Author Topic: Θανάσης Παπάζογλου  (Read 25671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Θανάσης Παπάζογλου
« Reply #80 on: October 05, 2009, 23:13:22 »
Κλεισε τα αυτια σου παικταρα και δουλεψε.Τα γκολ θα ερθουν.

North_pole

• Guest
« Reply #81 on: October 05, 2009, 23:16:16 »
Αν κάναμε φίλε katz, ήρωα έναν ανύπαρκτο και τραγικό φορ, μόνο και μόνο επειδή ΘΑ έβαζε το εύκολο, ΤΟ αυτονήτο, αυτό που και "η γιαγιά μου θα το έβαζα", τότε είμαστε πραγματικά πανηγυρτζίδες ή δεν ξέρουμε να κρίνουμε. Ο Παπάζογλου έχει πολλά ψωμιά ακόμη να φάει για να γίνει καλός. Αλλά αυτοί που τον πιστεύουν λένε ότι όταν τα φάει δεν θα είναι απλά καλός, θα είναι σεντερφοράρα. Εγώ ειδικός δεν είμαι και δεν εκφέρω γνώμη. Από την άλλη είδαμε πολλές φορές τους ειδικούς να πέφτουν έξω. Ας κρατάμε μικρό καλάθι, στα καλά και ας μην είμαστε έτοιμοι να αφορίσουμε κάποιον στην πρώτη στραβή, ιδιαίτερα αν πρόκειται για έναν τόσο νέο παίκτη.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #82 on: October 05, 2009, 23:29:57 »
αφου δεν μπορει να κανει ενα κοντρολ της προκοπης...η μπαλα φευγει μετρα μακρια...αυτα δεν μαθαινοντε.....

τελος παντων δεν το συνεχιζω γιατι ειναι παικτης της ομαδας....αλλα να ελπιζω για εναν ποδοσφαιριστη που εκανε ολο κι ολο ενα καλο ματς στη καριερα του πριν 3 χρονια και εχει καμμια 10αρια συμμετοχες συνολικα δεν μου φαινεται λογικο....

μακαρι να με διαψευσει...του το ευχομαι....
« Last Edit: October 05, 2009, 23:35:02 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

euboia4

• Guest
« Reply #83 on: October 05, 2009, 23:34:13 »
πρωτα απο ολα δεν ειναι και πιτσιρικας,σε λιγο κλεινει τα 22
δευτερον δεν ειναι απλα ντεφορμε ή αγχομενος.Ειναι αμπαλος και φαινεται αυτο απο τις λαθος τοποθετησεις και κινησεις του.Το σωμα του το βαζει συνεχως λαθος και στα σουτ και στις διεκδικησεις.Απορω τι του βρηκε η διοικηση

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #84 on: October 05, 2009, 23:40:17 »
Τα παραλες φιλε...

Κατσε κι εσυ 2 χρονια χωρις να παιζεις και σου λεω εγω...ουτε σε αλανα δεν βαζεις γκολ. Στο πρωτο κανει και ενα γαμω τα σουτ αν προσεξες που αποκρουει ο καραφλας της γριας.

Το παιδι θελει λιγο χρονο, μπαλα ξερει. Οι τοποθετησεις του ειναι καλες απλα δεν εχει εμπιστοσυνη στον εαυτο του, ειναι τρομερα αγχωμενος. Ακομα και στην ευκαιρια που δεν χανεται δες πως τραβιεται στο πλαι και μενει μονος. Το οτι δεν το εβαλε δεν σημαινει οτι ειναι κακος.

Αν και για μενα το πιο βασικο ειναι που ειναι μαλλιας... ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: October 05, 2009, 23:43:06 »
O βρυζας να τον παρει απο κοντα, γιατι ετσι κραζαμε και αυτον... Ποτε θα μαθουμε απο τα λαθη μας?

για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #86 on: October 05, 2009, 23:46:21 »
Ρε παιδιά στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Το κακό για μένα δεν είναι ότι έχασε το γκολ είναι ότι από το 55 έκανε διατάσεις και φαινότανε να είναι πολύ κουρασμένος. Δεν είχε δυνάμεις δηλάδη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #87 on: October 05, 2009, 23:55:06 »
εντάξει, χαλαρά..το παλικάρι είναι αγχωμένο και φαίνεται.
θα στρώσει.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #88 on: October 06, 2009, 00:00:10 »
Το σημερινο μαζι με εκεινο το πλασε που πηγε να κανει με τη βαλερεγκα ειναι πολυ κακα σημαδια. Δεν μπορουμε να κρινουμε παιχτη με 3 εμφανισεις στην ομαδα, αλλα οι ενδειξεις ειναι πολυ ασχημες. Αν βαλεις και το γεγονος οτι ειναι 22 χρονων και δεν εχει παιχνιδια στη καριερα του...
Στον κοσμο αλλος κανενας

chiltsid

• Guest
« Reply #89 on: October 06, 2009, 01:45:46 »
Ωτοασπίδες και συ,αρχισαμε παλι τους ξερωλισμους.
ουτε δυο ματς ολοκληρα δεν τον εχουμε δει,αχρηστο και λιγο τον βγαλαμε,τεσπα δεν βαριεσαι!!!!

kp-83

• Guest
« Reply #90 on: October 06, 2009, 01:47:08 »
Προσσωπικά εγώ θεωρώ ότι είναι λίγος για να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ!!!Σήμερα έχασε αυτό που δεν χάνεται, πραγματικά θέλει πολύ προσπάθεια για να χάσεις αυτήν την ευκαιρεία......Είχε την δυνατότητα σήμερα να το βάλει και να πάρει τα επάνω του δεν το έκανε όμως, πάντως πολλές ευκαιρίες δεν πρόκειτε να του δοθούν δεν μπορούμε να τον περιμένουμε......Ελπίζω την επόμενη φορά να την αρπάξει από μαλιά.Μακάρι να έχω άδικο και να γίνει παικταράς για το καλό της ομάδας!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #91 on: October 06, 2009, 03:27:49 »
Ωτοασπίδες και συ,αρχισαμε παλι τους ξερωλισμους.
ουτε δυο ματς ολοκληρα δεν τον εχουμε δει,αχρηστο και λιγο τον βγαλαμε,τεσπα δεν βαριεσαι!!!!
οι ανθρωποι εχουν παιξει εκατο χρονια μπαλα..τον μυριζουν τον παικτη..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #92 on: October 06, 2009, 04:14:05 »
Δε χρειάζεται κάποιος να παίξει 30 ματς για να τον δούμε ...
Η θέση του φορ χρειάζεται και προυποθέτει κάποια βασικά πράγματα

1) Αίσθηση του γκολ
2) Καλές θέσεις στην περιοχή
3) Κεφάλι
4) Σουτ
4) Έκρηξη
5) Να απασχολεί αμυντικούς
Είναι και άλλα, απλά νομίζω αυτά είναι τα σημαντικότερα

Μόνο το 2 είδα από τον Παπάζογλου. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι σε εμβρυικό στάδιο.
Δε νοείται σέντερ φορ να χάνει αυτό το γκολ και να κάνει πλασεδάκι στον τερματοφύλακα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γίνει ο παίκτης που όλοι θέλουμε. Αλλά πραγματικά δε βλέπω ότι έχει τα προσόντα να το κάνει. Δε βλέπω να μπορεί να παίξει τη θέση του φορ στον ΠΑΟΚ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #93 on: October 06, 2009, 07:33:50 »
    Αθανάσιος Παπάζογλου
Ημερομηνία Γέννησης:     30-3-1988

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #94 on: October 06, 2009, 09:41:42 »
Cesk Fabregas

Ημερομηνία Γέννησης:     04.05.1987

212 Συμμετοχές, 31 γκολ, 58 ασίστ με την Άρσεναλ.
34 συμμετοχές, 3 γκολ, 17 ασίστ με την Εθνική Ισπανίας..

Έχουν ένα χρόνο διαφορά...

Με την νοοτροπία "μικρός είναι, όλα συγχωρούνται, έχει ακόμα καιρό..." κτλ το μόνο που κάνουμε σαν χώρα είναι να είμαστε μια τεράστια φάρμα παραγωγής αιώνιων ποδοσφαιρικών ταλέντων...
κατά την άποψη μου πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τον κάθε παίκτη αν θέλουμε να τον δούμε να βελτιώνεται.. τουτέστιν, mr. Papazoglou, και οποιοσδήποτε άλλος, παίζεις στον ΠΑΟΚ θέλω να μπεις στο γήπεδο και να μασάς σίδερα, να αποδείξεις οτι έχεις αρχίδια και ότι δίκαια φοράς αυτή την φανέλα.. Αν δεν μπορείς καλή επιτυχία στα Γιάννενα και τις ξάνθες (no offence)
Μέχρι τώρα δεν άρπαξε την ευκαιρία.. Στο χέρι του είναι να την αρπάξει στο μέλλον.. Δυστυχώς, όμως, στον ΠΑΟΚ και σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα δεν θα του δωθούν και πολλές...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: October 06, 2009, 09:57:26 »
Στηριξτε το παιδι ρε, τι ειναι αυτα ?? Σε 90 λεπτα (συνολο) βγαλαμε συμπερασμα για τον Παπαζογλου? Τι να πω..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

apostolos

• Guest
« Reply #96 on: October 06, 2009, 10:04:35 »
Τα ίδια και με τον Μπαλάφα μωρέ. Όλες οι μπαλαδόφατσες που δεν έχουν παίξει 5 λεπτά μπάλλα στη ζωή τους, κάθονται και ξεσκίζουν έναν παίκτη που έφαγε "τιμωρία" 1,5 χρόνο, είναι εκτός φόρμας, θέλει ματς και τα θέλουν όλα εδώ και τώρα. Κι όλα αυτά από το βήμα ενός διαδυκτιακού φόρουμ. Μπράβο παιδιά και εις ανώτερα, τεράστιοι μάγγες είστε, ειλικρινά σας έχω βαρεθεί.... Τα ίδια κάθε φορά, τα ίδια. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και θέλει στήριξη και όχι ξέσκισμα. Ο άλλος μου τον συγκρίνει με τον Φαμπρεγκάς, αν έχεις τον Θεό σου ρε συ.... Από τα 16 με τον Βενγκέρ δουλεύει ο άλλος τι μου συγκρίνεις...? Κι ο δικός μας δεν επαιζε για σχεδόν 2 χρόνια... Αστεία λέτε?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #97 on: October 06, 2009, 10:57:45 »
1=εχει παρα πολυ αγχος.
2=το γκολ που χανει οσα χρονια και να χεις να παιξεις μπαλα δε χανεται.αν χτες δεν κερδιζαμε καλως η κακως θα ηταν ο βασικος υπαιτιος.
3=ο αθανασιαδης ειναι κλασης ανωτερος γιατι πολυ απλα ξερει να πετυχαινει γκολ.
4=προφανως και εχει πολλα θετικα στοιχεια οπως ο σωματοτυπος του που ειναι ιδανικος για σεντερ φορ.
5=προφανως και θα του δωσουμε χρονο προσαρμογης και θα τον στηριξουμε οσο μπορουμε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #98 on: October 06, 2009, 11:04:57 »
Αδερφε kriti4, και ο Πελε επαιξε 16 χρονων στην Εθνικη Βραζιλιας. Ε, τι να κανουμε, δεν ειναι ολοι Πελε!!
Προσωπικα δεν εχω ουτε καλη ουτε κακη εντυπωση για τον Παπαζογλου γιατι ειναι υπερβολικα νωρις. Πρωτη φορα βασικος ηταν, και μαλιστα σε τοπικο ντερμπυ,αρα θα δειξω ανοχη. Και σε αλλα παιχνιδια ακομα. Οσο για το γκολ που εχασε ουτε ο πρωτος ειναι ουτε και ο τελευταιος, δεν θα τον χαρακτηρισω απο μια φαση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #99 on: October 06, 2009, 11:06:33 »
Μάλλον δεν με καταλάβατε... Δεν συγκρίνω τον Παπάζογλου με τον Φάμπρεγκας γιατί μια τέτοια σύγκριση θα ήταν επιεικώς γελοία..(Και αυτό δεν οφείλεται μόνοι στο ότι ο Φάμπρεγκας δουλεύει από 16 χρονών με τον Βενγκνέρ)..
Αυτό που συγκρίνω είναι η νοοτροπία στην Ευρώπη, όπου παίκτης 22 χρονών οφείλει να αποδείξει οτι αξίζει να φοράει την φανέλα και θεωρείται έτοιμος ποδοσφαιριστής, με την νοοτροπία στην Ελλάδα, όπου ο αντίστοιχος παίκτης θεωρείται ακόμα παιδαρέλι που έχει το ακαταλόγιστο και ότι και να κάνει το συγχωρούμε γιατί είναι ακόμα μικρούλης (σε λίγο θα τον πάμε και άτα μου φαίνεται..)
και αυτό που λέω είναι ότι αυτή η νοοτροπία (είναι μικρός = δεν έχουμε απαιτήσεις από αυτόν, μόλις μεγαλώσει θα στρώσει με κάποιο μαγικό τρόπο) καίει τους παίκτες αφού δεν τους πιέζει να βελτιώνονται... Από την στιγμή που ο άλλος μπαίνει στο γήπεδο με την φανέλα με τον Δικέφαλο πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει να την φοράει είτε 18 χρονών είναι είτε 35, είτε Μουμίν λέγεται είτε Μαραντόνα..
Άρα, ο Παπάζογλου και ο κάθε Παπάζογλου πρέπει να ριχτεί με τα μούτρα στην δουλειά και να βελτιωθεί αν θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.. Εναλλακτικά, θα υπάρχουν πάντα ανοικτές πόρτες σε ξάνθες, ηρακλείδες κτλ για παίκτες που έμειναν αιώνια ταλέντα (ηλιάδηδες, καπετάνους, παπάδες και δεν συμμαζεύεται ) So simple...

ΥΓ και ο Βιερίνια 23 χρονών είναι... Και αυτός πέρυσι είχε μια δύσκολη σαιζόν με έναν σοβαρό τραυματισμό.. Κι όμως, επειδή έχει αρχίδια, έσφιξε τα δόντια, δούλεψε το ταλέντο του, αδυνάτισε και κατά κοινή ομολογία είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή.. Στο χέρι του Παπάζογλου και του κάθε παπάζογλου είναι να κάνει το ίδιο.. Εκεί ξεχωρίζουν οι καλοί ποδοσφαιριστές από τα ταλεντάκια..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ