Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 39875 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest

β) είναι συνεπείς ως προς τις υποσχέσεις για ανάκτηση των μετοχών από Δρόσο, για κυνήγι Πανελούδη και των συναυτώ, για τη διερεύνηση της "επόμενης ημέρας" διοικητικά κλπ;

Το να κυνηγισεις αυτους νομικα αυτη την χρονικη ειναι λιγο δυσκολο.Ο λογος ειναι καθαρα το οικονομικο κομματι, Κυνηγι=μεγαλο κοστος. Για μενα καλα κανουν και δινουν βαση στο αγωνιστηκο τμημα και στο ξεχρεωμα της ομαδος.

Να εισαι σιγουρος οτι θα ερθει και η ωρα αυτων που εφεραν τον ΠΑΟΚ σε αυτην τη θεση.

Υ.Σ Με 1500 διαρκειας που εδωσαν για μενα και πολλα εχουν κανει.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Φίλε όταν έχεις ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδηθούν.
Και σίγουρα δεν κερδίζονται όταν αποφεύγεις ακόμα και να αναφερθείς στα πεπραγμένα και στις ευθύνες πανελούδη.

Η εμπιστοσύνη ή εμπνέεται (δες ζαγοράκη) ή κερδίζεται. Αυτοί δεν μπορούν να την εμπνεύσουν, οπότε πρέπει να την κερδίσουν μέσω και των αποτελεσμάτων.

Offline bane

• Αλλαγή
αν ειναι ετσι λιακο αδερφε μου τοτε την εχουν κερδισει μεσω των αποτελεσματων. και δεν εννοω αυτο καθαυτο το αποτελεσμα ενος αγωνα αλλα το αποτελεσμα του να στησουν μια ομαδα και μαλιστα τοσο καλη ωστε οι ειδικοι του μπασκετ να την καταταξουν σαν ενα απο τα φαβορι για την τριτη θεση μαζι με ρουλη μαρουσι πανελληνιο ,σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα. αν μη τι αλλο δειξανε οτι δουλευουν πολυ στο να επαναφερουν την χαμενη αξιοπιστια του μεγαλυτερου τμηματος του συλλογου.
πρωτιστως πρεπει να κανουμε ομαδα ,να ασχοληθουμε με το αγωνιστικο και εκει νομιζω οτι ειναι το πρωτευον.εμεις οφειλουμε να στηριξουμε τον σουλη και τα παιδια. οσο για την διοικηση ας τους κυνηγησει οταν εκεινη νοιωθει οτι εχει τον χρονο και το χρημα να το κανει. εγω πιστευω οτι θα το κανει. αλλα μπορει και η συντονιστικη να το ζητησει απο την καε. και να παρει απαντησεις που πρεπει να μαθουμε. αν δεσμευτει η καε και δεν το πραξει τοτε ναι να ζητησουμε ευθυνες απο αυτους αλλα οχι απο τον σουλη και τους παικτες. ας κανουμε και εμεις λιγο πισω για οφελος της ομαδος .ειναι λογικο δλδ το πρωτο πραγμα που θα εκανε η καε να ηταν να κυνηγησει πανελουδη και δροσο? δεν νομιζω. θα ειχαμε χαθει καπου μεταξυ δικαστηριων και ομαδος που να συμμετεχει στο πρωταθλημα.
μπορουμε να βρουμε χιλιες δυο δικαιολογιες για το οτι δεν στηριζουμε αλλα οχι το κυνηγι των πανελουδη δροσου .ειδικα με τον πανελουδη νομιζω οτι καταντησε σαν προσωπικη βεντετα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

zan

• Guest

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
εγω τους αγαπαω και τους στηριζω μεχρι να μου αποδειξουν το αντιθετο.

zan

• Guest
Μετά από επτά περίπου χρόνια ο Branko Milisavljevic φόρεσε και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Το περιβάλλον δεν ήταν άγνωστο, καθώς και το γήπεδο γνωρίζει, αλλά και με τον Σούλη Μαρκόπουλο είχε συνεργαστεί πρόσφατα.

Ο Milisavljevic ήρθε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης, πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και προτού πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Μπαίνοντας και πάλι σε αυτό το γήπεδο, θυμήθηκα το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αυτό που πραγματικά μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και σίγουρα δεν μπορώ να ξεχάσω ήταν η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργήσει ο κόσμος. Κι ερχόμενος ξανά στον ΠΑΟΚ θέλω ειλικρινά να ζήσω και πάλι αυτή την ατμόσφαιρα. Η Ελλάδα είναι για μένα η αγαπημένη μου χώρα. Εχω παίξει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη κι εδώ αισθάνομαι πολύ καλύτερα και θα ήθελα αυτή την φορά να μείνω περισσότερο και γιατί όχι, να κλείσω και την καριέρα μου εδώ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, πολύ ποιοτικούς παίκτες και ίσως και για αυτό να ήρθα, για να βοηθήσω να βγάλουμε στο γήπεδο όλη αυτή την ποιότητα και να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο, όπως ήταν τις παλιές καλές μέρες».

Αναφερόμενος στο χρόνο που θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος, ο Milisavljevic τόνισε: «Ισως να είναι πρόβλημα το γεγονός ότι έχω να παίξω αρκετό καιρό, αλλά είμαι επαγγελματίας και όλο αυτό το διάστημα έκανα προπόνηση περιμένοντας να έρθει η στιγμή για να παίξω. Η στιγμή αυτή ήρθε και επειδή ξέρω την ομάδα και γνωρίζω και τον προπονητή, δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να προσαρμοστώ και να είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Για τους λόγους που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ, ο Branko Milisavljevic είπε: «Ενας από τους πιο σημαντικούς λόγους που ήρθα είναι και ο κ. Μαρκόπουλος. Συνεργαστήκαμε στο Μαρούσι και είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Θυμάμαι μάλιστα ότι όταν πήγα στο Μασρούσι η κατάσταση ήταν παρόμοια. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, υπάρχουν τα πλέι οφ και είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά θα κάνουμε τις νίκες που χρειάζονται και θα προχωρήσουμε. Πιστεύω πάντως ότι ήρθα την κατάλληλη στιγμή στην ομάδα. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά προτίμησα τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι έκανα το σωστό».

http://www.paokbc.gr/

zagorakis

• Guest
Ìïíñü: «ÈÝëïõìå Ýíá êáëü óåñß íéêþí»

×ôýðçóå óôá äÜ÷ôõëá ôïõ äåîéïý ÷åñéïý óôï ðñþôï äåêÜëåðôï ôïõ ðñï÷èåóéíïý áãþíá, óõíÝ÷éóå üìùò íá áãùíßæåôáé üíôáò åðçñåáóìÝíïò áðü áõôüí ôïí ôñáõìáôéóìü. Ùóôüóï ìå 2/2 ôñßðïíôá óôéò áñ÷Ýò ôçò 4çò ðåñéüäïõ Þôáí áõôüò ðïõ Ýäùóå ðñïâÜäéóìá 22 ðüíôùí óôïí ÐÁÏÊ. Ï Êñéò Ìïíñü Ýäåóå ôá äÜêôõëá ôïõ ìåôÜ ôï ìáôò êáé ÷èåò ôï ðñùß õðïâëÞèçêå óå áêôéíïãñáößåò, ïé ïðïßåò ðÜíôùò äåí Ýäåéîáí êÜôé áíçóõ÷çôéêü. Ìéá áðëÞ êÜêùóç ìáëáêþí ìïñßùí óå ôñßá äÜêôõëá ôïõ äåîéïý ÷åñéïý ãéá ôïí 28÷ñïíï Áìåñéêáíü… Ï Êþóôáò ÓáìáñÜò óõíÝóôçóå óôïí Ìïíñü áðï÷Þ ãéá äýï ìÝñåò áðü ôá äõíáôÜ… ðáé÷íßäéá ôçò ðñïðüíçóçò, ÷ùñßò íá áöÞóåé óôçí Üêñç ôá õðüëïéðá ìÝñç ôçò êáèçìåñéíÞò äïõëåéÜò óôï ãÞðåäï. ÐÜíôùò èÝìá áðïõóßáò ôïõ Ìïíñü áðü ôï ÊõñéáêÜôéêï ðáé÷íßäé óôá Ôñßêáëá äåí ôßèåôáé.
Ìðïñåß ôçí ÊõñéáêÞ ï Áìåñéêáíüò ãêáñíô íá ìçí Ýöôáóå óôá ãíùóôÜ åðßðåäá óêïñáñßóìáôïò, ùóôüóï âïÞèçóå óôçí êõêëïöïñßá ôçò ìðÜëáò åéäéêÜ óôï êáëü ôñßôï äåêÜëåðôï êáé ìéëþíôáò ãéá áõôÞ ôçí äåýôåñç íßêç ôçò ïìÜäáò ôïõ, åßðå: «¹ôáí óçìáíôéêü ðïõ êåñäßóáìå. Ôï æÞôçìá åßíáé ðëÝïí íá õðåñáóðéæüìáóôå ôçí Ýäñá ìáò. Ìðïñïýóáìå íá ðáßîïõìå êáé êáëýôåñá, áëëÜ èÝëáìå êáôÜ áñ÷Üò ôç íßêç ìåôÜ ôï Üó÷çìï îåêßíçìá êáé ôéò Þôôåò» ôüíéóå ï Áìåñéêáíüò ãêáñíô ðïõ ó÷ïëéÜæïíôáò ôçí ðñïóèÞêç ôïõ ÌéëéóÜâëéåâéôò, ç ïðïßá êáé èá ôïí áðáëëÜîåé áðü ôïí äéðëü ñüëï ðïõ åß÷å ìÝ÷ñé ôþñá (ïñãáíùôéêü, åêôåëåóôéêü) ó÷ïëßáóå: «Èá âïçèÞóåé ï ÌéëéóÜâëéåâéôò, åßíáé äçìéïõñãéêüò ðáßêôçò êáé êëáóóéêüò Üóïò. Åãþ åäþ êáé áñêåôÜ ðáé÷íßäéá ðáßæù êáé Üóïò, ïðüôå ôþñá èá ìðïñþ íá ìåßíù óå èÝóç óïýôéíãê ãêáñíô, ðïõ åßíáé ç èÝóç ìïõ. Ç ðñïóèÞêç åßíáé ðïëý êáëÞ êáé ï ÐÁÏÊ èá âïçèçèåß áðü ôïí íåïöåñìÝíï ðáßêôç, üôáí âñåé ôçí êáëÞ ôïõ êáôÜóôáóç». ¼óï ãéá ôçí óõíÝ÷åéá… «Ï óôü÷ïò ìáò åßíáé íá êÜíïõìå Ýíá óåñß íéêþí» ôüíéóå ï Ìïíñü êáé ðñüóèåóå: «ÐñÝðåé íá êÜíïõìå ôçí áñ÷Þ óôá Ôñßêáëá, üðïõ ìáò ðåñéìÝíåé Ýíá óêëçñü ðáé÷íßäé. Åßíáé áðáñáßôçôï íá äþóïõìå üëåò ìáò ôéò äõíÜìåéò ãéá íá êåñäßóïõìå. ¸÷ïõìå åéêüíá áðü ôïí åðüìåíï áíôßðáëï ìáò, ôïí áíôéìåôùðßóáìå óôï êýðåëëï êáé äéáðéóôþóáìå üôé ðñüêåéôáé ãéá ìéá äõíáôÞ ïìÜäá, ç ïðïßá ëïãéêÜ óôçí Ýäñá ôçò èá ãßíåôáé áêüìá ðéï äýóêïëç».

http://www.metrosport.gr/monro-%C2%ABtheloume-ena-kalo-seri-nikon%C2%BB

zagorakis

• Guest
Κρούση σε Τσαλδάρη

Η Νάπολι «βάρεσε» διάλυση και ο Δημήτρης Τσαλδάρης σήμερα το βράδυ (16/12) επιστρέφει στην Αθήνα για να σμίξει με την οικογένειά του. Ο ΠΑΟΚ διερεύνησε τις προθέσεις του σχετικά με το αν είναι διατεθειμένος να ξανανέβει στη Θεσσαλονίκη μετά τη θητεία του στον Άρη για λογαριασμό του...

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» δίχως να μπουν σε λεπτομέρειες επί του οικονομικού, ήρθαν σε επαφή με τον αθλητή και του εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους. Υπήρξε «φλερτ» του ΠΑΟΚ με τον Τσαλδάρη και το καλοκαίρι, τώρα οι άνθρωποί του επιστρέφουν λόγω και της συγκυρίας με τη Νάπολι.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=208589

Offline gagas

• Αλλαγή
καλα αν παρουν κ τον τσαλδαρη θα μας χαζεψουν..

fatal_invasion

• Guest
Αν αληθεύει αυτό,έστω ότι ήρθαν σε επαφή,αναρωτιέμαι τι οικονομικό άνοιγμα υπάρχει.

ΣΤΗΡΙΖΩ - ΑΠΑΙΤΩ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

BIANCONERO

• Guest
Απ: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγρα
« Reply #970 on: December 17, 2009, 01:46:08 »
ναι, αλλα αν τον παρουν Gaga και δεν στηριξουμε ακομα περισσοτερο η τρυπα θα γινει..GAP!

Οποτε δικοπο μαχαιρι..η διοικηση προτιμησε εμφανως να συνδιασει το συμμαζεμα με ενα ρισκο μιας καλης αγωνιστικης χρονιας που μπορει να μας βοηθησει να ρεφαρουμε (αλλα μπορει και να ανοιξει την ψαλιδα αν στραβωσει το πραμα η αν δεν στηριξουμε εμεις)

Ειναι (και) στο χερι μας. (Ετσι για να μην ριχνουμε μετα μονο αλλου τις ευθυνες)

Offline gagas

• Αλλαγή
δυστυχως απο οτι φαινεται το φιδι απο την τρυπα δεν θα το βγαλουμε εμεις..αφου δεν στηριζουμε οσο πρεπει..
αλλα αυτοι που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ εδω κ εξι μηνες..

μακαρι να ξυπνησουμε..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Να ρωτησω κατι... ο Μιλισαβλιεβιτς πιανει θεση ξενου? γιατι αν οχι εχουμε το δικαιωμα να παρουμε και 3ο Αμερικανο ετσι?

Εβλεπα τον αρη χτες με 4 Αμερικανους και λεω τι εγινε ρε?... λογικα ο ενας θα ειναι Σκοπιανος.. ;)

zan

• Guest
Εχουμε 4 κοινοτικους και 2 αμερικανους. Δεν εχουμε δικαιωμα να παρουμε αλλον αμερικανο. Εχουμε δικαιωμα να παρουμε μονο εαν διωξουμε εναν κοινοτικο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/209709

Ο Κρις Μονρό blogαρει

«Είναι πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη. Αυτό έχω να πω, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στην πόλη, που πραγματικά τα έχει όλα. Τώρα πια νομίζω ότι έχω καταφέρει να δω αρκετά πράγματα, αν και ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε δεν είναι πολύς. Πραγματικά το έχω ευχαριστηθεί όμως. Και την ατμόσφαιρα στην ομάδα και την ζωή στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει κάτι που να μην μου αρέσει. Αντιθέτως, με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι όλοι σχεδόν μιλούν αγγλικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία μου με τον κόσμο. Αυτό βέβαια με δυσκολεύει στο να μάθω και να κατανοήσω καλύτερα τα Ελληνικά, που είναι δύσκολη γλώσσα και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, από τη στιγμή που όλοι οι συμπαίκτες μου, μιλούν στη δική μου γλώσσα. Τα βασικά όμως τα έχω μάθει και μπορώ να πω κάποιες λέξεις, από αυτές που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, όχι όμως πολλά πράγματα. Νομίζω ότι ο καθένας καταλαβαίνει...

Νομίζω ότι η καλύτερή μου στιγμή εντός γηπέδου ήταν το παιχνίδι με τον Άρη. Είχα ακούσει πολλά πράγματα για αυτό το παιχνίδι, ήταν και το πρώτο μεγάλο ματς στο γήπεδό μας και όλα ήταν φανταστικά. Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, έκανα ένα καλό παιχνίδι και η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Το απόλαυσα, όπως πιστεύω ότι έκαναν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Για αυτούς άλλωστε κατάλαβα ότι ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς κι από αυτά που μου έλεγαν στο δρόμο, αλλά και από τα μηνύματα που πήρα στο facebook. Έχω πολλούς φίλους, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό, από τη στιγμή που έχω παίξει σε αρκετές χώρες και υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους γνώρισα και συνεχίζω να έχω επαφή μαζί τους.

Στον ελεύθερό μου χρόνο, περνάω αρκετή ώρα στο ίντερνετ. Μιλάω μέσω skype, με τους φίλους μου στις ΗΠΑ, διατηρώ επαφή μαζί τους, κάνω και κάποια πράγματα για τις δουλειές μου.

Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με τον Πανελλήνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι που μας στεναχώρησε περισσότερο, ήταν ο αγώνας στην Καβάλα. Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο όμως, ακόμη κι έτσι, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά, να πετύχουμε τους στόχους μας και προς το τέλος της σεζόν να βρω την ευκαιρία να επισκεφτώ και μία από τις πανέμορφες Ελληνικές παραλίες. Αυτός θα ήταν κι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα προσκαλούσα κάποιον να έρθει για να περάσει μερικές ημέρες ή και να κάνει τις διακοπές. Είναι όμορφη η ζωή στην Ελλάδα και πολύ καλό το φαγητό. Για μένα που μου αρέσουν τα θαλασσινά μάλιστα, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το καλαμάρι. Πήγαμε πριν ημέρες με όλη την ομάδα σε ένα εστιατόριο και το φαγητό ήταν καταπληκτικό. Ειλικρινά.
Αυτά για τώρα. Πριν σας αφήσω, να ευχηθώ σε όλους ότι καλύτερο για αυτές τις ημέρες που έρχονται. Να είστε όλοι καλά και πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ...»
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
καλα ρε.......παιζει να παρουμε τσαλδαρη;τον γουσταρω πολυ ως παικτη!τον θελω τρελα!
μακαρι αν και.....συμφωνω πως θα ανοιξει κι αλλο η "τρυπα"!

οσον αφορα τους ξενους και τους κοινοτικους.......
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι καθε ομαδα δικαιουται να εχει μεχρι 3 κοινοτικους και μεχρι 3 ξενους μη κοινοτικους!
λογικα μετα την αντικατασταση του ειβερι απο τον μιλισαβλιεβιτς μαλλον ο χελιγουελ που αγωνιζοταν ως κοινοτικος(εχει αγγλικο διαβατηριο) τωρα πρεπει να πιανει θεση μη κοινοτικου(ειναι αυστραλος)...........

παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορουμε να παρουμε αλλον ξενο(κοινοτικο ή μη) εχουμε ηδη 6!

biv,στο σκουληκι ο κλαρκ παιζει ως βουλγαρος......τα σκουληκια εχουν ακρες εκτος απο την

fatal_invasion

• Guest
μακρόστενη ''ουρά'' που προεξέχει από πίσω;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
κατα λαθος το εστειλα πριν να τελειωσω την φραση μου!

ελεγα λοιπον......
τα σκουληκια εκτος απο την fyrom εχουμ ακρες και στην βουλγαρια ;)

zagorakis

• Guest
Ðñüóêëçóç óå ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç

«ÐÁÍÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÅÉÏÓ ÁÈËÇÔÉÊÏÓ ÏÌÉËÏÓ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕÐÏËÉÔÙÍ 2004 - ÊÁËÁÈÏÓÖÁÉÑÉÊÇ ÁÍÙÍÕÌÇ ÅÔÁÉÑÉÁ»
AP. M.A.E. 56205/06/Â/04/3
ÐPOÓKËHÓH TAKTIKHÓ ÃENIKHÓ ÓYNEËEYÓHÓ TÙN METOXÙN
Óýìöùíá ìå ôï íüìï êáé ôï Káôáóôáôéêü ôçò åôáéñåßáò, ôï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï êáëåß ôïõò ìåôü÷ïõò ôçò áíþíõìçò åôáéñåßáò «ÐÁÍÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÅÉÏÓ ÁÈËÇÔÉÊÏÓ ÏÌÉËÏÓ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕÐÏËÉÔÙÍ 2004 - ÊÁËÁÈÏÓÖÁÉÑÉÊÇ ÁÍÙÍÕÌÇ ÅÔÁÉÑÉÁ» óå ôáêôéêÞ ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçí 29ç Äåêåìâñßïõ 2009, çìÝñá Ôñßôç êáé þñá 17.00 óôá ãñáöåßá ôçò åôáéñåßáò óôçí Ðõëáßá Èåóóáëïíßêçò, ïäüò Áíô.Ôñßôóç áñéè. 12, ãéá óõæÞôçóç êáé ëÞøç áðïöÜóåùí ãéá ôá ðáñáêÜôù èÝìáôá:
ÈÝìáôá çìåñÞóéáò äéÜôáîçò
1. ÁíÜêëçóç ôçò áðüöáóçò ôçò ¸êôáêôçò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò ôùí ìåôü÷ùí ôçò 10-6-2008 ìå ôçí ïðïßá áðïöáóßóèçêå ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò åôáéñåßáò êáôÜ ôï ðïóü €1.500.000,00 ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí êáé ôçí áíôßóôïé÷ç Ýêäïóç 50.000 íÝùí ìåôï÷þí, ïíïìáóôéêÞò áîßáò €30,00 åêÜóôçò, ìå ðáñÜëëçëç êáôÜñãçóç ôïõ äéêáéþìáôïò ðñïôßìçóçò õðÝñ íÝùí ìåôü÷ùí
2. Áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò åôáéñåßáò
3. Ôñïðïðïßçóç ôïõ Üñèñïõ 7 ôïõ êáôáóôáôéêïý
4. YðïâïëÞ êáé Ýãêñéóç ôùí Ïéêïíïìéêþí êáôáóôÜóåùí ãéá ôçí åôáéñéêÞ ÷ñÞóç 1/7/2008 - 30/6/2009 ìåôÜ ôùí åð' áõôïý åêèÝóåùí ôïõ Äéïéêçôéêïý Óõìâïõëßïõ êáé ôùí åëåãêôþí.
5. AðáëëáãÞ ôùí ìåëþí ôïõ Äéïéêçôéêïý Óõìâïõëßïõ êáé ôùí åëåãêôþí áðü êÜèå åõèýíç áðïæçìßùóçò ãéá ôá ðåðñáãìÝíá ôçò ÷ñÞóçò 1/7/2008 - 30/6/2009
6. EêëïãÞ åíüò ôáêôéêïý êáé åíüò áíáðëçñùìáôéêïý åëåãêôÞ ãéá ôç ÷ñÞóç 1/7/2009-30/6/2010
7. EðÝêôáóç ôïõ óêïðïý ôçò åôáéñåßáò.
8. Tñïðïðïßçóç ôùí äéáôÜîåùí ôïõ Káôáóôáôéêïý, ç ìåôáãëþôôéóç óôç äçìïôéêÞ êáé êùäéêïðïßçóÞ ôïõ (ìå åíóùìÜôùóç ôùí Þäç ãåíïìÝíùí ôñïðïðïéÞóåþí ôïõ) êáé åíáñìüíéóç ôïõ ìå ôéò äéáôÜîåéò ôïõ Kùä. N. 2190/20 üðùò éó÷ýåé ìåôÜ ôï í.3604/2007.
9. ÅêëïãÞ Äéïéêçôéêïý Óõìâïõëßïõ.
KÜèå ìÝôï÷ïò, ðïõ åðéèõìåß íá ìåôÜó÷åé óôçí åôÞóéá TáêôéêÞ ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç, ïöåßëåé íá êáôáèÝóåé ôéò ìåôï÷Ýò ôïõ óôï ôáìåßï ôçò åôáéñåßáò Þ óôï Ôáìåßï Ðáñáêáôáèçêþí êáé Äáíåßùí Þ óå ïðïéáäÞðïôå TñÜðåæá óôçí ÅëëÜäá êáé íá õðïâÜëåé ôá ó÷åôéêÜ Ýããñáöá ôçò êáôÜèåóçò, êáèþò êáé ôï ôõ÷üí Ýããñáöï áíôéðñïóþðåõóçò óôï ôáìåßï ôçò åôáéñåßáò, ôïõëÜ÷éóôïí ðÝíôå (5) ïëüêëçñåò çìÝñåò ðñéí áðü ôçí çìåñïìçíßá óõíåäñßáóçò ôçò TáêôéêÞò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò.
Èåóóáëïíßêç, 3 Äåêåìâñßïõ 2009
Tï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï

«Áîßæåé íá óôçñé÷èåß ç ïìÜäá...»

Óôçí åêðïìðÞ ôïõ Libero 107,4 «Ãåãïíüôá» öéëïîåíÞèçêå óÞìåñá ï ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ, ê. ÌéëôéÜäçò Êáíþôáò êáé ìßëçóå ãéá ðïëëÜ èÝìáôá ðïõ áöïñïýí óôçí ïìÜäá êáé åíäéáöÝñïõí öõóéêÜ ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ, ôüíéóå ðùò ç ïìÜäá äçìéïõñãÞèçêå áðü ôï ôßðïôá áëëÜ ìå ôçí äïõëåéÜ ðïõ ãßíåôáé èá áðïæçìéþóåé ôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò óôçí óõíÝ÷åéá, áíáöÝñèçêå óå üóá Ýãéíáí óôá Ôñßêáëá áëëÜ êáé óôá ðáñÜðïíá ðïõ Ý÷åé ï óýëëïãïò áðü ôçí äéáéôçóßá êáé æÞôçóå ôçí óôÞñéîç êáé ðáñïõóßá ôïõ êüóìïõ óôï ôåëåõôáßï ðáé÷íßäé ôçò ÷ñïíéÜò ìå ôïí Ðáíéþíéï, üðïõ ç äéïßêçóçò ôçò ÊÁÅ üñéóå ãåíéêÞ åßóïäï 10 åõñþ

Óôçí åêðïìðÞ ôïõ Libero 107,4 «Ãåãïíüôá» öéëïîíåÞèçêå óÞìåñá ï ê. ÌéëôéÜäçò Êáíþôáò, ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ êáé ìßëçóå ãéá ðïëëÜ èÝìáôá ðïõ åíäéáöÝñïõí ôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò.
Îåêéíþíôáò Ýêáíå Ýíá ãåíéêü ó÷üëéï ãéá ôçí ïìÜäá, ëÝãïíôáò :
«Óßãïõñá åßìáóôå ðëÝïí óå ðïëý êáëýôåñï åðßðåäï áðü üôé Þìáóôáí ôï ðåñáóìÝíï êáëïêáßñé. ÐÜíôùò ðïõ êáé ðïõ åìöáíßæïíôáé êÜðïéåò íÝåò áðáéôÞóåéò ãéá ÷ñÞìáôá, ðïõ äåí Þôáí êáôáãåãñáììÝíåò ðïõèåíÜ áëëÜ ôá êáôáöÝñíïõìå»
Áêïëïýèùò, ï ê. Êáíþôáò ìßëçóå ãéá ôçí ãéïñôÞ üëïõ ôïõ ìðáóêåôéêïý ÐÁÏÊ, ðïõ Ýãéíå ÷èåò óôï «ðáëáôÜêé» êáé ôüíéóå :
«ÊÜíáìå ÷èåò ôçí ãéïñôÞ üëùí ôùí ôìçìÜôùí ôçò ÊÁÅ, Þôáí üëïé åêåß, Üíäñåò êáé ãõíáßêåò ðïõ ðáßæïõí ìðÜóêåô ìå ôçí öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ, ìáæåýôçêå üëïò ï ìðáóêåôéêüò ÐÁÏÊ. ¼ðùò îÝñåôå áðü öÝôïò ç ÊÁÅ Ý÷åé ðÜñåé êáé üëá ôá ôìÞìáôá õðïäïìÞò áðü ôïí ÁÓ, ìå õðåýèõíïõò ôïõò êê Óôáõñüðïõëï êáé Ìáñêüðïõëï, ïé ïðïßïé ðéóôåýù ðùò èá êÜíïõí óçìáíôéêü Ýñãï, ðïõ èá öáíåß óôá åðüìåíá ÷ñüíéá. ÌáæåõôÞêáìå ëïéðüí üëïé ìáæß êáé ãéïñôÜóáìå ôï ôÝëïò ôçò ÷ñïíéÜò, åõ÷üìåíïé öõóéêÜ Ýíá êáëýôåñï áýñéï ãéá ôçí ïìÜäá. Åßìáóôå áéóéüäïîïé ãéá ôï ìÝëëïí öõóéêÜ, ÷ùñßò áõôÞ Üëëùóôå äåí èá õðÜñîåé ìÝëëïí, üëïé ðñïóðáèïýìå êáèçìåñéíÜ íá êÜíïõìå ôï ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ íá óõíÝëèåé. ¼ðùò ãíùñßæåôå åðßóçò åìåßò äåí Þñèáìå ùò ðáñÜãïíôåò óôçí äéïßêçóç áëëÜ ùò Üíèñùðïé ðïõ áãáðÜìå ôïí ÐÁÏÊ ãéá íá âïçèÞóïõìå»
Åñùôçèåßò ãéá ôçí äéáìÜ÷ç ðïõ Ý÷åé ðñïêýøåé ìå ôá Ôñßêáëá, ï ê. Êáíþôáò åßðå :
«Ç ïìÜäá âåëôéþíåôáé, êÜíåé ôçí ðñïóðÜèåéá ôçò êáé óýíôïìá èá åßíáé óå áêüìç êáëýôåñï åðßðåäï, åßíáé âÝâáéï áõôü. ÁíáöïñéêÜ ìå üóá Ýãéíáí óôïí áãþíá ìå ôá Ôñßêáëá, ðïõ åîÝäùóáí áíáêïßíùóç, Ý÷ù íá ðù üôé ðñÜãìáôé äåí æçôÞóáìå åðßóçìá åéóéôÞñéá ãéáôß áðáãïñåýïíôáé ïé ìåôáêéíÞóåéò. Åßíáé óáöÝò üìùò üôé ïé Üíèñùðïé ôùí ÔñéêÜëùí äåí Þèåëáí ôïõò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäï, ðñéí ôïí áãþíá ìáò åß÷áí ðåé üôé èá õðÜñ÷ïõí êáíïíéêÜ åéóéôÞñéá óôá åêäïôÞñéá ãéá üðïéïí èÝëåé íá Ýñèåé áëëÜ äåí óõíÝâç áõôü. ÕðÞñ÷áí ìðëüêá áðü ôçí áóôõíïìßá êáé ôïõò óåêéïõñéôÜäåò ôçò ïìÜäáò ðñéí ôá åêäïôÞñéá áëëÜ êáé Ýíá áêüìç óôçí åßóïäï ôïõ ãçðÝäïõ êáé ãéíüôáí åðéëïãÞ. ÊÜðïéïé ößëïé ôçò ïìÜäáò ÷ùñßò öõóéêÜ ôçí äéêÞ ìáò ðáñüôñõíóç Þñèáí íá äïõí ôïí áãþíá áëëÜ åðåéäÞ ôá Ôñßêáëá äåí Þèåëáí ÐÁÏÊôóçäåò óôï ãÞðåäï, äåí ìðüñåóáí íá öôÜóïõí êïíôÜ. ÐÝñõóé äåí åß÷å ãßíåé êÜôé áíÜëïãï üðùò ðëçñïöïñÞèçêá áðü ôïõò ßäéïõò ôïõò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ, åß÷áí Ýñèåé êáé åßäáí êáíïíéêÜ ôï ðáé÷íßäé. Ôþñá ãéá üóá ëÝíå ðùò Ýãéíáí óôï «ðáëáôÜêé» óôïí áãþíá êõðÝëïõ, ôé íá ðù; Þôáí Ýíá ðáé÷íßäé ðïõ åß÷áìå êåñäßóåé ìå ìåãÜëç äéáöïñÜ êáé ï ê. ÁããÝëïõ åß÷å Ýíá åðåéóüäéï ïëßãùí äåõôåñïëÝðôùí ìå Ýíáí ößëï ôçò ïìÜäáò, äåí Ýãéíå ôßðïôå Üëëï. Ïé ößëïé ôïõ ÐÁÏÊ ëïéðüí îåêßíçóáí áðü äéÜöïñá ìÝñç ãéá íá Ýñèïõí, ç áóôõíïìßá ìÜëéóôá åß÷å öõëÜîåé êáé ÷þñï óôçí êåñêßäá ãéá íá êÜôóïõí áëëÜ äåí ìðÞêáí ðïôÝ óôï ãÞðåäï. Äåí Þèåëáí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ ìÝóá, Ýöôáóáí ìÜëéóôá óôï óçìåßï íá äéþîïõí áðü ôï ãÞðåäï ìÝëïò ôçò áðïóôïëÞò ôçò ïìÜäáò åðåéäÞ öïñïýóå ìðëïýæá ôïõ ÐÁÏÊ, ôÝôïéï face control äåí Ý÷åé õðÜñîåé ðïõèåíÜ. Äåí îÝñù ðÜíôùò áí áîßæåé ôïí êüðï íá äþóïõìå óõíÝ÷åéá óå áõôü, ãéá ôçí þñá åßíáé õðü óêÝøç áõôü ôï åíäå÷üìåíï»
Ìéëþíôáò ãéá ôçí ïéêïíïìéêÞ êáôÜóôáóç ôçò ïìÜäáò, ï ê. Êáíþôáò áíÝöåñå :
«¼ëïé ïé óýëëïãïé, ðëçí ÐÁÏ êáé ÏÓÖÐ, Ý÷ïõí ïéêïíïìéêÜ ðñïâëÞìáôá, áò ìçí êñõâüìáóôå ðßóù áðü ôï äÜ÷ôõëï ìáò, üëïé ðñïâëçìáôßæïíôáé ãéá ôï ìÝëëïí. Ï ÐÁÏÊ ìÜëéóôá Ý÷åé äéðëü ðñüâëçìá, åêôüò áðü ôï öåôéíü ìðÜôæåô Ý÷ïõìå êáé ôéò ðñïçãïýìåíåò ïöåéëÝò, üðùò ëÝù ëïéðüí öÝôïò ðëçñþíïõìå 2,5 ïìÜäåò êáé ü÷é ìüíï ìßá. Áí äåí åß÷áìå áõôÜ ôá ÷ñÝç, ï ÐÁÏÊ äåí èá åß÷å êáíÝíá ðñüâëçìá, áêüìç êé Ýôóé üìùò ðñïóðáèïýìå êáé äåí åðéâáñýíïõìå ôçí êáôÜóôáóç. Ãßíáí öõóéêÜ áëëáãÝò áëëÜ ÷ùñßò íá åßíáé åéò âÜñïò ôïõ ìðÜôæåô, üðùò ð.÷. óôçí ðåñßðôùóç ÌéëéóÜâëéåâéôò, ðïõ ðÞñå ôá ÷ñÞìáôá ðïõ ðåñßóåøáí áðü ôïí ¸úâåñé. ÖÝôïò áðü ôï ôßðïôå êÜíáìå ìéá ïìÜäá, ìå óôü÷ï íá åßìáóôå áíôáãùíéóôéêïß êáé íá åßìáóôå ðåñÞöáíïé ãéá áõôÞí. Âáóéêüò óôü÷ïò Þôáí íá ìçí êéíäõíÝøïõìå ì õðïâéâáóìü êáé ìåôÜ üôé êáëýôåñï Ýñèåé, èÝëáìå ìéá ïìÜäá íá ìáò êÜíåé ÷áñïýìåíïõò óôï ãÞðåäï êáé íá ðåñíÜìå êáëÜ ðáñáêïëïõèþíôáò ôçí. Ðéóôåýù üìùò üôé ìå ôçí äïõëåéÜ ðïõ ãßíåôáé áðü üëïõò óôï áãùíéóôéêü ôìÞìá, èá ìáò áðïæçìéþóïõí ìå êÜôé ðïëý êáëýôåñï. ¹äç ç ïìÜäá Ý÷åé êÜíåé ðïëý êáëÝò åìöáíßóåéò åíþ ìáò Ý÷åé áäéêÞóåé ç äéáéôçóßá ðïëëÝò öïñÝò ùò ôþñá áëëÜ ðñï÷ùñÜìå. ÄéáìáñôõèÞêáìå áëëÜ ôé Üëëï íá êÜíïõìå; áò áíáëïãéóôïýí ôþñá ïé õðåýèõíïé ôé èá êÜíïõí, Ý÷ïõí ãßíåé ôñáãéêÜ ðñÜãìáôá åéò âÜñïò ôçò ïìÜäáò ìáò êáé ïöåßëïõí íá äéïñèþóïõí ôçí êáôÜóôáóç»
Êëåßíïíôáò, Ýêáíå Ýíá êÜëåóìá óôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò åí üøåé ôïõ áãþíá ìå ôïí Ðáíéþíéï :
«Ðéóôåýù üôé ï êüóìïò Ý÷åé ðÜñåé äåßãìáôá ôçò ïìÜäáò êáé îÝñåé ôçí áîßá ôçò. Ðéóôåýù ëïéðüí üôé áîßæåé íá ôçí âïçèÞóåé êáé íá ôçí óôçñßîåé, ðáßæïõìå ôþñá ìå ôïí Ðáíéþíéï êáé èÝëïõìå íá äïýìå ãåìÜôï ôï ãÞðåäï, èá åßíáé ìéá äõíáôÞ ìÜ÷ç êáé åðåéäÞ åßíáé ãéïñôÝò âÜëáìå öèçíü åéóéôÞñéï, ç ãåíéêÞ åßóïäïò åßíáé 10 åõñþ ìüëéò êáé åëðßæù íá Ýñèïõí üëïé êïíôÜ óôçí ïìÜäá ãéáôß áîßæåé ôç óôÞñéîç êáé ôçí âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ ôçò»

http://www.libero-fm.gr/details.asp?id=6381
« Last Edit: December 22, 2009, 16:20:14 by zagorakis »

zagorakis

• Guest
Διάστρεμμα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, καθώς υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της ομάδας την Τρίτη, εξετάστηκε χθες από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά και διαπιστώθηκε διάστρεμμα β΄ βαθμού στο αριστερό του πόδι. Ο Καλαϊτζίδης ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας και όπως είναι φυσικό, η συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας είναι εξαιρετικά αμφίβολη.