Εγω θεωρω μλκια που τον κράζουμε τοσο.
Ο Ζαγορακης ήθελε να πεταξει 1+μυριο σε εναν λαρισαίο και μπλέχτηκε και γκαγκάτσης στην φάση. Ε, τι να κράξω.
Εξαλου στην μεταγραφή πήγαν τα λεφτά, το συμβόλαιο του σπανακοπιτουλη δεν πρεπει να είναι και τεράστιο. Ο φιλομενο και ο σαβινι πιο πολλά παίρνουν.
Όμως όταν έπαιζε στον εργοτελη παικταράς λέγανε όλοι. Κάποιοι δεν έκριναν καλά ή είχαν και συμφέρον.
Τοσο μπορεί μάλλον, αλλα το οτι δώσαμε πολλά λεφτά δεν είναι δικό του λάθος.Αυτό που είδα στο χθεσινό μάτς ήταν πως δεν μπορεί να παίξει απο δεξιά. Στον εργοτέλη μονο αριστερά τον θυμάμαι.
Εγω βλέπω κόλημα του χάβου που τον βάζει αυτον δεξιά και τον βιειρινια αριστερά, ενώ στις ανάποδες θέσεις αποδίδουν και οι δυο καλύτερα.
Επίσης αλλαγη στην αλλαγή ξεφτυλίζεται και πεφτει και η ψυχολογία(Ειδικά αν δεν εισαι μεγάλος παίκτης).
Ακομα συμφωνω πως αν δεν αντέχει με το κράξιμο και την πίεση στην κερκίδα σημαίνει οτι είναι λίγος και γατί.
Αλλα ακόμα γράφω, πως ποτέ δεν καλιεργήσαμε κανέναν παίκτη, κανεναν μικρό. Δεν θυμάμαι κανεναν νέο να εξελίχθηκε σε εμάς, ουτε καν σαν εργαλείο να τον έχουμε. Στην ελλάδα τα ταλέντα δεν ειναι ολοκληρωμένοι παίκτες, φτάνουν 30 χρονων και έχουν κουσουρια άπειρων ποδοσφαιριστών. Στην ευρώπη τα ταλέντα καλιεργούνται και τελειοπειουνται. Εε δεν ξέρω αν φταίει αυτός ή η ομάδα.
Οσο ζώ, τον μονο παίκτη που πρόλαβα να δώ να γίνεται καλύτερος ειναι ο βιερινια. Αλλα αυτος ειχε ταλέντο, ειναι γκαυλωμένος με την μπάλα και ειναι απο πορτογαλία, αλλη παιδεία προφανως και μάλλον δουλεύει και μόνος. Σύμφωνα με αυτα που ειχε πει και ο ιδιος σε συνέντευξη. (πχ. οτι δουλευε το σουτ του φέτος και όντως φάνηκε το αποτέλεσμα.)
Ο κουτσιανικουλης ειναι απο λάρισα, ήρθε στον ΠΑΟΚ και πηρε bmw x5, εε τι να περιμενεις απο τέτοιον παίκτη.
Τελευταία φορά που βγήκε καλός παικτης απο λάρισα ήταν ένας καραπιάλης και ένας λίαδέλης.