Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25332 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #480 on: August 20, 2010, 18:32:57 »

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #481 on: August 20, 2010, 18:37:30 »

:nianiania:

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #482 on: August 20, 2010, 23:30:09 »
Ας εκανε και τα υπολοιπα που κανει ο Ροναλντο και δεν θα πειραζε το χθεσινο :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #483 on: August 21, 2010, 00:00:42 »
α, ρε μπαλα πως μπορεις να κανεις αρνητικους η θετικους πρωταγωνιστες...αλλα ρε θαναση κ γω θα το βαζα αυτο.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #484 on: August 21, 2010, 00:24:58 »
Δεν ζηταμε να τον κρεμασουμε στο Λευκο Πυργο (εκτος αν αποκλειστουμε). Ζηταμε να παρει τις ιδιες ευκαιριες και ο Αθανασιαδης.

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #485 on: August 21, 2010, 00:58:16 »
Αυτό το γκολ το έβαζε μέχρι και το σημαιάκι του κόρνερ...
Δεν ξέρω τι γίνεται με τους ευαισθητούληδες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που είναι μόλις 23 ετών και δεν επιτρέπεται να τους κριτικάρουμε γιατί βάζουν τα κλάματα αλλά στην γειτονιά μου αν έχανες τέτοιο γκολ τον επόμενο μήνα έπαιζες  αποκλειστικά μπακότερμα (και σε έπαιρναν και τελευταίο στο ποδαράκι... ) ;D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #486 on: August 21, 2010, 01:24:02 »
Και για να μην ξεχνιόμαστε, πες να ήταν η πρώτη να το περάσεις όσο μπορείς στο φλου..
Αλλά είναι δεύτερη φορά που χάνεις ξανά το ίδιο γκολ, η δεύτερη φορά!... Η εστία δεν μεγαλώνει ούτε σε ύψος ούτε σε φάρδος, πάρ' το χαμπάρι αυτό.
Ίσως έχασες το σημαντικότερο γκολ της θητείας σου στον ΠΑΟΚ (αν όχι όλης σου της ποδοσφαιρικής καριέρας)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #487 on: August 21, 2010, 16:18:39 »
ναι,εχεις κανει προοδο!
ναι,καναμε ισως λαθος που σου καναμε πολυ αυστηρη κριτικη στα πρωτα σου παιχνιδια με τη φανελα της ομαδας.
ναι,εχεις σουπερ σωματικα προσοντα για τη θεση του σεντερ φορ.
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ.καλα ολα τ αλλα που κανεις μεσα στο γηπεδο αλλα η δουλεια του cf ειναι κυριως να σκοραρει.για μενα θα εισαι ο κυριος υπευθυνος ενδεχομενου αποκλεισμου,γιατι πολυ απλα πετυχες κατι ακατορθωτο.δε χανεται αυτο που εχασες δε χανεται.+-
εμενα γι αυτο μου αρεσε ο αναστασακος.μπορει να ηταν αμπαλος και ανυπαρκτος κατα τη δειαρκεια του αγωνα αλλα ειχε την ουσια.το σκοραρισμα.απο το πουθενα πεταγοταν και σου εκανε το γκολ.
προσωπικη μου αποψη που την εχω πει και θα τη λεω συνεχως.το καλυτερο τελειωμα στην ομαδα το εχει ο αθανασιαδης.ειναι πολυ πισω σ αλλα πραγματα αλλα ξερει να στελνει τη μπαλα στο πλεκτο.δερμιτζακη δωστου ευκαιριες για να σταματησει αυτος ο ηλιθιος παραγκωνισμος του.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #488 on: August 21, 2010, 20:31:14 »
Ποιο τελειωμα του αθανασιαδη? :o
3 γκολ στη β εθνικη ειχε..
Ας σταματησουμε να ελπιζουμε σε παικτες κατωτερων δυνατοτητων μονο και μονο επειδη ειναι "μικροι"(κλαιν μαιν μικροι δηλαδη 22 χρονων μαντραχαλοι)
Εδω ρε σεις ο αμυντικος μας ο κοντρερας αν επαιζε επιθεση πιο πολλα γκολ θα εβαζε απο παπαζογλου αθανασιαδη στα ιδια λεπτα συμμετοχης..Τι να λεμε τωρα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kanel

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: August 21, 2010, 21:33:27 »
αλλά στην γειτονιά μου αν έχανες τέτοιο γκολ τον επόμενο μήνα έπαιζες  αποκλειστικά μπακότερμα (και σε έπαιρναν και τελευταίο στο ποδαράκι... ) ;D

εγραψες μεγάλε ;D ;D ;D ;D ;D

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #490 on: August 22, 2010, 03:05:08 »
Έχετε φάει όλοι χοντρό κόλλημα σας λέω με τον Παπάζογλου κάθε φορά που χάνει γκολ ή κάνει κανένα λάθος. Αν το έχανε αυτό ο Μουσλίμοβιτς , να δούμε τι θα λέγατε όλοι σας. Βέβαια όταν έγινε το ίδιο πράγμα με τον Ίβιτς και το πέναλτι που έχασε (και μάλιστα ήταν το 2ο που έχει χάσει και όλοι ξέρουμε ότι βαράει τα πέναλτι στην ίδια μεριά) οι περισσότεροι μόκο. Χάθηκε το γκολ, τελείωσε μην τον σταυρώνουμε. Εδώ ο Μουσλίμοβιτς πόσους μήνες δν σκόραρε την πρώτη χρονιά και οι μισοί από εδώ λέγατε άλλα και άλλα.... Και ξεκολλάτε με τον Αθανασιάδη , όπως είπε και κάποιος άλλος 3 γκολ στην Β εθνική έβαλε... ΕΛΕΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #491 on: August 22, 2010, 03:08:54 »
Παπαζογλου, εσυ;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #492 on: August 22, 2010, 13:18:21 »
Έχετε φάει όλοι χοντρό κόλλημα σας λέω με τον Παπάζογλου κάθε φορά που χάνει γκολ ή κάνει κανένα λάθος. Αν το έχανε αυτό ο Μουσλίμοβιτς , να δούμε τι θα λέγατε όλοι σας. Βέβαια όταν έγινε το ίδιο πράγμα με τον Ίβιτς και το πέναλτι που έχασε (και μάλιστα ήταν το 2ο που έχει χάσει και όλοι ξέρουμε ότι βαράει τα πέναλτι στην ίδια μεριά) οι περισσότεροι μόκο. Χάθηκε το γκολ, τελείωσε μην τον σταυρώνουμε. Εδώ ο Μουσλίμοβιτς πόσους μήνες δν σκόραρε την πρώτη χρονιά και οι μισοί από εδώ λέγατε άλλα και άλλα.... Και ξεκολλάτε με τον Αθανασιάδη , όπως είπε και κάποιος άλλος 3 γκολ στην Β εθνική έβαλε... ΕΛΕΟΣ
συγκρινεις τη προσφορα του παπαζογλου με αυτη των ιβιτς και μουσλιμοβιτς?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

guest4

• Guest
« Reply #493 on: August 22, 2010, 13:39:49 »
Μετά από 3 μέρες περίμενα να καλμάρω με τη μαλακία που έκανε
αλλά είμαι χειρότερα... αεισιχτίρ.
πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε μια σχετική οικονομική ευρωστία, την επόμενη του αγώνα
ο παίκτης αυτός θα ήταν παρελθόν.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #494 on: August 22, 2010, 13:49:29 »
Ποτέ δεν είναι αργά!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #495 on: August 22, 2010, 14:15:43 »
βαλε το γκολ της προκρισης ρε πουλεν να τρελαθουμε...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #496 on: August 22, 2010, 17:07:35 »
συγκρινεις τη προσφορα του παπαζογλου με αυτη των ιβιτς και μουσλιμοβιτς?

Που την είδες την σύγκριση ? Εγώ γεγονότα συγκρίνω όχι προσφορές , και να σου πω την αλήθεια έχω πολύ περισσότερες απαιτήσεις από τους δύο (ιβιτς μουσλίμοβιτς) παρά από τον Παπάζογλου που είναι πιτσιρίκος και έπαιξε στο παιχνίδι για λιγότερο από δέκα λεπτά... Βέβαια αν περάσουμε την Φενερ ποιος θα την θυμάται την φάση αλλά δν γαμείς, να βγαίνουν μερικοί και να μπινελικιάζουν . Dark , ο αδερφός του είμαι όχι ο ίδιος  :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: (ευτυχώς που κάποιοι το βλέπουν αλλιώς το πράγμα και γελάμε και λίγο)
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #497 on: August 24, 2010, 11:05:08 »
Θαναση αγορι μου επειδη στο ελαντα ζουμε να ευχεσαι να περασουμε.Ακομα καλυτερα να κανεις τα αδυνατα δυνατα (αν παιξεις)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #498 on: August 24, 2010, 15:38:35 »
Θαναση να το ξερεις το διπλο εσυ θα μας το φερεις
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #499 on: August 24, 2010, 15:49:52 »
Sτο μυαλό μου είσαι αδερφέ.....