Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 40171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
επειδη εγω ειμαι στο 50% 50% θα με ενδιεφερε κ μια κουβεντα για το αν θα ηταν καλο να παρουμε ή οχι διαρκειας..

εκει που με κερδιζει η διοικηση εκει με χανει..με κατι δηλωσεις πχ του προεδρου..

οι συνδεσμοι παντως θα βοηθησουν..κ σιγουρα κατι τους επεισε για να παρουν..
η αποψη του αλαμανα85 θα βοηθουσε ολους μας..

ξερει καποιος πως πηγαινει η κινηση?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
επειδή χάθηκα λίγο μπορεί να συγκέντρωση κάποιος το roster μας με τους παίχτες σε κάθε θέση?
αυτούς που έχουμε μέχρι τώρα +τσιάρα καυκί
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή

ασσος:   αμερικανος-καυκης,καλαιτζιδης,γιαννακιδης,δεμερτζης
δυο:    μονροε κ κοινοτικος λογικα
3:      γκρεγκορι,ταπουτος,καλαμπακας
4:      τσιαρας κ γιαννουλης (αν αποκτηθει )
5:      ντρομπνιακ κ χελιγουελ κ ισως ο νεαρος Καλες...

PAOK_EDESSA

• Guest
άμα έρθει και αυτός ο παίκτη που θέλουμε από το ΝΒΑ μια χαρά πιστεύω θα τα πάμε...μονο να κρατήσουμε τους παίκτες μια φορα μια ολόκληρη σαιζόν ...

LFPADRAM

• Guest

Γκρέγκορι: «Έχω μια δεύτερη ευκαιρία»

Ο Κεν Γκρέγκορι αποχώρησε στα μέσα της περυσινής περιόδου από τον ΠΑΟΚ, με τις όχι καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσε. Ο Αμερικανός φόργουορντ, όμως, φαίνεται πως αγάπησε τον «Δικέφαλο» όλο αυτό το διάστημα και αμέσως δέχτηκε να επιστρέψει στην Πυλαία, μόλις ήρθε η πρόταση της νυν διοίκησης των «ασπρόμαυρων» και του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο πρώην άσος της Εφές Πίλσεν κα της Βαλένθια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, θεωρώντας πως θα έχει μια δεύτερη και καλύτερη ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και στον κόσμο, τον οποίο φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει.

«Πραγματικά, περιμένω με αγωνία την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι έμεινε στη μέση. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από την προηγούμενη κι αυτό εύχομαι να συμβεί και μέσα, αλλά κι έξω από το γήπεδο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 28χρονου Αμερικανού.

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν έχει ξεχάσει τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους. «Ελπίζω ότι όλοι μας θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα δημιουργήσουμε μία ομάδα, που θα παίζει με τέτοιον τρόπο, για τον οποίο θα είναι υπερήφανοι και οι φίλαθλοί μας, που τόσο με ενθουσίασαν πέρυσι, αλλά και όλοι μέσα στην ομάδα. Απλά, θέλω όλοι μας, εμείς στην ομάδα, αλλά και οι φίλαθλοί μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο, το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και περιμένω με αγωνία να απολαύσω το παιχνίδι που αγαπώ τόσο πολύ».
http://www.sport-fm.gr/article/192808

rounos

• Guest
Ελπιζω να μην εχουμε παλι τιποτα τρελες αποχωρησεις στη μεση της χρονιας γιατι το ροστερ που δημιουργειται φαινεται αξιολογο.Πιστευω πολυ και στον Μαρκοπουλο οποτε δε βλεπω το λογο να μη γινει κατι καλο -αγωνιστικα-.

kostas4

• Guest
χρυση ευκαιρια για να κρατησουμε κορμο επιτελους.θα εχουμε τσιαρα-καυκη για δευτερη χρονια,γκρεγκορι και μπορουμε σιγα σιγα να χτισουμε μια καλη ομαδα.
βασικη προυποθεση ειναι να πληρωνονται οι παιχτες και οι υποχρεωσεις της ομαδας.

μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα οτι η στηριξη στην ομαδα ειναι μονοδρομος.πρεπει οπωσδηποτε φετος να βγει η χρονια μεχρι το τελος αλλιως του χρονου η α2 θα ειναι κοντα

περιμενω απο την καε να κανει τα παντα ωστε να βρει χορηγους και επιτελους να δειξει λιγη σοβαροτητα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/192876

Ï ×ñÞóôïò Ôáðïýôïò èá êÜíåé óôïí ÐÁÏÊ, ìéá íÝá áñ÷Þ. Óå óõíÝíôåõîç ðïõ ðáñá÷þñçóå óôçí åðßóçìç éóôïóåëßäá ôïõ ÅÓÁÊÅ ìßëçóå ãéá áõôü ôï íÝï îåêßíçìá ìå ôïí «äéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ» , áíáöÝñèçêå óôçí ÅèíéêÞ ÅëëÜäïò -ðïõ üðùò ôüíéóå Ý÷åé ðÜíôá óôï ìõáëü ôïõ- åíþ, äåí ðáñÝëåéøå íá êÜíåé áõôïêñéôéêÞ êáé áíÝöåñå ìåôáîý Üëëùí üôé: «Äåí åß÷á ôý÷ç óå óõãêåêñéìÝíá óçìåßá óôçí êáñéÝñá áëëÜ óßãïõñá Ýêáíá êáé åãþ ëÜèç!»

-ÅðéóôñÝöïíôáò óôç Èåóóáëïíßêç ýóôåñá áðü ðïëëÜ ÷ñüíéá êáé ðáßæïíôáò ðëÝïí óå ìßá ïìÜäá üðùò ï ÐÁÏÊ, ðïõ åßíáé áðü ôéò ìåãÜëåò êáé ðáñáäïóéáêÝò äõíÜìåéò ôïõ åëëçíéêïý ìðÜóêåô, ôé åßíáé áõôü ðïõ ðñïóäïêÜò ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí;

"Ç áëÞèåéá åßíáé üôé åÜí âãÜëïõìå ôç ìßá óåæüí ðïõ áãùíßóôçêá óôïí ÇñáêëÞ, ëåßðù áðü ôç Èåóóáëïíßêç ìßá äåêáåôßá. Ï ÐÁÏÊ åßíáé óßãïõñá ìßá ðïëý ìåãÜëç ïìÜäá, ìå Ýíá ôåñÜóôéï ëáü êáé öÝôïò ãßíåôáé ìßá íÝá ðñïóðÜèåéá, ãéá íá ãßíåé Ýíá íÝï îåêßíçìá, áðü áíèñþðïõò ðïõ áãáðïýí ðñáãìáôéêÜ ôïí ÐÁÏÊ êáé èÝëïõí íá ôïí âãÜëïõí áðü ôç ìåôñéüôçôá ôùí ôåëåõôáßùí åôþí.

Êé åãþ áðü ôçí ðëåõñÜ ìïõ êáé ìÝóá áðü áõôÞ ôçí ðñïóðÜèåéá èÝëù íá âïçèÞóù ìå üëåò ìïõ ôéò äõíÜìåéò, ãéá íá âÜëù Ýíá ëéèáñÜêé óôéò üðïéåò åðéôõ÷ßåò èá Ý÷åé áõôÞ ôç óåæüí ç ïìÜäá. Ãéá áõôü Þñèá, ðÜíôùò, ãéáôß ðéóôåýù óå áõôÞ ôçí ðñïóðÜèåéá".

-Âñéóêüìáóôå óôï îåêßíçìá ôçò ðñïåôïéìáóßáò. Óå ëßãåò çìÝñåò èá âñåèåßôå óôï Ëéôü÷ùñï ãéá ôï âáóéêü óôÜäéï ôçò ðñïåôïéìáóßáò, ðïõ ðáñáäïóéáêÜ èåùñåßôáé ôï ðéï óçìáíôéêü ãéá üëç ôç óåæüí ðïõ Ýñ÷åôáé. Ãéáôß ôï èåùñïýìå ôüóï óçìáíôéêü áõôü ôï êïììÜôé ôçò ðñïåôïéìáóßáò;

"Ãéáôß ïõóéáóôéêÜ êÜèå ïìÜäá âÜæåé ôá èåìÝëéá ãéá üëç ôç óåæüí. ÎåêéíÜò áðü ôï ìçäÝí, âÜæåéò âÜóåéò óå áãùíéóôéêü êïììÜôé êáé óå öõóéêÞ êáôÜóôáóç. Áí åßìáóôå üëïé õãéåßò êáé âãÜëïõìå áõôü ôï êïììÜôé üðùò ðñÝðåé, íïìßæù üôé ç ÷ñïíéÜ èá êõëÞóåé êáëÜ êáé ÷ùñßò ôñáõìáôéóìïýò".

-Ìå ôïí Íßêï Óôáõñüðïõëï óõíåñãáóôÞêáôå ãéá ðñþôç öïñÜ êáé ãéá áñêåôÜ ÷ñüíéá óôéò ìéêñÝò åèíéêÝò ïìÜäåò êáé ìå ôïí Óïýëç Ìáñêüðïõëï óôçí ÁÅÊ. ÖáíôÜæïìáé üôé ç ðáñïõóßá ôïõò Ýðáéîå óçìáíôéêü ñüëï óôçí áðüöáóÞ óïõ íá ðáßîåéò óôïí ÐÁÏÊ…

"Ôïõò åêôéìþ ðÜñá ðïëý êáé ãéá ôç äïõëåéÜ ðïõ êÜíïõí, áëëÜ êáé ùò áíèñþðïõò êáé áíáìößâïëá ç äéêÞ ôïõò ðáñïõóßá Þôáí ðïëý óçìáíôéêÞ óôï íá ðÜñù ôçí áðüöáóç íá ðáßîù óôïí ÐÁÏÊ. Ìå Ý÷ïõí âïçèÞóåé ðÜñá ðïëý óôçí êáñéÝñá ìïõ êáé åßìáé Ýôïéìïò íá áêïýóù êÜèå ïäçãßá êáé óõìâïõëÞ. Ùò áèëçôÞò, áëëÜ êáé ùò Üíèñùðïò, ôïõò Ý÷ù ôõöëÞ åìðéóôïóýíç".

-Ëßãï ðñéí óõìöùíÞóåéò ìå ôïí ÐÁÏÊ, äçìéïõñãÞèçêå ìßá ðåñßåñãç êáôÜóôáóç. Ìßá öùôïãñáößá, Ýíá âßíôåï, áñíçôéêÜ ó÷üëéá ãéá ôï åíäå÷üìåíï íá ðáßîåéò óôïí ÐÁÏÊ. Ôï óêÝöôçêåò ðïëý, öïâÞèçêåò êÜðïéá óôéãìÞ íá õðïãñÜøåéò êáé ôåëéêÜ ôéò áðáíôÜò óå üëá áõôÜ;

"Ç áëÞèåéá åßíáé üôé óôç äéÜñêåéá ôïõ êáëïêáéñéïý åß÷á óôá ÷Ýñéá ìïõ áñêåôÝò ðñïôÜóåéò. Ôéò ìåëÝôçóá, åßäá ôá èåôéêÜ êáé ôá áñíçôéêÜ êáé üóïí áöïñÜ óôçí ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ åßäá üôé õðÞñ÷áí ðïëëÜ èåôéêÜ êáé åëÜ÷éóôá áñíçôéêÜ, áõôÜ ãéá ôá ïðïßá ìéëÜìå ôþñá.

Åßìáé åðáããåëìáôßáò êáëáèïóöáéñéóôÞò êáé Ýêñéíá üôé ç ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí ç ðéï óõìöÝñïõóá ãéá ìÝíá, áðü üëåò ôéò ðëåõñÝò êáé ðåñéóóüôåñï áãùíéóôéêÜ, áëëÜ êé áðü ôïí ôñüðï ðïõ ìå ðëçóßáóáí ïé Üíèñùðïé ôçò ïìÜäáò. Äåí öïâÞèçêá íá ðÜñù áõôÞ ôçí áðüöáóç, ãéáôß Ý÷ù ìÜèåé íá æù ìå äõóêïëßåò.

ÅÜí åéðþèçêå, ãñÜöôçêå Þ Ýãéíå êÜôé ðïõ áöïñÜ åìÝíá êáé ïé ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ èåùñïýí üôé ôïõò åíü÷ëçóå Þ ôïõò ðñüóâáëå, åãþ èÝëù íá ôïõò æçôÞóù ìÝóá áðü ôçí êáñäéÜ ìïõ óõãíþìç. Ç óõíåñãáóßá ìïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ åßíáé ìßá ìåãÜëç åõêáéñßá êáé ìßá ìåãÜëç ðñüêëçóç ãéá ìÝíá.

Êáé ôï ìåãáëýôåñï ßóùò êßíçôñï ðïõ Ý÷ù åßíáé íá êáôáöÝñù íá êåñäßóù ôçí åìðéóôïóýíç ôïõ êüóìïõ ìå ôçí áãùíéóôéêÞ ìïõ ðáñïõóßá. Ãéá áõôü êáé æÞôçóá áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ íá ìå êñßíïõí ãéá áõôÜ ðïõ èá êÜíù ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ãéá ôçí ðñïóðÜèåéÜ ìïõ ãéá ôçí ïìÜäá".

-ÊÜíïíôáò Ýíáí áðïëïãéóìü ôçò ìÝ÷ñé ôþñá êáñéÝñáò óïõ, ôé óõìðÝñáóìá âãÜæåéò;

"Ç ðïñåßá åíüò áèëçôÞ åîáñôÜôáé áðü ðïëëïýò ðáñÜãïíôåò. ÌåôñÜåé êáé ç ôý÷ç, ðïõ óå óõãêåêñéìÝíá óçìåßá ôçò êáñéÝñá ìïõ ðéóôåýù üôé ìïõ Ýëåéøå, áëëÜ óßãïõñá, Ý÷ù êÜíåé êé åãþ ëÜèç. Ôï óùóôü åßíáé íá ìçí êïéôÜæù ðßóù. ÎÝñù üôé ìðïñïýóá íá öôÜóù ðéï øçëÜ, áëëÜ åßìáé áêüìç 27 ÷ñïíþí êé áò ðáßæù ôüóá ÷ñüíéá ìðÜóêåô. Êé åëðßæù üôé ìáæß ìå ôïí ÐÁÏÊ èá êÜíù êé åãþ Ýíá íÝï îåêßíçìá".

-Æçëåýåéò ôá ðáéäéÜ ôçò äéêÞò óôï ãåíéÜò, üðùò ï Ìðïõñïýóçò, ï ÆÞóçò, ï Óðáíïýëçò, ðïõ ðñï÷þñçóáí ðåñéóóüôåñï áðü óÝíá;

"¼÷é, äåí æçëåýù, áëëÜ ÷áßñïìáé ðïõ áõôÜ ôá ðáéäéÜ ðñï÷þñçóáí ðåñéóóüôåñï áðü ìÝíá. ÊáëÜ Ýêáíáí êáé åéëéêñéíÜ ôïõò èáõìÜæù ãéá üóá Ý÷ïõí ðåôý÷åé êáé ìå ôçí åèíéêÞ ïìÜäá, áëëÜ êáé óå óõëëïãéêü åðßðåäï. Êé áõôü ðïõ åëðßæù êé åý÷ïìáé åßíáé íá ìðïñÝóù êé åãþ êÜðïéá óôéãìÞ íá åßìáé êáé ðÜëé óõìðáßêôçò ôïõò óôçí ÅèíéêÞ".

-Äåí Ý÷åéò îåãñÜøåé, äçëáäÞ, ôï êåöÜëáéï åèíéêÞ ïìÜäá…

"Óå êáìßá ðåñßðôùóç. ¼óï èá ðáßæù ìðÜóêåô, ç ÅèíéêÞ èá åßíáé ðÜíôá óôï ìõáëü ìïõ êáé èá äïõëåýù êáé èá ðñïóðáèþ ãéá áõôü".

-Åßìáóôå êáé óå ðåñßïäï ÅõñùìðÜóêåô. Ôé âëÝðåéò, ëïéðüí, ãéá ôçí ÅèíéêÞ ìáò;

"ÕðÜñ÷åé óçìáíôéêÞ áëëáãÞ óôçí ïìÜäá ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ ê. ÊáæëÜïõóêáò êáé ìßá äéáöïñåôéêÞ öéëïóïößá ðïõ Ý÷åé óå ó÷Ýóç ìå ôïí ê. ÃéáííÜêç. Ëåßðïõí 2-3 ðáßêôåò áðü ôïõò âáóéêïýò, áëëÜ Ýñ÷ïíôáé íÝá ðáéäéÜ ìå åíèïõóéáóìü, ôáëÝíôï êáé èÝëçóç. ÅÜí Ý÷ïõìå êáé ôý÷ç, Ý÷ïõìå ôç äõíáôüôçôá íá êÜíïõìå êÜôé êáëü".

-Ðþò èá èåùñÞóåéò ôç ÷ñïíéÜ åðéôõ÷çìÝíç óôï ôÝëïò ôçò óåæüí; Êáé ãéá óÝíá ðñïóùðéêÜ, áëëÜ êáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ;

"Ï ÐÁÏÊ åßíáé êáôáäéêáóìÝíïò íá âÜæåé õøçëïýò óôü÷ïõò. ÁãùíéóôéêÜ Ý÷ïõí ãßíåé êáëÝò êéíÞóåéò êáé åßíáé ðïëý óçìáíôéêü ãéá ôçí ïìÜäá íá Ý÷åé ôïí êáëýôåñï ¸ëëçíá ðñïðïíçôÞ ôùí ôåëåõôáßùí åôþí. ÅÜí Ý÷ïõìå üëïé ôçí õãåßá ìáò, ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ìßá ðïñåßá êáëýôåñç áðü ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá.

Äåí èÝëù íá ìéëÞóù ãéá Åõñùëßãêá, ôåôñÜäá êáé Üëëá ôÝôïéá, ðïõ ìüíï êáêü êÜíïõí, ãéáôß êáé ìå ëáíèáóìÝíï ôñüðï åíèïõóéÜæïõí ôïí êüóìï, áëëÜ êáé áã÷þíïõí ÷ùñßò ëüãï åìÜò.

Åìåßò ïöåßëïõìå ìå ôçí ðáñïõóßá ìáò óôï ãÞðåäï íá ðñïêáëÝóïõìå åíèïõóéáóìü óôïí êüóìï êáé ü÷é ìå ëüãéá êé áðü ôçí Üëëç, áò áã÷ùèïýìå, ü÷é áðü áõôÜ ðïõ èá ðïýìå, áëëÜ áðü áõôÜ, ôá ðïëëÜ êáé êáëÜ ðéóôåýù, ðïõ èá êÜíïõìå óôï ãÞðåäï. Ðéóôåýù ðÜíôùò üôé èá åßíáé ìßá êáëÞ ÷ñïíéÜ ãéá üëïõò ìáò".
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ Κ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟ ΑΕΚ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ. Κ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΣΟΥ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΩ Κ ΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΑΠΟΥΤΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

Offline t.b

• Αλλαγή
Εάν ειπωθεί κάτι στο παλατάκι, γραφτή ή γίνει  κάτι που αφορά εμάς και ο Ταπούτος θεωρεί ότι τον ενόχλησε ή τον πρόσβαλε, εγώ θα να τον ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγνώμη.

Offline diegito4

• Αλλαγή
το εξηγεις λίγο αδερφέ,δεν το καταλάβα.

CLUB LARISA

• Guest
Εάν ειπωθεί κάτι στο παλατάκι, γραφτή ή γίνει  κάτι που αφορά εμάς και ο Ταπούτος θεωρεί ότι τον ενόχλησε ή τον πρόσβαλε, εγώ θα να τον ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγνώμη.

Εγώ πάλι θα του ζητήσω να αποτριχώσει τ αχαμνά της μάνας του....
ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ. Τη συγνώμη να την βάλει στον πάτο του

Offline t.b

• Αλλαγή
Η δήλωση μεταμέλειας του είναι:
Εάν ειπώθηκε, γράφτηκε ή έγινε κάτι που αφορά εμένα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τους ενόχλησε ή τους πρόσβαλε, εγώ θέλω να τους ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγνώμη.

Και εγώ του το αντιστρέφω.
Μετά το μπινελίκι που θα φάει επειδή του το χρωστάμε, θα του ζητήσουμε συγνώμη.

Πέρα από όλα αυτά με την δήλωση που έκανε δεν νομίζω πως παραδέχεται τίποτα. Οι άλλοι φταίνε που γράφουν ότι να ναι, λένε ότι να ναι και αυτός δεν ευθύνετε σε τίποτα.

Offline diegito4

• Αλλαγή
οκ κατάλαβα.

Panagiotis4

• Guest
ρε παιδιά πλάκα κάνετε?εδώ στην ομάδα έχουν παίξει Αγγελίδης,Λιαδέλης κλπ που όλοι ξέρουν τι είναι και τι έχουν κάνει.Με κάποιον Ταπούτο κάθεστε και ασχολείστε?Αν είναι δυνατόν.Κακό στην ομάδα-που προσπαθεί να ορθοποδήσει-κάνουμε αν αντιδρούμε έτσι.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
τι εχουν κανει αδερφε δηλαδη ο αγγελιδης και ο λιαδελης?ρωταω επειδη βασικα δεν ασχολουμαι με το μπασκετ και χωρις ιχνος ειρωνιας...τραγουδουσαν και αυτοι συνθηματα εναντιον του ΠΑΟΚ?γιατι ο ταπουτος-αυτος ο μπασταρδος-αυτο εκανε...
ΤΑΠΟΥΤΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.
τελικα απ'οτι καταλαβαινω σε αυτο το φορουμ μονο κακο στις ομαδες μας ποδοσφαιρου και μπασκετ κανουμε...τουλαχιστον με την λογικη ορισμενων....οποια μορφη αντιδρασης κι αν υπαρχει εδω μεσα, θεωρειται οτι βλαπτει την ομαδα...δεν γινεται ετσι μαγκες.....
δεν τα γραφω για σενα panagiotis4...απλα εχω σαλταρει με ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα αυτες τις μερες

Offline scouser4

• Αλλαγή
Η δήλωση μεταμέλειας του είναι:
Εάν ειπώθηκε, γράφτηκε ή έγινε κάτι που αφορά εμένα και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι τους ενόχλησε ή τους πρόσβαλε, εγώ θέλω να τους ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγνώμη.

Ε τι θα λεγε ?? πουτσες μπλε!Ξερει τι τον περιμενει γι αυτο τα λεει..
Αυτα να τα σκεφτοταν οταν ηταν στο αεκακι !ποτε δεν ξερεις πότε θα αλλαξεις ομαδα ταπουτακο..τωρα οπως εστρωσες κοιμησου.

Εσενα μωρη γαμιολα αν σου βριζανε το σπιτι δε θα σε ενοχλούσε ούτε θα σε πρόσβαλε ??Αντε γαμησου τωρα!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ο αγγελιδης ειχε σηκωσει μια φορα ενα δαχτυλακι του αν θυμαμαι καλα.ο λιαδελης δε νομιζω να ειχε κανει κατι
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Offline t.b

• Αλλαγή
ρε παιδιά πλάκα κάνετε?εδώ στην ομάδα έχουν παίξει Αγγελίδης,Λιαδέλης κλπ που όλοι ξέρουν τι είναι και τι έχουν κάνει.Με κάποιον Ταπούτο κάθεστε και ασχολείστε?Αν είναι δυνατόν.Κακό στην ομάδα-που προσπαθεί να ορθοποδήσει-κάνουμε αν αντιδρούμε έτσι.

Μετά το κακό που κάναμε στην ομάδα του ποδοσφαίρου ας κάνουμε και λίγο κακό στο μπάσκετ, τι πειράζει;
Εμείς κάνουμε κακό και όχι οι κακές κινήσεις.
Δεν βαριέσαι για όλα ο κόσμος φταίει που δεν ρίχνει την περηφάνεια του.