Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #280 on: October 28, 2009, 23:12:55 »
Εγω συμφωνω με ....ολους σας.
Σημερα παντως κινηθηκε καπως ο μικρος, εστω και εκτος περιοχης, πετυχε και πολυτιμο και οχι πολυ ευκολο γκολ και ελπιζω να παρει τα πανω του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
« Reply #281 on: October 28, 2009, 23:22:45 »
Capricorn το ίδιο λέμε. Και γιατί δε συγκλίνουν οι χάφ ; Δεν κατέχουν τη θέση ; Η δεν υπάρχει τέτοια εντολή από τον Σάντος ; Η δε μπορεί να τους το επιβάλλει ο Σάντος ; Ουσιαστικά το 4-3-3 μεταβάλλεται σε 4-5-1 και ο ένας επιθετικός παλεύει ανάμεσα σε 3 αμυντικούς όπως είπες.
Αλλά να αποδείξουμε το αυτονόητο ; Οταν τα ματς που κερδίζεις τα παίρνεις στο 1-0, 0-1 και όταν αυτό ακριβώς θυμούνται και οι αεκτζήδες από τον Σάντος, είναι αυταπόδεικτο ότι τον νοιάζει μόνο η άμυνα είτε έχει σαρδέλες είτε αστακούς.
Οταν όμως κι αυτό το έρημο το 0-1 δεν έρχεται, ε τότε μη μας ζητάνε 3 χρόνια να κάνουμε τους κινέζους και να μη μιλάμε... Δεν αντέχεται.

Dave η άποψή μου είναι ότι ο προπονητής είναι το παν σε μία ομάδα. θα κατηγορήσω τους παίκτες μόνο όταν η μπάλα φτάνει στην αντίπαλη περιοχή και αυτοί βαράνε στον γάμο του καραγκιόζη. Ο άμπαλος σήμερα Βερόν ήταν χθες παιχταράς. Ο άμπαλος σήμερα Μούσλι ήταν παιχταράς πέρσι. Οποτε δε μπορώ να τα βάζω με τους παίκτες. Κάποιος τους καίει...

BIANCONERO

• Guest
« Reply #282 on: October 28, 2009, 23:33:30 »
Χωρις να ειναι καθολου προσωπικη μομφη Περσεα, απλα παιρνοντας αφορμη απο την τελευταια φραση "καποιος τους καιει", ελπιζω να μην ακουσουμε το σαββατο  τα καινουρια συνθηματα "Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχ...." και "Αααααααααααααααααααααααααχχχ...." καθε φορα που το παλικαρι θα κανει καποιο λαθος!
Ξερω, το κενο του Μπαλαφα πρεπει να αναπληρωθει με καποιον τροπο, αλλα ειναι απλα που δεν μ' αρεσει να λεμε κλεμμενα συνθηματα και αυτα ειχα μαθει απο μικρος να τα ακουω στο καραισκακη και τη λεοφωρο.
Αντιθετα μου ελειψε εκεινο το δικο μας το παλιο, "δεν πειραζει τσακαλακι, παμε γερα ρε ΠΑΟΚαρα"!

(Ελπιζω το Γκολ να σου εδιωξε λιγο απο το αγχος σου μικρε....Ειμαι σιγουρος οτι σε λιγα χρονια θα μας βγαλεις ολους χαζους. Αλλωστε κι ο Προεδρος σου θα χει να σου πει 2 λογακια για την ποδοσφαιρικη γνωση των προπονητων της κερκιδας απο ιδία πειρα!)

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #283 on: October 28, 2009, 23:46:11 »
αυτο δεν ηταν γκολ αγορι μου!!!!. κλωτσια καρατε ηταν.μπραβο ρε μαγκα  :D

bagos1

• Guest
« Reply #284 on: October 28, 2009, 23:48:18 »
Πάντως έχει πολύ πλάκα...!

Ακούσαμε ότι τα σέντερ φόρ δεν πρέπει να μαρκάρουν!!!!!!!

xoxoxoxoxoxoxoxo

Κeep it up

επειδη αυτό ξεκινησε απο το ποστ μου και προφανως αναφερεσαι με ειρωνια σε αυτο που ειπα αν δεν το καταλαβες δεν ειναι αναγκη να το κοροιδευεις

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #285 on: October 28, 2009, 23:56:05 »
Bagos με κάθε ειλικρίνεια .... ούτε που κύτταξα από ξεκίνησε και ποιός είπε τί. Έκρινα γενικότερα μία περί ποδοσφαίρου άποψη που φορέθηκε πολύ τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ........οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα πρόσωπα το πόστ μου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #286 on: October 29, 2009, 00:14:25 »
καλη αρχη μικρε!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: October 29, 2009, 00:16:05 »
Εγω θα πω την αποψη μου και οποιος θελει να καταλαβει ας καταλαβει,
Σημερα ημουν στο γηπεδο και απο το ζεσταμα κιολας αρχισαν μερικοι να κραζουν τον Παπαζογλου......
Γιατι???ενα παλικαρι που σημερα ετρεχε μεχρι το 70 τουλαχιστον ασταματητα και μετα κουραστικε?
ενα παιδι που ηταν αρκετα φιλοτιμο σημερα?
μηπος τον ειδατε πως κινηθηκε στην φαση του γκολ?διαβασε την φαση και ετρεξε πολυ πριν γινει η λαθος κεφαλια!!
Αυτο το παλικαρι που προσπαθει να δουλεψει στον ΠΑΟΚ δεν ειναι χαζο.....αφουγκραζετε τι γινετε στην κερκιδα,ειναι τυχαιω που ητσν ο μονος που δεν γυρισε να χειροκροτηση μετα το τελος του ματς?και εγω να μουν το ιδιο θα εκανα!!!
καντε το δικο σας λιγο να δουμε!!!!φανταστητε να πηγαινετε στην δουλεια και πριν κατσεις στην καρεκλα σου να σε κραζουν οτι θα τα κανεις μανταρα!με τη ψυχολογια θα δουλεψει ο καθενας??
και να μην αρχισουν τα μυνηματα του στυλ οποιος εχει ψυχολογικα εξω απο τον ΠΑΟΚ και τετοια!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #288 on: October 29, 2009, 00:23:05 »

Αυτο το παλικαρι που προσπαθει να δουλεψει στον ΠΑΟΚ δεν ειναι χαζο.....αφουγκραζετε τι γινετε στην κερκιδα,ειναι τυχαιω που ητσν ο μονος που δεν γυρισε να χειροκροτηση μετα το τελος του ματς?και εγω να μουν το ιδιο θα εκανα!!!

αν αληθευει αυτο ειναι πολυ λυπηρο...κ μετα θελουμε παιχτες να νιωθουν ΠΑΟΚ...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #289 on: October 29, 2009, 00:24:27 »
ειδικα σε πιτσιρικαδες χρειαζεται μεγαλυτερη υπομονη απο τον κοσμο. αλλωστε αυτον εχουμε,,

δεν φταιει αυτος που επεσε ολο το βααρος πανω του.

και αφου ως συνηθως οι τραυματιες θα κανουν τον διπλασιο χρονο να γυρισουν τουλαχιστον ο ιδιος θα εχει κιαλλες ευκαιριες να βελτιωθει.

apostolos

• Guest
« Reply #290 on: October 29, 2009, 00:25:35 »
Σημερα ημουν στο γηπεδο και απο το ζεσταμα κιολας αρχισαν μερικοι να κραζουν τον Παπαζογλου......
Γιατι???ενα παλικαρι που σημερα ετρεχε μεχρι το 70 τουλαχιστον ασταματητα και μετα κουραστικε?
μηπος τον ειδατε πως κινηθηκε στην φαση του γκολ?διαβασε την φαση και ετρεξε πολυ πριν γινει η λαθος κεφαλια!!
καντε το δικο σας λιγο να δουμε!!!!φανταστητε να πηγαινετε στην δουλεια και πριν κατσεις στην καρεκλα σου να σε κραζουν οτι θα τα κανεις μανταρα!με τη ψυχολογια θα δουλεψει ο καθενας??
και να μην αρχισουν τα μυνηματα του στυλ οποιος εχει ψυχολογικα εξω απο τον ΠΑΟΚ και τετοια!!

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο.... Κατά τα άλλα έξω οι 30ρηδες, βάλτε μέσα τους μικρούς...

BIANCONERO

• Guest
« Reply #291 on: October 29, 2009, 00:34:46 »
Αν αρχισαν τις γυφτοσυνηθειες αυτες και οι "εκτος εδρας" ειμαστε αξιολυπητοι! Τοσο μιζερια πια? Κι εκει που νομιζες οτι δεν υπαρχει στην καρριερα σου τιποτα χειροτερο απο τα σκουλικια!
Θανασακη..η απαντηση ειναι μια.....Γκολακι το Σαββατο και ενα ξεγυρισμενο "Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ" μετα να γυρισουν τα μυαλα ορισμενων ανασκελα. Τετοια θελουν. Να χαρω πιστη και στηριξη στα πιτσιρικια!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #292 on: October 29, 2009, 00:45:59 »
Bianconero, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σαν το εκκρεμές από το ένα άκρο στο άλλο.

Είναι απαράδεκτο να κράζουμε έναν παίκτη ειδικά όταν είναι νέος αλλά μην ξεχνάμε το ζεστό χειροκρότημα όποτε έγινε αλλαγή χωρίς να έχει κάνει κάτι σπουδαίο. Τότε ο κόσμος είναι καλός;

Όσο για το σσσσσσσσ που τον προτρέπεις να κάνει άστο καλύτερα. Είναι κρίμα που το έγραψες και το σκέφτηκες. Εϊναι κρίμα που θα αποδεχόσουν μία τέτοια χειρονομία από έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή απέναντι στον κόσμο που καρατάει όρθια την ομάδα για να παίζει αυτός και να καλοπληρώνεται.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #293 on: October 29, 2009, 01:03:58 »
δεν μπορει να ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ που ολοι θελουμε ρε γμτ..

BIANCONERO

• Guest
« Reply #294 on: October 29, 2009, 01:12:56 »
Συνεχιζετε καποιοι να θεωρειτε τον κοσμο σαν ΜΙΑ οντοτητα. Δεν καταλαβαινω γιατι.
Σταματηστε αυτο το "ο κοσμος" (η χρησιμοποιηστε το αλλιως παντα, γιατι μπορω να το πω κι εγω οταν καποιοι λετε πχ, "Ντροπη καποιοι να φερνουν τις γκομενες στο γηπεδο", "Ντροπη καποιοι να μη φωναζουν", "Ντροπη καποιοι να ερχονται με κοκκινες μπλουζες" ....(στα οποια συμφωνω) ....να πω, μην κραζετε ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Υπαρχει ενα κομματι κοσμου που ειναι οι γκρινιαριδες και αυτοι που αξιζουν το σσσσσσστ, η το περσυνο δειξημο φανελας (η αν εγω ειμουν ποδοσφαιριστης χειρονομιες γηπεδων της Ρωμης μιας που την καναμε κι αυτη προτυπο σημερα) και καποιοι αλλοι που οπως λες ακομα κ σε μια κακη μερα εχουν ενα χειροκροτημα για να στηριξουν αυτον που φοραει το δικεφαλο!

ΑΥΤΟΙ οι οπαδοι αξιζουν το χειροκροτημα που λες, ΑΥΤΟΙ κραταν την ομαδα ορθια..οι αλλοι για μενα ειναι Αρρωστεια αντιστοιχη με αυτη των δημοσιογραφων (μιας που ειναι και προσφατο).
Το ξαναλεω λοιπον..αυτοι που σημερα εκραζαν τον Παπαζογλου απο την προθερμανση, οντας ο τελευταιος επιθετικος που μας απεμεινε, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ! Και αυτο που σιγουρα δεν δικαιουνται ειναι να πανηγυρισουν ενα γκολ απο εναν παιχτη που κραζαν μεχρι εκεινη τη στιγμη.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #295 on: October 29, 2009, 06:23:31 »
Μπράβο ρε Παπ!

northeagle_4

• Guest
« Reply #296 on: October 29, 2009, 06:47:45 »
Σαφως βελτιωμενος στα τρεξιματα του και με την μπαλα στα ποδια χτες.Το παλικαρι υστερει ακομα σε τακτικη και τοποθετησεις κατι που ειναι λογικο για τους λογους που ολοι αναφερουν.Πρεσσαρε,παλευε καθε φαση,εσπαγε ωραια την μπαλα και την καλυπτε ,πετυχε και γκολαρα.Ενα βημα πιο πανω απλα εκανε και θα συνεχισει ετσι γιατι ειναι παικταρας και θα το αποδειξει.το οτι ξεκιναμε τα ματς με μπακ για εξτρεμ παντως και οτι γενικα δεν εχουμε καλη αναπτυξη κανει το εργο του επιθετικου πιο δυσκολο.Συνεχισε ετσι Σακη βημα βημα και ολα θα πανε καλα για τον ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #297 on: October 29, 2009, 12:52:50 »
Μετά το ματς με τη γριά το είχα υποσχεθεί. Τέρμα. Αφήνω κοτσίδα! O0

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #298 on: October 29, 2009, 13:46:52 »
ειμαι εναντιον του κραξιματος στο γηπεδο αλλα την γνωμη μου για αυτον τον παικτη θα την πω και δυστυχως ειναι αρνητικη

το κορμι του δεν τον βοηθα παρα μονο στα ψηλα και στην δυναμη ενω και παικτικα για παικτη 21 ετων δεν βρισκω και τοσο μεγαλα περιθωρια βελτιωσης ωστε να αποτελεσει σημαντικη μοναδα για τον ΠΑΟΚ

θετικο το οτι σκοραρε, μακαρι να με διαψευσει αλλα εγω βλεπω εναν μετριο παικτη της σειρας

zagorakis

• Guest
« Reply #299 on: October 29, 2009, 22:27:28 »
ÁÐÏÊËÅÉÓÔÉÊÇ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ È. ÐÁÐÁÆÏÃËÏÕ !!!

Óôçí åêðïìðÞ PLANET PAOK óôïí extrasport 103 fm ( 17.00-18.00) ìßëçóå áðïêëåéóôéêÜ ãéá üëïõò êáé ãéá üëá ï óêüñåñ ôïõ ÷èåóéíïý ìáò ãêïë È. ÐáðÜæïãëïõ.

Ï È. ÐáðÜæïãëïõ áíÝöåñå «Äåí îåêßíçóá êáëÜ ôçí áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï. Äåí Üñåóáí êáé óå åìÝíá ïé åìöáíßóåéò ðïõ ðñáãìáôïðïéïýóá óôï îåêßíçìá. Íéþèù üôé äåí ðñïóÝöåñá áõôÜ ðïõ ìðïñïýóá. ÊÜðïõ üìùò õðÜñ÷åé êáé ìßá äéêáéïëïãßá. Åðß åíÜìéóé ÷ñüíï äåí Ýðáéæáêáèüëïõ. Áõôü Ýðáéîå ñüëï ãéá åìÝíá. ÌðÞêá îáöíéêÜ óôïí áãþíá ìå ôïí ÇñáêëÞ êáé ðñáãìáôéêÜ äåí Þîåñá ðïõ ðáôïýóá. ¹ôáí êÜôé áðüôïìï ãéá åìÝíá. ÁëëÜ áõôüò äåíÞôáí ï ðñáãìáôéêüò ÐáðÜæïãëïõ. Ðéóôåýù üôé áðü åäþ êáé ðÝñá üëá èá áëëÜîïõí ðñïò ôï êáëýôåñï»

«Íïìßæù üôé Þìáóôáí Üôõ÷ïé óå ðïëëÜ ðáé÷íßäéá. ÐñáãìáôéêÜ èåùñþ üôé óôéò ðéï ðïëëÝò áíáìåôñÞóåéòÞìáóôáí êáëýôåñïé ôùí áíôéðÜëùí áëëÜ äåí êáôáöÝñíáìå íá êåñäßóïõìå. Ðéóôåýù üôé ç âáèìïëïãßá óôï ðñùôÜèëçìá ìáò áäéêåß. Åßìáé üìùò áéóéüäïîïò üôé èá áíáêÜìøïõìå êáé èá öèÜóïõìå ðïëý øçëüôåñá óôçí óõíÝ÷åéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò».

Ï ÈáíÜóçò ÐáðÜæïãëïõ ñùôÞèçêå êáé ãéá ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò,ãéá ôçí äïõëåéÜ ôïõ êáé ðüóï ôïí âïçèÜåé: «Ôé íá ðïýìå ãéá ôïí ê. ÓÜíôïò. ÔçíðñïðïíçôéêÞ ôïõ áîßá ôçí îÝñïõìå üëïé. Ìáæß ôïõ äïõëåýïõìå éäéáßôåñá, ç êÜèå ðñïðüíçóç åßíáé äéáöïñåôéêÞ êáé ðñÝðåé íá ðù üôé åðéìÝíåé éäéáßôåñá êáéìåìïíùìÝíá óå êÜèå ðáßêôç îå÷ùñéóôÜ. ¼ëá áõôÜ ãßíïíôáé óå ðïëý êáëü êëßìá. Êáéáõôü âïçèÜåé óôçí åðéôõ÷ßá ìéáò ïìÜäáò».

Ç åðüìåíç åñþôçóç áöïñïýóå êáé ôçí äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ Ð.Á.Ï.Ê. ôï ðþò âïçèÜåé êáé ðùò óõìðáñáóôÝêåôáé óôïõò ðáßêôåò ôçò ïìÜäáò ôüóï ï È. ÆáãïñÜêçò ðáëéüôåñá üóï êáé ï ÆÞóçò Âñýæáò ôþñá. Ï ÐáðÜæïãëïõ ìßëçóå êáé ãéá ôïí åáõôü ôïõ: «Äåí ìðïñþ íá Ý÷ù êáíÝíá ðáñÜðïíï. Ðñüêåéôáé ãéá áíèñþðïõò ðïõ áñ÷éêÜ ìå ðßóôåøáí êáé óôçí óõíÝ÷åéá ìå âïçèïýí óå üôé ÷ñåéáóôþ.Ãé’ áõôü êáé åãþ èÝëù íá áíôáðïäþóù ìÝóá óôï ãÞðåäï ôçí áãÜðç ôïõò êáé ôçí óôçñéîÞ ôïõò».

ÔÝëïò ï ¸ëëçíáò åðéèåôéêüò ðáñáäÝ÷èçêå üóïí áöïñÜ ôçí ðïñåßá ôïõ ÄéêåöÜëïõ óôï êýðåëëï: «Ôï êýðåëëï åßíáé Ýíáò áðü ôïõò âáóéêïýò ìáò óôü÷ïõò».

«Åß÷á êáíïíéóìÝíï áðü ôïõò ðñïçãïýìåíïõò áãþíåò íá ðáíçãõñßóù Ýíá ãêïë ìÝóá óôçí Ôïýìðá êáé öõóéêÜ óôçí èýñá 4. Åëðßæù üôé èá ãßíåé óýíôïìá êáé áõôü».

Ìéëþíôáò ãéá ôçí áßóèçóç ôçò Ôïýìðáò, ôüíéóå: «Åßíáé ôñïìåñÞ ç áôìüóöáéñá ìå ôïí éäéáßôåñá åêäçëùôéêü êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ. Åßíáé Üëëç ç áßóèçóç, Ýíéùóá äÝïò áíôéêñßæïíôáò 30.000 ôçí ðñþôç öïñÜ». 

ÔÝëïò, óõìðëÞñùóå ãéá ôçí ðñïóùðéêÞ ôïõ åðáöÞ ìå ôïí êüóìï Ýîù áðü ôï ãÞðåäï: «ÈÝëù íá ôïõò åõ÷áñéóôÞóù üëïõò ãéáôß êáé ðñéí áðü áõôü ôïðáé÷íßäé ìå óôÞñéæáí, ìïõ Ýëåãáí íá êÜíù õðïìïíÞ êáé ìïõ Ýëåãáí üôé èá Ýñèïõí ôá ãêïë…».   

ÁõôÜ êáé ðïëëÜ Üëëá áíÝöåñå ï È. ÐáðÜæïãëïõ ðïõ äÝ÷ôçêå ôéò åõ÷Ýò ôïõ êüóìïõ áëëÜ êáé èåôéêÜ ó÷üëéá ãéá ôï üôé ìßëçóå ìå åéëéêñÞíéá óôçí åêðïìðÞ PLANET PAOK.

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1460&Itemid=9