Author Topic: Μπάσκετ 2009-2010 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 39967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
georgie-4 μου φαινεται πολυ παραξενο να ειχε τα δικαιωματα του ο βαζελος και να πληρωσε byu out 100 χιλ. ευρω........δεν ξερω......παντως ΟΛΑ τα sites και οι εφημεριδες μιλουσαν για μεταγραφη και ΚΑΝΕΙΣ δεν ειχε αναφερει κατι σαν αυτο που λες.........τελοσπαντων..........

bianconero, το αναθεμα το εριξα στους δημοσιογραφους που αρχισαν να ανακινουν παλι θεματα......καθε χρονο βλεπουν επιστροφες στον ΠΑΟΚ............παντως μπορει και να ισχυει οποτε το ΜΑΛΑΚΙΕΣ που εγραψα "παιζει" και στις 2 περιπτωσεις...........

παντως εγω δεν τον θελω ΩΣ PLAY MAKER.......ο γιαννακιδης,ο δεμερτζης και ο καυκης ειναι καλυτεροι ΩΣ PLAY MAKER.....αν τον θελουν να ερθει να τον βαλουν σε θεση "2"..............παντως ειναι πολυ ανωριμος για play maker και πλεον εχει στην πλατη του μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ χρονια ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ.......τα νερα κουβαλουσε στον βαζελο.........

zagorakis

• Guest
o Σάκοτα είναι ελεύθερος και είναι πλέον περιζήτητος, το διάβασα σε μια αθηναϊκή εφημερίδα @biv. Ενοείτε ποιος βεργίνης. Τι να τον κάνουμε? Να τον πάρουμε μόνο και μόνο για να παίξει και να πάει έτοιμος και αυτός του χρόνου στον λαγό? Χίλιες φόρες να δώσει ο Σούλης ευκαιρίες σε όσους εναπομείναντες παίχτες (Καυκής Δεμερτζής Γιαννακίδης) υπάρχουν εφόσον δεν μπορούν να κάνουν πολλές μεταγραφές (λόγου χρημάτων).

fatal_invasion

• Guest
biv ο παπανικολάου παρα-είναι μεγάλος.Είναι τζάμπα λεφτά γιατί είναι άχρηστος.
Όσον αφορά τον Γιαννούλη (που αν θυμάμαι καλά ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ,αλλά επειδή δεν τον θέλαμε είχε κλείσει στα σιχαμερά ερπετά) πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά.

Θα συμφωνήσω με τον παππού ότι καλύτερα ο Βεργίνης αν έρθει είναι προτιμότερο να κάτσει στο 2άρι.

Αλλά έλεος , όχι άλλο Καυκή! δεν τον μπορώ.

Επίσης δεν θέλω ούτε τον Σάκοτα.

Γενικώς νομίζω ότι καλή ιδέα είναι να κοιτάξουμε αρκετά φτηνούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να τραβήξουν το κουπί (πχ ο Τσιάκος ξεχώριζε από το περυσινό θίασο) και έχουν και τσαμπουκά.

Γενικότερα ας μη περιμένουμε πρωταθλητισμό.Μια συντηρητική χρονιά προς το παρόν,να μειώσουμε μερικά χρέη [με χρηματοδότηση Κανώτα(vedder μη γελάς)] και μετά βλέπουμε.

Άντε βγάλτε τα διαρκείας.Τόσος κόσμος περιμένει. :tikitaka:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο Τσιακος ηταν στον προπερσυνο θιασο.. ο Τσιαρας ηταν στον περσυνο... :D

Ο Παπανικολαου ειναι στα 32... δεν ειναι και τοσο μεγαλος.. καλη λυση ειναι.. (ασχετα αν μου τι σπαει ασχημα)
Το θεμα ειναι οπως σωστα ειπες να μειωσουμε τα χρεη και να κανουμε μια ανταγωνιστικη ομαδα παιρνοντας παιχτες που δεν θα επιβαρυνουν αλλο την οικονομικη τρυπα της καε.. κατα ποσο μπορει να γινει αυτο δεν ειμαι σιγουρος.. παλι καλα που εχουμε τον Σουλη σε αυτον πονταρω...

Και επισης καημο το εχω να παρουμε επιτελους ενα καλο διδυμο Αμερικανων να βοηθανε στο σκοραρισμα.. πανε πολλα χρονια.. μια δεκαετια απο τελευταιο καλο διδυμο ξενων.. Μπερι-Κινγκ θυμαμαι...αντε και της επομενης χρονιας Αλεξαντερ-Εντουαρντς... μετα το χαος.. σποραδικα απο τοτε ερχοντουσαν καλοι αλλα τους αλλαζαμε σαν τα πουκαμισα...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/PAOK/244379.html

Αρκετά και ενδιαφέροντα ήταν τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος κόουτς, μιλώντας για τη νέα χρονιά, αναγνώρισε το ρίσκο της επιλογής του να αναλάβει μια ομάδα με πολλά προβλήματα, αλλά χαρακτήρισε πρόκληση και τιμή τον πάγκο του "Δικεφάλου".

"Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω τον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που έχει μεγάλο όνομα, ειδικό βάρος κι ελπίζω ότι με τη βοήθεια όλων μαζί, να μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν παλιά και να στοχεύσουμε αργότερα σε υψηλούς στόχους και ο ΠΑΟΚ να καταξιωθεί ακόμη περισσότερο από ότι σήμερα. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά όταν υπάρχει ένα μεγάλο όνομα όπως ο ΠΑΟΚ, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον να παράγεις κάτι.

Είναι δύσκολη η δημιουργία, ξέρω ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, θα υπάρχουν εμπόδια, ότι θα υπάρχει πίεση και απαιτήσεις από τον κόσμο, αλλά σιγά-σιγά θα βρούμε το δρόμο μας, για να προχωρήσουμε εκεί που θέλουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορείς να σκεφτείς την αποτυχία, αλλά πώς θα φτιάξεις μία ανταγωνιστική ομάδα. Εάν δεν σκέφτεσαι την αποτυχία δεν μπορείς να φοβηθείς τίποτα".

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Μαρκόπουλος σχολίασε:

"Το κίνητρο είναι μεγάλο, ο ΠΑΟΚ θέλει να ταρακουνηθεί σε όλες τις πλευρές. Τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και εξωαγωνιστικά. Οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί μου έδειξαν ότι έχουν όρεξη και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με την πάροδο του χρόνου θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι για τα δεδομένα που συζητήσαμε, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες δυνατούς στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι πόλος έλξης για κάθε παίκτη και μπορεί να έχει όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα".

Ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μίλτος Κανώτας τόνισε: "Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας προπονητής των τελευταίων ετών, ο προπονητής που πριν από ένα μήνα κανείς δεν θα πίστευε ότι θα ήταν δυνατόν να έρθει προπονητής σε αυτόν τον απαξιωμένο ΠΑΟΚ. Θέλαμε να δείξουμε με την έλευση του κ. Μαρκόπουλου το στίγμα μας. Η πρόταση μας για να έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν για να δουλέψει και να πάει τον ΠΑΟΚ ψηλά κι αν είναι δυνατόν να πάρει και σύνταξη από τον ΠΑΟΚ. Η συνεργασία μας θα είναι άψογη, γιατί ξέρουμε όλοι μας ως που είναι τα όρια του καθενός. Της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή".

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, δήλωσε: "Από τη στιγμή που ανέλαβα τη θέση, μοναδικός μου στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει αξιοπρέπεια. Πρώτος μου στόχος ήταν ένας προπονητής με ήθος, λόου προφάιλ, μεγάλο όνομα, εργατικός και βραβευμένος από το σύνδεσμο προπονητών. Με αυτά τα στοιχεία φέραμε τον κ. Μαρκόπουλο στην ομάδα. Ένας προπονητής που αφήνει την Ευρωλίγκα για να έρθει στον ΠΑΟΚ και στην κατάσταση που είναι, θυσίασε τον εαυτό του και μία πορεία στην Ευρώπη που θα μπορούσε να του ανοίξει το δρόμο για να δουλέψει και στο εξωτερικό".
"Μία επαγγελματική ομάδα πρέπει σε όλους τους τομείς να είναι εντάξει. Πιστεύω ότι αυτά που είπαμε θα τα κάνουμε πράξη. Θέλω η ομάδα να μπορεί να δουλέψει ανεπηρέαστη από οτιδήποτε άλλο θα μπορεί να την επηρεάσει. Θα πρέπει πολύ καλό ιατρικό τιμ, το θεωρώ πολύ σημαντικό, να δουλεύουν όλοι οι παράγοντες ο καθένας από το δικό του πόστο όσο καλύτερα μπορούν".

"Πρέπει να υπάρχει μπάτζετ, αλλά δεν αρκούν μόνο τα χρήματα. Πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο υλικό στην αγορά. Εμείς πρέπει να βρούμε τους παίκτες και να τους πείσουμε να έρθουν στην ομάδα. Είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία. Αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο είναι το σύνολο των παικτών. Τα μπάτζετ ωστόσο δεν παίζουν μπάσκετ".

"Μπορεί να πέσουν τα κασέ των κοινοτικών παικτών με αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν αλλάζουν οι ισορροπίες των παικτών είναι έξι και πάλι οι ξένοι. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί αλλάζουν τα πράγματα. Βλέπετε τι γίνεται ακόμη και με τις ομάδες που έχουν μεγάλο μπάτζετ κι έχουν προβλήματα. Μπορεί η ομάδα να αρχίσει από τον πρώτο μήνα να παίξει καλό μπάσκετ, μπορεί να παίξεις σε τρεις μήνες, μπορεί να γίνει μία λάθος επιλογή, να φέρεις για παράδειγμα έναν καλό παίκτη και να μην ταιριάξει με την ομάδα και τους υπόλοιπους. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Πρέπει όλα να αναλυθούν μέσα στο γήπεδο".

"Η ομάδα πρέπει στηρίζεται και στις καλές και στις κακές στιγμές. Κι όταν δεν παίζει καλά πρέπει να τη στηρίζουμε. Κι εμείς πρέπει να δείξουμε σαν ομάδα την ανάλογη εικόνα για να έρθουν να μας στηρίξουν, αλλά και να το κάνουν με ευχαρίστηση να έρχονται για να δουν την ομάδα".
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
παιδες τα πραγματα ειναι απλα........ΟΠΟΙΟΣ ερθει στον ΠΑΟΚ γνωριζει ΗΔΗ οτι ΔΕΝ προκειται να πληρωθει.....στην καλυτερη περιπτωση να παρουν 2-3 μηνιατικα............

εγω με αυτο το σκεπτικο και ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΝΤΑΣ οτι η διοικηση θελει να μειωσει τα χρεη προτεινα το εξης:

να κρατησουμε ΑΝ μπορουμε γιαννακιδη,καλαμπακα,δεμερτζη και ισως τσιαρα, καυκη και σιμτσακ (που εχουν συμβολαιο) αλλα ΜΟΝΟ με πολυ χαμηλοτερες αποδοχες , να παρουμε καποια καλα ταλεντακια απο αελ, και αιγαλεω που επεσαν Α2 αλλα και ολυμπια λαρ. που διαλυεται μαλλον ,να παρουμε 2 αμερικανακια(ενα κοντο και ενα ψηλο) και 1 σερβο σεντερ και τελος...........

τουλαχιστον με αυτους ξερεις οτι ΟΤΑΝ δεν θα τους πληρωνεις δεν θα σου φυγουν στην μεση της χρονιας οπως εγινε την χρονια που περασε.......γιατι αν παρεις ψιλο-ονοματα.....παλι με 5 θα μεινεις....

εγω παντως με βαση τα δεδομενα που υπαρχουν θα ηθελα..........

γιαννακιδη-δεμερτζη-καυκη-γκαγκαλουδη-αμερικανο γκαρντ-μακη νικολαιδη-ταπουτο-δορκοφικη-παπανικολαου-γιαννουλη-σιμτσακ-καλαμπακα-αμερικανο 4αρι-σερβο σεντερ.........

αλλα σε αυτην την περιπτωση θα αυξανονταν ΠΟΛΥ τα χρεη και επιπλεον δεν ξερεις με ποσους θα τελειωσεις το πρωταθλημα........τουλαχιστον να σου φυγουν στην μεση της χρονιας μονο οι ξενοι..............

τελοσπαντων........ετσι για να εχουμε κατι να λεμε......

για μενα 3 πραγματα ειναι σημαντικα(κατα σειρα)

1ον: να συμμετασχουμε στο πρωταθλημα της Α1

2ον:να μειωθουν τα χρεη

3ον:να κυνηγηθουν οι υπευθυνοι που εφεραν την ομαδα σε αυτα τα χαλια

4ον:να μην πεσουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στην Α2

ομως οπως εχω επανειλλημενα πει αμφιβαλλω πολυ και να μην επαναλαμβανουμε παλι το γιατι..............παντως αν γινοταν το 3ο ο κοσμος θα στηριζε με ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.......

η προσληψη μαρκοπουλου ειναι κατι πολυ θετικο αλλα για φραγκα,χρεη πως,που και γιατι δεν εχουμε ακουσει τιποτα......ΤΟΥΜΠΕΚΙ!

Υ.Γ. για την συνεντευξη που εβαλε ο Gkaz4......τα γνωστα.....ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.......βαρεθηκα......θα προτιμουσα να μην δινουν ΚΑΝ συνεντευξη.......αντε πια........

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο Τσιάρας μόνο άχρηστος δεν είναι. Προσωπικά δεν αδικώ κανεναν από τους εναπομείναντες παίχτες της περσινής ομάδας για την απόδοσή του με τα εξευτελιστικά δεδομένα που λειτουργούσε και λειτουργεί η ομάδα. Απλά δεν γίνεται τόσο απλά ο παίχτης που βλέπαμε εδώ και 3 χρόνια να μεταμορφώθηκε ξαφνικά στο περσινό χάλι.

Τσιάρας-Κυρίτσης με σαφώς μειωμένες αποδοχές, κυρίως ο 2ος θα' θελα να παραμείνουν, όπως και ο Γιαννακίδης που είναι μεγάλο ταλέντο αλλά και πολύ άτυχος.

ive4

• Guest
Δε βγάζετε σπυράκια όταν ακούτε Παπανικολάου ;
Αλλά τι λέω εδώ φάγαμε στη μάπα τον Σιγάλα και Σούμποτιτς προπονητή...

Κι εγώ είμαι υπέρ ενός μοντέλου με νέα παιδιά, 1-2 έμπειρους έλληνες και 2 αμερικάνους λαχεία. Αν και πιστεύω ότι και ο Σταυρόπουλος και ο Σούλης ξέρουν καλά την αγορά και σίγουρα θα έχουν υπόψη τους παίκτες που δε φανταζόμαστε και θα βοηθήσουν.
Σημαντικότερο, εφόσον βρήκαμε έναν πολύ καλό προπονητή, είναι πλέον το πιστοποιητικό συμμετοχής και η μείωση των χρεών. Για την παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει ένα εύκολο πρόγραμμα στην αρχή.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο Ταπουτος να παει να γαμηθει το αρχιδακι.. θυμαστε φετος στα πατησια μετα απο ενα καλαθι που μας εβαλε που τον επιασε η καμερα να τραγουδαει το συνθημα των χανουμων για ΠΑΟΚ και Τουμπα...  γαμημενο σκουλικι...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ωρε ας ερθουν φετος παικτες καλοι κι ας τραγουδανε και την......ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ!

:D

και η παπαλαμπραινα γυμνη
χαιδευει δωρο συσκευη

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ολη η ουσια ειναι οι 3 αμερικανοι (αν περασει).
Αλλα η ιστορια δειχνει οτι τα τελευταια χρονια παιρνουμε τους χειροτερους αμερικανους του πρωταθληματος.

ive4

• Guest
αυτό σκεφτόμουν κι εγω! Που βρίσκουν αμερικανάκια οι μικρές ομάδες κι εμείς τα ταλευταία χρόνια έχουμε φέρει ότι χειρότερο κυκλοφορεί ; Λες και μαζεύουν μαύρους από τους δρόμους της Αμερικής, στην τύχη.
Πχ αυτός ο αμερικάνος του Αιγάλεω που έχωνε 40αρες ποιος ήταν ;

fatal_invasion

• Guest
Ωρε ας ερθουν φετος παικτες καλοι κι ας τραγουδανε και την......ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ!

:D

και η παπαλαμπραινα γυμνη
χαιδευει δωρο συσκευη

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ!

;D ;D ;D ;D
ηδόνο - συσκευή

http://www.metrosport.gr/archives/25412

Οι πρώτες επαφές του Σούλη Μαρκόπουλου και του Νίκου Σταυρόπουλου έχουν ξεκινήσει. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει μία θετική άποψη για τον Γιώργο Τσιάκο και χθες υπήρξε μία πρώτη επαφή με τον 27χρονο φόργουορντ. Ο Τσιάκος είναι θετικός και δεν αποκλείεται το θέμα να προχωρήσει.

Γενικώς νομίζω ότι καλή ιδέα είναι να κοιτάξουμε αρκετά φτηνούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να τραβήξουν το κουπί (πχ ο Τσιάκος ξεχώριζε από το περυσινό θίασο) και έχουν και τσαμπουκά.

persea μήπως εννοείς τον Αντονι Γκράντι που ήταν στον πανελλήνιο;

ive4

• Guest
έναν μαύρο στο αιγάλεω ή στον Κολοσσό εννοώ, αλλά δε θυμάμαι ονόματα. Τεσπα, παράδειγμα είπα.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
γενικα τα τελευταια χρονια ΜΟΝΟ το αιγαλεω ειχε βρει καλα και φθηνα αμερικανακια (τζαμπερ-κλαρκ) ελεω στιβ γιατζογλου και περυσι ο κολοσσος με τον σμιθ............

τσιακο;
καλα αν βγουν αληθινες αυτες οι φημες περι βεργινη και τσιακου θα φτιαξουμε την προπερσυνη ομαδα.........δηλαδη θα μας σωσει παλι απο την Α2 κανενας κολοσσος ή αεκ;

ευχομαι και τα 2 να ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων....................

BIANCONERO

• Guest
αυτό σκεφτόμουν κι εγω! Που βρίσκουν αμερικανάκια οι μικρές ομάδες κι εμείς τα ταλευταία χρόνια έχουμε φέρει ότι χειρότερο κυκλοφορεί ; Λες και μαζεύουν μαύρους από τους δρόμους της Αμερικής, στην τύχη.
Πχ αυτός ο αμερικάνος του Αιγάλεω που έχωνε 40αρες ποιος ήταν ;

persea μήπως εννοείς τον Αντονι Γκράντι που ήταν στον πανελλήνιο;

Τον Τζααμπερ λεει που επαιζε προπερσυ στο Αιγαλεω και τον πουλησαν μεσα στη χρονια στη Ρομα..παιχταρας που τους βγηκε απο το πουθενα!
Εκανε πλακα μονος του το Γαυρο σε ενα ματς θυμαμαι με 45-50 ποντους...κατεβαζε τη μπαλα και τελειωνε τη φαση μονος του για δεκα συνεχομενες επιθεσεις και οι γαυροι ειχαν τρελαθει αδυνατωντας να τον σταματησουν!

ive4

• Guest
α γειά σου τον Τζαμπερ έλεγα!
Θέλω να πω ότι με ένα νορμάλ σκάουτινκ μπορούμε να βρούμε χρυσάφι, αλλά αυτά έχουν γίνει πολυτέλεια για μας. Άσε που έχουμε μπλέξει με αδίστακτους μάνατζερ (π.χ. Παπαδάκης) που όχι μόνο έχουν φάει τόσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά μας έχουν βρει κορόιδα και ακόμα ψωνίζουμε απ αυτούς.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
υποχρεουμαστε να ψωνιζουμε.......το ειχαν γραψει και σε ενα αρθρο που ειχε βαλει ενας φιλος.........αυτοι την στιγμη ΚΑΠΟΙΟΙ μανατζερ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ τον ΠΑΟΚ!αν πουν αυτοι οτι θα κανουν προσφυγες και αιτησεις εκπτωσης της εγγυητικης ο ΠΑΟΚ ΑΥΡΙΟ θα παιζει Β' εθνικη..........οπως εχει γραφτει ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ μπορει ΑΥΤΗ τη στιγμη να ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ του και να ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ απο τους ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ............

ΑΜΑ ειχαμε λεφτα θα επρεπε να δωσουμε καποια στον ΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ να μας φερει 3(πλεον) αμερικανακια και να παρουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!χωρις πολλα λεφτα.....οπως εφερνε στο αιγαλεω.............με 3 τζααμπερ τον εχεις τον βαζελο για πλακα ;D ;D

BIANCONERO

• Guest
Αν και λιγο υπερβολικη η τελευταια σου φραση, εχει δοση αληθειας μεγαλη.
Ο Παπαδακης συνεχιζει να κονομαει απο τον ΠΑΟΚ και δεν μπορουμε να κανουμε σχεδον τιποτα οσο μας κραταει στο χερι με τα προηγουμενα χρεη..εκει μας οδηγησε ο παντελονατος και ακομα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ξεφορτωθει το βραχνα των μανατζαραιων οσο γινεται γρηγοροτερα αν θελει τα επομενα χρονια να ανεβει επιπεδο!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ε, οχι και υπερβολικη......... :biggrin:

ισα ισα που ημουν και μετριοπαθης..... :a1006:

ευρωλιγκα θα παρουμε......... :lol:

γιατζογλου θεε

παρε και τους μαυρους σου και ελα στην ΚΑΕ!

sorry για την....μαλακουρα αλλα βγαινω σε αδεια σημερα........και ξερετε που παω διακοπες..........θεσ/κη(και οχι μονο)!αλανια ερχομαιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!