏÐÁÐ ÁÅ.

Ôçí ßäéá óôéãìÞ, ï éó÷õñüò Üíäñáò ôçò Ïìïóðïíäßáò êáé ðñüåäñïò ôçò FIBA Europe, Ãéþñãïò Âáóéëáêüðïõëïò, Ý÷åé åîáöáíéóôåß. Óôï ðüäé ôïõ ãéá íá ÷åéñéóôåß ôçí õðüèåóç Ý÷åé áöÞóåé ôïí Íïìéêü Óýìâïõëï ôçò ÅÏÊ, Ãéþñãï Êüíéáñç.

Ôçí ßäéá óôéãìÞ, ï ðñüåäñïò ôïõ ÅÓÁÊÅ, Âáóßëçò Ïéêïíïìßäçò åßíáé Ýîù öñåíþí, áöïý áí ôåëéêÜ ç ÁÅÊ äåí ðÜñåé ôá äåëôßá, ï ðëÝïí åêôåèåéìÝíïò èá åßíáé áõôüò. ¢ëëùóôå ôç ÄåõôÝñá Þôáí åêåßíïò ðïõ ðáíçãýñéæå êáé äéáôõìðÜíéæå ôç óõìâïëÞ ôçò ëßãêáò óôçí õðïôéèÝìåíç ëýóç ôïõ ðñïâëÞìáôïò ôçò “¸íùóçò”.

Êáé ôá ÷åéñüôåñá äåí Ý÷ïõí Ýñèåé áêüìç. Ç ßäéá áíôéðñïóùðåßá ðïõ êáôÝëáâå -óõìâïëéêÜ üðùò ôüíéóå ï ÊáñáìáíëÞò- ôá ãñáöåßá ôçò ÅÏÊ, Ý÷åé ðñïãñáììáôßóåé áíÜëïãç åíÝñãåéá êáé ôï áðüãåõìá ðñéí ôçí Ýíáñîç ôçò óõíåäñßáóçò ôïõ ÄÓ ôïõ ÅÓÁÊÅ, óôá ãñáöåßá ôçò äéïñãáíþôñéáò Áñ÷Þò ôçò Á1, óôçí ïäü ÅñáôïóèÝíïõò.
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=94581

kostas4

• Guest
που κολλαει αυτο στο μπασκετ του ΠΑΟΚ??

οσο για τον ρατζεν φαινεται ποσο μπουρδελο ομαδα ειμαστε...οσο και να θελεις να αισιοδοξεις κατι τετοια σε κανουν να κλαις

Offline savage republic

• Βασικός
Κάτσε ρε Κώστα. Κι αν τον κυνηγάνε ξανά, πάλι η ΚΑΕ (όσο ανοργάνωτη κι αν είναι) φταίει; Ας μάθουμε τι έγινε πρώτα. Επικαλείται «προσωπικά προβλήματα» η ανακοίνωση. Εκτός κι αν ξέρεις κάτι άλλο. Οπότε πες μας κι εμάς να μάθουμε.

fatal_invasion

• Guest
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.

kostas4

• Guest
egoist οταν ξερεις οτι καποιος εχει προβληματα τοτε ψαχνεις για να βρεις καποιον αλλο που θα σου κανει την δουλεια.εκτος αν ηταν τοσο καλος ο ρατζεν στην δουλεια του που κρεμομαστε απο το ποτε θα τον κυνηγησει η χαγη και ποτε οχι
και επισης ειναι απο τα ατομα που δειχνουν οτι στο μπασκετ δεν εχει αλλαξει τιποτα..πανελουδης=κανωτας=κατσαρης και φροντιζουν να μας το δειχνουν με καθε τροπο

φαταλ ποιον δεν ειδαμε?

fatal_invasion

• Guest
Κώστα είναι άδικο να κρίνουμε μια κατάσταση χωρίς να ξέρουμε τι συναίβει.

kostas4

• Guest
απλα συνδιαζω γεγονοτα.ο ρατζεν φαινεται οτι εχει γινει δημοσιος υπαλληλος στον ΠΑΟΚ και μαλλον υπαρχει καποιος που τον βαζει στην ομαδα αλλιως δεν εξηγειται
δεν μπορει ολη η δομη της ομαδας να χαλαει εξαιτιας των προβληματων του

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ΜΗΝ μεταδοθει το ματς με τον πανελληνιο......αφου η ομαδα ειναι του κυριακου........και υπαρχει και τυπικα συμφωνια ΑΝΤ1 και πανελληνιου......οπως εχουμε και εμεις και το μαρουσι με το nova........ειναι γνωστο πως μονο 5 ομαδες εχουν τηλεοπτικο συμβολαιο φετος.......ΠΑΟΚ+μαρουσι στο nova και παο-οσφπ-πανελληνιος στον ΑΝΤ1!

Offline gagas

• Αλλαγή
ρεμπελ δες κ το πρωτοσελιδο της αθλητικης να γελασεις με τις σκουλικοτακτικες..

zagorakis

• Guest
οσο για τον ρατζεν φαινεται ποσο μπουρδελο ομαδα ειμαστε...οσο και να θελεις να αισιοδοξεις κατι τετοια σε κανουν να κλαις
[/quote]

Αντίο από Ράτζεν

Είναι γραπτό του να μην μπορεί να στεριώσει στον ΠΑΟΚ. Ο Έρνεστ Ράτζεν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μόλις δύο μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ΚΑΕ αναφέρει οτι ήταν απόφαση του Σέρβου τεχνικού που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων του κ. Έρνεστ Ράτζεν, λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών». Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου είχε αποφασίσει μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τα Τρίκαλα να αποχωρίσει. Χθες το πρωί συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης, αναχώρησε για την Αθήνα και αύριο φεύγει για το Νόβισαντ, όπου την Τρίτη αρχίζει δουλειά στο εκεί πανεπιστήμιο (τμήμα φυσικής αγωγής). Η ουσία είναι οτι χηρεύει μια θέση ασσίσταντ στην ομάδα (θα καλυφθεί σύντομα) και επειδή, όπως αναμενόταν, η φημολογία έκανε λόγο για έλευση του Χάρη Μαρκόπουλου, από την ΚΑΕ έστω και ανεπίσημα έσπευσαν να διαψεύσουν αυτή την πιθανότητα.

http://www.metrosport.gr/archives/33266

«Η θέση μας δικαιώθηκε»

Ο ΠΑΟΚ μέσω του προέδρου του Μιλτιάδη Κανώτα από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της ενδεχόμενης αναβολής του πρωταθλήματος. Θέση που ο κ. Κανώτας επανέλαβε και χθες στη διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα: «Θέσαμε το θέμα της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Θα ήταν άσχημο για το ίδιο το μπάσκετ αν αναβαλλόταν σε αυτήν τη φάση.

Πιστεύω ότι τελικά θα βρεθεί λύση στο θέμα των τηλεοπτικών» εξήγησε χθες στο «Goal» ο κ. Κανώτας. Αναφερόμενος, δε, στην υπόθεση Τομάσεβιτς και στην προσφυγή που κατέθεσε στη FIBA, μεταξύ άλλων είπε: «Ηταν ένας λάθος χειρισμός της προηγούμενης διοίκησης του κ. Δρόσου. Θα την αντιμετωπίσουμε κι αυτήν όπως κάναμε και με τόσες άλλες. Μαζεύουμε στοιχεία, μιλάμε με αρμόδιους για το θέμα. Θα δούμε».

Ο κ. Κανώτας σε ερώτηση σχετική με το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Αρη και το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος να παραχωρήσει εισιτήρια για το μεταξύ τους παιχνίδι είπε: «Είναι νωρίς ακόμη, θα δούμε. Αντιλαμβάνονται, όμως, όλοι ότι γενικότερα το κλίμα δεν ευνοεί κάποια πράγματα. Εχω την ίδια άποψη που θα είχε κάθε σκεπτόμενος παράγοντας που ζει και κινείται στο χώρο. Από εκεί και πέρα δεν αποφασίζω μόνον εγώ».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&pubid=5383585
« Last Edit: October 23, 2009, 15:32:37 by zagorakis »

Panagiotis4

• Guest
δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ΜΗΝ μεταδοθει το ματς με τον πανελληνιο......αφου η ομαδα ειναι του κυριακου........και υπαρχει και τυπικα συμφωνια ΑΝΤ1 και πανελληνιου......οπως εχουμε και εμεις και το μαρουσι με το nova........ειναι γνωστο πως μονο 5 ομαδες εχουν τηλεοπτικο συμβολαιο φετος.......ΠΑΟΚ+μαρουσι στο nova και παο-οσφπ-πανελληνιος στον ΑΝΤ1!

θα μεταδοθεί απο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στις 7:30

http://www.metropolisradio.gr/9266

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
«Τους αγαπώ, αλλά έχω 4 παιδιά!»

Στον ΠΑΟΚ είναι έντονη η ανησυχία για την υπόθεση Τομάσεβιτς. Ο Σέρβος σέντερ μίλησε, αποκλειστικά στο SPORTNET, για το θέμα που έχει προκύψει, διαβεβαιώνοντας πως αφορά την επαγγελματική του σχέση με την ΚΑΕ και όχι με τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Ο Σέρβος άσος, σύμφωνα με όσα μας είπε, δεν κατάφερε να βρει ανταπόκριση από την ΚΑΕ στα επανειλημμένα αιτήματά του να καλυφθεί το χρέος και ακολούθησε την μόνη λύση που του έμενε, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Παράλληλα, με τη συνέντευξή που μας παραχώρησε ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά από 16 χρόνια καριέρας με μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Ντέγιαν, πως ακριβώς έχει η κατάσταση με τον ΠΑΟΚ;

Από την πλευρά μου είναι κάτι πολύ απλό και συγκεκριμένο. Αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ, υπογράψαμε συμβόλαιο και στο τέλος έμεινα απλήρωτος. Είχαμε μια συμφωνία και το δικό μου κομμάτι το τήρησα στο 100%.

Γνώριζα πως η ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα και δεν θέλησα να φτάσω την κατάσταση στα άκρα. Αντίθετα, συμπεριφέρθηκα σαν άψογος επαγγελματίας και τήρησα το λόγο μου και την υπογραφή μου. Θα μπορούσα να σηκωθώ να φύγω. Δεν είναι χαβαλές ο πρωταθλητισμός. Επέλεξα να παραμείνω και να περάσω έναν ακόμη χρόνο σε ξένη χώρα, χωρίς την οικογένειά μου. Έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα και καταφέραμε μαζί με τους συμπαίκτες μου το καλύτερο δυνατό.

Αυτές οι στιγμές είναι σίγουρα ανεκτίμητες, όμως δεν παίζω μπάσκετ για την πλάκα μου. Παίζω επαγγελματικά και πρέπει να πληρώνομαι αυτό που έχω συμφωνήσει. Έχω τέσσερα παιδιά και τα χρήματα αυτά τα χρειάζομαι.

Προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση. Και τηλεφώνησα και επιστολή έστειλα, αλλά ουδέν νεότερο. Από κει και πέρα δεν υπήρχε άλλος δρόμος από το να διεκδικήσω αυτά τα δεδουλευμένα μου με προσφυγή.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ανησυχία, γιατί έχουμε το πρόσφατο παράδειγμα της ΑΕΚ που, εξαιτίας παλαιών οφειλών, δυσκολεύεται να πάρει νέους παίκτες.

Αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα για κάθε ομάδα, αλλά, ειλικρινά, είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί να τεθεί σε μένα. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, πέρασα καλά στη Θεσσαλονίκη με τον κόσμο και όλα, αλλά εδώ είναι θέμα δικαιωμάτων. Θεωρώ πως είναι απόλυτο δικαίωμά μου να διεκδικήσω αυτό που μου οφείλεται. Δεν μπορώ να χαρίζω χρήματα τα οποία η ίδια η ομάδα συμφώνησε (υπογράψαμε συμβόλαιο) να μου δώσει.

Από την κατάθεση της προσφυγής και μετά, επικοινώνησε κανένας από τον ΠΑΟΚ μαζί σου;

Με εμένα δεν έχει μιλήσει κανείς. Δεν έχω κανένα νεότερο. Βέβαια, τώρα το θέμα έχει πάρει καθαρά νομική διάσταση και, σε αυτή τη φάση, το χειρίζονται οι δικηγόροι που με εκπροσωπούν. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος και αν θα λυθεί η διαφορά μας σε μια βδομάδα, ένα μήνα ή έναν χρόνο, όμως εγώ είμαι σίγουρος πως έχω δίκιο και πως έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Θέλω να το καταλάβουν αυτό και οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Από τα μηνύματα που παίρνουμε, δεν φαίνεται να σου κρατούν κακία οι ΠΑΟΚτσήδες.

Μα, και από την πλευρά μου αυτό είναι σαφές. Αυτά που ζήσαμε πέρυσι δεν μπορούν να συγκριθούν με λεφτά. Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Οι σχέσεις μου με τον κόσμο είναι κάτι που θα μείνει μέσα μου για πάντα και δεν θα ήθελα να χαλάσουν εξαιτίας αυτής της υπόθεσης. Αλλά ξαναλέω πως είμαι οικογενειάρχης, έχω τέσσερα παιδιά και δεν μπορώ να μην προστατεύσω τα δικαιώματά μου.

Σταμάτησες το μπάσκετ;

Ναι. Δεν νομίζω να ξαναπαίξω επαγγελματικά. Δεν το έχω ανακοινώσει επίσημα, αλλά αυτή είναι η απόφασή μου. Το καλοκαίρι έκανα προπόνηση με την Παρτιζάν και ήμουν πανέτοιμος από άποψη φόρμας, αλλά δεν ήρθε στα χέρια μου καμία πρόταση που να με ικανοποιεί.

Μου φαινόταν απίστευτο μετά από τόσα χρόνια, αλλά, όταν φτάνεις σε μια μεγαλύτερη ηλικία, μετράς τα πράγματα διαφορετικά. Το κόστος μιας ακόμη χρονιάς στο γήπεδο, με προπονήσεις και ταξίδια και μακριά από την οικογένειά μου, θα έπρεπε να ισοσκελιστεί με μια προσφορά πολύ δυνατή (αγωνιστικά και οικονομικά). Αυτή δεν ήρθε και τώρα μένω εκτός.

Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις.

Ευχαριστώ.

Γιώργος Σκιάς

http://www.sportnet.gr/report.php?id=202814
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

kostas4

• Guest
τελειωνει απο την ομαδα ο ειβερι.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Α1 ΠΑΟΚ
Ευκαιρίες τέλος για τον Έιβερι

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 25 Οκτωβρίου 2009 19:38

Η εμφάνιση χθες στο κλειστό της Κυψέλης φαίνεται πως ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Σούλη Μαρκόπουλου στον Ουίλιαμ Έιβερι μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί ακόμα και μετά το πέρας του τουρνουά της Κύπρου όπου συμμετείχε η ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα να είχε διατηρήσει την εμπιστοσύνη του στον Αμερικανό πλέι μέικερ αλλά αυτή φαίνεται πως εξαντλήθηκε χθες.

Στο κλειστό της Κυψέλης κόντρα στον Πανελλήνιο ο Έιβερι αγωνίστηκε μόλις 9΄ και έδειξε ότι δεν μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας σε οργάνωση και όχι μόνο και ήδη από χθες το βράδυ είναι αλήθεια ότι έχει ξεκινήσει για τα καλά το ξεσκόνισμα της αγοράς.

Ωστόσο και όπως έχει αποδείξει είναι σίγουρο πως θέλει να προχωρήσει στην καλύτερη δυνατή λύση. Βέβαια το ερώτημα που τίθεται την στιγμή αυτή είναι το πόσο γρήγορα ο Μαρκόπουλος θα βρει τον Αμερικανό πλέι μέικερ που θα του κάνει τη δουλειά αντί του Έιβερι και με δεδομένο ότι το Σάββατο υπάρχει το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο PAOK Sports Arena.

Σε ένα διάστημα όπου ο Μαρκόπουλος καλείται να δουλέψει με τους παίκτες του και στον τομέα της ψυχολογίας μετά το χθεσινό βαρύ 83-60 στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο. «Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να κάνουμε και ήμασταν κακοί στα περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού και δυστυχώς δεν μας βγήκε τίποτα από ότι δουλέψαμε στην διάρκεια της εβδομάδας», σχολίασε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο διασωθέν του ΠΑΟΚ, Χρήστος Ταπούτος.

Κι όσο για την επόμενη μέρα της χθεσινής βαριάς ήττας στην Κυψέλη από τον Πανελλήνιο; «Θα πρέπει να την διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Άρη στην έδρα μας και να κάνουμε μια νέα αρχή».

http://www.sport24.gr/html/ent/724/ent.323724.asp

για την προχθεσινη ξεφτιλα μονο ο ειβερι δεν φταιει.....ομως δεν εχει κανει ΚΑΝΕΝΑ καλο ματς μεχρι τωρα......ουτε καν μετρια εμφανιση.........προχθες ειχε σε 9' συμμετοχης 0 ποντους,με 1 αστοχο τριποντο και 1 φαουλ....τιποτε αλλο!αντιθετα ο καυκης προσπαθησε.....σε 27' ειχε 4 ποντους,3 κλεψιματα και 3 ασιστ!
παντως αν ο μαρκοπουλος θελει να αλλαξει αρδην τα πραγματα πρεπει να αντικαταστησει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να αντικαταστησει τον 1 ψηλο(ή τον χελιγουελ ή τον γκετσεφσκι)............ή τουλαχιστον ας δωσει περισσοτερες ευκαιριες στον καλλε......ειναι νεος με ορεξη για μπασκετ.....δεν εχει περασει τα 30 οπως αυτοι οι 2..........
αλλα το σημαντικοτερο ειναι να δουλεψει την ομαδα γιατι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αδουλευτη............υπαρχουν καλοι παικτες αλλα δεν υπαρχουν συστηματα......ουτε για δειγμα........δεν μπορει ο μονρο που ηταν περυσι πρωτος σκορερ στο eurocup να βαζει μονο 4 ποντους σε 16'!δεν μπορει οι ψηλοι σου(γκετσεφσκι-ντρομπνιακ) να βγαινουν συνεχεια να σουταρουν στο τριποντο!ο μαρκοπουλος εχει πεσει σε μια παγιδα.......εχει βαλει κυριο εκφραστη των επιθεσεων τον ντρομπνιακ!αυτο ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!και ο μονρο μπορει να σκοραρει και μαλιστα περισσοτερο και ο γκρεγκορυ και ο ταπουτος οπως εδειξε με τους 16 ποντους του αλλα και ο τσιαρας.........υπαρχουν και σκορερ και ψηλα κορμια και νεα παιδια με ορεξη και καλοι αμυντικοι......αν ο μαρκοπουλος δεν μπορει να τους κανει ομαδα ειναι δικη του ευθυνη.......

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
εμένα το σάββατο ο σταυρόπουλος με είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για αλλαγές παικτών. στις πέντε κουβέντες που είπε οι 4 ήταν λεφτά.
ακόμα είπε να κάνουμε υπομονή, οτι η ομάδα δεν είναι αυτή που είδαμε προχθές και οτι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
προσωπικά θεωρώ οτι έτσι όπως είμαστε τώρα με το ζόρι θα μπούμε 8αδα. 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
σωστα!δεν υπαρχουν λεφτα για αλλαγες παικτων!ετσι λοιπον πρεπει ισως να δειξει ο μαρκοπουλος περισσοτερη εμπιστοσυνη στον ειβερι........σιγουρα δεν περιμενεις απο μια ομαδα να παιξει σουπερ μπασκετ στην 1η αγωνιστικη οταν μαλιστα εκλεισε ροστερ πριν μερικες εβδομαδες!
ομως το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ εδειξε και ΤΙΠΟΤΑ θετικο για να σε κανει να αισιοδοξεις.........
πολυ σωστα το εγραψε ο τασος μαγουλας στο αρθρο του.........

η εικονα της ομαδας ηταν σαν να μαζευτηκαν για προπονηση αγνωστοι μεταξυ αγνωστων..........

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Α1 ΠΑΟΚ
Ζουρνατσίδης: "Για το καλύτερο δυνατό"

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 26 Οκτωβρίου 2009 16:29

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μόνο χαμόγελα δεν έφερε στις τάξεις του ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι αντίπαλος για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου θα είναι στο νοκ άουτ παιχνίδι στις 18 Νοεμβρίου στο PAOK Sports Arena ο Ολυμπιακός.

"Σίγουρα δεν είναι για μας η καλύτερη δυνατή κλήρωση. Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας, πιστεύω πως σε κάθε ματς θα κάνουμε βήματα προόδου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Ολυμπιακό", δήλωσε μετά το πέρας της κλήρωσης ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, στην πρώτη αντίδραση που υπήρξε από πλευράς "Δικεφάλου".

Όσον αφορά στην προετοιμασία για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Άρη στο PAOK Sports Arena, ξεκίνησε τη Δευτέρα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ρίχνει το βάρος και στον τομέα της ψυχολογίας με σκοπό οι παίκτες του να ξεπεράσουν την βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη με 83-60.

Παράλληλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται και στην αναζήτηση Αμερικανού πλέι μέικερ. Ο Ουίλιαμ Έιβερι έχασε κι άλλο έδαφος στο ενδεχόμενο της παραμονής του μετά την εμφάνισή του κόντρα στους "Ολυμπιονίκες". Το οικονομικό ωστόσο είναι εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή με τα ονόματα που ακούστηκαν να είναι των Σουκούρ και Σινγκλετέρι.

Στα "συν" του πρώτου η ευρωπαϊκή του εμπειρία, έχοντας και το περυσινό πέρασμα από τον Πανελλήνιο όπου συμμετείχε όμως μόνο στα έξι παιχνίδια για τη δεύτερη φάση των ομίλων του Eurocup, αλλά και ότι έχει χαμηλότερο κασέ. Όσο για τον δεύτερο είναι καλύτερος σκόρερ, έχει στο μυαλό του την άμυνα αλλά έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ.

http://www.sport24.gr/html/ent/904/ent.323904.asp

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ !!!

Στον αέρα αυτή την στιγμή, διοικητικά βρίσκεται το τμήμα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. και ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τον ΑΡΗ το Σάββατο που θα πρέπει το γήπεδο μας να είναι κατάμεστο.

Οι εξωδιοικητικοί κ. Γαλατσόπουλος, Πατρίδας, Αμοιρίδης που όμως αυτοί είναι που συμβάλουν και οικονομικά τα μέγιστα εώς τώρα έστω και εκτός Δ.Σ. είναι απογοητευμένοι ο καθένας για τους λόγους του , από την στάση κάποιων προσώπων μέσα στην Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Το πρόβλημα είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο πιστεύουν κάποιοι και οι άνθρωποι που βοηθάνε οικονομικά την ομάδα είναι έτοιμοι να τα βροντήξουν.

Κάποιους από τους λόγους τους ξέρουμε, αλλά δεν θέλουμε να τους αναφέρουμε , γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να μείνουν δίπλα στην ομάδα, αλλά η σταγόναπου ξεχείλισε ήταν το ότι η διοίκηση όρισε χωρίς να ρωτήσει καν , ακριβά εισιτήρια με τον ΑΡΗ ( 15 ευρώ) , ενώ ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα λαικό σωματείο και το εισιτήριο πρέπει να έχει 10 ευρώ αν θέλουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο και αφού η ομάδα μέχρι σήμερα δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο, αλλά προσπαθεί να σταθεί με αξιοπρέπεια.

Σε λίγη ώρα, αναμένονται συναντήσεις και με το τεχνικό team , αλλά και μεταξύ κάποιων ανθρώπων και ίσως και του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε .

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1450&Itemid=9
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.