Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 34213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #820 on: May 02, 2011, 16:42:20 »
με τετοια μυαλα, μπαλα δεν προκειται να παιξει ποτε των ποτων

περαστικα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #821 on: May 02, 2011, 16:49:25 »
μην το λες...τωρα με το τρακαρισμα μπορει να μας δειξει αλλα...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #822 on: May 02, 2011, 17:13:04 »
μακαρι να κουνηθηκε τπτ εκει μεσα :P :P , μπας και δουμε ασπρη μερα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #823 on: May 02, 2011, 18:11:14 »
Πρώτα από όλα ευτυχώς που δεν έπαθες κάτι και ποτέ να μην ξαναζήσεις κάτι τέτοιο.
Και τώρα που είσαι καλά..........ρε βαρύ πεπόνι και άμυαλε,πόσο κυδώνι μπορεί να είσαι?
Ελπίζω να "ξεφωρτώθηκες" λίγο γιατί πήρες 5 φράγκα και διάβασες και δύο πρωτοσέλιδα που σε λιβάνιζαν και έπιασες τον παππά από τα αρχίδια παπαρόμυαλε.
Εύχομαι να ισοροπίσεις λίγο μετά από αυτό και να δεις τη ζωή και το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι γιατί καμμένο χαρτί είσαι.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline ved

• Αλλαγή

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #825 on: May 02, 2011, 19:06:16 »
και λεει τωρα που τρακαρε κατι ξυπνησε μεσα του και παιζει μπαλαρα, βαζει 30 γκολ του χρονου και τον κανουν και ταινια.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #826 on: May 02, 2011, 19:07:27 »
βγαινει περιφερειακο
γκαζωνει το παλιοαμαξο
και ξαφνικα σε μια στροφη
τουμπαρει με την οροφη
απ το αμαξι βγαινει μονος
δεν βοηθαει ο τροχονομος

ειναι ατζαμης και τσαμπουκας
ο τσεκος ο αληταρας

τσεκο βγες περιφερειακο μηπως και τρακαρεις με το βουλινο

Απ'τα συντριμια βγαινει ομως
Και ας μην υπαρχει τροχονομος :P
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #827 on: May 16, 2011, 02:19:52 »
μέσα στο γενικό χάλι σήμερα πόσο χειρότερος από τους άλλους θα ήσουν αν έπαιζες;
αλλά αυτό ποτέ δεν θα το μάθουμε, γιατί ο υπερ-προπονηταράς χάβος ξέρει καλύτερα από όλους μας....
ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν....

zagorakis

• Guest
« Reply #828 on: June 06, 2011, 14:05:40 »
Ο Παναιτωλικός βλέπει "Κούτσια"

Η νεοφώτιστη στην Super League ομάδα του Αγρινίου φέρεται να θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚΟ νεοφώτιστος στην μεγάλη κατηγορία Παναιτωλικός θέλει να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι και σε αυτό το πλαίσιο φέρεται να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν στον ΠΑΟΚ πρόταση ώστε να αποκτήσουν ως δανεικό τον μεσοεπιθετικό του "Δικεφάλου".

Αν αυτό το σενάριο πάρει σάρκα και οστά τότε ο "Κούτσια" θα έχει την ευκαιρία να "πλουτίσει" τις αγωνιστικές του παραστάσεις και να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" έτοιμος να προσφέρει περισσότερα από όσα έχει προσφέρει έως τώρα. Άλλωστε, αν τελικά καταλήξει στον Παναιτωλικό λογικά θα πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

http://olapaok.gr/podosfairo/o_panaitwlikos_vlepei_koutsia.1097204.html

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #829 on: June 06, 2011, 16:17:47 »
το κεφαλι που κουβαλας φταιει μικρε.. αν ειχες αρπαξει καποιες ευκαιριες με κυριοτερη εκεινο το 0-1 με το χανουμι που μας στερησε καθε ελπιδα για πρωταθλημα δε θα το συζητουσε κανεις να σε δωσουμε σε υπολοιπα για να ψηθεις με αγωνες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #830 on: June 06, 2011, 16:25:55 »
αδερφε μου δεν θα υπερασπιστω(ξανα) τον κουτσιανικουλη αλλα οταν με τον γαυρο που τον κερδιζεις 2-1 ειναι ο καλυτερος σου παικτης περιμενεις σαν ενας μαλακας που μπορει να μην ξερει τοπι αλλα μισο πραματακι το σκαμπαζει να ξαναπαιξει σε καποιο απο τα επομενα ματς βασικος μιας και ειναι αδιαφορα...

αντ'αυτου επαιζε ο δανεικος ο ελ ζαρ ο μαγος της μπαλας απο την πολιχνη και ο αντε να παρω μεταγραφη και στα αρχιδια μου ολα τα αλλα...ειτε ηταν αδιαφορα τα ματς ειτε ειχαν ενδιαφερον...σορρυ κιολας αλλα περα απο το τι εχει κανει αυτος ειναι και τραγικη η αντιμετωπιση της ομαδας απεναντι στην πιο ακριβη μεταγραφη της

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #831 on: June 06, 2011, 18:41:38 »
Ας τον κρινει ο νεος προπονητης.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #832 on: June 06, 2011, 19:48:14 »
αδερφε μου δεν θα υπερασπιστω(ξανα) τον κουτσιανικουλη αλλα οταν με τον γαυρο που τον κερδιζεις 2-1 ειναι ο καλυτερος σου παικτης περιμενεις σαν ενας μαλακας που μπορει να μην ξερει τοπι αλλα μισο πραματακι το σκαμπαζει να ξαναπαιξει σε καποιο απο τα επομενα ματς βασικος μιας και ειναι αδιαφορα...

αντ'αυτου επαιζε ο δανεικος ο ελ ζαρ ο μαγος της μπαλας απο την πολιχνη και ο αντε να παρω μεταγραφη και στα αρχιδια μου ολα τα αλλα...ειτε ηταν αδιαφορα τα ματς ειτε ειχαν ενδιαφερον...σορρυ κιολας αλλα περα απο το τι εχει κανει αυτος ειναι και τραγικη η αντιμετωπιση της ομαδας απεναντι στην πιο ακριβη μεταγραφη της

:thumbok: :thumbok:

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #833 on: June 06, 2011, 23:44:56 »

Σωστότατος μέχρι τελείας. Κάπου είχε αρχίσει να κάνει θετικές εμφανίσεις και τον έφαγε πάλι η μαρμάγκα. Ούτε τον αγώνα δεν τελείωνε στα παιχνίδια που ήταν καλός...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #834 on: June 07, 2011, 00:10:40 »
δε διαφωνω με το φιλο μου το γιαννιωτη κ κατ επεκταση με αρκετους απο εδω μεσα...

απο την αλλη ομως δε μου εδωσε το παραμικρο δικαιωμα να πιστεψω στις δυνατοτητες του.. δεν ειναι η στοφα ποδοσφαιριστη που μπορει να κανει τη διαφορα στα ακρα... δεν δειχνει να εχει την τριπλα οσο την ταχυτητα κ στην τελικη τον θεωρω προβλεψιμο κ ευκολα αντιμετρωπισιμο μεσα στο γηπεδο...

το οτι δεν τον βοηθησαν να βρε ρυθμο κ ψυχολογια ειναι αλλο καπελο για το οποιο ομως δεν βοηθησε προφανως ουτε ο ιδιος τον εαυτο του...

zagorakis

• Guest
« Reply #835 on: June 08, 2011, 17:59:25 »
ÊÝñêõñá ãéá Êïõôóéáíéêïýëç

¢ëëç ìßá ïìÜäá ìðáßíåé äõíáôÜ óôï ðáé÷íßäé äáíåéóìïý ôïõ Âáóßëç Êïõôóéáíéêïýëç. Ðñüêåéôáé ãéá ôçí ÊÝñêõñá ðïõ Ýäåéîå åíäéáöÝñïí…

Ãéá ôïí ðáßêôç ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé ãíùóôü üôé áñ÷éêÜ åíäéáöÝñèçêå ï Ðáíáéôùëéêüò. ÌÝóá óôçí óõæÞôçóç ðïõ Ýãéíå êáé èá îáíáãßíåé ãéá ôïí Ìïõìßí, óõæçôÞèçêå êáé ôï èÝìá ôïõ Ëáñéóáßïõ ìåóïåðéèåôéêïý.

Áðü ÷èåò êáé ç ÊÝñêõñá åêäÞëùóå åíäéáöÝñïí ãéá ôïí äáíåéóìü ôïõ ðïäïóöáéñéóôÞ êÜíïíôáò ó÷åôéêÞ ðñüôáóç.

Áðü ôïí ÐÁÏÊ âÝâáéá äåí Ý÷åé ðñïêýøåé ïðïéáäÞðïôå áðüöáóç ãéá ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ êáé ðþò íá ðñïêýøåé áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ äåí õðÜñ÷åé ðñïðïíçôÞò. Áõôüò èá åßíáé ðïõ èá ôóåêÜñåé êáé èá áðïöáóßóåé ãéá ôïí êÜèå ðáßêôç, åéäéêÜ ãéá êÜðïéïõò ðïõ âñßóêïíôáé óôï ìåôáß÷ìéï íá ìåßíïõí Þ íá áðï÷ùñÞóïõí…   

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8952

ive4

• Guest
« Reply #836 on: June 08, 2011, 23:02:12 »
Δε καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να επενδύεις σε έναν προπονητή που αναδεικνύει ταλέντα και να σκέφτονται κάποιοι (αν ισχύουν όσα λένε οι αρδ) να πουλήσουν έναν παίκτη σε καλή ηλικία που έδωσαν τόσα λεφτά για να τον πάρουν.

zagorakis

• Guest
« Reply #837 on: June 09, 2011, 10:45:59 »
Αρνητικός ο "Κούτσια" σε δανεισμό

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν είναι... ζεστός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στον Παναιτωλικό ή την Κέρκυρα, ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν δανεικό. Τι έχει στο μυαλό του ο νεαρός παίκτης του "Δικεφάλου"

Δύο ομάδες της Super League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εντάξουν ως δανεικό στο δυναμικό τους τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί σχετικά, ωστόσο δεν είναι... ζεστός σε καμία από τις δύο προτάσεις.
Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ έχει ως στόχο να παραμείνει στην ομάδα, να δουλέψει με τον νέο τεχνικό του "Δικεφάλου", Λάζλο Μπόλονι και να αποδείξει στον Ρουμάνο ότι αξίζει μία θέση στη σύνθεση της ομάδας. Ο 23χρονος παίκτης πιστεύει ότι μπορεί να κάνει μία νέα αρχή και να δώσει πολλά στους "ασπρόμαυρους", αλλά και να πάρει τις ευκαιρίες που δεν πήρε τη σεζόν που πέρασε.
Ο "Κούτσια" είναι αποφασισμένος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν σύμφωνα με όσα λέει στο στενό του περιβάλλον, αλλά και στους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

http://olapaok.gr/podosfairo/arnhtikos_o_koutsia_se_daneismo.1100457.html

zagorakis

• Guest
« Reply #838 on: June 12, 2011, 00:11:13 »
Επιμένει η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι μία από τις ομάδες, που ενδιαφέρθηκαν να πάρουν ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Αν και η περίπτωση δεν είναι εύκολη, οι Κερκυραίοι δεν την παρατούν.

Οι πρώτες συζητήσεις "κόλλησαν" στον ίδιο τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας πως την επόμενη σεζόν θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό για ένα χρόνο, με δεδομένο ότι έχει μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2013, θεωρώντας ενδεχομένως ότι σε κάποια ομάδα με λιγότερη πίεση, ο Κουτσιανικούλης θα μπορούσε να πάρει και περισσότερες συμμετοχές, να έχει πιο σημαντικό ρόλο και να ανεβάσει τις μετοχές του, που έπεσαν πολύ τα τελευταία δύο χρόνια.

Στη μέση είναι βέβαια και το συμβόλαιό του, που θεωρείται μεγάλο για έναν παίκτη που δεν έχει πρωτεύοντα ρόλο. Ο Κουτσιανικούλης, που στην προηγούμενη σεζόν είχε μόλις 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τις 9 ερχόμενος από τόν πάγκο ως αλλαγή, παίρνει περισσότερες από 300.000 ευρώ το χρόνο.

Αν θα τον παραχωρούσε δανεικό, ο ΠΑΟΚ θα το έκανε μόνο σε μια ομάδα, που θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα τον προσέξει και η Κέρκυρα δίνει μια τέτοια  "εγγύηση".

Μ΄ αυτά που ισχύουν σήμερα και με δεδομένο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη ή παίκτες για τα άκρα, είναι σαφές ότι ο Κουτσιανικούλης δεν είναι στις πρώτες επίλογές. Όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν βέβαια, ανά πάσα στιγμή.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9044

zagorakis

• Guest
« Reply #839 on: June 18, 2011, 09:47:19 »
«Στάσιμος σε Παναιτωλικό, Κέρκυρα..»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος τόνισε πως ενδεχόμενος δανεισμός του σε Παναιτωλικό ή Κέρκυρα θα κρατούσε στάσιμη την καριέρα του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ στην «ΕΞΕΔΡΑ»:

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Είναι αλήθεια πως έχω ενημερωθεί από τον κ.Κωνσταντινίδη για τις προτάσεις αυτές. Σίγουρα ο Παναιτωλικός και η Κέρκυρα με έχουν ζητήσει, ενώ μαθαίνω πως ο κόσμος στην Κρήτη θέλει να επιστρέψω στον Εργοτέλη.
Η αλήθεια είναι πως εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά το όλο σκηνικό. Το να αγωνιστώ σε μια ομάδα που παίζει πολύ διαφορετικά από τον ΠΑΟΚ σε ανοιχτό γήπεδο , με πολλούς χώρους, και ύστερα από έναν χρόνο να επιστρέψω, είναι κάτι που δεν φαίνεται σοφό ούτε για εμένα ούτε για την ομάδα μου. Θεωρώ πως έτσι θα μείνω στάσιμος.
Αυτό που έχω ζητήσει είναι να με δει ο κ.Μπόλονι και έπειτα να κρίνει αυτός αν μπορεί να με εκμεταλλευτεί, να μπορεί να βελτιώσει τις αδυναμίες μου και γενικά αν πιστεύει σε μένα».

Για την περίοδο που τον χρησιμοποιούσε βασικό ο Μάκης Χάβος: «Νομίζω πως πήγα σχετικά καλά σε εκείνη την περίοδο που ο προπονητής με εμπιστεύτηκε. Άρχισα να κατανοώ πιο καθαρά τι ζητάει από εμένα, έφυγε από πάνω μου η πίεση του να δείξω το κάτι παραπάνω και σε εκείνο το σημείο άρχιζα να πιστεύω πως μπορεί να πετύχω στην ομάδα. Ακόμη και σήμερα έχω αυτό το συναίσθημα. Το γιατί στη συνέχεια δεν χρησιμοποίησε, είναι θέμα δικό του και δεν μπορώ να το κρίνω αυτό».

http://www.gazzetta.gr/article/item/202443-stasimos-se-panaitoliko-kerkura