Author Topic: Βασίλης Κουτσιανικούλης  (Read 33614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Βασίλης Κουτσιανικούλης
« Reply #140 on: August 07, 2009, 13:50:26 »
Eτσι ακριβως ειναι PAOKCURE... μπηκε ο Κουτσια για 20 λεπτα και ειδαμε φρεσκαδα ταχυτητα και απροβλεπτες ενεργειες... μεχρι τοτε.. η μπαλα δεξια αριστερα.. κατω το κεφαλι και ντουγρου σεντρα...

Πολυ συντομα ο Βασιλης θα ειναι βασικο στελεχος της ομαδας...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #141 on: August 07, 2009, 15:02:56 »
αρχισαμε...λιγο υπομονη, δεν τον πηραμε για να γυαλιζει παγκο...θα παιξει και θα βγαλει ματια.

Dimitris69

• Guest
« Reply #142 on: August 07, 2009, 16:40:43 »
Φανταστειτε Κουτσιανικούλη δεξια, Βιερινια αριστερα και επιθεση Μουσλιμοβιτς με Παπαζογλου. Ασε και μονο στην ιδεα αυτή ο Σάντος θα παθει εφραγμα!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: August 07, 2009, 17:08:36 »
εσύ φαντάσου έναν πάγκο με sergio / ίβιτς ..... :)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #144 on: August 07, 2009, 18:15:53 »
εμενα παιδες εστω σ αυτα τα 20 λεπτα που τον ειδα με εντυπωσιασε στα κοντρολ που κολλουσε την μπαλα επανω του,και με την ταχυτητα του.....και με το θρασος του....

και μαζι με τον βιερινια πιστευω οτι ειναι οι μοναδικοι παικτες της ομαδας που μπορουν στο ενας εναντιον ενος να κανουν μια τριπλα,τελος παντων να δωσουν κατι το διαφορετικο στο ματς....

ενταξει δεν λεω οτι με τη μια θα πρεπει να παρει θεση βασικου αντι του κονσεισαο αλλα αργα η γρηγορα θα γινει κι αυτο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #145 on: August 07, 2009, 19:56:39 »
όλα καλά και με αυτόν...αλλά αυτό που είδα είναι μια κερκίδα μόλις η μπάλα κατευθυνόταν προς τον παίκτη να θέλει  να του δώσει με κορδελάκι δώρο , και να περιμένει να περάσει 4-5, να πετάξει σαν τον σούπερμαν, να κοντρολάρει και να περάσει τον προσωπικο αντίπαλο στην ίδια φάση κτλ κτλ.... περιμένουμε πολλά από αυτό το παλικάρι ΑΛΛΑ πρέπει πρώτα φροντίσουμε να μην του φορτώσουμε άγχος!!!
προσοχή αδέρφια!

είναι απίστευη κάυλα πάντως η ταχύτητα του...

North_pole

• Guest
« Reply #146 on: August 07, 2009, 23:18:32 »
Φάνηκε καθαρά πώς ο Κουτσιανικούλης αποδίδει καλά σε ανοιχτό γήπεδο με χώρους (όπως πιστεύω ότι κάνει κι ο Βιερίνια). Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα αλλά μπορώ να πώ ότι το πρώτο δείγμα (στις συγκεκριμένες συνθήκες) ήταν θετικό. Φυσικά όλοι μας περιμένουμε πολλά περισσότερα, αλλά .... ας είμαστε υπομονετικοί και ας αφήσουμε να έρθουν στην ώρα τους.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #147 on: August 10, 2009, 12:18:48 »
Έπαιξε ελάχιστα λεπτά και θα μπορούσε να γυρίσει όλο το ματς.
Τρομερός παίχτης και θα πρέπει επιτέλους ο Σάντος να τον βάλει βασικό στην ενδεκάδα και όχι η λύση της τελευταίας στιγμής.. Αν ήθελε να δώσει 1,2 μύρια για τον πάγκο να πήγαινε στον γάβρο..

Κουτσιανικούλης, Βιερίνια θα βγάζουν μάτια μέσα στο γήπεδο... Ξύπνα Σάντος..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

makptol

• Guest
« Reply #148 on: August 10, 2009, 12:27:30 »
ξυπνα σαντος ε ? μαλλον μυρτσο ακους τον τυπο που κανει κριτικη αλλα σαν παικτης ξημεροβραδυαζοταν στα μπουζουκια ειρωνευετε και τον κονσεισαο τα χαλια του δεν τα βλεπει .......στην προπονηση ελεγε ο σαντος στον κουτσιανικουλη(σπορ του βορρα) να σπαει την μπαλα και να φευγει μπροστα και οχι να την κουβαλαει και να προσπαθει να περασει ολη την ομαδα εχει αδικο ? στο ματς αυτο δεν
εκανε ο κουτσια αντι να την δωσει και να φυγει μπροστα κουβαλουσε την μπαλα τρομερο ταλεντο  αλλα αδουλευτο
.....θα ερθει η ωρα που θα προσαρμοστει και θα κανει παπαδες......

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #149 on: August 10, 2009, 12:32:51 »
Εμένα με ενδιαφέρει τι έκανε η ομάδα για να πάρει την πρόκριση.. απολύτως τίποτα..
Άδικο δεν έχει στο να μοιράζετε παντού η μπάλα αλλά πάσα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε καλά καλά.. εφόσον βλέπεις πως δεν μπορεί να δουλέψει ένα σύστημα τότε προσπαθείς να το αλλάξεις..
Μπήκε μέσα το παλικάρι και θα μπορούσε αν έπαιζε μερικά λεπτά παραπάνω να αλλάξει όλη την εικόνα του αγώνα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Diego-4

• Guest
« Reply #150 on: August 10, 2009, 12:42:18 »
Ίσως ένα αποτέλεσμα της ψυχικής νόσου Τρούμαν να είναι οτι την "βλέπεις κάπως" , προπονητής ας πούμε...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #151 on: August 10, 2009, 12:46:59 »
Η και φάση κληρονομικού χαρίσματος, mentium Βούλα και έτσι...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #152 on: August 10, 2009, 12:48:54 »
Ούτε για πλάκα φίλε μου.. την δική μου άποψη έχω και την εκφράζω, όποιος συμφωνεί, συμφωνεί, όποιος δεν συμφωνεί έχει την δική του άποψη για το θέμα.
Με το να λέμε κάτι ή να κρίνουμε κάποιες εμφανίσεις της ομάδας δεν γινόμαστε προπονητές... ;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Diego-4

• Guest
« Reply #153 on: August 10, 2009, 12:54:24 »

Egoist θα ήθελα να συνεργαστούμε φίλε μου..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ένας απο τους μεγαλύτερους Χημικούς , πήρε Νόμπελ Χημείας γιατί εξήγησε την Χημεία με Φυσική , εγώ θέλω να εξηγήσω XXXXXX με Ψυχιατρική.

Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του δεν είναι ανάγκη να απαντάμε με αυτόν τον ειρωνικό και προσβλητικό τρόπο.
« Last Edit: August 11, 2009, 02:09:26 by GENTLESOS »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #154 on: August 10, 2009, 12:56:06 »
Σας ευχαριστώ.....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #155 on: August 10, 2009, 14:08:35 »
Ξέρω θα ακουστώ παράλογος για κάποιους. Σαν τον Κουτσια έχουν περάσει πολλά ταλέντα κατά καιρούς στην Ελλάδα. Ο χειρισμός τους όμως από τους προπονητές η από το κεφάλι τους και τη μαλακία που τους έδερνε τους έκανε να μην παίξουν ποτέ μπάλλα. Τα παραδείγματα πολλά με τελευταίο του Νίνη! ΓΙ αυτό πιστεύω ότι ο Σάντος κάνει πολύ καλό χειρισμό του μικρού. Είναι νωρίς ακόμα να γίνει εντεκαδάτος. Σε όλες τις ομάδες πέραν του ταλέντου υπάρχουν και ισσοροπίες που πρέπει να διατηρούνται. Έτσι στήνονται οι ομάδες. Ο μικρός πρέπει να περιμένει ακόμα και να κερδίζει πράγματα παίζοντας με παίκτες όπως ο Σέρτζιο. Γι αυτό μην τρελαίνεστε. Γιατί μπορεί να μπει μέσα ο μικρός να απογοητεύσει πολλούς. Άλλο Εργοτέλης άλλο ΠΑΟΚ.
Γιαυτό χαλαρώστε ορισμένοι 

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #156 on: August 10, 2009, 15:05:09 »
Ο καλυτερος παιχτης ειναι παντα αυτος που δεν παιζει.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #157 on: August 10, 2009, 15:45:45 »
ενταξει ρε μαγκες το ποσοσφαιρο δεν νομιζω πως ειναι καμμια ιδιαιτερη επιστημη που πρεπει να εχεις τις top γνωσεις η να εισαι αναγνωρισμενος προπονητης για να εκφερεις μια γνωμη αν ο ταδε παικτης επρεπε να μπει σε εκεινο το σημειο η οχι....

για μενα καλα εκανε και εβγαινε μπροστα μονος του αφου ειχε χωρο.....

στη τελικη ο συγκεκριμενος παικτης περσι με δικες του ατομικες προσπαθειες πηρε το βαζελο μεσα στην αθηνα τη στιγμη που εμεις εμεις εχουμε να κερδισουμε γενικα ομαδα του ποκ 2 χρονια.....χρειαζεται και λιγο τολμη.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #158 on: August 10, 2009, 19:47:27 »
ενταξει ρε μαγκες το ποσοσφαιρο δεν νομιζω πως ειναι καμμια ιδιαιτερη επιστημη που πρεπει να εχεις τις top γνωσεις η να εισαι αναγνωρισμενος προπονητης για να εκφερεις μια γνωμη αν ο ταδε παικτης επρεπε να μπει σε εκεινο το σημειο η οχι....

Ναι, αλλα δεν ξερεις τα εσωτερικα της ομαδας, τι γινεται στις προπονησεις κτλ...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Diego-4

• Guest
« Reply #159 on: August 11, 2009, 10:03:08 »

Egoist θα ήθελα να συνεργαστούμε φίλε μου..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ένας απο τους μεγαλύτερους Χημικούς , πήρε Νόμπελ Χημείας γιατί εξήγησε την Χημεία με Φυσική , εγώ θέλω να εξηγήσω XXXXXX με Ψυχιατρική.

Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του δεν είναι ανάγκη να απαντάμε με αυτόν τον ειρωνικό και προσβλητικό τρόπο.

Σώπα βρε σύ , αχ θα φωνάξω την μαμά μου !