Δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον γαμώ τη διαδικτυακή μου επικοινωνία. Η κουβέντα ξεκίνησε επειδή συμφώνησα με τη Μαρία στο ότι ένας παίχτης πρέπει να παίξει για να κριθεί. Από τότε ο katz το πήγε στο αν αξίζει ο Σάκης να παίζει (απ. κανείς δεν ξέρει αλλά αυτό λέμε, αν δεν παίξει δεν θα μάθουμε ποτέ), ο apostolos μιλάει για κωλοτούμπες και κραξίματα (απ. ακόμη και το κράξιμο είναι μέρος της διαδικασίας ωρίμανσης και ψησίματος ενός πιτσιρικά, αρκεί βεβαίως να παίζει για να κάνει λάθη και να τον κράζουμε και κυρίως να δουλεύει κάποιος μαζί του) και όλοι οι υπόλοιποι με σιχάθηκαν που έπιασα και εδώ τον τέως (αλλά έμειναν στην "εμπάθεια" που υποτίθεται έχω για το βλάκα που μας μείωνε με λόγια και πράξεις επί 3 χρόνια και χάσανε την ουσία).
Μα για μένα το θέμα του τέως συνδέεται άμεσα με το αν θα μας βγει ο Σάκης και ο κάθε Σάκης. Φίλε katz δεν έχω ιδέα αν ο Σάκης παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ ποτέ. Ελπίζω όμως ότι θα του δωθούν οι ευκαιρίες. Δεν πιστεύω σε ψευτοδιλλήματα πως αν παίξει ο Χ πιτσιρικάς ο ΠΑΟΚ θα χάσει βαθμούς. Ένα σοβαρό τεχνικό επιτελείο δουλεύει πρώτα με τους πιτσιρικάδες του ρόστερ και τους ενσωματώνει όταν πρέπει. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου ενσωματώνονται μικροί και τους δίνονται ευκαιρίες.
Το όποιο ρίσκο υπάρχει είναι το ίδιο και μικρότερο με το ρίσκο μιας μεταγραφής τύπου Σαβίνι ή Μουν. Σου μένει το μπακίρι στο τέλος τέλος. Απλά θέλει δουλειά πολλή με τα ταλέντα. Ελπίζω τα παιδιά που έχουμε και είναι νέα, φιλόδοξα και γεμάτα ενέργεια (Δερμιτζάκης και Χάβος) να δουλέψουν πραγματικά με τα ταλέντα που έχουμε.
Κι αν φίλε Απόστολε πάρει ευκαιρίες ο Σάκης και τα κάνει πουτάνα, καλά θα κάνουμε και θα τον κράξουμε. Δεν θα πρόκειται για κωλοτούμπα και θα είσαι άκυρος αν το πεις ξανά. Θα λέει ο οπαδός διώξε το παλτό και όχι μην ξαναδοκιμάσεις πιτσιρικά. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.