Πού τα βλέπετε όλα αυτά ρε μάγκες για τον Κουτσιανικούλη, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω εδώ και καιρό. Σίγουρα ήταν πολλά τα λεφτά που δόθηκαν, αλλά αυτό έγινε για εντυπωσιασμό στη φάση "ο νέος ΠΑΟΚ δεν ανεβαίνει μόνο αγωνιστικά, αλλά και παραγοντικά, αρπάζει παίκτες από τα χέρια του ΠΟΚ" κτλ. Αλλά αγωνιστικά, εκτός από το μικρό της ηλικίας του, έπαιζε μόνο αλλαγή. Για αυτό τον πήραμε; Έχουμε κάνει ήρωες άλλους κι άλλους άμπαλους τόσα χρόνια, το παιδάκι μας φταίει που δεν μπήκε μέσα να βάλει 4 γκολ ως αλλαγή; Ο Κριστιάνο ας πούμε που με το που ήρθε πήρε πολύ περισσότερο χρόνο, είναι καλύτερος; Πίστευα ότι θα κάνει καλό και στον ίδιο ότι δεν πάει στο ΠΟΚ όπου μπορεί να έτρωγε πάγκο μόνο και μόνο για να παίζουν οι εκλεκτοί των μάνατζερ και οι "παλιοί" που κάνουν κουμάντο σε κάθε ομάδα, αλλά τελικά μου φαίνεται πιο πολύ πάγκο δεν θα έτρωγε πουθενά. Συν ότι πιστεύω ότι δεν βολεύεται από τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ως τώρα. Έκανε και τη μαλακία στα Γιάννενα, αυτό ήταν, εξαφανίστηκε. Εγώ πιστεύω ότι το έχει το τόπι γενικά, δεν είναι μόνο η ταχύτητα και το πέταγμα, έχει και την τρίπλα. Δουλειά και μυαλό θέλει, υπομονή και να ανέβει λίγο η αυτοπεποίθησή του, και φυικά ευκαιρίες. Σίγουρα και να δυναμώσει πρέπει αρκετά. Τώρα, το να κοιτάει γήπεδο και όχι κάτω, σίγουρα μπορεί να το βελτιώσει λίγο, αλλά όλοι αυτό δεν κάνουν εδώ και 25 χρόνια τουλάχιστον; Δεν είμαστε στην εποχή του Κρόιφ που δεν κατέβαζε το κεφάλι παρά μόνο για να δει αν του λύθηκαν τα κορδόνια. Εγώ τον είδα στα χαμένα από αυτά που έβλεπε την περασμένη Τετάρτη στο αεροδρόμιο και γούσταρε πολύ πιστεύω τη λατρεία του κόσμου για την ομάδα, είναι σημαντικά πράγματα αυτά για έναν πιτσιρικά παίκτη και δη Έλληνα, να καταλάβει ότι δεν είναι μόνο μισθοφόρος εδώ που ήρθε, ότι υπάρχει άλλη τρέλα που δεν θα τη βρει πουθενά (πόσες φορές βέβαια το έχουμε πει αυτό για διάφορους και μείναμε με το πουλί στο χέρι, αλλά τεσπά...). Εγώ τον πιστεύω πολύ και τον περιμένω αρκετά καλύτερο του χρόνου.