Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25488 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #460 on: August 20, 2010, 03:05:36 »
δηλαδή το αν κάποιος ξέρει μπάλα φαίνεται στο σουτ από το μισό metro που χάνει...???
αυτό δεν είναι θέμα ούτε τεχνικής ούτε tpt
θέλει να μπει μπαίνει και σε κάνει μάγκα δεν θέλει σε κάνει μαλακα...
το θέμα είναι ότι εσύ κατάφερες και ήσουν εκεί μυριστικές την φάση και την διάβασες και βρέθηκες στο σωστό μέρος...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #461 on: August 20, 2010, 03:16:15 »
Αυτο ακριβως εννουσα οταν μιλησα για βελτιωση. Με Παρτιζαν μου εκανε εντυπωση πρωτον ενα "αναλαφρο" στυλ τρεξιματος ενω περυσι μου εδειχνε σαν ενα ψηλο αγγουρι που δεν τρεχει, δευτερον σωστες τοποθετησεις μεσα στην περιοχη, σωστη κινηση με ή χωρις την μπαλα, τριτον κυνηγητο του αντιπαλου αμυντικου και πιεση.

Σε αντιδιαστολη, ειδα καποιον αλλον σημερα σε φαση που καποιος διεμβολιζει απο αριστερα και ειναι μεσα στην περιοχη, αντι να παιρνει θεση σεντερ φορ κινουμενος στο υψος του πεναλτυ, να κρυβεται κυριολεκτικα πισω απο τους 2 μοναδικους αμυντικους...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #462 on: August 20, 2010, 03:43:37 »
Παντως ενταξει μου αρεσει που προσπαθειτε να δειτε "θετικα" απο εναν ποδοσφαιριστη,αλλα ρε παιδια οταν ενας ειναι αμπαλος,ειναι αμπαλος πως να το κανουμε..
Δεν μπορει,δεν κανει πως το λενε...
Σε γ εθνικη αμφιβαλλω αν θα εβαζε πανω απο 10 γκολ ο τυπος..

Και επειδη τα πηρα τωρα,ε αι σιχτιρ ρε τραγικε,πας και μου χανεις τετοιο 2-0..Τωρα πανε στην τουρκια χωρις ιβιτς βιτολο,και με τους αλλους να εχουν γυρισει ολες οι απουσιες τους..Αντε να κρατησεις το 1-0!
Ημαρτον ημαρτον ημαρτον τετοιο γκολ το εβαζε και η γιαγια μου
« Last Edit: August 20, 2010, 04:01:51 by katz »
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #463 on: August 20, 2010, 03:54:46 »
Οσο αχαστο κι αν ειναι, οσο τεραστιας σημασιας το χαμενο γκολ κι αν ειναι,
σε παιχτη 22,5 χρονων ο οποιος μου δειχνει στα λιγα φετινα παιχνιδια οτι παρουσιαζει προοδο σε σχεση με περυσι,
εγω δεν παιρνω το κεφαλι

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #464 on: August 20, 2010, 11:05:21 »
μπηκε μεσα στο 80 φευγα, η ομαδα επαιζε με 10 σε πολυ δυσκολο παιχνιδι και δεν κρυφτηκε, οπως εκανε την προηγουμενη χρονια.
Να συνεχισει ετσι το παλικαρι. Στα αρχιδια μου το γκολ, που εχασε.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #465 on: August 20, 2010, 11:36:22 »
Βάλτο αγόρι μου....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #466 on: August 20, 2010, 11:42:34 »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #467 on: August 20, 2010, 12:24:34 »

Σε αντιδιαστολη, ειδα καποιον αλλον σημερα σε φαση που καποιος διεμβολιζει απο αριστερα και ειναι μεσα στην περιοχη, αντι να παιρνει θεση σεντερ φορ κινουμενος στο υψος του πεναλτυ, να κρυβεται κυριολεκτικα πισω απο τους 2 μοναδικους αμυντικους...

ακριβως...ανοιγει διαδρομους το αλανι χομο...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #468 on: August 20, 2010, 12:33:05 »
τα ίδια ακούγαμε και για κάτι "ταλεντάρες" τύπου βαγγελή κλπ. Με ένα παιχνίδι κόντρα στο ερ. αστέρα έγραψε υποθήκη αυτός ο παίκτης. άντε αγορίνα μου στο τμήμα ελληνικών χορών του συλλόγου. το γαμημένο το τόπι είναι δύσκολο άθλημα.   
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

GeorgT

• Guest
« Reply #469 on: August 20, 2010, 12:34:09 »
all time classic του apostolou:

Βέβαια το τι έχει ακούσει κι αυτός όταν ενώ είχε να παίξει ενάμιση χρόνο μπάλλα αναγκαζόταν να παίξει βασικός ελλείψη άλλου επιθετικού δεν περιγράφεται... Τώρα μπράβο παικταρά μου... Πότε θα μάθετε να κρίνετε σωστά ρε? Τόσο δύσκολο είναι? Δεν μπορείτε να τα βλέπετε λίγο ψύχραιμα τα πράγματα κάθε φορά? Και μην μου πείτε και τι πειράζει... Πειράζει και παραπειράζει, ειδικά με τους νέους παίκτες που θέλουν στήριξη στα δύσκολα είναι σημαντικό το να μην πέφτει εύκολο κράξιμο... Να πω οτι κάποιος κοροϊδεύει, κάποιος που ενώ έχει ταλέντο δεν δουλεύει ή μπεκροπίνει μέχρι τα ξημερώματα κάθε μερα, ναι, κράξτον. Εδώ αυτός του είπανε ξαφνικά κολύμπα στα βαθειά ενώ πολύ απλά δεν ήταν έτοιμος, τι να κάνουμε τώρα. Κι εσείς εκεί το βιολί σας.... Μπινελίκι. Γιατί δεν βάζει γκολ. Ο άμπαλλος, το ταγάρι. Που πέρυσι έκανε και 2 πολύτιμα γκολ που το ένα σε πέρασε γύρο στο κύπελλο και το άλλο σου χάρισε 3 βαθμούς.

κ ενα για γελιο:

Να δούμε πόσες μέρες θα κρατήσουν οι καλές κριτικές και πότε θα ξαναπεράσουμε στο άμπαλος. Απλά και μόνο από περιέργεια!
 :D

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #470 on: August 20, 2010, 12:37:01 »
Υπομονή ρε παιδιά, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Στην τελική ποτέ δεν είπαμε ότι θα είναι ο καλύτερος επιθετικός μας. Ας είναι 3ος ή 4ος. Να μην τον κάψουμε όμως, κρίμα.

Πάντως στο χέρι του είναι (όπως και του Αθανασιάδη) να δουλέψει και να γίνει παικταράς.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #471 on: August 20, 2010, 13:09:03 »
το γκολ ειναι αχαστο. και φαινεται πως εχει πολυ δουλεια ακόμη. Ελπίζουμε να μην αποδειχθει μοιραίο τελικα.
Ομως από τη στιγμή που μπήκε προσπάθησε και έκανε κάποιες πολύ καλές κινήσεις και είναι πολύ άδικο να μη το αναγνωρίσουμε. όποιος εχει το ματς στο Β ημίχρονο, πριν τη φάση των καθυστερήσεων, ας δει λίγο την κίνηση του Παπάζογλου. Κίνηση που με τίποτε δεθα έκανε πέρσυ. απλά θέλει ακόμη πολλήηηηηηηηηηη δουλεια...

α ρε κερατα παπαζογλου... θα κάναμε πάρτυ τωρα...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #472 on: August 20, 2010, 13:38:01 »
Δεν ζηταμε να τον κρεμασουμε στο Λευκο Πυργο (εκτος αν αποκλειστουμε). Ζηταμε να παρει τις ιδιες ευκαιριες και ο Αθανασιαδης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #473 on: August 20, 2010, 13:53:47 »
Τετοια γκολ εχουν χασει παιχταραδες και παιχταραδες... Ετσι ειναι τα φορ.. Καμια φορα χανουν και τα αχαστα. CF speaking :P

Μπραβο του που μπηκε 10 λεπτα και καταφερε να βρεθει μεσα σε τετοια φαση και ας μην την εβαλε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #474 on: August 20, 2010, 13:56:47 »
(καλυτερα να μην εμπαινε καθολου, απο πισω περιμενε ο φιλομενο)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

GeorgT

• Guest
« Reply #475 on: August 20, 2010, 14:58:28 »
εχει αυτοπεποίθηση παντως ο Θανασακης οτι φετος θα ειναι η χρονιά του! Σε μια φαση που πηρε τη μπάλα αντι να φύγει πλάγια κ να κανει καθυστερήσεις έκοψε απευθείας προς το τερμα κ σούταρε (ασχετα αν δεν του βγηκε)!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #476 on: August 20, 2010, 17:11:44 »
Εγώ συμφωνώ με τα παιδιά που είπαν για βελτίωση ορατή σε λεπτομέρειες (που αυτές όμως κάνουν τη διαφορά), αλλά η μπάλα είναι άτιμο σπορ.  Υπάρχουν συγκυρίες και μικρές στιγμές που καθορίζουν καριέρες. Το χθεσινό μπορεί να τον ισοπεδώσει ή να τον κάνει πιο σκληρό. Από αυτόν εξαρταται. Ο οπαδός δεν είναι όμως προφήτης να ξέρει τι ΘΑ γίνει και να περιμένει πότε ΘΑ παίξει ο κάθε φέρελπις, ούτε έχει καμία υποχρεωση να συγχωρεί μαλακίες που του στοιχίζουν.

Φυσικό είναι που τρελάθηκε ο κόσμος μαζί του. Ο ίδιος έβαλε τον εαυτό του σε θέση να χάσει πολύ απόθμα υπομονής και ανεκτικότητας με το χθεσινό. Μακάρι να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος με γκολ και μεγάλες εμφανίσεις
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #477 on: August 20, 2010, 18:03:10 »
έχασες το άχαστο... δε ξέρω τι να πω. τι να αναλύσεις και τι να κλάσει μετά από το χθεσινό.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #478 on: August 20, 2010, 18:14:25 »
Eξακολουθώ να πιστεύω μέχρι τα μπούνια το ψηλό τανκ. Ναι έχασε το άχαστο, ναι ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει για πάντα να aνέβει στο τρένο, αλλά ο παίκτης για μένα έχει αστείρευτα αθλητικά προσόντα και αν επιμείνει , θ αφήσει εποχή. Είναι στο χέρι του, όπως σοφά λέει ο cure, καιρός να ορθοποδήσει και να αντιδράσει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.

Η δήλωση του προπονητή του τα λέει όλα κ ευελπιστώ να τον βοηθήσει.

(Σάκη μην ξανακλοτσήσεις το δοκάρι, σείστηκε η γη)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #479 on: August 20, 2010, 18:29:50 »
23 χρονων παει δεν θα περιμενουμε καμια 5ετια για να αφησει εποχη.. το χτεσινο γκολ που εχασε ισως να μας στοιχησει την προκριση στους ομιλους.. συμφωνω και γω οτι ειναι απο τους πλεον βελτιωμενους φετος και στα φιλικα και στα επισιμα παιχνιδια αλλα δεν μπορω να το χωνεψω το χτεσινο.. απο τα 2 μετρα χωρις τερμα ουσιαστικα και το ριξε στην Αγια Βαρβαρα..

Ευχομαι να εξιλεωθεις την αλλη βδομαδα στην Κωνσταντινουπολη!