Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 39436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Γιατι δεν βαζουν και το ονομα του πανελουδη και των λοιπων λαμογιων εκει στο σαιτ?

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αρχισαν τα οργανα.......ας χορεψουμε λοιπον :smiliedisco1: :smiliedisco1:

MetroStar

• Guest
Γιατι δεν βαζουν και το ονομα του πανελουδη και των λοιπων λαμογιων εκει στο σαιτ?

Δε χρειάζονται τέτοια.

Αλλά για όσους θέλουν χορό:

LET'S TWIST AGAIN!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UGAUTADn47U (Embedding disabled, limit reached)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Α1 ΠΑΟΚ
Προσφυγή του Τομάσεβιτς στη FIBA

Δημοσίευση: 21 Οκτωβρίου 2009 12:31

Στη FIBA κατέφυγε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς διεκδικώντας ποσό ανώτερο των 100.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ η διοίκηση του οποίου δεν φρόντισε να έρθει σε διακανονισμό με τον Σέρβο σέντερ.

Ο μάνατζερ του πρώην αθλητή του "Δικεφάλου" δεν είχε επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη της διοίκησης Κανώτα πριν προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Πλέον η ΚΑΕ θα πρέπει να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Τομάσεβιτς, ώστε να επέλθει συμφωνάι που θα τη γλυτώσει από τα χειρότερα.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται όπως είναι γνωστό χωρίς τον Δεμερτζή και με αμφίβολη την ημερομηνία της πρεμιέρας με τον Πανελλήνιο.

Από την πλευρά του ο Μιλιτάδης Κανώτας δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα "GOAL": "Είμαστε κατά της αναβολής, νομίζω ότι πρέπει να επικρατήσει σύνεση. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αξιοπιστία του πρωταθλήματος αν για λόγους που έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά αναβάλλουν την έναρξή του. Αν κάθε φορά μία ομάδα παρουσιάζει ανάλογες δικαιολογίες τι θα γίνει";

http://www.sport24.gr/html/ent/760/ent.322760.asp

παντως ειλικρινα δεν την περιμενα τετοια σταση απο τον τομασεβιτς!να κανει προσφυγη πριν ερθει σε επικοινωνια με την διοικηση!κριμα........

CLUB LARISA

• Guest
Μετά έχουμε άδικο που τον φωνάζαμε παλαίμαχο-απόμαχο......Τ αρχιδάκι που στις άδειες πήγαινε κ εβλεπε στο οακα τον λαγό...

MetroStar

• Guest

bagos1

• Guest
Ο τομασεβιτς περισυ ειχε ενα συμβολαιο κοντα στις 200 χιλιαδες το οποιο μετα τον Γεναρη και τις αθλειες εμφανισεις του μεχρι τοτε ξανα διαπραγματευτηκε και κατεβηκε στα 140 περιπου, αμα αφαιρεσεις τις 20 χιλιαδες που πηρε για ολη την χρονια του απομενουνε αλλες 120 χιλιαδες.  Για αυτο το ποσο κανεις οραματιστης ενω το γνωριζε δεν θελησε να ερθει σε καποια επικοινωνια μαζι του και νομιζανε οτι θα το χαρισει λες και ειναι καραμελες. ειναι αδικεια να κατηγοραμε τον παικτη που ολη την χρονια δεν δημιουργησε κανενα μα κανενα προβλημα σε αντιθεση με τους ΥΠΕΡ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με το νουμερο 7 και επιπλεον το γεγονος οτι σωθηκαμε και δεν υποβιβαστηκαμε αγωνιστικα το οφειλουμε σε μεγαλο ποσοστο σε αυτον τον παικτη,  καλα κανει και τα διεκδικει το λοιπον και καλα θα κανουνε να τον ξωφλησουνε,

MetroStar

• Guest
Σωστός. Ήταν και είναι κύριος. Άλλοι δεν ήταν και άλλοι δεν είναι τώρα.

northeagle_4

• Guest
ατακα απο scarface :
" στον δρομο δυο πραγματα εχεις τα αρχιδια και τον λογο σου"
Να παει να γαμηθει το γατακι,εγω δεν του χρωσταω τιποτα ειδικα τωρα που αποδειχτηκαν μουφα οσα ελεγε.

kostas4

• Guest
ρε North τα δεδουλεμενα ζητησε ο ανθρωπος...λες και χρωστουσε τιποτα στον ΠΑΟΚ η το επαιζε οπαδος.το λογικο ειναι να ζηταει τα λεφτα του και εμεις σιγουρα δεν μπορουμε να ξερουμε τι εγινε με τον μανατζερ του και την διοικηση

northeagle_4

• Guest
τον παπα οτι παιζει για τον ΠΑΟΚ καλα τον ταιζε ομως για να μην φυγει με κλωτσιες οταν στο πρωτο μισο ηταν χειροτερος και απο τον Λεμον Λαμπλευ.και τα λεφτα του να ζητουσε απο τοτε και μπασκετ να επαιζε και να εφευγε αν δεν ηθελε.ο ΠΑΟΚ ουτε με τσιακο,αγαδακο δεν επεσε.
  και στην τελικη τρομερο δευτερο γυρο για μενα εκαναν και κυριτσης ,δεμερτζης και ειδικα ο τελευταιος ειναι παλικαρι απο τα λιγα.

kostas4

• Guest
εγω βλεπω οτι αντι να εστιασουμε στο γεγονος οτι οι διοικησεις δημιουργουν τα προβληματα εμεις κατηγορουμε τους παιχτες που ζητουν τα λεφτα τους.
τον παπα οτι παιζει για τον ΠΑΟΚ τον εφαγε ο κοσμος και τον δημιουργησαν οι φυλλαδες.ο παιχτης εμεινει με λιγοτερα λεφτα απο οτι ελεγε το συμβολαιο του και σε ξελασπωσε στο δευτερο μισο.η διοικηση ηξερε οτι πρεπει να τον πληρωσει αλλα οπως κανουν ολες οι διοικησεις κατσαρη απλα μεταβιβασε τα χρεη στην επομενη χρονια

northeagle_4

• Guest
Δεν εστιασα αδερφε εκει,ουτε θεωρω προβλημα τον καθε επαγγελματια παικτη.Τα προβληματα ειναι υπαρκτα εδω και πολλα χρονια και ειναι παντα σε διοικητικο επιπεδο Καε και ΑΣ.
 Δυστυχως χανουμε συνεχως ευκαιριες να καθαρισουμε τα σκατα σε αυτους τους τομεις.Ακομα και ο πανελουδης εφυγε επειδη βαρεθηκε.......ο κατσαρης εφυγε εναν χρονο...τα ξερουμε.
  Για μενα τωρα αναγκαστηκα αφου παει ετσι η χρονια η οποια λυση μετατιθεται στο τελος της χρονιας,προσωπικα δεν μπορω να μην στηριξω το αγωνιστικο τμημα τουλαχιστον.Το θεωρω υποχρεωση,τα αλλα το καλοκαιρι με το καλο.....αν δεν κοιμομαστε παλι.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ο τομασεβιτς περισυ ειχε ενα συμβολαιο κοντα στις 200 χιλιαδες το οποιο μετα τον Γεναρη και τις αθλειες εμφανισεις του μεχρι τοτε ξανα διαπραγματευτηκε και κατεβηκε στα 140 περιπου, αμα αφαιρεσεις τις 20 χιλιαδες που πηρε για ολη την χρονια του απομενουνε αλλες 120 χιλιαδες.  Για αυτο το ποσο κανεις οραματιστης ενω το γνωριζε δεν θελησε να ερθει σε καποια επικοινωνια μαζι του και νομιζανε οτι θα το χαρισει λες και ειναι καραμελες. ειναι αδικεια να κατηγοραμε τον παικτη που ολη την χρονια δεν δημιουργησε κανενα μα κανενα προβλημα σε αντιθεση με τους ΥΠΕΡ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με το νουμερο 7 και επιπλεον το γεγονος οτι σωθηκαμε και δεν υποβιβαστηκαμε αγωνιστικα το οφειλουμε σε μεγαλο ποσοστο σε αυτον τον παικτη,  καλα κανει και τα διεκδικει το λοιπον και καλα θα κανουνε να τον ξωφλησουνε,

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτα που γραφεις......κατι αντιστοιχο εχω γραψει κι εγω αλλωστε......εγω απογοητευτηκα με αυτο που γραφει το ρεπορταζ οτι δεν ηρθε σε συνεννοηση με την διοικηση πρωτα αλλα πηγε κατευθειαν και εκανε προσφυγη......μπορει να μην ισχυει και να ειναι απλως ραδιο αρβυλα που μετεφερε η διοικηση στους δημοσιογραφους.....ομως υποψιαζομαι πως ειναι αληθεια γιατι μεχρι τωρα δεν ειχε ακουστει τιποτα.............
τωρα εξαιτιας αυτου οσοι τον βριζουν συνολικα θα πω οτι εχουν κοντη μνημη οπως εχω ξαναπει......ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ......μου θυμιζουν τα κομματοσκυλα που ειναι πιστα στην ηγεσια ακομη κι αν εχουν διαλυσει το κομμα............

northegle,ο πανελουδης βαρεθηκε;αυτο ειναι το συμπερασμα;θα το παρω ως ατυχη εκφραση γιατι αλλιως..........

northeagle_4

• Guest
Ασφαλως και βαρεθηκε και εφυγε,πως εφυγε τον διωξαμε ? τον πιεσαμε? τελευταια χρονια πριν φυγει απο τους 1000 το πολυ μεσα στο παλατακι ενας πυρηνα χοντρικα ως 100 ατομα τον εβριζε ενω την ιδια ωρα εδινε συνενετευξεις σε Ζαγορα ποσο ΠΑΟΚσης ειναι.Ακομα αυτον θα ειχαμε αν δεν ειχε το προβλημα υγειας του και τα χρεη απο 2 εκ που αφησε θα ητα 4+ και ουτε γατα ουτε ζημια.εφυγε ανελαβε γαλατσοπουλος,εφυγε μονος του.Ηρθε δροσος πουλησε παπα,εφυγε μονος.Τωρα αν εσυ θες να παραμυθιαζεσε οτι τους εδιωξαν 15 δικα μου και δικα σου ποστ μεσα στο φορουμ δεν μπορω να κανω κατι.Καθολου ατυχης δεν ειναι η εκφραση.

ΠΑΙΖΩΤΟΝΡΟΛΟΤΗΣΑΘΛΙΑΣΔΙΟΙΚΗΣΗΣΤΟΥΠΑΟΚΤΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΩ ΝΧΡΟΝΩΝ-4-

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
οταν εχεις ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ τα παντα δεν εχεις αλλο εργο.....με αυτην την εννοια βαρεθηκε.......οταν αισθανεσαι οτι η λαικη οργη φουντωνει επισης "την κανεις".......οταν ξερεις οτι αν συνεχισεις μπορει να μπεις φυλακη επισης φευγεις.....οταν ξερεις οτι τα εφαγες ολα και δεν εμεινε τιποτα επισης φευγεις........

τον κακομοιρη.....τον καναμε να βαρεθει......αχαριστε ΠΑΟΚτση.........

εαν ο ΠΑΟΚτσης δεν καταλαβει οτι πρεπει να στηριζει μεχρις εσχατων τους παικτες που παιζουν για την αξιοπρεπεια της ομαδας οπως περυσι ΔΕΝ εχει μελλον η ομαδα.......γι'αυτο ελεγα περυσι μετα την φυγη του δροσου οτι οσοι μπορουν να πανε να στηριξουν αυτους τους ηρωες που κρατανε ψηλα την σημαια.......την σημαια του ΠΑΟΚ την κρατησε ψηλα τοτε ο τομασεβιτς οταν κερδισε μονος του τον βαζελο με 20 ποντους και 15 ριμπαουντ......οχι ο κανωτας,οχι ο κατσαρης,οχι ο γαλατσαοπουλος..........ο ΠΑΟΚτσης πρεπει να ΑΠΑΙΤΕΙ απο τη διοικηση να ειναι ενταξει απεναντι στους παικτες της ομαδας και οχι να τους πυροβολει επειδη ζητουν τα αυτονοητα........

εγω απλως θεωρω ΦΑΟΥΛ του τομασεβιτς ΑΝ δεν ηρθε σε επαφη με την διοικηση για τα οφειλομενα πριν κανει προσφυγη!

northeagle_4

• Guest
προφανως διαβαζεις οτι θελει και τα ερμηνευεις με τετοιο τροπο που καμια σχεση δεν εχουν οπως τα γραφω για να δημιουργησεις μια κοντρα της πλακας.Ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση οι αποψεις μου για καθε Καε,ΑΣ και λοιπα λαμογια ειναι και καταγεγραμμενες αλλα εκφραζοντε και στο γηπεδο οταν βλεπω τον μπασκετικο ΠΑΟΚ.
 ερμηνευσε λοιπον τα λογια μου οπως θες να φανεις επαναστατης ,εγω μιλαω με γεγονοτα.

zagorakis

• Guest
Λύση συνεργασίας με Ernest Radjen

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων του κ. Ernest Radjen, λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

http://www.paokbc.gr/

Offline savage republic

• Βασικός
Τι έγινε πάλι μ' αυτόν;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ - Ψάχνεται για Τομάσεβιτς
22/10/2009 17:57

Σε αναζήτηση συμβολαίων, αποδείξεων και... ιδιωτικών συμφωνητικών βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναφορικά με την προσφυγή που κατέθεσε ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, προκειμένου να καταστεί σαφής εικόνα αναφορικά με το συνολικό χρέος προς τον Σέρβο.

Μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θα επικοινωνήσουν με την πλευρά του Τομάσεβιτς, προκειμένου να επιτευχθεί κάποιος διακανονισμός. Αισιοδοξία πηγάζει από την διαλλακτική στάση του «Τόμο», ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα. Απλά να πάρει τα λεφτά του...

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ υπήρχε γνώση το καλοκαίρι για το χρέος προς τον Τομάσεβιτς, αλλά επειδή πρώτευαν άλλοι διακανονισμοί για να μπορεί να κάνει η ομάδα μεταγραφές (σ.σ. σε Παπαδάκης, Χαριτόπουλος, Τσιάρας, Καυκής) το ζήτημα Τομάσεβιτς μπήκε στο συρτάρι. Η διοίκηση επιθυμεί να βρεθεί γρήγορα λύση, καθώς αν ο Σέρβος δικαιωθεί από την FIBA στον ΠΑΟΚ θα προκύψει το πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ, να μην μπορεί δηλαδή να εκδίδει δελτία σε ξένους αθλητές.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=202687