Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 39716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
πω πω καλά ποιος είναι αυτός ο Κατσαρής ; Όλοι είναι ανδρίκελά του ; Μήπως και ο Ζαγοράκης που τον πρότεινε για τον ΑΣ ; Μήπως και ο Σταυρόπουλος ;

Η μήπως έχει άδικο ο Κανώτας όταν με 80 ευρώ διαρκείας δεν πήρε κανείς μας ;

fatal_invasion

• Guest
Συμφωνώ μαζί σου.Στο μπλα μπλα,πάρε παπαδόπουλο κάνε το ένα κάνε το άλλο είμαστε καλοί.Στην ώρα της στήριξης στα εντός χάνουμε μέχρι στιγμής.

Παρ'όλα αυτά τα 'χουμε ξαναπει,δεν υπάρχει λόγος να κράζουμε,ο καθένας πράττει κατά συνείδηση.

kostas4

• Guest
ο κανωτας αρχισε να μοιραζει την γνωστη καραμελα πριν την καθιερωμενη διαλυση.
ο κοσμος δεν βοηθησε,τα παλια χρεη του κακου δροσου ειναι τεραστια,για να μην χρεωσουμε την ομαδα θα πρεπει να αφησουμε καποιους παιχτες...γνωστα πραγματα

να μιλαει ο αμοιριδης που εχει βαλει λεφτα απο την τσεπη του ή ο βιολιδης ναι.ο κανωτας τι ακριβως θελει?ο κοσμος κανωτα δεν πηρε διαρκειας επειδη εχει για προεδρο εναν κανωτα.απεδειξε οτι μπορεις και θα αποδειξουμε και εμεις τι μπορουμε να κανουμε.
στα @@ μας το παραπονο σου,και εμεις εχουμε παραπονο που εχασες στον πανελληνιο,2 φορες εντος απο τον γαυρο και την καβαλα

Offline t.b

• Αλλαγή
να αγιάσει το χεράκι σου!! :05a:

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
επιτελους τον εδιωξαν τον ειβερι!
και οπως υποστηριζα κι εγω, τωρα μαλλον θα διωξουν οπως διαβασα και καποιον ψηλο(αφου πηραμε και παπαδοπουλο) για να βρουν χρηματα για πλει μεικερ......το ασχημο ειναι οτι ενω οι υποψηφιοι ειναι ο χελιγουελ και ο γκετσεφσκι συμφωνα με το sportnet σκεφτονται να διωξουν τον γκετσεφσκι!αν ειναι δυνατον!θα κρατησουμε τον χελιγουελ;να τον κανουμε τι;ειναι το ιδιο ανυπαρκτος με τον ειβερι!ο γκετσεφσκι κατι κανει(και μπορει να κανει πολλα περισσοτερα) ενω ο αυστραλος..........

να φυγει ο χελιγουελ ΧΘΕΣ!

fatal_invasion

• Guest
και εμεις εχουμε παραπονο που εχασες στον πανελληνιο,2 φορες εντος απο τον γαυρο και την καβαλα

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του 2009 και όχι για τον ΠΑΟΚ των αρχών του 90;
Γιατί με αυτά που γράφετε πιο πολύ εκτός πραγματικότητας δείχνετε.

kostas4

• Guest
εχεις καταλαβει οτι μιλας για τον ΠΑΟΚ?

fatal_invasion

• Guest

kostas4

• Guest
δεν σε κατηγορω γιατι η γενια σου δεν προλαβε μεγαλο τον ΠΑΟΚ

το να χανω απο την καβαλα και απο τον γαυρο 2 φορες μεσα στο σπιτι μου εμενα με ενοχλει

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κωστα κι εμενα με ενοχλει και με τρελαινει...

πιο πολυ ομως με τρελαινει το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι απο γεματη πυλαια ο γκεη δεν περναγε...επισης με ενοχλει το οτι ο κοσμος εδειχνε συγκαταβατικος στην ηττα ειδικα στο ματς του κυπελου που σφαχτηκες...κανεις δεν αντεδρασε ουσιαστικα.

δεν ζηταω απο κανεναν να παει στο μπασκετ.εξαλλου ο καθενας πραττει κατα συνειδηση.αλλα ειλικρινα ρε μαγκες...αυτο το τμημα για τον λαο μας ειναι ενα ματς με το ερπετο;τοτε δεν υπηρχε κανωτας;

σε οσα καλα η κακα εχει κανει η σημερινη διοικηση το χρεος του κοσμου παραμενει το ιδιο...και σε κατι που λεει ο κανωτας εχει απολυτο δικιο.

με περισσοτερο κοσμο μαζευεις περισσοτερες χορηγιες.

τελειωνοντας να πω οτι μεχρι στιγμης τα πραγματα φαινονται οτι παει να γινει ενα βημα προς τα μπρος.ειναι κριμα και αδικο να διατυμπανιζουν αυτοι που δεν το βλεπουν ετσι στους υπολοιπους οτι δεν πρεπει να παει ο κοσμος γηπεδο...οκ πασο σε οσους δεν θελουν αλλα οχι και προλογος
στους υπολοιπους...χωρις εμας δεν υπαρχει ΠΑΟΚ...

Offline sidiros

• Κερκίδα
  • *
Πόσα  είναι τα χρέη, ποιοι τα δημιούργησαν κ ποιος έχει τις μετοχές;Ας απαντήσουν πρώτα κ μετά τα λέμε. 
sid

northeagle_4

• Guest
Eπειδη την τελευταια συνεντευξη κανωτα την ακουσα ζωντανα για πρωτη φορα αναφερθηκε ευθεως στα χρεη που δημιουργησε ο Πανελουδης τουλαχιστον 3 φορες.
 Ειναι και αυτο ειναι βημα μπροστα οπως και να το κανουμε....
Τωρα για τα διαρκειας αναμενωμενο να εχει παραπανο,οσο αναμενωμενο και ο κοσμος να ειναι διστακτικος και να προτιμαει να στηριζει το αγωνιστικο με εισητηριο.Οσο δεν ξεκαθαριζει η κατασταση και η αποδοση ευθηνων απο ΑΣ(καε) δεν θα αλλαξει αυτο.
  Προσωπικα σε οσους αγωνες μπορω να παω θα παω,ηθελα να παρω και διαρκειας....δεν πηρα τελικα,αλλα αν βγουνε ξανα οπως λεγανε θα παρω μαλλον.Πιστευω οτι αγωνιστικα μπηκαν καποιες βασεις για το μελλον και το θεμα ειναι να βρεθει λυση και διοικητικα που θα συσπειρωσει τον κοσμο.

kostas4

• Guest
χωρις το σημερινο μενουν 7 αγωνες για το τελος του πρωτου γυρου.η ομαδα ειχε δυσκολο προγραμμα και ειναι στην τελετευταια θεση με μια νικη εως τωρα.
μεχρι το τελος περιμενω να κανουμε 7/7.τα μοναδικα δυσκολα παιχνιδια ειναι με περιστερι εκτος και πανιωνιο μεσα(μεχρι κ η γρια τον κερδισε).
κανονιστε την πορεια σας και κοιταξτε να κερδισετε αυτα τα ματς

Offline t.b

• Αλλαγή
και εμεις εχουμε παραπονο που εχασες στον πανελληνιο,2 φορες εντος απο τον γαυρο και την καβαλα

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του 2009 και όχι για τον ΠΑΟΚ των αρχών του 90;
Γιατί με αυτά που γράφετε πιο πολύ εκτός πραγματικότητας δείχνετε.

Καλύτερα εκτός παρά στην πραγματικότητα του σήμερα.
Εγώ την εφηβία μου την πέρασα ζώντας τον ΠΑΟΚ του 90 μ αυτό μεγάλωσα και αυτόν θα παλεύω να δω! Οι υπόλοιποι συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα του 2009!

fatal_invasion

• Guest
Άντε καλά.Θέλω τον ΠΑΟΚ 9ατο ή να χαροπαλεύει για την Α2,και συμβιβάζομαι.
Συνεχίστε εσείς να ονειροπολείτε και να νομίζεται ότι με το ΠΑΟΚ είσαι θα βγεις πρώτος,η θα τους γαμάς όλους.

ive4

• Guest
tb κι εγώ πρόλαβα το μπάσκετ στα μεγάλα του. Αλλά δε πιστεύω πως πρέπει να κάτσω και να περιμένω πότε θα ξανάρθει η στιγμή. Θέλω να συμμετέχω στο να έρθει αυτή η στιγμή.

zagorakis

• Guest
ÅíôáôéêÜ ãéá îÝíï áðü óÞìåñá

«Ðéóôåýù ïôé óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Çëõóéáêü èá Ý÷ïõìå ôïí áíôéêáôáóôÜôç ôïõ ¸éâåñé» Ýëåãå ï åïñôÜæùí ÷èåò Íßêïò Óôáõñüðïõëïò êáé üðùò öáßíåôáé ç áíáæÞôçóç èá ðÜñåé íÝá êáé ðéï åíôáôéêÞ ôñïðÞ áðü óÞìåñá. ÌÜëéóôá áðü íùñßò áíáìÝíåôáé óýóêåøç Óôáõñüðïõëïõ Ìáñêüðïõëïõ ãéá áõôü ôï èÝíá êáé ëïãéêÜ èá ôåèïýí ïé ïñéóôéêÝò âÜóåéò ãéá ôï ðïõ èá óôñáöåß ç ïìÜäá, áêüìá êáé ç áðüöáóç ãéá ôï áí ôåëéêÜ èá áðïêôçèåß êáèáñüáéìïò Üóïò, Þ èá ðñïôéìçèåß Ýíáò êüìðï ãêáñíô, Þ áêüìá êáé Ýíá êëáóóéêü «äõÜñé», ìå ôáõôü÷ñïíç ìåôáêßíçóç ôïõ Êñéò Ìïíñü óå èÝóç ðüéíô ãêáñíô. ÁõôÞ ðÜíôùò ç ôåëåõôáßá ðñïïðôéêÞ äåí öáßíåôáé íá åßíáé êáé ç êáëýôåñç, ï Ìïíñü áðïêôÞèçêå ùò óïýôéíãê ãêáñíô êáé äåí ãßíåôáé îáöíéêÜ íá âáöôßæåôáé Üóïò. Êáé äåí åßíáé áõôü ôïõ óôõë ðüéíô ãêáñíô ðïõ áíáæçôÜ ç ïìÜäá.ÐñïêåéìÝíïõ íá ãßíåé áíÜëïãï… ìðÜëùìá, êáëýôåñá èá Þôáí íá ðåñéìÝíïõí ïé õðåýèõíïé êáé íá êáôáëÞîïõí, Ýóôù êáé ìéá ìéêñÞ êáèõóôÝñçóç, óôçí êáëýôåñç äõíáôÞ ëýóç. ÐÜíôùò üôáí ôÝèçêáí ãéá ìáé áêüìá öïñÜ ôá ïíüìáôá ôùí ÐáëÜóéï êáé ÌéëéóÜâëåâéôò óôï ôñáðÝæé, äéáöÜíçêå áñíçôéêÞ äéÜèåóç áðü ôçí ðëåõñÜ ôçò ïìÜäáò íá ðáñèåß ñßóêï çëéêßáò (ãéá ôïí äåýôåñï) êáé ìåãÜëïõ äéáóôÞìáôïò áðï÷Þò (áðü ôï ôÝëïò ôçò ðåñáóìêÝíçò óåæüí, Þôïé 7-8 ìÞíåò ãéá áìöüôåñïõò ôïõò ðáñáðÜíù).

http://www.metrosport.gr/paok-basket-entatika-gia-xeno-apo-simera

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/207983

Α1: Καταλήγει για τον γκαρντ ο Μαρκόπουλος

Σύντομα θα καταλήξει ο Σούλης Μαρκόπουλος στον αντικαταστάτη του Ουίλιαμ Έιβερι στη θέση του πλέι μέικερ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις, δύο Αμερικανών και ενός κοινοτικού.

Ο τελευταίος φέρεται να είναι ο 29χρονος Σέρβος Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει και πριν από περίπου 20 ημέρες το Δικέφαλο του Βορρά, του οποίου τη φανέλα έχει φορέσει στο παρελθόν, έχοντας περάσει επίσης από Ολυμπιακό και Μαρούσι. Μεταξύ των δύο Αμερικανών που εξετάζονται φημολογείται πως είναι ο 31χρονος Μιλτ Παλάσιο, που πέρυσι είχε 6,4 πόντους, 2,6 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με την Κίμκι.

Στον αγωνιστικό τομέα, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ η προσοχή στρέφεται στο ματς της Κυριακής στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον Ηλυσιακό, ο οποίος επίσης έχει μία νίκη.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
Άντε καλά.Θέλω τον ΠΑΟΚ 9ατο ή να χαροπαλεύει για την Α2,και συμβιβάζομαι.
Συνεχίστε εσείς να ονειροπολείτε και να νομίζεται ότι με το ΠΑΟΚ είσαι θα βγεις πρώτος,η θα τους γαμάς όλους.
tb κι εγώ πρόλαβα το μπάσκετ στα μεγάλα του. Αλλά δε πιστεύω πως πρέπει να κάτσω και να περιμένω πότε θα ξανάρθει η στιγμή. Θέλω να συμμετέχω στο να έρθει αυτή η στιγμή.
Εγώ δεν έγραψα ότι ονειροπολώ και φωνάζω ΠΑΟΚείσαι ή κάθομαι και παλεύω και να περιμένω πότε θα ξαν'αρθει η στιγμή έγραψα απλά...
Εγώ την εφηβία μου την πέρασα ζώντας τον ΠΑΟΚ του 90 μ αυτό μεγάλωσα και αυτόν θα παλεύω να δω!
Αυτό δεν σημαίνει ούτε όνειρα ούτε καθησιό!! Μόνο με αγώνες θα ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στο επιθυμητό επίπεδο και μάλιστα με πολύ αγώνα γιατί είναι δύσκολο!